Melyik animet láttad legutóbb? Hogy tetszett? - Archive #1 - 2004-05 - 2006-03

Started by Moloko, 2004-05-15, 22:21:16

Previous topic - Next topic

Feldin

Quote from: TriviEgyelőre csak nézzed az Ultra Maniac-et, a Golden Boy-t, a Shingetsutan Tsukihime-t meg a Rizelmine-t ;) Az első 3 biztos jobb nála, és még a 4. is szerintem.
Lodoss OVA tényleg nem rossz, de nem is olyan jó. Én anno VOX-on láttam.

Igaz igaz. :)
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Moloko

Midori no Hibi: poén, de a részek folyamán lelapul a történet (10 részre vetítve)
Gokusen: nagyon poén, és csak egyre jobb lesz (10 részre vetítve)
BubbleGum Crisis: az elején nem volt szimpi de már az utolsó előtti résznél tartok és teljesen megbarátkoztam vele, érdekel is. (8 részes)
Nazca: kendósokról szóló történet félig fantáziavilágban. az első rész nagyon érdekes a második már nem annyira.
Daphne in the Brilliant Blue: drámainak induló történet. az első rész végén leesett az állam azon ami történt :eek: Edit: azóta megnéztem az ep. 2-t is. vidám történetnek néz ki :) átléptünk a bajokon. ajánlom mindenkinek.
Avenger: nem a földön játszódik és valami harcos csajról szól aki utálja a robotokat de nagyon jól harcol és mégis társául fogad egy robotot és egy szerelő meg a nyomukba ered hogy "micsoda nő, micsoda robot". nem túl érdekfeszítő. a zenéjé Noir szerű.
Madlax: egy katona csajról szól, az első részből nem derül ki sok, egy kicsit elvont is. a rajzstílus egy az egyben Avenger. a zenéje .hack//Sign-éra emlékeztet
Najica: egy az egyben Agent Aika (továbbiakban AA). csak ugye AA megnézése után már annyira nem nagy poén hogy minden nő alulról van ábrázolva és kilátszik a bugyia. a sztori meg átlagos. az is AA koppintás.
Arc the Lad: egy érdeket fantasy történet ajánlom mindenkinek.
Green Green TV: a zenéje jó. a sztori maga egy kicsit az agyamra megy: fiúiskolát egyesítenek lányiskolával. az összes fiú barátnőt akar szerezni, van egy srác aki a távolmúltban szeparálva lett a szerelmétől és a szerelme aki majd 1000 év múlva fog élni most megjelenik hogy vele lehessen, de a srác nem emlékszik rá. blabla
Happy World: 3 rész. az elsőn lehet sokat nevetni. a második-harmadik elmegy. sztem nem nagyszám.

Moha

Ezeket mind legutóbb láttad? ;) Neked aztán van szabadidőd!

Moloko

Ikkitousen: valami verekedős sulis történek klánok harcáról és egy fura csajról akinek állandóan kilóg valamije a ruhájából amit a fiúk megbámulhatnak. pechemre már harmadszorra töltöttem le mert mindig letöröltem és elfelejtettem h ez az.
Yu Yu Hakusho: az első jelenteben meghal a főhős ;) már jól kezdődik, nem?
Gokudo: hát ez állati poén!!! nézze meg mindenki aki teheti!!!

Xaga

Quote from: AngelBubbleGum Crisis: az elején nem volt szimpi de már az utolsó előtti résznél tartok és teljesen megbarátkoztam vele, érdekel is. (8 részes)

Én a BubbleGum Crisis: Tokyo 2040-t láttam ami 26 részes és tetszet. Angel elkérném töled azt a 8 részt, ha ki van neked írva.

Quote from: MohaEzeket mind legutóbb láttad?  ;)  Neked aztán van szabadidőd!

Aki leérettségizet és csak azért kell aggódnia hogy fölveszik e. Ideje mint a tenger :D

Moloko

Quote from: MohaEzeket mind legutóbb láttad? ;)

hai-hai!

QuoteNeked aztán van szabadidőd!

hai-hai!

:hopp:

(csak nekiestem a gépemen hánykolódó animeanyag szortírozásának (kell <-> nemkell)

Quote from: Xagaha ki van neked írva.
nincs kiírva. btw elég szar verzió. nem mindenütt van felirat, stb... inkább begyűjtök egy jobb minőséget belőle mintsem h ezt kiírjam.
Quotecsak azért kell aggódnia hogy fölveszik e.
vagy még azért sem...............

Itachi

Quote from: AngelMidori no Hibi: poén, de a részek folyamán lelapul a történet (10 részre vetítve)
Gokusen: nagyon poén, és csak egyre jobb lesz (10 részre vetítve)
BubbleGum Crisis: az elején nem volt szimpi de már az utolsó előtti résznél tartok és teljesen megbarátkoztam vele, érdekel is. (8 részes)
Nazca: kendósokról szóló történet félig fantáziavilágban. az első rész nagyon érdekes a második már nem annyira.
Daphne in the Brilliant Blue: drámainak induló történet. az első rész végén leesett az állam azon ami történt :eek: Edit: azóta megnéztem az ep. 2-t is. vidám történetnek néz ki :) átléptünk a bajokon. ajánlom mindenkinek.
Avenger: nem a földön játszódik és valami harcos csajról szól aki utálja a robotokat de nagyon jól harcol és mégis társául fogad egy robotot és egy szerelő meg a nyomukba ered hogy "micsoda nő, micsoda robot". nem túl érdekfeszítő. a zenéjé Noir szerű.
Madlax: egy katona csajról szól, az első részből nem derül ki sok, egy kicsit elvont is. a rajzstílus egy az egyben Avenger. a zenéje .hack//Sign-éra emlékeztet
Najica: egy az egyben Agent Aika (továbbiakban AA). csak ugye AA megnézése után már annyira nem nagy poén hogy minden nő alulról van ábrázolva és kilátszik a bugyia. a sztori meg átlagos. az is AA koppintás.
Arc the Lad: egy érdeket fantasy történet ajánlom mindenkinek.
Green Green TV: a zenéje jó. a sztori maga egy kicsit az agyamra megy: fiúiskolát egyesítenek lányiskolával. az összes fiú barátnőt akar szerezni, van egy srác aki a távolmúltban szeparálva lett a szerelmétől és a szerelme aki majd 1000 év múlva fog élni most megjelenik hogy vele lehessen, de a srác nem emlékszik rá. blabla
Happy World: 3 rész. az elsőn lehet sokat nevetni. a második-harmadik elmegy. sztem nem nagyszám.
Amit te néztél az a 2032. Javaslom ,hogy a BGC 2040 et is nézd meg mert jó.(nem tudom már hány részes , úgy emléxem, hogy 35 biztos meg volt.) Én persze jobban szeretem a 2032 t mert olyan igazi ősi anime. :)  (na meg 80 as évek és mindenek felett Oomori Kinuko csodálatos egyedien szép hangja). :zen:
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Xaga

Quote from: ItachiAmit te néztél az a 2032. Javaslom ,hogy a BGC 2040 et is nézd meg mert jó.(nem tudom már hány részes , úgy emléxem, hogy 35 biztos meg volt.)

26 hogy pontos legyek.

Moloko

hűűűű, ez nagyon jó!
Dual - paralell adventures a címe
mechás történet, 2 párhuzamos világról, és nagyon, nagyon , nagyon tetszik!
evangelionnal sorolnám egy kategóriába, de nincs olyan pszihológiai háttere. csupán a mechák miatt és amiatt hogy jó.

Moha

Quote from: XagaAki leérettségizet és csak azért kell aggódnia hogy fölveszik e. Ideje mint a tenger :D
De jó itt egyeseknek! :rolleyes: Nekem bezzeg minden nap meló....
Quote from: Angel(csak nekiestem a gépemen hánykolódó animeanyag szortírozásának (kell <-> nemkell)
Na, abból van nekem is bőven. :) (úgy 22GB) Csak én meg olyan hülye vagyok, hogy nincs szívem semmit sem letörölni. Kiírni meg majd inkább DVD-re akarom, mert nincs kedvem egy 25 részes sorozatot 8-9 CD-re tenni.

Bocs az :_off:-ért!

.Attila

Quote from: Angelhűűűű, ez nagyon jó!
Dual - paralell adventures a címe
mechás történet, 2 párhuzamos világról, és nagyon, nagyon , nagyon tetszik!
evangelionnal sorolnám egy kategóriába, de nincs olyan pszihológiai háttere. csupán a mechák miatt és amiatt hogy jó.
Az volt az első, amit a USTeam-ről anno megnéztem. A mechak miatt valóban az NGE-vel összehasonlítható, de más miatt (ha jól emlékszem) nem nagyon.
Mellesleg jó akció és humor, nekem tetszett anno (mikor is már, talán 1 éve pont? vagy 2 :confused: ). Szóval érdemes megnézni ;)

Itachi

Quote from: Xaga26 hogy pontos legyek.
Inkább többet mondok mitnt kevesebbet. :)  :zen:

Moloko

hát ez a rész haláli volt! szétröhögtem magam rajta!!
szerintem anélkül is megnézhető h az előző 4et láttátok volna
szal HAJRÁ! tessék megnézni!

Quote from: MohaDe jó itt egyeseknek! :rolleyes: Nekem bezzeg minden nap meló....
Na, abból van nekem is bőven. :) (úgy 22GB) Csak én meg olyan hülye vagyok, hogy nincs szívem semmit sem letörölni. Kiírni meg majd inkább DVD-re akarom, mert nincs kedvem egy 25 részes sorozatot 8-9 CD-re tenni.

Bocs az :_off:-ért!
nekem 52,5 GB anime van most a gépemen. ebből 18 gb-t még nem láttam.

Relunx

Amit legutolhára néztem meg:
Burn Up W : egész jó kis sci-fi anime, hasonló a Virus Buster Serge-hez :D :D :D

Relunx

DWz

Kicsit erdekes volt eloszor a trance zene repules kozben, de amugy nem rossz. Szerencsere nem lett nyalas a vege, es egyaltalan nem volt unalmas a sorozat. Az, hogy 1985os a sorozat, az kicsit latszik, de azert egyaltalan nem ronda. 5/5.

Karma XXL

7 perce fejeztem be a TEXHNOLYZE-ot...

És amit mondok rá: ...

Igazi sokkhatás, a fanta sokk amúgy is csak egy szénsavas bodzaszörp...

Aki nem nézi meg, az megérdemli...

Moloko

hát ez ilyen fura, schi-fi, alienekkel túlélő halottakkal és egy furcsa gömbbel amiben egy emberszabású számítógép ül akit Gantznak hívnak és kritikákat osztogat az alien-gyilkolászásról.......
:wtf:

az első 3 rész egy egyben megnézhető ciklus. eddig én is ennyit láttam.

Feldin

Én szerettem a Green Green-t!!! :)
Most nem írok legutóbbat, mert minden folyamatban van.
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

roderick

Texhnolyznak manapság szedtem le a DVD-rip változatát, ami nemcsak azért érni meg, mert jobb minôségü, hanem még a remixelt részek is megvannak rendesen... így méginkább el van nyújtva a sztori, ha esetleg valaki túl gyorsnak érezte volna:)

Gantz, sztem animében annyira cenzúrázva van, hogy nem is lehet egykét jelenetet megérteni, namajd abból is jön DVD, hehehe... de még így is jobb a manga sztem
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

Karma XXL

Quote from: roderickTexhnolyznak manapság szedtem le a DVD-rip változatát, ami nemcsak azért érni meg, mert jobb minôségü, hanem még a remixelt részek is megvannak rendesen... így méginkább el van nyújtva a sztori, ha esetleg valaki túl gyorsnak érezte volna:)

DVD rip változat?  :3x3:

Honnan szedted? Egyáltalán melyik csoport műve? (Vagy a wizzusra gondolsz?)

Chronos

Quote from: SysOP XXLDVD rip változat?  :3x3:

Honnan szedted? Egyáltalán melyik csoport műve? (Vagy a wizzusra gondolsz?)
Igen, van...:)
Bővebb információ: //www.baka-updates.com

CHRONOS

Moloko

hehe megnéztem az első 3 részt :D:D
RULZ!!!! :hopp: :hopp:

Itachi

Quote from: Angelhehe megnéztem az első 3 részt :D:D
RULZ!!!! :hopp: :hopp:
Ugye? Szeintem is. A baj az ,hogy lassan jönnek ki a részek, az RTL2 n meg nincs már.(ott is csak ismételtek) Egyik legjobb anime szerintem. Oda -san jó munkát végzett. :)  :zen:

Karma XXL

Quote from: ChronosIgen, van...:)
Bővebb információ: //www.baka-updates.com

CHRONOS

Edit: megtaláltam már, aki eddig olvasta a postot az felejtse el, amit ide írtam :D

A "Honnan szedted?" kérdés a beszerezhetősége utalt  :tezsvir: , de meg is lett válaszolva  :merci:
De ahogy láttam csak az első 3 rész van fenn eddig...

Edit2: a Baka-Updates-ről nem tudtam kijutni az anime-4ever csapat csatornájára, látszólag nem is megy az IRC szerverük... Majd beletúrok jobban a virtuális térbe, csak most nem érek rá, megyek tanfolyamra.

.Attila

Ez is egy aranyos, humoros vígjáték. Nagyon jó volt nézni, de valami miatt elmarad pl. a Love Hina-tól vagy az Ultra Maniac-től.
Aki a falra mászik a "minden csaj a béna, de igazából aranyszívű fiúra bukik" stílustól, annak nagyon nem ajánlom ;)

Titkos®

Erre csak úgy tudok reagálni, hogy ilyen volt: :jee:  :cool:  Elvárásaimon felül teljesített!

Tele volt poénokkal, szuper karakterekkel, jó csajokkal, sőt még a romantikus szál is megvolt benne Dita és Hibiki által. :D  (Dita rulez! :hopp: ) Pont ahogy szeretem. :)  Az opening és az ending zeneileg és képileg is maga volt a tökély, ez még egy (hatalmas) plusz pont. Az űrcsaták is tetszettek és bár jobban szeretem, ha kézzel rajzolják a dolgokat, itt tényleg nagyon szép volt a CGI animáció, a végére egész megszerettem. :)  A történet is egész jó, a nő-férfi ellentétből hihetetlen poénokat tudtak kihozni és a karakterek közül is szinte az összeset szeretem valamilyen indoknál fogva. Bár az első részt látva még féltem, hogy majd az egész elmegy a hülye politikázás irányába és majd többszáz fős seregek ugranak egymás torkának, mikozben a parancsnokok mindkét oldalon magukból kikelve ordítoznak (lásd főparancsnok az első részben, atyavilág, hogy nekem az a fickó milyen ellenszenves volt! ;) ), de szerencsére a készítőknek eszébe sem jutott belelépni ebbe a csapdába, helyette inkább csinálták egy írtó hangulatos animét! :D
Egyszóval Vandread rulez, kb. fél éve nem láttam ilyen jó animét, felkerült a kedvenceim listájára! :)  (Most pedig megyek, mert lejött a Vandread Taidouhen. :) )
Titkos®, Rumiko Takahashi-fan. ^_^

Shadowolf

Quote from: Titkos®Erre csak úgy tudok reagálni, hogy ilyen volt: :jee:  :cool:

Na Shock örülhetsz: egy újabb elégedett vendég. :hopp:

Karma XXL

Quote from: Titkos®Erre csak úgy tudok reagálni, hogy ilyen volt: :jee:  :cool:  Elvárásaimon felül teljesített!

És még be se fejezted a történetet! ;)

Titkos®

Quote from: SysOP XXLÉs még be se fejezted a történetet! ;)

Tudom. :)  Holnap megnézem a Vandread Taidouhent, aztán kezdem a 2. szezont. :D
Titkos®, Rumiko Takahashi-fan. ^_^

Karma XXL

Quote from: Titkos®Tudom. :)  Holnap megnézem a Vandread Taidouhent, aztán kezdem a 2. szezont. :D

Azt láttam az AniDB-n, hogy a Taidouhen egy recap-film az első sorozatból, egy-két helyen kiegészítve... Csak szólok ;)