Cowboy Bebop (!spoilerek!)

Started by Ramiz, 2004-05-13, 14:14:24

Previous topic - Next topic

sirtomi

Quote from: Malcolm Reynolds (Ramiz) on 2006-05-07, 18:24:18
Ettől be fogtok szarni...
Nekem mindenképpen kell. Igaz, hogy marha drága lesz (egy lemez 4-6000 körül, lesz 6-8 lemez... össz ár 24-48.000 között...). Lehet, hogy inkább kirabolok egy dvd boltot majd. :D
Nekem is kell. Kezdhetek spórolni.

Kuroi Tenshi

Nekem mindenképpen kell. Igaz, hogy marha drága lesz (egy lemez 4-6000 körül, lesz 6-8 lemez... össz ár 24-48.000 között...). Lehet, hogy inkább kirabolok egy dvd boltot majd. :D
Beszarni ugyan nem szartam be, de attól is király :jee:
Ahhoz képest, hogy a kedvencük, elírták az alcímét és hát Shinichiro Watanabe hogy néz ki Sinicsiro Vatanabe-ként leírva :lame:

Ramiz

Jó, ez a kedvencük duma elég sznob szagú. :)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Kuroi Tenshi

Quote from: Pirula on 2006-05-07, 19:56:03
:eek: Megtörtént.
Messze van még a karácsony...
és a wc is messze volt?

:hehe:

Amúgy: miért csak most és miért ekkora meglepetés?
Valami olyasmit hallottam, hogy a film már évek óta kapható (ha éppen van) Mo-n.
Az A+ is már egy éve adta le először

Necrid^

Ojee.. kár hogy messze van még a karácsony de tuti hogy meglesz a polcomon :)
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Pirula

Quote from: Kuroi Tenshi on 2006-05-07, 20:02:46
és a wc is messze volt?

:hehe:
Van megoldás! ;)
Quote from: Kuroi Tenshi on 2006-05-07, 20:02:46Amúgy: miért csak most és miért ekkora meglepetés?
Mivel sajnos még nem mondhatjuk el hogy havonta jönnek ki DVD-n kultikusnak számító animék. Gondolom én.

Ramiz

Én is így gondolom. :) K_T most költői kérdést tett fel, ugye? :)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Kuroi Tenshi

Ha ez neked költői...

Várható volt, hogy valamikor megjelenik.
Egy ideje megy már tehát van hozzá szinkron is, és ennek tetejébe népszerű is volt eddig mindenhol, ahol megjelent.
Azaz a licensz és engedélyek megszerzésén túl nem volt sok dolguk vele.
Az tény, hogy idehaza az anime-dvd még viszonylag ritkaság, de tőlünk egy kicsit nyugatabbra már teljesen elterjedt, de valamikor csak el kell kezdeni, és valamikor csak megindul.

Ramiz

Logikus. Irigyellek, amiért ennyire előre vagy képes gondolkozni és látni. Bár talán mégsem, mert nem élted át azt a pozitív meglepődést és örömet, amit mi. :lazza:

Kuroi Tenshi

Hja. Sajnos csak kevés dolog tud felvillanyozni..
kivéve a rossz földelés, az mindig tud megrázó élményben részesíteni...

Amúgy meg kereslet-kínálat, meg elég az utóbbi pár évben néha ránézni az ebay.comra és ebay.de-re, és látni, amint szépen lassan nőtt a piac.

Raggie

JUHÉÉÉÉÉÉÉ!!!!  :Kiraly: :Kiraly: :Kiraly:

Ez röviden összefoglalja a témáról alkotott véleményem!
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Kazenokizu

Csak most vettem észre!  :hopp: De kár, hogy már elmúlt a szülinapom... :ejj: :ejj: :ejj:
Bár, nem tudom, én kicsit szkeptikus vagyok, szerintem a felénél abba fogják hagyni... Az Inuyasha-project is behalt két dvd után, pedig szerintem lenne rá kereslet... Remélem, ez tovább bírja, és viszonylag emberi időközönként adják majd ki a dvd-ket (Az Inuyashából egy év alatt kettő jött ki, de azért optimista vagyok: az unokáimnak már lehet, hogy a fele meglesz! :D => lehet röhögni, én igenis megvettem :hehe:)...
Szóval remélem, hogy a CB felénél nem gondolják majd meg magukat... :/

... mert boldogság nincsen, hiszen minden vágyad a megvalósulás pillanatában eltorzul, s inkább nyűg már, mint öröm. Ilyen az ember.

sirtomi

Quote from: Kazenokizu on 2006-05-08, 16:47:20
Csak most vettem észre!  :hopp: De kár, hogy már elmúlt a szülinapom... :ejj: :ejj: :ejj:
Bár, nem tudom, én kicsit szkeptikus vagyok, szerintem a felénél abba fogják hagyni... Az Inuyasha-project is behalt két dvd után, pedig szerintem lenne rá kereslet... Remélem, ez tovább bírja, és viszonylag emberi időközönként adják majd ki a dvd-ket (Az Inuyashából egy év alatt kettő jött ki, de azért optimista vagyok: az unokáimnak már lehet, hogy a fele meglesz! :D => lehet röhögni, én igenis megvettem :hehe:)...
Szóval remélem, hogy a CB felénél nem gondolják majd meg magukat... :/

CB csak 26 rész. Ennyit csak kitudnak adni.

Kuroi Tenshi

Quote from: Kazenokizu on 2006-05-08, 16:47:20
(Az Inuyashából egy év alatt kettő jött ki, de azért optimista vagyok: az unokáimnak már lehet, hogy a fele meglesz! :D => lehet röhögni, én igenis megvettem :hehe:)...
Ha addig egyáltalán befejezik a sorozatot :p

Hát igen, ez egy jó kérdés.
Szerencsére ez csak 26 rész - ha 4/lemez, akkor 7 lemez - szóval akkor az IY-DVD sebessége mellett röpke 3,5 év alatt megjelenik az egész  :hopp:
Hacsak nem rendeli meg valaki külföldről...

Raggie

Quote from: Kuroi Tenshi on 2006-05-08, 16:53:55
Hát igen, ez egy jó kérdés.
Szerencsére ez csak 26 rész - ha 4/lemez, akkor 7 lemez - szóval akkor az IY-DVD sebessége mellett röpke 3,5 év alatt megjelenik az egész  :hopp:
Hacsak nem rendeli meg valaki külföldről...
Én remélem hamarabb meglessz!... elvégre a világ legjobb animéje! :D
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Kazenokizu

Quote from: Kuroi Tenshi on 2006-05-08, 16:53:55
DE NEKEM EGYSZERRE KELL!!!!!! :morci: :D :D :D
Na meg ez Magyarország, itt semmi sem biztos, lehet, hogy csődbe megy a cég másfél év után, mi meg majd itt állunk bárgyún mosolyogva 16 rész CB-pal a kezünkben... Mindegy, attól még örülök, hogy kiadják, aztán meg  majd meglátjuk: még az is lehet, hogy ezt kivételesen befejezik...

... mert boldogság nincsen, hiszen minden vágyad a megvalósulás pillanatában eltorzul, s inkább nyűg már, mint öröm. Ilyen az ember.

Raggie

Quote from: Kazenokizu on 2006-05-08, 17:10:24
Mindegy, attól még örülök, hogy kiadják, aztán meg  majd meglátjuk: még az is lehet, hogy ezt kivételesen befejezik...
Naggyon ajánlom nekik, mert ha nem, akkor nyomom is a nagy piros gombot! :__devil:  :morci:

Well, do ya, punk?"

Kuroi Tenshi

Quote from: Raggie on 2006-05-08, 17:04:18
Én remélem hamarabb meglessz!... elvégre a világ legjobb animéje! :D

Khm. Mint tudjuk, a vélemények elégg szubjektívek. Mondjuk úgy, az egyik legjobb :p

Quote from: Kazenokizu on 2006-05-08, 17:10:24
Na meg ez Magyarország, itt semmi sem biztos, lehet, hogy csődbe megy a cég másfél év után, mi meg majd itt állunk bárgyún mosolyogva 16 rész CB-pal a kezünkben... Mindegy, attól még örülök, hogy kiadják, aztán meg  majd meglátjuk: még az is lehet, hogy ezt kivételesen befejezik...

A Klub Publishing úgy hallottam az RTL Klubhoz tartozik - tehát talán nem megy egyhamar csődbe... talán ;)

Ramiz

Quote from: Kuroi Tenshi on 2006-05-08, 17:17:21
A Klub Publishing úgy hallottam az RTL Klubhoz tartozik - tehát talán nem megy egyhamar csődbe... talán ;)
Mindegy, legalább lesz öröm is az ürömben, ha csőd miatt nem tudják végig kiadni a Bebopot. :__devil:

Fazék

Május 16-án lehet ünnepelni :)  :cool:

mondjuk nincsen agyontömve extrákkal, de legalább az ára is valami brutálisan jó. ha valaki szereti a sorozatot (és nem dobozkinézet és extra-mániás) és ennyi pénzt sem hajlandó áldozni rá, az szégyellje magát  :uzi:

Raggie

Quote from: Fazék on 2006-05-13, 16:59:27
Május 16-án lehet ünnepelni :)  :cool:

mondjuk nincsen agyontömve extrákkal, de legalább az ára is valami brutálisan jó. ha valaki szereti a sorozatot (és nem dobozkinézet és extra-mániás) és ennyi pénzt sem hajlandó áldozni rá, az szégyellje magát  :uzi:
:hopp: :hopp: :hopp: :hopp: RrroHADT JÓÓÓ!

És úgy látszik, hogy öt részenként adják ki a sorozatot(mert az van odírva, hogy 130perc a film hossza, és az kb öt rész...) :cool:

Tuti fenn lesz a polcomon! ;)

Well, do ya, punk?"

Cobra

1500Ft  :eek:
Nem gondoltam volna, hogy ilyen olcsón ki tudják adni. Egyébként valószínűleg az első és az utolsó lemezen lesz 5 rész, a többin csak 4, mert így jön ki a 26 rész 6 lemezre.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Raggie

Az lehet... mindegy mert mindenképpen megveszem az összeset! :D

Én is nagyot néztem, hogy 1500,-os áron adják ki... Nemtom szvsz nagyobb üzletet is csinálhattak volna belőle. De lehet, h még csak felmérik a piacot az esetleges többi anime kiadásához! ( :rolleyes: szép is volna! )

Well, do ya, punk?"

Kuroi Tenshi

Akkor ide is beírom:

Már a Conon, tehát 14.én lesz néhány darab.
Ősszel valószínűleg ki fog jönni a többi, 5 ill 6 rész per dvd-n.

http://www.japanimania.hu/index.php?file=news2&nid=209

Raggie

Quote from: Kuroi Tenshi on 2006-05-13, 18:07:22
Akkor ide is beírom:

Már a Conon, tehát 14.én lesz néhány darab.
Ősszel valószínűleg ki fog jönni a többi, 5 ill 6 rész per dvd-n.

http://www.japanimania.hu/index.php?file=news2&nid=209
Igen már észrevettem a DVD-s topicban is! :rolleyes: De ez tök király nem?! Vééégre, hogy itthon is lehet valami kis animét kapni! És ráadásul a jók jönnek! ;) :jee:

EDIT:
Quote from: CobraEgyébként valószínűleg az első és az utolsó lemezen lesz 5 rész, a többin csak 4, mert így jön ki a 26 rész 6 lemezre.
a választ a kérdésedre K_T adta meg! :D

Well, do ya, punk?"

Pirula

Adja az ég hogy esetleg egy jó szinkront is csinálnak hozzá!

Fazék

Quote from: Pirula on 2006-05-14, 18:04:20
Adja az ég hogy esetleg egy jó szinkront is csinálnak hozzá!
hmm... mondasz valamit, elvégre semmi sem garantálja, hogy az A+ -os szinkront rakják rá, lehet hogy RTL Klubék úgy gondolják, hogy újraszinkronizálják occsóbban, mint hogy kifizessék a már kész A+-os szinkront. az meg sajnos tudjuk mit jelent...

mondjuk nekem az A+os szinkron se jött be, de mintha Ramiz és még páran elégedettek lettek volna vele, szóval majd mindenki döntse el magának.

Kuroi Tenshi

Quote from: Fazék on 2006-05-14, 18:06:15
hmm... mondasz valamit, elvégre semmi sem garantálja, hogy az A+ -os szinkront rakják rá, lehet hogy RTL Klubék úgy gondolják, hogy újraszinkronizálják occsóbban, mint hogy kifizessék a már kész A+-os szinkront. az meg sajnos tudjuk mit jelent...
ugye azt nem felejted el, hogy az A+ az RTL Klub leányvállalata? ;)

Fazék

Quote from: Kuroi Tenshi on 2006-05-14, 18:22:44
Quote from: Fazék on 2006-05-14, 18:06:15
ugye azt nem felejted el, hogy az A+ az RTL Klub leányvállalata? ;)
őszintén bevallom, hogy még soha életemben nem hallottam erről :)
de így tisztázódott pár dolog :)

bárcsak a Trigun-t is kiadnák...