Melyik animet láttad legutóbb? Hogy tetszett? - Archive #1 - 2004-05 - 2006-03

Started by Moloko, 2004-05-15, 22:21:16

Previous topic - Next topic

Christian

Hát ott 10. rész körülig jutottam. Olyan nagyon nem kötött le. Talán túl fiatalnak tûntek a szereplõk O_O Nem tudom..valami zavart éreztem az erõben és abbahagytam :D De azért köszi :)

Moha

Quote from: ChristianAmúgy nem tud valaki még ezekhez hasonló animekat mondani? :) Nem találtam semmi vicceset mostanság.
Ha vicces ecchi sorozatot keresel, akkor Midori no Hibi vagy Iketeru Futari. Mindkettõ "rekeszizomgyilkos" :D ecchi vigjáték. Bár a Midori no Hibi a végén azért átmegy kicsit komolyabb stílusba.

Alkyra

Quote from: ChristianGirls Bravo egész jó volt. a volume kettõ viszont .. hát kb annyira illett oda minta Green Green TV utolsó része :D  Amúgy nem tud valaki még ezekhez hasonló animekat mondani? :) Nem találtam semmi vicceset mostanság.

Nemtom. Nekem tetszett a Girls Bravo 2. vol.ja. (fõleg a végén az a lány akinek teljesen elborítja a testét a Seikon. Õ kapásbõl bejött, kár hogy nem elõbb került bele.ha van vlk képe róla azt örömmel fogadom...:) )
Egyb. a manga sokkal jobb.A vicces benne az, hogy nem annyira ecchi, mint az anim...:) Ott inkább a humorra hajaz, s grafikára. Nemtommiért, de az animban vlm egyszerûsített karakterek voltak. A mangában sokkal szebbek a karakterek.:whoah: :whoah:

Egyb. ha vicces animot keresel:
-Maburaho
-Mahoraba-Heartful Days(ez nagyon jó. egy kicsit gyerekes. remek idõtöltés, ha pihenni akarsz)
-Vandread(ez inkább sci-fi, akció, de nagyon sok humor van benne. Egyik személyes kedvencem a Midori mellett)
-Love Hina^^
-DearS(ecchi s humor minden mennyiségben)
-Onegai Twins/Teacher(inkább az érzelmek vannak elõnyben)

Huh. Most csak ennyi jutott eszembe, de majd még gondolkozom.

Christian

Thx! A Mahoraba és a Vandread az kimaradt az életembõl. Asszem most bepótolom õket! :)  Samurai Champloo mellett tökéletesen meglesznek :) Amúgy ez a Samurai Champloo rohadt jó! Elõször a grafikája nem jött be aztán mostanra nagyon megtetszett :)

death_scythe

Quote from: MohaMost éppen az Air-t nézem és eddig ugyan nem túl sok minden történt, de az animáció, a szereplõk és a zene az tetszik. :)

Ha végig nézted írj majd róla valamit mert ez egyike azon kevés anime-oknak aminek nem értettem a végét.:confused:  
Viszont a fõszereplõ kislány annyira kawaii(fõleg amikor dinó hangot imitál).
   
I am Madlax.  I am the pain when you touch the truth.  The existance born from sadness.

Lazzaret

#5075
Most álltam neki 2 seriesnek.

Az egyik a Futakoi a másik pedig az Uchuu no Stellvia.

Mindkettõ elég érdekesnek ígérkezik. A Futakoi hétköznapi( már amennyire lehet hétköznapinak nevezni a sok ikercsajt:D) romantikus vigjáték. Nagyon KAWAI. A másik pedig a kedvenc mûfajom, az ûrben jácódó SCI-FI. Mindkettõ eddig nagyon tetszik. Csak valamikor a végére kéne juttni mindkettõnek:)


www.arkangyalok.uw.hu

Maron

Detective Conan 367-68
Az elsõ a 366-ben elkezdett 2 részes befejezése :) Nekem nagyon tetszett. A másik meg :D Sonoko... :ejnye: Kész voltam xD És virtuálisan csorgott a nyálam a sok finom sütire^^;;

Mai-Otome 11
Már az elõzõekben is érdekes volt, de ez még csak fokozódott :D [COLOR="White"]Felbukkant Akira és Takumi is. Valószínûleg Mai lesz a következõ. És tovább bonyolódott az élet, a 3 lánynak ugyanazon a napon van a születésnapja.[/COLOR]

Moha

Most fejeztem be, megéztem a 13. recap epizódot is.
Röviden: elég jó dráma.
Sokan mondták, hogy "zsebkendõ kell hozzá", de szerintem annyira azért nem volt erõs. Az viszont tény, hogy elég mélyreható volt, szóval azért szíven tudja ütni az embert.
A grafika egyszerûen szuper, jobb már nem is lehetne, minden gyönyörûen ki van dolgozva. A zene is jó, fõleg az outro alatt. :)
A történet az elején egy kicsit lassan halad (az elsõ 3 részben alig történik valami), aztán beindul rendesen. Az a gyanúm, hogy eredetileg hosszabbra tervezték ezt a sorozatot, vagy legalább is nagyon be akarták sûríteni az egészet ebbe a 13 részbe, ugyanis jópár részletre nem derült fény. A sorozat közepén [COLOR="#F5F5FF"]az idõugrás[/COLOR] egy kicsit furcsa volt, de aztán késõbb helyére kerültek a dolgok.
A befejezés viszont meglepett. Valahogy egyáltalán nem így képzeltem el. Én totál azt hittem, hogy [SIZE="1"][COLOR="Red"][spoiler][/COLOR][/SIZE][COLOR="#F5F5FF"]a végén kiderül, hogy Yukito Misuzu-t kereste, és õ lesz az, aki a Kanna és a "winged race" reinkarnációja.[/COLOR][SIZE="1"][COLOR="Red"][/spoiler][/COLOR][/SIZE] Ezzel szemben eléggé fura vége lett.
Quote from: death_scytheHa végig nézted írj majd róla valamit mert ez egyike azon kevés anime-oknak aminek nem értettem a végét.:confused:
Sajna nem tudlak kisegíteni, mert én sem értettem...:confused:

Azt hiszem, az egésznek a mondanivalója az, hogy fontos, hogy az ember körül legyen valaki, akire számíthat, aki elfogadja, hiszen a lelke mélyén senki sem szeret egyedül lenni.

Összességében annyit tudok mondani, hogy jó dráma, meg tudja érinteni az embert, viszont a történeten kicsit csiszolhattak volna még, mert így az [COLOR="#F5F5FF"]idõsíkok váltogatásával[/COLOR] és ezzel a befejezéssel kicsit zavaros volt.... vagy csak én nem tudtam megérteni. :rolleyes:
Aki szereti a drámákat, annak ajánlom! :)
Quote from: LazzaretUchuu no Stellvia
[...]a kedvenc mûfajom, az ûrben jácódó SCI-FI. Mindkettõ eddig nagyon tetszik. Csak valamikor a végére kéne juttni mindkettõnek:)
Ha a Stellvia-t befejezted, kíváncsi leszek a véleményedre. :) Nekem nagyon tetszett az a sorozat, a fõszereplõ, Shipon annyira aranyos és szeretnivaló, ahogy mindig megpróbál a legjobb lenni. :)

Manitu

Quote from: MohaA befejezés viszont meglepett. Valahogy egyáltalán nem így képzeltem el. Én totál azt hittem, hogy [SIZE="1"][COLOR="Red"][spoiler][/COLOR][/SIZE][COLOR="#F5F5FF"]a végén kiderül, hogy Yukito Misuzu-t kereste, és õ lesz az, aki a Kanna és a "winged race" reinkarnációja.[/COLOR][SIZE="1"][COLOR="Red"][/spoiler][/COLOR][/SIZE] Ezzel szemben eléggé fura vége lett.
[SIZE="1"][COLOR="Red"][spoiler][/COLOR][/SIZE][COLOR="#F5F5FF"]Szerintem Yukito Misuzut kereste, és Misuzu volt Kanna reinkarnációja. Csakhogy az õ sorsa az volt, hogy az összes szomorúságot, minden fájdalmat érezzen, aféle messiásként.[/COLOR][SIZE="1"][COLOR="Red"][/spoiler][/COLOR][/SIZE]
Quote from: MohaÖsszességében annyit tudok mondani, hogy jó dráma, meg tudja érinteni az embert, viszont a történeten kicsit csiszolhattak volna még, mert így az [COLOR="#F5F5FF"]idõsíkok váltogatásával[/COLOR] és ezzel a befejezéssel kicsit zavaros volt.... vagy csak én nem tudtam megérteni. :rolleyes:
Aki szereti a drámákat, annak ajánlom! :)
Nézd meg a mozit is, félig-meddig egy összefoglalása a sorozatnak, de egy kicsit azért más... egy kicsit átláthatóbb a története, és talán egy kicsit még szomorúbb is.


Alkyra

Quote from: MohaHa a Stellvia-t befejezted, kíváncsi leszek a véleményedre. :) Nekem nagyon tetszett az a sorozat, a fõszereplõ, Shipon annyira aranyos és szeretnivaló, ahogy mindig megpróbál a legjobb lenni. :)

A Stellviát én is bátran ajánlom.Nekem Arisa a kedvenc karim.:whoah:
Olyan idióta tud néha lenni.:hahaha:

Groven

Quote from: Manitu[SIZE="1"][COLOR="Red"][spoiler][/COLOR][/SIZE][COLOR="#F5F5FF"]Szerintem Yukito Misuzut kereste, és Misuzu volt Kanna reinkarnációja. Csakhogy az õ sorsa az volt, hogy az összes szomorúságot, minden fájdalmat érezzen, aféle messiásként.[/COLOR][SIZE="1"][COLOR="Red"][/spoiler][/COLOR][/SIZE]
Nézd meg a mozit is, félig-meddig egy összefoglalása a sorozatnak, de egy kicsit azért más... egy kicsit átláthatóbb a története, és talán egy kicsit még szomorúbb is.

Nos másokkal már sokat beszéltem a befejezésrõl, h mit is jelenthet, nameg h ki a kislány és a kisifú a végén...
1 következtetésre jutottunk. Ez az a típusú anime, ahol ne akarjuk megmagyarázni a végét. Ahogy néztétek és amennyi eljutott hozzátok és összeraktátok a képet, úgy az a vége. Így persze sokmillió verzió születik a végére, de így kerek az egész.
Mellesleg tényleg elég mély anime. Késõbb újra meg fogom nézni, rem akkor még többet fogok megérteni belõle.
A mozi se rossz, de nekem a sorozat jobban bejött.

Moha: akkor te jól bírtad. Akivel eddig beszéltem az mind pzs-vel fejezte be a történetet.:) Najó valld be, azért vm belement a szemedbe.:) :)

Ready2

no elkezdtem enis a Stellvia-t kivancsi leszek ra milyen :)

Air az elso igazi anime drama volt amit lattam es elegge meglepett (fogalmam sem volt mire szamitsak). mondjuk pzs nekem sem kellett, de redesen "megereztem" azert :)
a movie viszont meg hatra van! [SIZE="1"]csak sok kocsog vizsga ne lenne[/SIZE]

death_scythe

Quote from: MohaSajna nem tudlak kisegíteni, mert én sem értettem...:confused:

Ez kicsit megnyugtatott:hahaha: , egy ideig azt hittem hogy velem van a baj aztán utána néztem más fórumokon is, és ott is kb ilyen volt a helyzet.

Egyébként már kijött a Movie belõle(még nyáron de valakik már lefordították). Én még nem láttam de rajta van a listámon. Az Air utáni trailer alapján ha jól emlékszem ez a múltban történt eseményekkel foglalkozik. Ha tetszett a sorozat biztos érdemes megnézned a filmet is.
   
I am Madlax.  I am the pain when you touch the truth.  The existance born from sadness.

Manitu

Quote from: death_scytheEgyébként már kijött a Movie belõle(még nyáron de valakik már lefordították). Én még nem láttam de rajta van a listámon. Az Air utáni trailer alapján ha jól emlékszem ez a múltban történt eseményekkel foglalkozik. Ha tetszett a sorozat biztos érdemes megnézned a filmet is.
... amelyik a múltal fogalkozik az a Summer Special, de az nekem annyira nem tetszett... A mozi viszont szvsz kötelezõ darab :D


SaiyaGin

Csak én képzelem így, vagy Excel egyik szomszédja tényleg a You're under arrest-ben szereplõ Shouji paródiája?

Itachi

Hmm..Nos mivel a Naruto mostanában olyan amien, elkezdtem nézni a Bleach et.Nagyon jó.A Naruto t alázza.Bár ugye még messze nincs annyi része mint a Naruto nak, szal lehet ,hogy korán itélkezem, mivel a Naruto is jó volt a Sasuke-harcig.Meg ugye a Bleachben sok a kard amit én ugye imádok.:)
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

katz

Quote from: SaiyaGinCsak én képzelem így, vagy Excel egyik szomszédja tényleg a You're under arrest-ben szereplõ Shouji paródiája?
Az megyik szereplõ is (mármint a you are ander arrestben) :confused:

Moha

Quote from: GrovenMoha: akkor te jól bírtad. Akivel eddig beszéltem az mind pzs-vel fejezte be a történetet.:)
Nem is tudom, talán már megedzõdtem. :rolleyes:
Anno a Kimi-hez nekem is kellett a zsepi. De szerintem biztos lesz még olyan anime, amihez megint kell majd... vagy manga... mert pl. a Video Girl Ai manga-n majdnem elsírtam magam néhány ponton.

Most azon gondolkodom, mi legyen a következõ. A Little Snow Fairy Sugar-rel szemezek, de várok ajánlásokat, most majdnem bármilyen stílus jöhet. ;)

Dreamcleaver

Quote from: MohaMost azon gondolkodom, mi legyen a következõ. A Little Snow Fairy Sugar-rel szemezek, de várok ajánlásokat, most majdnem bármilyen stílus jöhet. ;)

School Rumble, ha még nem láttad. Kihagyhatatlan. :D Most nézem a Maria-sama ga miteru második season-t. Az is jó. Elég érdekes hangulata van...katolikus leánygimnázium Japánban...bizony csak csajszik :D Leginkább romantikusnak nevezném a stílusát. Ecchi nincs benne ha valaki arra számitana. :)
Gundam SEED Destiny ha valami jó kis mechásra vágyol :D

Mellesleg Stellvia alatt az Uchuu no Stellvia-t értitek? Csak az elsõ részét láttam. Az nem egy ilyen school kids/sci-fi keverék? Megéri megnézni?

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Alkyra

Quote from: DreamcleaverMellesleg Stellvia alatt az Uchuu no Stellvia-t értitek? Csak az elsõ részét láttam. Az nem egy ilyen school kids/sci-fi keverék? Megéri megnézni?

Megám.^^
Szép sztori kerekedik ki belõle.

Moha

Quote from: DreamcleaverSchool Rumble, ha még nem láttad. Kihagyhatatlan. :D
Tudom, hogy kihagyhatatlan! :haha: Egyik kedvenc vígjátékom. Már nagyon várom az OVA-t még ha csak 2 rész lesz is...
QuoteMellesleg Stellvia alatt az Uchuu no Stellvia-t értitek? Csak az elsõ részét láttam. Az nem egy ilyen school kids/sci-fi keverék? Megéri megnézni?
Igen, olyasmi, és szerintem nagyon megéri. :)

Necrid^

Quote from: MohaTudom, hogy kihagyhatatlan! :haha: Egyik kedvenc vígjátékom. Már nagyon várom az OVA-t még ha csak 2 rész lesz is...
Már csak 3 nap. :)
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

SaiyaGin

Quote from: katzAz megyik szereplõ is (mármint a you are ander arrestben) :confused:

A hegyimentõs, falmászós, sokatevõs-sokativós [COLOR="White"]Natsumival összejövõs[/COLOR].

SaiyaGin

Quote from: NecridMár csak 3 nap. :)

akkor lassan kezdhetem tölteni a sorozat.:)

Lazzaret

Ez a Stellvia baromi jó. Épp az elsõ találkozásnál tartok és eddig baromi jó volt:D


www.arkangyalok.uw.hu

Mattanja

Quote from: LazzaretEz a Stellvia baromi jó. Épp az elsõ találkozásnál tartok és eddig baromi jó volt:D
Az is marad, hidd el nekünk... Always trust the word of a moderator... ;)
בטחו בו בכל עת עם שפכו לפניו לבבכם אלהים מחסה לנו סלה׃
8]]=((

katz

Quote from: SaiyaGinA hegyimentõs, falmászós, sokatevõs-sokativós [COLOR="White"]Natsumival összejövõs[/COLOR].
jaja sztem is abból van, van még 1-2 ilyen karakter. Mondjuk ilyen hasonló karakterként nekem ami a legjobban bejött, az az FMP-ben a dilis fegyverbuzi rendõrcsaj (szvsz szintén a You are ander arrestesbõl van, a motoros rendörcsajszi parodiája)

zeronero

#5097
Hi all!:)
Hát ha rekeszizmokról van szó ezeket sem szabad kihagyni:
-Karin Link
-Futakoi Alternative Link
-SHUFFLE! Link
-SunaBouzu Link
-Full Metal Panic! Link
-Fruit Basket Link
-GTO Link
-Dual! Parallel Trouble Adventure Link
-DearS
-Onegai Twins / Teacher
-Vandread
-Oh! My Goddness!
-Love Hina :)
-Slayers
-Girls Bravo
-Tsukuyomi Moon Phase
-School Rumble

Manga:
-Pretty Face
-Boku No Futatsu No Tsubasa

Csak ami igy hírtelen felindulásból kijött.:)
"In the name of God impure souls of the living dead shall be banished in to ethernal demnation, AMEN."
"Wars, wars never changes."
"THIS IS A COUPLE THAT EVEN GOD WOULD FEAR..."

Zombiee - XIII Editor

Pr3d4k1ng

Quote from: zeroneroHi all!:)
Hát ha rekeszizmokról van szó ezeket sem szabad kihagyni:
-Full Metal Panic!
-School Rumble
-Slayers

Ezt a 3-mat láttam habár az FMP nál inkább a Fumoffu ami nem kiméli a rekeszizmokat egyik rész beteg mint a másik ugyan a record a Tessa részek és az ucsó :lol:.
na igen a School Rumble ez ez totálisan kikésziti az ember :lol: .
Végül a Slayars vmi eszméletlenül jól combositott anime  mindekint kedvelek de nagy favom Amilia a sorozatból :lol:. Meg másik Gaury aki már annyira hülye , hogy az már fálydalmas.

,,Egy férfi sok jó ügyért harcolhat: az országáért, az elveiért, a barátaiért, egy bájos gyermek orcáján megcsillanó könnycseppért. Ami engem illet, egy rakás pénzért, egy gyönyörű óráért, és némi szaftos francia pornóért a saját anyámat is eladnám."

Groven

Felkeltette az érdeklõdésemet ez a Stellvia. Vk tudna dobni 1 linket?