Melyik animet láttad legutóbb? Hogy tetszett? - Archive #1 - 2004-05 - 2006-03

Started by Moloko, 2004-05-15, 22:21:16

Previous topic - Next topic

Kvikveg

Hat.. igazabol ha belegondolok, hogy ket kisgyerek tokegyedul, no szulok, hideg rokon, haboru, tehat meg ennyira sem torodnek veluk, mint esetleg bekeidoben... Hat...:beken:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Fazék

Akkor én vagyok a legérzéketlenebb, mert én meg úgy éreztem, hogy ez a büdös kölök egyszerûen semmirekellõ és önnön fájdalmában elmerülve képtelen bármiféle értelmes cselekedetre, nem látom kötelezõnek halálukat a tragédia innentõl számomra csak hatásvadászat érzetét keltette.

Kvikveg

WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Dreamcleaver

Én is megnéztem aZ Interstellar 5555-öt. Aranyos volt. :) Daft Punk aláfestésnek egész jó, bár amúgy kicsit uncsi a zene...sztem..kivéve persze második számot az elreablásnál, az k*rva jó! :whoah: Kösz a linket Andi...asszem te adtad, régen volt, még Karácsony elõtt csak most szedtem le .:)

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Groven

Nos megnéztem. Vélemény => :whoah: :cool: :whoah: :cool: :whoah: :cool: :whoah: :cool: :whoah: :cool:

roderick

Quote from: FazékAkkor én vagyok a legérzéketlenebb, mert én meg úgy éreztem, hogy ez a büdös kölök egyszerûen semmirekellõ és önnön fájdalmában elmerülve képtelen bármiféle értelmes cselekedetre, nem látom kötelezõnek halálukat a tragédia innentõl számomra csak hatásvadászat érzetét keltette.

Najó persze, ennyi erövel minek volt nácizmus, mert azis tök elkerülehtö lett volna ha leülnek az emberek és értelmesen megbeszélik a dolgokat, meg gazdasági válságnak se kellett volna lennie, hisz látható volt elõre... stb. stb.
Az emberre azért jellemzö, hogy hülyén viselkedik... Igazi történelmi tragédiák pedig akkor vannak, amikor olyan helyzet alakul ki, amikor mindenki arrafelé van terelve, hogy hülyén viselkedjen. (föleg a gyerekek, akik még annál is "hülyébbek", csak vernyákolni, meg álmodozni tudnak...)
Persze, hogy nem kötelezö a tragédia... pontosan ettöl válik azzá; Hamletnek se kellet volna pattognia, mindenki élt volna vidáman tovább (kivéve a drága papát, de ö már úgyis hulla volt)
Persze ettöl még lehet rossznak tartani az animét, szerintem jó volt... más kérdés, hogy nem vagyunk hozzászokva a sok "oniichaaaaaaaaaaaaaan" síráshoz, mertmi egy "ha gond van leisszuk magunk" nép vagyunk vagymiafene
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

Lazzaret

Quote from: GrovenNos megnéztem. Vélemény => :whoah: :cool: :whoah: :cool: :whoah: :cool: :whoah: :cool: :whoah:

Hihi még egy fanatikus született :D

www.arkangyalok.uw.hu

Yakumo

Quote from: LazzaretHihi még egy fanatikus született :D
Na akkor ezt elkezdjük tölteni......:D
Aztán majdan én is mondani vélemény;)

Lazzaret

Most néztem végig azt a 3 részt ami fenn volt ftp-n. Nincs belõle több elkészítve? Vagy csak ennyi lett megcsinálva animeként? Nekem tetszet, de ez igy baromi kevés.

www.arkangyalok.uw.hu

Fazék

Quote from: roderickNajó persze, ennyi erövel minek volt nácizmus,...
nyugi. nyugi :) "kicsit" túlzásba esel, csúsztatsz és sarkítod amit mondtam, de mindegy. ;)

[SIZE="1"]szerk: persze én is így viselkedek idõnként, ha lehordanak egy általam szeretett filmet :)[/SIZE]

Raggie

Huhh...ennyi vita egyetlen filmen?! Nna már kíváncsi vok rá! ;) Ramiznak megvan, majd elkérem tõle s mondok én is valami okosat róla! :)
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

roderick

Quote from: Fazéknyugi. nyugi :) "kicsit" túlzásba esel, csúsztatsz és sarkítod amit mondtam, de mindegy. ;)
Naná, hogy csúsztatok, különben kiderülne, hogy nem is biztos hogy igazam van:)

QuoteAngel Sanctuary
Most néztem végig azt a 3 részt ami fenn volt ftp-n. Nincs belõle több elkészítve? Vagy csak ennyi lett megcsinálva animeként? Nekem tetszet, de ez igy baromi kevés.
nincs több, nemis lesz a közeljövöben, úgynézki...
annyira nem volt nagy siker állítólag ezért nem folytatták.

Feldin

Ichigo Mashimaro...
Szuper!!!!!!
Mikor lesz új rész? :(
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Ramiz

Quote from: FazékAkkor én vagyok a legérzéketlenebb, mert én meg úgy éreztem, hogy ez a büdös kölök egyszerûen semmirekellõ és önnön fájdalmában elmerülve képtelen bármiféle értelmes cselekedetre, nem látom kötelezõnek halálukat a tragédia innentõl számomra csak hatásvadászat érzetét keltette.
Egyetértek. :tezsvir:
[SIZE="1"](Zoli, dögöljek meg, ha te nem keresed a bajt... :D )[/SIZE]

Quote from: roderickmás kérdés, hogy nem vagyunk hozzászokva a sok "oniichaaaaaaaaaaaaaan" síráshoz, mertmi egy "ha gond van leisszuk magunk" nép vagyunk vagymiafene
Hát ez az... miért nem itták le magukat a gyerekek és kész, minek kellett állandóan mászkálni meg nyavajogni. :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

roderick

Quote from: RamizHát ez az... miért nem itták le magukat a gyerekek és kész, minek kellett állandóan mászkálni meg nyavajogni. :D
Ezért is olyan elborult a japán kultúra, kostoltad már mien rossz is a sake:)
hmmm.. habár kezdek offolni, látszik dogát kéne írniom:)

Groven

Quote from: LazzaretHihi még egy fanatikus született :D

iiiee. azért ne túlozzunk, mester. Csak nagyon tetszett, tetszik!

Danhibiki

Még csak az elsõ részen vagyok túl, de már most kijelentem, hogy ebbe már korábban is bele kellett volna kezdenem.:D Hatalmas [COLOR="Red"]piros[/COLOR]pont az istenek ill. démonokért...:D
[COLOR="DarkOrchid"]Ah! My Goddess! Powa...[/COLOR];)

Ready2

Quote from: DanhibikiMég csak az elsõ részen vagyok túl, de már most kijelentem, hogy ebbe már korábban is bele kellett volna kezdenem.:D Hatalmas [COLOR="Red"]piros[/COLOR]pont az istenek ill. démonokért...:D

kivancsi vagyok mitfogsz szolni a 18. resz kornyeken :)

Danhibiki

Quote from: Ready2kivancsi vagyok mitfogsz szolni a 18. resz kornyeken :)
Ezt, hogy ba.eg mi ez a sz@r?
Vagy: Istenem, milyen szomorúúúú:beken:
Azt tom, hogy átvált valami baromi depibe a cucc (jól tudom?:D), de mégis mi lesz? Nehogy eláruljátok...;)
[COLOR="DarkOrchid"]Ah! My Goddess! Powa...[/COLOR];)

Ready2

most fejeztem be az aishiteruze babyt.

a tortenet arrol szol, hogy van egy 5 eves kislany yuzuyu, akit az anyja elhagy es amig az tavol van, kippeinek, egy asszem 15-6eves sracnak kell gondoskodnia rola. ebbol persze csomo galiba, meg aranyos es humoros (nehol szomoru) pillanat kerekedik es persze nemhianyozhat a a romantikus szal sem a tortenetbol.

grafikailag azt mondanam, hogy elmegy, hataron belul van. ami felett nemtudtam szemet hunyni viszont, aza szerintem kritikan aluli zene. abszolut nem odaillo es nehol zavaro "dallamok" tarkitjak vegig az egesz animet.

nagyon aranyos anime, de ez mar talan aza szint, ami nekem mar tulzottan shoujo. ne ertsetek felre kikapcsolodasnak jo, de nekem 2-3resz utan kellett vmi esemenydusabb animet is kozbeiktatni. (nameg yuzuyu 5eveshez huen neha kicsit tulsokat sir) :)
ettol fuggetlenul egesz jo (persze csak annak, aki szereti a stilust)
nalam 7/10.

kikuchiyo

A szokásos "qrvára nincs kedvem tanulni, nézzük meg, mi van az anidb-n" roham eredménye a Glassy Ocean c. kellemes rövidfilm lett.
Mivel ez egy ilyen 22 perces alternatív izé, Háború és Béke-jellegû történetvezetésre nem érdemes számítani, ehelyett egyfajta melankolikus, nosztalgikus, nemtudommikus hangulatot próbál teremteni, nem is rosszul.
Az alaphelyzet az, hogy a szereplõk számára az idõ sokkal lassabban telik, mint számukra, ezért az óceánt üvegszerû, szilárd felszínnek érzékelik (innen a cím), és egy bálna ugrása számukra egy egész napig tart (innen a japán cím).
Érdekes az animációs technika, ugyanis a vizet és a bálnát 3d-ben csinálták meg, és ezen a háttéren mászkálnak a képeskönyv-szerû emberalakok.

Aki az ilyen 22 perces alternatív izéket szereti, az szedje le, jól jár vele.

Az anidb-s szeméttelep turkálásának másik eredménye a Pale Cocoon nevû nemtommi, az is efféle rövidfilm lehet, de csak pár kép meg rövid trailer van róla, azok viszont ígéretesek. Ha valaki többet tud róla, jelezze itt.
Failure is the default option

Andi

Ha már alternatív izékrõl van szó, én a 10 perces Comedy-t tudom ajánlani :D

Alkyra

Quote from: White SeeDVégre kinn van. (Gondolom már mióta, csak megfeledkeztem róla:D)
Hát, egész jóra sikerûltek. A legutolsó rész szinte furán komolyra sikeredett. Persze megvoltak azért a szokásos poénok, csak úgy történetileg igen komolyra fordúlt minden.
A legjobb kivételesen Fukujama volt, mikor feláldozta magát a többiekért a fürdõben. (Én is ezt tettem volna:D :lazza: )
Szegény Kirie, a végén. Már 2 nõ és egy pasi hajt rá:D De a fõszereplõnek sem kell aggódnia. +egy lány:D
Egyszóval hozta amit kellet, perverzség, poénáradat, jó történeti befejezés.
az ecchie mûfaj kedvelõinek csak ajánlani tudom:cool:

White Seed, ha találsz képet a "fõellenségrõl" akkor küldjél már egy pmet.
Nem találtam róla sehol semmit.(amint megláttam õ lett a kedvencem.:whoah: )

Alkyra

Quote from: White SeeDFõellenség?:) Ok, ha találko zólok. DE az anime-ban több jó kép van róla, simán ki kell fényképezni.:D

Köffi.:tezsvir:

Bandita ^^

Most végeztem a Rurouni Kensin-nel... Kivéve az OVA-kat...
Nagyon teccett, volt benne romantika, dráma(idõlegesen), szenvedély, bizonytalanság.............
Egyébként fel lehet fogni "énvagyokalegerösebb nemte, harcojjunk" stílusban is. 95 rész nekem 6 napot vett igénybe, pont
elég volt...

Hmmmm.... Jo az a hack//SIGN???? A sorozat....
"Van nagyobb sötétség annál, mint ami ellen harcolunk. Ez az eltévelyedett lélek sötétsége. Mi ezt a háborút nem hatalmak és elvek ellen vívjuk, hanem a káosz és a reménytelenség ellen. A test halálánál rosszabb a remény, az álmok halála. Ezért sohasem adhatjuk meg magunkat. A jövő itt van körülöttünk az átalakulás pillanataira vár, hogy újjászülethessen a megvilágosodásban. Senki nem ismeri a jövőt, vagy hogy hová vezet majd, csak annyit tudunk, hogy mindig fájdalommal születik meg."

SaiyaGin

Quote from: Bandita ^^95 rész nekem 6 napot vett igénybe, pont
elég volt...

:eek: Ejha!

Necrid^

Quote from: Bandita ^^Most végeztem a Rurouni Kensin-nel... Kivéve az OVA-kat...
Nagyon teccett, volt benne romantika, dráma(idõlegesen), szenvedély, bizonytalanság.............
Egyébként fel lehet fogni "énvagyokalegerösebb nemte, harcojjunk" stílusban is. 95 rész nekem 6 napot vett igénybe, pont
elég volt...

Hmmmm.... Jo az a hack//SIGN???? A sorozat....
Azta.. te aztán nem unatkozol :D
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Bandita ^^

"Van nagyobb sötétség annál, mint ami ellen harcolunk. Ez az eltévelyedett lélek sötétsége. Mi ezt a háborút nem hatalmak és elvek ellen vívjuk, hanem a káosz és a reménytelenség ellen. A test halálánál rosszabb a remény, az álmok halála. Ezért sohasem adhatjuk meg magunkat. A jövő itt van körülöttünk az átalakulás pillanataira vár, hogy újjászülethessen a megvilágosodásban. Senki nem ismeri a jövőt, vagy hogy hová vezet majd, csak annyit tudunk, hogy mindig fájdalommal születik meg."

Dreamcleaver

Quote from: Bandita ^^Hmmmm.... Jo az a hack//SIGN???? A sorozat....

Attól függ. Szép a grafika és az animáció. Egy mmorpg-ben játszódik az egész, fantasy környezet. A zenéje valami elképesztõen gyönyörû, egyik legjobb amit eddig hallottam! A történet maga nem rossz, de nagyon vontatottan halad. Ha bejönnek az olyan animok, ahol egy részben 80% dumálnak, és 20% történik valami, akkor tetszeni fog. Én mindig egy-két részt néztem meg belõle levezetõként, mert rövid távon nagyon hangulatos, de hosszú távon uncsi. Persze ez az egyéni véleményem. :)

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Bandita ^^

Quote from: DreamcleaverAttól függ. Szép a grafika és az animáció. Egy mmorpg-ben játszódik az egész, fantasy környezet. A zenéje valami elképesztõen gyönyörû, egyik legjobb amit eddig hallottam! A történet maga nem rossz, de nagyon vontatottan halad. Ha bejönnek az olyan animok, ahol egy részben 80% dumálnak, és 20% történik valami, akkor tetszeni fog. Én mindig egy-két részt néztem meg belõle levezetõként, mert rövid távon nagyon hangulatos, de hosszú távon uncsi. Persze ez az egyéni véleményem. :)

THX... Asszem akkor hanygolom...