Melyik animet láttad legutóbb? Hogy tetszett? - Archive #1 - 2004-05 - 2006-03

Started by Moloko, 2004-05-15, 22:21:16

Previous topic - Next topic

Cobra

Megnéztem a Gunm-et és hááát, nem került a kedvenceim közé. Gondolom a fő gond az lehetett, hogy a manga többszáz oldalát akarták 50 percben levetíteni. Végülis nem mondom, hogy rossz volt, de ebben is kicsit sok a vér, meg a történet is eléggé elhadart.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Moloko

Quote from: CobraMegnéztem a Gunm-et és hááát, nem került a kedvenceim közé. Gondolom a fő gond az lehetett, hogy a manga többszáz oldalát akarták 50 percben levetíteni. Végülis nem mondom, hogy rossz volt, de ebben is kicsit sok a vér, meg a történet is eléggé elhadart.
emlékeim szerint tényleg nagyon tömör a története. szivesen megtudtam volna még többet a fenti világról, hogy miért kerültek le onnan emberek, stb....

Feldin

Angel! Thx a magyarázatot! Akkor nagyjából jól értettem. "picit" káoszos.
A GUNM-ból a manga a jó! Én a Manga.hu-ról olvastam GUNM-ot és utána néztem meg az anime-ot.
És hát nem a legjobb anime.

Most láttam tegnap a ...öööö....
Szóval annak az animenak az első 3 részét amiben a srác keze helyén a csaj lesz.
Hát igen érdekes.
Kíváncsi leszek a többi részre.
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Moloko

Quote from: FeldinAngel! Thx a magyarázatot! Akkor nagyjából jól értettem. "picit" káoszos.

Most láttam tegnap a ...öööö....
Szóval annak az animenak az első 3 részét amiben a srác keze helyén a csaj lesz.
Hát igen érdekes.
Kíváncsi leszek a többi részre.
öööö - ez milyen anime?? :confused:

.Attila

Quote from: Angelöööö - ez milyen anime?? :confused:
Nem tudom, de ez a rész érdekesnek tűnik:
Quotea srác keze helyén a csaj lesz.
:) Csak egy gondolat: akkor biztos nem lehet semmi élmény az önki......... :D De csak egy gondolat :rolleyes: :D

Exo

Quote from: TriviCsak egy gondolat: akkor biztos nem lehet semmi élmény az önki......... :D De csak egy gondolat :rolleyes: :D

Jujjj, na ez a legLOLabb :lol: :lol: :lol:
Valaki löjjön le, ne szenvedjek :lul: :rotflol: ...meghalok a röhögéstöl...LOL
ÁÁÁ, kész!!! :D

Amúgy érdekes anime lehet...:D

roderick

midori no hibi vagy valami ilyesmi a címe...

viszont néztem GANTZ-ot, mangához képest elég... hmmm... visszafogott, de amúgy nem rossz...
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

Moloko

Quote from: Trivi:) Csak egy gondolat: akkor biztos nem lehet semmi élmény az önki......... :D De csak egy gondolat :rolleyes: :D
:_off: és akkor még Trivinek nem piszkos a fantáziája, meg hogy ő nem néz hentait :rolleyes:
 -> perverted hermit <-

btw asszem a topic nyitó post-jában is kértem már: h mérsékelt offtopicot please, de ha már off, legalább legyen animével kapcs. !

.Attila

Az, hogy néha piszkos a fantáziám, arra utal, hogy egészséges ember vagyok ;) Hentai-t meg tényleg nem nézek, nem azért, mert szégyellnivalónak tartom (szó nincs ilyenről), csak egyszerűen nem tetszik nekem.

Najó, offtopic vagyok megint, akkor legyen kicsit on:

Chobits: 10. részig nagyon aranyos és humoros. Amikor Chi utánozza Hideki-t, az ultra-kawaii.

Moha

Quote from: TriviHentai-t meg tényleg nem nézek, nem azért, mert szégyellnivalónak tartom (szó nincs ilyenről), csak egyszerűen nem tetszik nekem.
Pedig szvsz vannak köztük jók. Pl. ott van a Buttobi CPU: az inkább anime vígjáték, mint hentai, mégis a H kategóriában van. Ha érdekel, esetleg nézd meg, csak 3 rész, de eléggé :lol:

.Attila

Quote from: MohaPedig szvsz vannak köztük jók. Pl. ott van a Buttobi CPU: az inkább anime vígjáték, mint hentai, mégis a H kategóriában van. Ha érdekel, esetleg nézd meg, csak 3 rész, de eléggé :lol:
Akkor ez is beáll a sorba a sok megnézendő mögé :)

Moloko

Quote from: MohaPedig szvsz vannak köztük jók. Pl. ott van a Buttobi CPU: az inkább anime vígjáték, mint hentai, mégis a H kategóriában van. Ha érdekel, esetleg nézd meg, csak 3 rész, de eléggé :lol:
na ez meg az "ajánljunk animet" vagy inkább "ajánljunk hentait" nevezetű topicba kerülhetne lévén asszem h "ajánljunk anime-t" topic nincs is csak "legjobb anime-k"....
---------
buttobi cpu:
hm... hát elég... hm... hm... aranyos... :D bizonyos szempontból tényleg lol...
---------
na szóval még1szer: ez a topic a pillanatnyi benyomásoknak van (lenne) fenntartva, nem pedig a visszaemlékezéseknek. (de rögtön nyitok egy "ajánljunk anime-t" topicot ha még tényleg nem lenne.)

Moha

Quote from: Angelna szóval még1szer: ez a topic a pillanatnyi benyomásoknak van (lenne) fenntartva, nem pedig a visszaemlékezéseknek. (de rögtön nyitok egy "ajánljunk anime-t" topicot ha még tényleg nem lenne.)
Gomen nasai! Nem akartam nagyon :_off: lenni, de szerintem Trivi pl. soha be nem nézett volna az "ajánljatok hetait" topicba... (befejeztem az offolást)

.Attila

Mivel itt megy a téma, és ez lenne az utolsó üzenetem ezzel kapcsolatban, ezért ezt az :_off:-ot engedjétek még meg:
Van Manga/anime ajánlás topic a Main forum-ban.
És Moha jól mondta, soha nem néznék el a hentai ajánlás topicba.

Tiaro

GITS- kicsit le vagyok maradva, de csak most néztem meg.
Szóval hangulatos, szép, meg minden, de mégegyszer meg kell majd néznem, itt-ott elvesztettem a fonalat.
Szóval nagyon komoly kis sorozat, na (és Togusa hangja ugyanaz, mint Spikeé :D )
I walk a lonely road / The only one that I have ever known
Don't know were it goes / But it's home to me and I walk alone
I walk this empty street / On the boulevard of broken dreams
Where the city sleeps / And I'm the only one and I walk alone

Xaga

FLCL
Érdekes, igaz értelmét nem látom, nem is nagyon fogtam fel hogy mi történik de attól még jó, megér egy misét. Viszont elég érdekesnek találtam hogy az angol hang és az angol felírat kicsitt eltér itt-ott.

Chronos

Quote from: FeldinKöszi!!!

Megnéztem a Perfect Blue-t!
Hát valaki segítsen mert egy picit elkeveredtem...

Edit:A Tenjou Tenge -t befelyezték már?
Nem, a történet még a felénél sem tart...:) (mármint a manga története)

CHRONOS

Feldin

Quote from: Angelöööö - ez milyen anime?? :confused:
A cím asszem Midori no Hibi vagy vmi hasonló

topok:
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane

Feldin

Quote from: TriviNem tudom, de ez a rész érdekesnek tűnik:

:) Csak egy gondolat: akkor biztos nem lehet semmi élmény az önki......... :D De csak egy gondolat :rolleyes: :D
Trivi ez biza fájt...
Na jó :lol:

topok:

Soridan

Quote from: TriviNem tudom, de ez a rész érdekesnek tűnik:

:_off:
Hát, ez gondolat is marad, míg tovább nem fejlődünk a génmanipuláció terén :D
Ehavi bölcsesség: Három út vezet a mennyországba. Milyen kár, hogy senki nem jár rajtuk.

Venom

Hát mit mondjak, nem jött be. Alapvetően érdemes azt tudni a sorozatról, hogy egy netes szerepjáték (MMORPG) "meganimésített" verziója, ami elég sokat elmond róla már látatlanban is. Ettől függetlenül hallottam róla pozitív kritikát és megnéztem. Sajnos azt kell mondjam, hogy nagyon gyermeteg volt számomra. A véleményem persze csak egy rész megnézésére alapul, de nekem ennyi elég volt.
A karakterek szó szerint a játékból átvett kasztok voltak, például Harcos, Papnő, Zsivány, stb. És ennél többet nem is tudtak, a jellemükről semmi se derült ki az első részben, mindenki csak benyőgi egy bizonyos ponton a képessége nevét, jönnek a csilli-villi effektek, aztán heló.
A történet se igazán emelkedik eposzi magasságokba. Simán fogták a játék egyik helyszínét és egy börtönét, aztán bedobták a karaktereket egy gagyi indokkal (egyik világot akar megmenti, a többiek TP-t akarnak), és ennyi.
Megy a "hent".
A szörnyek armadája néhány szellem, lepedőből, egy tökfejű fickó, aki nagyjából azzal támad, hogy szerelembe esik (ennyi idő alatt?) az egyik karakterrel (10 év forma kislány) és kergeti, majd jönnek a főgonoszok, egy ló meg egy doppelganger. Utóbbi talán még aranyos is volt, a harcossal csaptak össze, persze ekkor bedobták az érzelmi vállság ("Csak ennyi lenne az erőd?" - "Nem, nem lehetek ilyen gyenge! Nyernem kell!") klissét, azt a gonosz le lett győzve. Csodás.
Ami igazán kínos az egészben, hogy TELJESEN a játékra épül. Amikor megjelenik egy karakter, két csaj összeveszik rajta, és az egyik azzal bizonygatja, hogy övé a csávó, hogy ő már korábban együtt harcolt vele (Party up - MMORPG kifejezés, lényege, hogy a karakterek együtt küzdenek, kalandoznak, XP-t elosztják, stb). Másik ilyen, hogy az egyik legyőzött szellem után megmarad a lepedő, és az egyik karakter nagy ujjongás közepette begyűjti.
Sajnos én egy rész alapján leírtam a sorozatot, de akik kedvelik az agyatlan és aranyos sorozatokat, azok nyugodtan nézzék meg, csalódni nem fognak.

The greatest thing in the world is to know how to be one's own self. - Montaigne

Moha

Én nemrég fejeztem be az Oh! My goddess-t! Összességében elég jó.
Igaz, hogy ez is csak 5 rész, de itt legalább nem éreztem befejezetlennek a történetet.
Az utolsó 2 rész kicsit drámaibb hangulata nagy benyomást tett rám. Nem is számítottam rá. Az elején azt hittem, szimpla happy end lesz, de ez végül is így volt jó, nem vált unalmassá a történet.
Szóval szvsz :jee: Nézésre érdemes! :D

Persze a movie még hátra van, de asszem azt majd csak az Azumanga és a Chobits után... :)

(ezt is beírtam már egyszer, csak törlődött a post)

Ramiz

Ez jó kis ajánló... :D Főleg a vége... "Sajnos én egy rész alapján leírtam a sorozatot, de akik kedvelik az agyatlan és aranyos sorozatokat, azok nyugodtan nézzék meg, csalódni nem fognak."
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

.Attila

Quote from: MohaPersze a movie még hátra van, de asszem azt majd csak az Azumanga és a Chobits után... :)[/SIZE]
Jól teszed, hogy berakod az Azumanga-t közéjük. Ah! My Goddess meg Chobits egymás után, számomra végzetes lenne ;) (mint ahogy az is volt, amikor az AMG-t és az Onegai Teacher-t néztem meg egymás után :))

edit: Azumanga viszont tökéletes levezetésnek

Moha

Quote from: Ramizakik kedvelik az agyatlan és aranyos sorozatokat, azok nyugodtan nézzék meg, csalódni nem fognak."
:hehe: /me kedveli az ilyesmit! :D
Vagy ahogy anno az Elekta reklámban mondták: "Neeekem teccik!" ;)

Ozu

Quote from: RamizEz jó kis ajánló... :D Főleg a vége... "Sajnos én egy rész alapján leírtam a sorozatot, de akik kedvelik az agyatlan és aranyos sorozatokat, azok nyugodtan nézzék meg, csalódni nem fognak."

Engem a szerelmi szál fogott meg benne. a pasi meg a 10 éves kislány :gevumezs:  :jee:
...én ott se voltam!!!

Damnatus

Hali!

Quote from: OzuEngem a szerelmi szál fogott meg benne. a pasi meg a 10 éves kislány :gevumezs:  :jee:

Az még liliomtiprás?

Venom

Quote from: DamnatusAz még liliomtiprás?

Képzeld el úgy, mintha egy 150 kilós fószer páros lábbal ugrálna a liliomon. Kissé keményebb kategória, mint a "tiprás". :)

The greatest thing in the world is to know how to be one's own self. - Montaigne

Damnatus

Hali!

Hm. Asszem tetszik :bsd:
de nem mégsem inkább  :uzi: magam

Moha

Quote from: VenomKépzeld el úgy, mintha egy 150 kilós fószer páros lábbal ugrálna a liliomon. Kissé keményebb kategória, mint a "tiprás". :)
Micsoda hasonlat! :lol:
"Liliomföldbedöngölés" :D