Nyári "anime tábor"

Started by ignus, 2004-03-31, 00:01:34

Previous topic - Next topic

Ramiz

:lol: Jól befostunk... :D
Hát én nagyon kényelmes ember vagyok, de ezen a nyáron úgyis sokat fogok mindenféle egyéb helyeken aludni (= nem ágy), úgyhogy akár sátrazhatok is. Sátram is van, de ami azt illeti, jobb lenne, ha esetleg valaki, aki autóval jön, hozna polifoamot meg sátrat, ha van neki, mert azt utálatos vonaton cipelni. De végül is nem kritikus a dolog.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Cobra

Saját sátor nincs, de valakiét el tudom vinni, ha elég kicsire össze lehet csomagolni.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Darkstar

Sátram nekem sincs, viszont a földönalvást bevállalom.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Ramiz

Quote from: CobraSaját sátor nincs, de valakiét el tudom vinni, ha elég kicsire össze lehet csomagolni.
Áá, úgy a sok cipekedéssel Bp-en belül ugyanott vagyunk... akkor mindegy.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Baldy

Részemrõl sem sátor, sem hálózsák nem áll rendelkezésemre sajna...
Bár talán hálózsákot tudnék szerezni, de ez még nagyon a jövõ zenéje...
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

kisvirag

hálozsákkal tudok szolgálni
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Baldy

Quote from: kisviraghálozsákkal tudok szolgálni

Ezt az üzenetet észre se veszem (igyekszem magamnak ágyat összehozni :D)
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Pandóra

Quote from: BaldyEzt az üzenetet észre se veszem (igyekszem magamnak ágyat összehozni :D)
Dettó. :D
"Ever wonder why I never really truly connect
Although my eyes are open
I can hold your gaze
But I am never connected
Never connected"
(D. Hayes: Darkness)

Fazék

Quote from: BaldyEzt az üzenetet észre se veszem (igyekszem magamnak ágyat összehozni :D)
én már napok óta elrejtettem a lakásunkban, mind az 5 hálózsákot és 1 sátrat, mert én is ágyra pályázom  :hopp:

Sidney

El lehetne úgy is dönteni a dolgot, hogy ki milyen messzirõl jön. Pl. aki 400 km-rõl, annak ne kelljen már sátrat cipelnie...

Ramiz

Quote from: Fazékén már napok óta elrejtettem a lakásunkban, mind az 5 hálózsákot és 1 sátrat, mert én is ágyra pályázom  :hopp:
Ezek után hogyan is aludhatnék sátorban/földön? Még aszinnétek, civilizálatlanabb vagyok, mint ti... :D
(Just jokin'.)

syeren

Azt megírná valaki, hogy pontosan mikor és hol találkozunk??? Szombattól már nem leszek net közelben... Köszi!  :)

Feldin

üdv
a 7végére mennék.
vki írjon egy pm-et hogy mi most a helyzet
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

kecsap

Sziasztok!

En is jelentkeznek pentektol-vasarnapig az animetaborba!!!

Koszi:
  Csaba

Darkstar

Quote from: kecsapSziasztok!

En is jelentkeznek pentektol-vasarnapig az animetaborba!!!

Hoppá. Valaki egybõl belecsap a közepébe.  :jee:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

kecsap

Quote from: DarkstarHoppá. Valaki egybõl belecsap a közepébe.  :jee:

Belecsapni a közepébe? Inkább azt sajnálom, hogy nem tudok már csütörtökön este animét nézni, meg sörözni... :) mert hát dolgozni is kell vmikor... :(

Darkstar

Quote from: kecsapBelecsapni a közepébe?
Hát... Minek neveznéd azt, hogy az elsõ posttal mindjárt a táborba jelentkezel?  :) (Persze ez nem probléma  ;) )
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Moha

Quote from: DarkstarHát... Minek neveznéd azt, hogy az elsõ posttal mindjárt a táborba jelentkezel?  :) (Persze ez nem probléma  ;) )
Ja, csak nem tudom, befér-e még, mert már így is többen vagyunk, mint amennyi hely lesz...

Kvikveg

Kecsap lecsap!!! :D (Jo, tudom gyenge :rolleyes: )
Nekem lenni sator, halozsak, polifoam. Sator lenni padlas melyen, remelhetoleg meg egyben. Sator lenni ketszemelyes. Budos szaj kirugasi ok. Kiveve, ha a bent alvo ket ember halmazaban en nem szerepelek. Akkor felolem kenkoszagu is lehet. Bent foldon alvas is ok 1-2szer. Max ketszer. Utana leveszem a cipomet, es lesz 20 ágyam... :__devil:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Ramiz

Quote from: kecsapBelecsapni a közepébe? Inkább azt sajnálom, hogy nem tudok már csütörtökön este animét nézni, meg sörözni... :) mert hát dolgozni is kell vmikor... :(
A sör teljesen oké, de ott lent nem fogunk animét nézni.

kecsap

Quote from: RamizA sör teljesen oké, de ott lent nem fogunk animét nézni.

:( Pedig asztem megszálljuk a helyi mozit. ;) Nekem van sátram, hálózsákom, polifoamom, nem vagyok nyavajgós ilyen téren... :)

katz

Quote from: DamnatusEddig (napok szerint):
12. katz 4. 5. 6. 7.
Update:
Menet közben meghívtak lagziba. A változatossák kedvéért augusztus 6 ra. :grrr: Volt barátom feleségül veszi a tehén barátnõjét. Már alig várom, így végre elköltöznek a közelünkbõl.
Szal én aug 6.reggel megyek haza :( Repnapra megyek vasárnap, aki jön, találkozhatunk ott is.

katz

"A jegyek június 20-tól az ország lottózóiban, a postahivatalokban, és minden olyan helyen, ahol lottószelvényt árusítanak elõzetesen megvásárolhatók. Július 31-ig a kedvezményes (gyerek 14 éves kor alatt, nyugdíjas) jegy 1500 Ft, a felnõtt jegy 3500 Ft. Mindez augusztus 1-tõl 2000 Ft-ba, illetve 4000 Ft-ba kerül. A belépõjegy egyben nyereményszelvény is, amelynek tulajdonosa részt vesz a második nap végén, a helyszínen tartandó sorsoláson, amin egy Opel gépkocsit lehet nyerni. Augusztus 10-én pedig egy Volkswagen Polo személyautót is kisorsolnak azok között, akik a 06 /90-633-613-as emelt díjas számra már mostantól elküldik a város nevét, amely az idei repülõnapnak otthont ad."

Moha

Hát, akkor én tuti, hogy nem megyek a repülõnapra. :(
Sajna nem fog beleférni az anyagi keretbe a 200 Km-es kitérõ és a jegyek ára is...
Azt reméltem, nem lesz ennyi a beugró.

katz

Quote from: MohaAzt reméltem, nem lesz ennyi a beugró.
Én is, de mivel oly ritkán van, nem hagyom ki.

Cobra

Ez nagyon sok, 2 évvel ezelõtt sokkal olcsóbb volt.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

katz

Quote from: CobraEz nagyon sok, 2 évvel ezelõtt sokkal olcsóbb volt.
Fele ennyi se...

Moha

Akkor most ugye 23-an vagyunk, akik biztosra mondták, hogy jönnek, igaz?
Kérnek valami elõleget a szálláshelyen? Mikor kell majd fizetni?

Damnatus

Elõleget nem kértek, ott kell majd fizetni.

kecsap
Jösz biztosan 5.6.7.? Ha van sátrad, elférsz!

Na, eddig úgy néz ki sátor nem fog kelleni, ha 21-an maradunk. Mindenesetre, ha kecsap jön, akkor õ a sátorhozó. Legalábbis készülj fel rá :D

összesen biztosan, idõpontra mondva
Eddig (napok szerint):
01. Angel 4. 5. 6. 7.
02. Baldy 5. 6. 7.
03. Blimp 4. 5. 6.
04. Bonci 5. 6. 7.
05. Cobra 5. 6. 7.
06. Damnatus 4. 5. 6. 7.
07. Darkstar 4. 5. 6. 7.
08. Feldin 6. 7.
09. Freyja: 4. 5. 6. 7.
10. katz 4. 5. 6.
11. kisvirag: 4. 5. 6. 7.
12. Kvikveg 4. 5. 6. 7.
13. Meske 4. 5. 6. 7.
14. Moha 4. 5. 6. 7.
15. noriko 5. 6. 7.
16. Pandóra 4. 5. 6. 7.
17. Ramiz 5. 6. 7.
18. Sidney 4. 5. 6. 7.
19. syeren 4. 5. .6. 7.
20. animoni 4. .5 6. 7.
21. kecsap 5. 6. 7.
Sephiroth
Shadowolf
Noki
Nephilim

4. csütörtök (érkezés),
5. péntek
6. szombat
7. vasárnap (távozás)

Djinn

Sajnos valószínûleg nem tudunk menni mégsem (90%).  :bruhuhu:
 Gondolom nem probléma, mert úgyis túljelentkezés volt. Ha mégis az, akkor szóljatok.
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"