Melyik animet láttad legutóbb? Hogy tetszett? - Archive #1 - 2004-05 - 2006-03

Started by Moloko, 2004-05-15, 22:21:16

Previous topic - Next topic

Cobra

Én most kezdtem el leszedni az OVA-t, remélem tényleg jó lesz. (bár a Guyver után már rossz nem nagyon lehet :) )
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Feldin

Megnéztem a Happy World 1-2-t a 3-at meg majd ma.
Hát nagyon nagy!!! Mindenki nézze meg!!!
Ja, és befelyeztem az Azumangát.
Megvan a kedvencem :)
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Moha

Quote from: FeldinMegnéztem a Happy World 1-2-t a 3-at meg majd ma.
Hát nagyon nagy!!! Mindenki nézze meg!!!
Süti kis anime, az biztos. Kár, hogy csak 3 részes, lehetett volna még folytatni.

Raggie

Én most nézem újra az Evangelion sorozatot, és nagyon nézeti magát! Abba sem lehet hagyni!
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

roderick

nohát három napja próbálom visszafojatni magamban, hogy világgá kiáltsam
TEXHNOLYZE az ISTEEEEEEEEEEEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!
habár mikor először néztem meg az utolsó részt akkor nagyon is ez jellemzet:
 :grrr:  :wtf:  :hogyaza:  :eek:  :ejj:  :bruhuhu:  :whoah:  :3x3:
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

DWz

Happy World! en is, es state-of-the-art. Nagyon tetszett, neztem volna meg 1 darabig. Koszi, Moha! :)

Karma XXL

Quote from: rodericknohát három napja próbálom visszafojatni magamban, hogy világgá kiáltsam
TEXHNOLYZE az ISTEEEEEEEEEEEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!
habár mikor először néztem meg az utolsó részt akkor nagyon is ez jellemzet:
 :grrr:  :wtf:  :hogyaza:  :eek:  :ejj:  :bruhuhu:  :whoah:  :3x3:

VÁÁÁÁÁ én még mindig nem tudtam összeszedni...

.Attila

Quote from: roderick:grrr:  :wtf:  :hogyaza:  :eek:  :ejj:  :bruhuhu:  :whoah:  :3x3:
Aha... mindent értek... :D

Moha

Most fejeztem be.
Hát egy szóval? Eszméletlen!!! :lol:
Azok a pofák, amiket Kintaro képes vágni.... hááát. Végre rájöttem, honnan van Totya avatarja :p, és valami azt súgja, nekem sem ez lesz az egyetlen Golden Boy-os avatarom.
Jópárszor majd' hanyattestem a röhögéstől. :lul: :rotflol:
Igazad volt DWz, ez tényleg nagyon über, érdemes volt letölteni! Ha van még hasonló a "tarsolyodban", csak szólj!

Legjobban a vége tetszett, [Spoiler]ahogy szépen összeszedte az addig megismert csapatot...[/Spoiler]

Csak annyit mondok, ezt érdemes megnézni mindenkinek, mert eszméletlen jó vígjáték! :jee: :cool:  :whoah:

Kár, hogy csak 6 részes... :beken:

(Bocsi, asszem kicsit túlzásba vittem a smilie-kat...)

DWz

Quote from: MohaMost fejeztem be.
Hát egy szóval? Eszméletlen!!!
(...)
Igazad volt DWz, ez tényleg nagyon über, érdemes volt letölteni! Ha van még hasonló a "tarsolyodban", csak szólj!
(...)
Kár, hogy csak 6 részes... :beken:

Barmikor. :) Kintaro fejei aaa! :D Nagyon kesz az a pali.
Study! Study! Study!  :lol:

Exo

Na én elkezdtem nézni az Azumangát...és az elsö két részt látva szvsz egy naggyon jópofa anime....aranyos :D
Kíváncsian várom a folytatást :D

Moloko

úgy tűnik egyelőre csak 7 rész van kint belőle (AnimeHQ-n fellelhető )....
na szóval megnéztem Tenjou Tenge első 7 részét, hát ISZONYATOSAN JÓ!!! :hopp: mondhatni fetrengés :D nem tudja az ember nem egyhuzamban megnézni az összes részt :D ilyen "harcművészetek" "iskolás lányok" ja és a csajsziknak nagy melle van benne :hehe: bár nem tudom h ez kinek számít ... :rolleyes:

Moha

Quote from: Angel:D ilyen "material arts"
Anyagművészet? :hehe: :_piszka: Amire te gondolsz, az a "martial arts" lesz (harcművészetek) :)

Moloko

Quote from: MohaAnyagművészet? :hehe: :_piszka: Amire te gondolsz, az a "martial arts" lesz (harcművészetek) :)
ehehehe ^^"""" köszönöm a korrekciót.............. :rotflol: inkább írok ilyan nyelven amit tudok is: magyarul :rotflol:

Chronos

Quote from: Angelúgy tűnik egyelőre csak 7 rész van kint belőle (AnimeHQ-n fellelhető )....
na szóval megnéztem Tenjou Tenge első 7 részét, hát ISZONYATOSAN JÓ!!! :hopp: mondhatni fetrengés :D nem tudja az ember nem egyhuzamban megnézni az összes részt :D ilyen "harcművészetek" "iskolás lányok" ja és a csajsziknak nagy melle van benne :hehe: bár nem tudom h ez kinek számít ... :rolleyes:
A TT egy nagyon durva manga alapján készült, és nagyon kiváncsi leszek, hogy az animátorok azokat a részeket is olyan pontossággal fogják-e megcsinálni, mint a mostaniakat...

CHRONOS

Feldin

Quote from: DWzHappy World! en is, es state-of-the-art. Nagyon tetszett, neztem volna meg 1 darabig. Koszi, Moha! :)
State of the art???
Amúgy befelyeztem a Maburaho-t!!!
Nagyon jó! Mindenki nézze meg!!!

topok:
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane

Feldin

Quote from: ExoNa én elkezdtem nézni az Azumangát...és az elsö két részt látva szvsz egy naggyon jópofa anime....aranyos :D
Kíváncsian várom a folytatást :D
Azt jól teszed!!! :)
Ez az én kedvencem!
2 rész? és abba tudtad hagyni??? :)

topok:

Feldin

Quote from: ChronosA TT egy nagyon durva manga alapján készült, és nagyon kiváncsi leszek, hogy az animátorok azokat a részeket is olyan pontossággal fogják-e megcsinálni, mint a mostaniakat...

CHRONOS
Esetleg nincs meg a manga Chronos?

Edit: bocsánat a sok hozzászólásért, csak pótlom a lemaradásom :)

topok:

Ramiz

Látom, most keményen nekifeküdtél a szakmának, Feldin...  :rolleyes:
A Cowboy Bebopot tessék megnézni, ejnye! :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Xaga

Feldin

Quote from: XagaExcel Saga Must be seen :D
Már végeztél is?
Ja, belehúztam, most dobtam át a holnapi fizó vizsgám a hónap végére...

topok:

DWz

Quote from: FeldinState of the art???
Amúgy befelyeztem a Maburaho-t!!!
Nagyon jó! Mindenki nézze meg!!!

State of the Art: Egeszen kivallo. 'A muveszet remeke', szo szerint.

Isi101

Végignéztem a Chobits -ot.
Egy nagyon aranyos tündérmese a szerelemrõl, jópár vicces jelenettel. Egyszer mindenkinek érdemes végignézni.

Csak az utolsó pár rész....         *isi ??confused??*
A történet egészéhez képest kicsit gyorsan történnek a dolgok,
valahogyan nem igazán áll össze egésszé a történet.
(lehet hogy meg kéne néznem ujra + szótárazni, hogy tisztán értsem)

Összegzés : Nagyon tetszett  :rolleyes: (Szvsz: 2dvd-t megér)

Moloko

ilyen nyugtató hatású dolog, nyugtató zenével, stb.
nem igazán történik benne semmi. már 3adszor töltöttem le véletlenül: mostmár meg is néztem, nehogy letöltsem még1szer :D
btw OVA - 2 részes.

Moha

Quote from: FeldinAzt jól teszed!!! :)
Ez az én kedvencem!
Biztos csak annyi jött le még. :)
Amúgy nekem is csordogál, de inkább majd akkor kezdem el nézni, ha már vagy 4-5 rész lent lesz...
Quote from: DWzState of the Art: Egeszen kivallo. 'A muveszet remeke', szo szerint.
Örülök, hogy tetszett! :)
Quote from: Isi101Végignéztem a Chobits -ot.
Összegzés : Nagyon tetszett  :rolleyes: (Szvsz: 2dvd-t megér)
Oké, akkor beveszem az előjegyzésembe! :D Rögtön az Azumanga után... :p

Exo

Quote from: FeldinAzt jól teszed!!! :)
Ez az én kedvencem!

Viccelsz??? :D
Már a fél sorozat lent van :D és már 7 részt meg is néztem
Csan akkor annyira jutott idö...nem szívesen hagynám abba...nem is fogom :D

Titkos®

Quote from: Angelúgy tűnik egyelőre csak 7 rész van kint belőle (AnimeHQ-n fellelhető )....

Ajánlásodra elkezdtem nézni én is és az első rész után rákattantam, a Record of Lodoss War-t is félbehagytam és most Tenjou Tenge-t töltök ezerrel. :)
Titkos®, Rumiko Takahashi-fan. ^_^

Chronos

Quote from: FeldinEsetleg nincs meg a manga Chronos?
Természetesen megvan, de fent van BT-n is:  :)
http://tjtg.mangatranslation.com/zips/tjtg.torrent

Ez itt a torrent url, tartalmazza az első 10 volume-t... :)
Have fun...:)

CHRONOS

Feldin

Quote from: ChronosTermészetesen megvan, de fent van BT-n is:  :)
http://tjtg.mangatranslation.com/zips/tjtg.torrent

Ez itt a torrent url, tartalmazza az első 10 volume-t... :)
Have fun...:)

CHRONOS

Köszi!!!

Megnéztem a Perfect Blue-t!
Hát valaki segítsen mert egy picit elkeveredtem...

Edit:A Tenjou Tenge -t befelyezték már?

topok:

Moloko

Quote from: FeldinKöszi!!!

Megnéztem a Perfect Blue-t!
Hát valaki segítsen mert egy picit elkeveredtem...
!spoiler! A főhős csajt skizofrén behatások érik, mert: énekes, de filmsztár akar lenni. filmjében egy olyan csajt alakít, aki normál ember de fotó modell akar lenni. párhuzamosan fut a film és a valóság cselekménye. + van ez a Mima's Room oldal a weben amit az a rajongó csinál, akit a Mima menedzsere tájékoztat mindig arról hogy mi van, ugyanis a menedzser annyira azt akarja h Mima énekes legyen, hogy ő maga továbbjátssza az énekes Mima szerepét és kitalálja, hogy a filmsztár Mima egy imposztor és ő maga is tesz rá számtalan kísérletet hogy megölje és ez a fazon is, aki a honlapot csinálja. aztán a végén kiderül a turpisság, a menedzser elmegyógyintézetbe kerül, Mima pedig igazi színésznő lesz... !/spoiler![/B]