Melyik animet láttad legutóbb? Hogy tetszett? - Archive #1 - 2004-05 - 2006-03

Started by Moloko, 2004-05-15, 22:21:16

Previous topic - Next topic

Titkos®

Quote from: SysOP XXLAzt láttam az AniDB-n, hogy a Taidouhen egy recap-film az első sorozatból, egy-két helyen kiegészítve... Csak szólok ;)

Köszi, de pont azért nézem meg most, mert szépen összefoglalja az első sorozatot és utána lehet kezdeni a másodikat. :)
Titkos®, Rumiko Takahashi-fan. ^_^

Moha

Megnéztem a Chobits első részét.
Na, asszem nem fogok unatkozni, mert nagyon jónak ígérkezik. :) Így egy rész után a Buttobi CPU-ra emlékeztet. És egy jó dolog, hogy szvsz még az angol szinkron is egész tűrhető.

Na most ülhetek tűkön, mert előbb az Azumangát akarom befejezni... :D
(Úgy kell nekem, minek néztem bele... :p)

Damnatus

Hali!

Az els? rész csak bemelegítés, s?t, én a tehénrajztól vissza is riadtam anno.

Cobra

Nagyon tudom ajánlani a Chobits-ot  :)
Vége a Viva-n a Noir-nak, háát, elég vegyes a kép bennem a sorozatról. Nem mondom, hogy rossz lenne, de nálam nem kerül be a top10-be. Főleg a vége nem tetszett annyira, kicsit mást vártam. A 25. rész elején is volt egy elég meglepő jelenet  :)  , de az utolsó rész utolsó képkockája az, ami teljesen  :confused:  ilyenné tett.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Daryoon

Hali!

Én utoljára a Lodoss War TV verzióját néztem.
 Hmm...maga a sorozat szerintem nagyon jó. Mind sztoriját, mind kidolgozását tekintve. Nekem csak a második részében lévő jopofizó show volt erőltetett. Az helyett mondjuk jobban elviseltem volna, ha hosszabbak a részek. :)

Csákó!

Xaga

Bár még csak 3 részt láttam (a 45-ből) az első benyomás alapján nagyon jó rpg paródia szokásos felállással (good vs evil), érdemes megnézni.

.Attila

Quote from: Cobrade az utolsó rész utolsó képkockája az, ami teljesen  :confused:  ilyenné tett.
Hehe... igen, azzal mindenki így van elsőre :) Hallgasd meg mégegyszer, és fülelj, vedd észre a különbséget. Többet nem mondok, mert nagyon SPOILER lenne :)

Moloko

24 rész, jó az endingje, szépek a rajzok... de nem ez a lényeg ;)

végre egy történet ami tényleg lekötött a monitor elé! már nagyon rég láttam ilyet és most nagyon örülök neki.
értelme is van, magyarázatot is kapunk mindenre, folyamatosan történnek benne események, többször meg lehet könnyezni ha valaki olyan, de a végén mindenképpen hullathatunk 1-2 örömkönnyet ;)

mindenkinek ajánlom ;)

.Attila

Aranyos, humoros, tényleg jó, csak bosszantó, hogy olyan, mintha csak ízelítő lenne egy hosszabb sorozatból. Nem lehet, hogy erről van szó?

Coming up next: Neon Genesis Evangelion

Moha

Quote from: DamnatusHali!

Az els? rész csak bemelegítés, s?t, én a tehénrajztól vissza is riadtam anno.
Hmmm.
Legelőször a képek alapján nem tűnt túl érdekesnek. Aztán, hogy többen ajánlották, gondoltam érdemes megnézni. Azt hittem egy átlagos kis "real life" történet, erre kiderül, hogy van benne egy csipetnyi sci-fi is... :) Többet ne mondjatok, majd megnézem. :)

Venom

Quote from: Angel24 rész, jó az endingje, szépek a rajzok... de nem ez a lényeg ;)

végre egy történet ami tényleg lekötött a monitor elé! már nagyon rég láttam ilyet és most nagyon örülök neki.
értelme is van, magyarázatot is kapunk mindenre, folyamatosan történnek benne események, többször meg lehet könnyezni ha valaki olyan, de a végén mindenképpen hullathatunk 1-2 örömkönnyet ;)

mindenkinek ajánlom ;)

:_piszka: De de de... mégis, mi a fenéről szól? Meg úgy alapvetően, melyik stílust képviseli? Itt olvasgatom a hozzászólásokat, de sokszor fingom sincs, hogy most pl paródiáról vagy kőkemény sci-firől beszéltek, mert senki se említi, csak azt, hogy szerint jó vagy sem.

The greatest thing in the world is to know how to be one's own self. - Montaigne

Moloko

Quote from: Venom:_piszka: De de de... mégis, mi a fenéről szól? Meg úgy alapvetően, melyik stílust képviseli? Itt olvasgatom a hozzászólásokat, de sokszor fingom sincs, hogy most pl paródiáról vagy kőkemény sci-firől beszéltek, mert senki se említi, csak azt, hogy szerint jó vagy sem.
Fantasy.
Egy középkor-szerű világban 3 testvér menekül a király és az állam és úgy egyáltalán mindenki elől, ugyanis Pashifika Kasuru a 15 éves szőke hugica az állítólagos Scrapped Princess, aki a világ pusztulását fogja okozni, amikor 16. életévét betölti. A nővér és a báty tölti be az oltalmazó szerepét, életüket áldoznák hugukért, és eltökélt céljuk, hogy mindenképpen kivárják azt a bizonyos 16. születésnapot.
Útjuk során találkoznak barátokkal, ellenségekkel, megvilágítást nyernek a világról, amit ők ugyan nem igazán fognak fel, de legalább a néző tudja hogy mi a helyzet.
Nem tudom szépen folytatni :) nem akarok átmenni spoilerbe. Szal KB ennyi.

belldandy

Quote from: TriviHappy World
Aranyos, humoros, tényleg jó, csak bosszantó, hogy olyan, mintha csak ízelítő lenne egy hosszabb sorozatból. Nem lehet, hogy erről van szó?[/B]

De. Eredetileg 12 részesre tervezték, csak az érdeklődés megcsappant. A főhős antipatikus (nem gyógyszerész-ellenes! :hopp: ) karaktere miatt a shojo rajongók nem találták túl érdekfeszítőnek. Először a karakterdizájner Kinoshita Hirotaka távozott, majd a Shueisha a pénzt is kihúzta alóluk.
Ano... Sono... Atashi wa...
Suki desu.
...
Dame?

belldandy

Kimi ga Nozomu Eien: NA VÉGRE!! Kissé már kezdtem únni a gimnazista-lány-aki-varázslónő-megmenti-a-földet-a-gonosz-mecháktól, meg az extrafélénk-kislány-és-lúzer-barátja-a-szünidőben-yada-yada-yada stílust.
Igaz, hogy felnőtteknek szánták, de legalább valódi érzelmek kavarogtak (a gyomrom táján meg szorított vmi - én az a fajta vagyok, aki, ha romantikáról van szó, azonnal könnyeket folyat - mint Pedro-kun az Excel Sagából :rotflol: )

Saisho Heiki Kajono, Saikano: ÖÖ... hogyismondjam... kb. 10 csomag papírzsepi elfogyott... a fentiekből kiindulva nem nekem való. Az 1. rész eleje nagy light-osan indul, a vége meg olyan, mintha az embert fejen találják 1 féltéglával. Tehát már a 3. rész végén végignyúltam a padlón a picsogástól, az egész sorozatot szipogva néztem végig és kb. a 9. részhez érve már az OP songtól elkezdtem bőgni.  :beken: Iszonyat-durva-háborúellenes-anime-RULEZ! A karakterdizájnt szokni kell, dehát Chise olyannyira kawaii, hogy már-már kezdi letaszítani Belldandyt trónjáról (nekem Ő az igazán megami-sama: hehe, ez de poén. Na jó, kissé lenyugszom.) Most már kezdek kilábalni a depresszióból, amit okozott.

Kanon: Ari, meg minden, de kissé uncsi. Olyan sablonos, mint a rotring vonalzók.

You are under arrest: Nagyon poén. Fergetegeset lehet rajta röhögni, teljesen addict lettem. Az első szezon 40. részéig jutottam a letöltésben (szigorúan csak 1 szálon!!!) aztán jött 1 leállás és eltűnt az ftp-ről.  :grrr: DOSHITE???
Viszont torrenten leszedtem a sorozat live action változatát (élő szereplőkkel), kissé illúzióromboló, mert az ember hozzászokik a rajzolt karakterekhez. Apropó design: lehet, hogy csak nekem tűnik fel, de a sorozat részei között karakterdizájnban nagy eltérések vannak.

3x3 eyes: most jön le, jónak ígérkezik.
Suki desu.
...
Dame?

Moha

Quote from: belldandyDe. Eredetileg 12 részesre tervezték, csak az érdeklődés megcsappant.
:wtf:  Aha! Akkor azért van a 3. rész végén az újabb epizód preview. Nem is csoda, hogy mindenkinek befejezetlennek tűnt.
Egyébként ilyen gyors volt a "rajongók" visszajelzése? Mármint lement 3 rész, közben odaszóltak nekik, és a 4.-et már be sem fejezték?
QuoteElőször a karakterdizájner Kinoshita Hirotaka távozott, majd a Shueisha a pénzt is kihúzta alóluk.
Kár érte, szerintem egész jó pedig. Követeljük, hogy fejezzék be! :hehe:
QuoteA főhős antipatikus (nem gyógyszerész-ellenes! :hopp: )
Ja, a telepatikus meg a részeg gyógyszerész... :D:D

belldandy

Quote from: Moha:Egyébként ilyen gyors volt a "rajongók" visszajelzése? Mármint lement 3 rész, közben odaszóltak nekik, és a 4.-et már be sem fejezték?
[/B]

Az első rész pilotként lement vmelyik csatornán. A manga már hosszabb lett, de az sem volt vmi nagy siker (én sajnos nem láttam még).
Suki desu.
...
Dame?

Itachi

Quote from: belldandyKimi ga Nozomu Eien: NA VÉGRE!! Kissé már kezdtem únni a gimnazista-lány-aki-varázslónő-megmenti-a-földet-a-gonosz-mecháktól, meg az extrafélénk-kislány-és-lúzer-barátja-a-szünidőben-yada-yada-yada stílust.
Igaz, hogy felnőtteknek szánták, de legalább valódi érzelmek kavarogtak (a gyomrom táján meg szorított vmi - én az a fajta vagyok, aki, ha romantikáról van szó, azonnal könnyeket folyat - mint Pedro-kun az Excel Sagából :rotflol: )

Saisho Heiki Kajono, Saikano: ÖÖ... hogyismondjam... kb. 10 csomag papírzsepi elfogyott... a fentiekből kiindulva nem nekem való. Az 1. rész eleje nagy light-osan indul, a vége meg olyan, mintha az embert fejen találják 1 féltéglával. Tehát már a 3. rész végén végignyúltam a padlón a picsogástól, az egész sorozatot szipogva néztem végig és kb. a 9. részhez érve már az OP songtól elkezdtem bőgni.  :beken: Iszonyat-durva-háborúellenes-anime-RULEZ! A karakterdizájnt szokni kell, dehát Chise olyannyira kawaii, hogy már-már kezdi letaszítani Belldandyt trónjáról (nekem Ő az igazán megami-sama: hehe, ez de poén. Na jó, kissé lenyugszom.) Most már kezdek kilábalni a depresszióból, amit okozott.

Kanon: Ari, meg minden, de kissé uncsi. Olyan sablonos, mint a rotring vonalzók.

You are under arrest: Nagyon poén. Fergetegeset lehet rajta röhögni, teljesen addict lettem. Az első szezon 40. részéig jutottam a letöltésben (szigorúan csak 1 szálon!!!) aztán jött 1 leállás és eltűnt az ftp-ről.  :grrr: DOSHITE???
Viszont torrenten leszedtem a sorozat live action változatát (élő szereplőkkel), kissé illúzióromboló, mert az ember hozzászokik a rajzolt karakterekhez. Apropó design: lehet, hogy csak nekem tűnik fel, de a sorozat részei között karakterdizájnban nagy eltérések vannak.

3x3 eyes: most jön le, jónak ígérkezik.
Hú én még a leállás előtt két hónappal letöltöttem az összes YUA t. nekem is teccik Nagyon! Tsujimoto Natsumi , meg Nikaidou Yoriko rulez.Aoi-chant is szeretném ha nem lenne travi... :rolleyes: Na meg Kacho! :rotflol:  Haláli. :) Ja én egyébként a pontos sorrendben nézem.Eccer megnéztem az OVA t( szerintem a legszebben megrajzolt) ,majd a Season 1 t  és most nézem a 2 őből a 8 adik részt. Ezután majd jön a movie meg a special. :)  Én csak leírásokat olvastam a Live Action ről meg képeket láttam.Én tuti nem nézem meg mivel Natsumi az olyan nem-Natsumis... :beken:  :zen:
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Moha

Quote from: belldandyA manga már hosszabb lett, de az sem volt vmi nagy siker (én sajnos nem láttam még).
A mangát v. az animét?

belldandy

Quote from: MohaA mangát v. az animét?
A mangát. Az animét letőtöttem, de olyanniyra hiányzik a folytatás, hogy most CD-re írva porosodik a polcon.
Suki desu.
...
Dame?

Moloko

Quote from: belldandy3x3 eyes: most jön le, jónak ígérkezik.
az eleje nagyon jó, a közepe tök szar a vége elmegy. és mindez asszem 7 rész alatt?

Happy World nálam meg se érte hogy kiírjam cd-re.
van néhány egyéb amit meg sajnos kiírtam de többszöri nekiveselkedés után se tudtam megemészteni, EZÉRT most porosodik nagyban: Vandread, X TV.
azt hittem, hogy az inuyashával is így leszek, de volt egy kép a picturesben amitől újra kedvet kaptam hozzá :) AZ a kép Yasháról & Sesshoumaruről amit mindenki lefujjogott hogy undorító és a Y-ben található ;)

.Attila

VanDread porosodik?!?!?! :eek:
Nem tudod, mit hagysz porosodni ;)

Titkos®

Quote from: Angelvan néhány egyéb amit meg sajnos kiírtam de többszöri nekiveselkedés után se tudtam megemészteni, EZÉRT most porosodik nagyban: Vandread, X TV.
azt hittem, hogy az inuyashával is így leszek, de volt egy kép a picturesben amitől újra kedvet kaptam hozzá :) AZ a kép Yasháról & Sesshoumaruről amit mindenki lefujjogott hogy undorító és a Y-ben található ;)

A szívbajt hozod rám! ;)  Először a Vandread, utána meg majdnem az Inu Yasha. Ezeket nem szabad kihagyni! (Amúgy én pont most nézem a Vandread 2. szezonját és nekem még mindig nagyon tetszik! :D ) Én pont a múlkor írtam ebbe a topicba véleményt az 1. szezonjáról, legalább azt olvasd el, hátha megjön a kedved a továbbnézéséhez! :)

Moloko

Quote from: Titkos®A szívbajt hozod rám! ;)  Először a Vandread, utána meg majdnem az Inu Yasha. Ezeket nem szabad kihagyni! (Amúgy én pont most nézem a Vandread 2. szezonját és nekem még mindig nagyon tetszik! :D ) Én pont a múlkor írtam ebbe a topicba véleményt az 1. szezonjáról, legalább azt olvasd el, hátha megjön a kedved a továbbnézéséhez! :)
Vandread azért porosodik, mert nem szeretem se azt a csajszit aki állandóan azt szajkózza h "alien-sama" se az "alien-sama"t, se az összes többi karaktert. mindegyik antipatikus. egész egyszerűen unszimpi az egész úgy ahogy van. már maga az ötlet is hogy kitalálni h nők harcolnak pasik ellen meg külön világ és még azt is kitalálták, hogy hogyan nemzenek utódokat, az egész egyszerűen undorít. ha nekem egy olyan világban kéne élnem ahol csak nők vesznek körül, hát belehalnék. nem tetszenek azok a poénok se amik bárkinek a tudatlanságából adódnak. tudok nagyon kárörvendő lenni, de általában csak a valós életben és csak "egészséges emberek" szerencsétlenkedésén (pl elejt valamit, meg még utána 4-5 dolgot folyamatában - akkor már lehet h megszakadnék a röhögéstől) de ilyen "úristen, valami van a hasában, ki kell operálni" "nyugi az csak a gyereke" poénok sztem k**vára sz*rok. ennyit erről. ez az én véleményem. minenki döntsön maga.
Inuyasháról meg annyit kell tudni, hogy a Visions of escaflowne (26 rész - sztori: egy csaj átkerül másik világba és ott mi történik vele) és a Fushigi Yuugi (52 rész - sztori: egy csaj átkerül másik világba és ott mi történik vele) után kezdtem el nézni. namost ugye az inuyasha a következőről szól: egy csaj átkerül másik világba és ott mi történik vele. és több mint 100 részes, szal haggyanak lógva kérem. ez egy kicsit sok volt egyszerre.

Moloko

http://niko-niko.net/random/gokusenround.jpg" width="236" height="232" align="right">Gokusen arról szól h egy yakuza örökös csajszi beáll tanárnak. Az egész iszonyatosan nagy poén, rengeteget lehet rajta röhögni :D
(és sajnos csak 13 részes :beken: :beken: )
viszont a grafikáját szokni kell mert nem túl szép.

hivatalos honlap
Ez itt gokusen Live action:

.Attila

Angel, asszem nagyon rossz szemmel nézted a VanDread-et. Az oké, hogy Dita meg a főhős fiú nem tetszik, rendben, lehet benne vmi. A fiú nekem sem tetszett, Dita stílusa engem nem zavar, de tudom, hogy több embert szokott.
De Meia Gisborn és Gascogne is undorító??? Tessék jobban odafigyelni! Ezen hölgyeményeknek igen érdekes múltjuk van (nem mondom meg, milyen, mely az spoiler lenne), ráadásul abból a filozófiából (najó, ez talán erős, maradjunk a szemléletnél), amit Gascogne képvisel, abból hasznos dolgot lehet tanulni szvsz.
Az, hogy a két nem szétvált... ha továbbnézed, kiderül egy-két dolog, de ha elmondanám, szintén spoiler lenne.

Titkos®

Quote from: AngelVandread azért porosodik, mert nem szeretem se azt a csajszit aki állandóan azt szajkózza h "alien-sama" se az "alien-sama"t, se az összes többi karaktert. mindegyik antipatikus. egész egyszerűen unszimpi az egész úgy ahogy van. már maga az ötlet is hogy kitalálni h nők harcolnak pasik ellen meg külön világ és még azt is kitalálták, hogy hogyan nemzenek utódokat, az egész egyszerűen undorít. ha nekem egy olyan világban kéne élnem ahol csak nők vesznek körül, hát belehalnék. nem tetszenek azok a poénok se amik bárkinek a tudatlanságából adódnak. tudok nagyon kárörvendő lenni, de általában csak a valós életben és csak "egészséges emberek" szerencsétlenkedésén (pl elejt valamit, meg még utána 4-5 dolgot folyamatában - akkor már lehet h megszakadnék a röhögéstől) de ilyen "úristen, valami van a hasában, ki kell operálni" "nyugi az csak a gyereke" poénok sztem k**vára sz*rok. ennyit erről. ez az én véleményem. minenki döntsön maga.
Inuyasháról meg annyit kell tudni, hogy a Visions of escaflowne (26 rész - sztori: egy csaj átkerül másik világba és ott mi történik vele) és a Fushigi Yuugi (52 rész - sztori: egy csaj átkerül másik világba és ott mi történik vele) után kezdtem el nézni. namost ugye az inuyasha a következőről szól: egy csaj átkerül másik világba és ott mi történik vele. és több mint 100 részes, szal haggyanak lógva kérem. ez egy kicsit sok volt egyszerre.

Hát a Vandread-es véleményeddel nem tudok vitába szálni, mert az tényleg egyéni ízlés kérdése, hogy tetszik -e vagy nem. (Én a Lodoss-al voltam így, szinte az összes szereplő és az egész világ untatott és idegesített, márpedig, ha egy animének az alaphangulata nem jön be, azzal tényleg nem nagyon lehet mit csinálni.)
Viszont a második bekezdéseddel vitába szállnék, szerintem mindhárom sorozat történetéről ledegradáló úgy nyilatkozni, hogy arról szólnak, hogy "egy lány átkerül egy másik világba és ott mi történik vele", mert a "mi történik" általában eléggé eltérő, a különböző világokról nem is szólva. Az Inu Yasha pedig számos dologban eltér az első kettőtől, elsősorban azért, mert ez nem shoujo anime (máskülönben érdekes lenne a sok hentelés, a fanservice, meg az, hogy egy perverz pap főszerepet kapott :D ), sőt némiképp ki is figurázza a shoujo kliséket, pl. az első rész végén, amikor Yasha szétszabdalja a százlábú-démont, rögtön végezni akar Kagome-val is (Kagome meg is jegyzi, hogy "Nem neki kellene a hősnek lennie?" :) ). Abban amúgy egyetértek, hogy nem jó sok azonos műfajú vagy hasonló történettel rendelkező animét nézni egymás után, mert hamar megunja az ember. Bár én egész jól bírtam, az Inu Yashat megállás nélkül néztem (és nézem most is, ha jönnek ki új részek), a Fushigi Yuugi-t is simán megnéztem egyhuzamban, a Escaflowne-nál most megakadtam a 12. résznél, de itt sem azért, mert hasonló a történet az előző kettőhöz, csak ezt a fantasy-sci-fi-mecha párosítást 1-2 idegesítő szereplővel megspékelve már nehezen emésztette meg a gyomrom, de egyszer majd biztos rászánom magam a folytatásra.

sirtomi

Sziasztok!

Nem tudom látta-e valaki a Berserk-et végig.
Nagyon jó kis sorozat, de az utolsó rész annyira nem happy end, hogy engem kicsit megrázott. Nagyon gonosz, kegyetlen és egyben kicsit szívbemarkoló a vége. Én elég nagy átéléssel nézem az anime sorozatokat, úgyhogy lelkileg kicsit megviselt a vége.

Lehet hogy csak én vagyok ilyen puhány, de szerintem túl kegyetlen a vége.

Kiváncsi lennék más véleményére is, ha megosztja velem.

Moloko

Quote from: Titkos®Hát a Vandread-es véleményeddel nem tudok vitába szálni, mert az tényleg egyéni ízlés kérdése, hogy tetszik -e vagy nem. (Én a Lodoss-al voltam így, szinte az összes szereplő és az egész világ untatott és idegesített, márpedig, ha egy animének az alaphangulata nem jön be, azzal tényleg nem nagyon lehet mit csinálni.)
Viszont a második bekezdéseddel vitába szállnék, szerintem mindhárom sorozat történetéről ledegradáló úgy nyilatkozni, hogy arról szólnak, hogy "egy lány átkerül egy másik világba és ott mi történik vele", mert a "mi történik" általában eléggé eltérő, a különböző világokról nem is szólva. Az Inu Yasha pedig számos dologban eltér az első kettőtől, elsősorban azért, mert ez nem shoujo anime (máskülönben érdekes lenne a sok hentelés, a fanservice, meg az, hogy egy perverz pap főszerepet kapott :D ), sőt némiképp ki is figurázza a shoujo kliséket, pl. az első rész végén, amikor Yasha szétszabdalja a százlábú-démont, rögtön végezni akar Kagome-val is (Kagome meg is jegyzi, hogy "Nem neki kellene a hősnek lennie?" :) ). Abban amúgy egyetértek, hogy nem jó sok azonos műfajú vagy hasonló történettel rendelkező animét nézni egymás után, mert hamar megunja az ember. Bár én egész jól bírtam, az Inu Yashat megállás nélkül néztem (és nézem most is, ha jönnek ki új részek), a Fushigi Yuugi-t is simán megnéztem egyhuzamban, a Escaflowne-nál most megakadtam a 12. résznél, de itt sem azért, mert hasonló a történet az előző kettőhöz, csak ezt a fantasy-sci-fi-mecha párosítást 1-2 idegesítő szereplővel megspékelve már nehezen emésztette meg a gyomrom, de egyszer majd biztos rászánom magam a folytatásra.
tudom, hogy kicsit eltúloztam a kategorizálást, de folyamatában megnézni ezt a 3 animet tényleg nagyon megterhelő volt. és sajnos a történetek különbözősége nem győzedelmeskedett az alapséma felett, és azok felett az idegesítő "problémák" felett amik mind3 animében benne voltak márcsak a szituációból adódóan is....

Moloko

http://www.bulledair.com/catalogue/gantz2.jpg" with="180" align="right">asszem erről már írtam, de mind1....
szóval Gantz. Megnéztem az első 10 részt.
Nagyon tetszett, a zenéje is meg a története is az első pár részben, de szegény főszereplők nem kicsit töketlenek, és kezd elegem lenni belőlük.... :(
amúgy arról szól: Gantz egy ?computerszerű? ?ember? aki egy nagy fekete gömbben ül egy szobában és feladatokat osztogat ki alien-ek megölésére meghalt emberek másolatainak. az eredményességet pontozza, és aki eléri a 100 pontot az szabadon élhet tovább...

manga innen tölthető le ha nem lenne fent ftp-n
az ED single fennvan ftp-n
az OPening theme innen letölthető.

Soridan

Quote from: sirtomiSziasztok!

Nem tudom látta-e valaki a Berserk-et végig.
Nagyon jó kis sorozat, de az utolsó rész annyira nem happy end, hogy engem kicsit megrázott. Nagyon gonosz, kegyetlen és egyben kicsit szívbemarkoló a vége. Én elég nagy átéléssel nézem az anime sorozatokat, úgyhogy lelkileg kicsit megviselt a vége.

Lehet hogy csak én vagyok ilyen puhány, de szerintem túl kegyetlen a vége.

Kiváncsi lennék más véleményére is, ha megosztja velem.

Engem éppen ezért fogott meg, mert nem happy end. Bár igaz, hogy 'gyűlöltem' ezt a befejezést, de végülis a manga csak itt kezdődik igazából :)

És nem vagy puhány, mikor először láttam, még pislogni sem tudtam, és kiszáradt a szám (nyitva felejtettem). Édesanyám csak ennyit jegyzett meg : "Na szééép" (persze neki is tetszett... fúúj, de elborultak vagyunk).

Éppen ez a szép benne, hogy annyira valóságszagú. Vagymi....
Ehavi bölcsesség: Három út vezet a mennyországba. Milyen kár, hogy senki nem jár rajtuk.