Inuyasha magyar adón?!

Started by Ramiz, 2004-05-16, 22:59:27

Previous topic - Next topic

Damnatus

Hali!

Quote from: DorceMiért nem nyílnak meg a fájlok az useteame :wtf: n???

Nem tudsz egyszerre böngészni és letölteni is.

Raisu-Sama

Megint megvágták :( Ráadásul megint hülyén :( Sõt most még annál is hülyébben :*(

szaszaxp

Quote from: Raisu-SamaMegint megvágták :( Ráadásul megint hülyén :( Sõt most még annál is hülyébben :*(

sajan Én meg felvettem :(

A+ akarok ott vágatlan ! :D

Fibernet Kaze no Kizu
Fibernet Kaze no Kizu

Inu Yasha Movie 4.-t akarok!!!!

"A jövönk ködén nem látunk át, de néha talán jobb is.." by Korcs
-=Youkai hub=- : youkai.redirectme.net:23

Raisu-Sama

Nem 100%-ig. A mai részbõl ott is levágtak egy fél percet :(

Bruce

Quote from: Raisu-SamaMegint megvágták :( Ráadásul megint hülyén :( Sõt most még annál is hülyébben :*(
GROARGH! Ezt úúúúúúgy útálom! Le kéne szedni az eredeti verziót... Csak az a baj, hogy inkább mást szedek...

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

szaszaxp

Inuyasha 4th movie - Guren no Houraijima -

An immortal island, the Horai Jima, has been protected by "Meido no Kama"(Rumble Pot) that has a spiritual power to resist the time flow since long time ago. The island used to be an eternal paradise where monsters and human beings were living together.

However, the monster outside the island wanted to the spiritual power, and they assailed the island and ruined there. 50 years before Inuyasha was sealed by Kikyo, they had fought against the monsters in the island. That incident begins to affect on the Civil War Era when Kagome is living. The Horai Jima appears again. In the island, there are children who are half human and half monster. They know about Inuyasha's past and they want Inuyasha to help them. Then, Sesshomaru suspects the movement in the island, and he begins to act as if he were led by his great father.

At first, they think their encounter is an accident. But when they notice it is a destiny, Inuyasha knows the surprising secret of Kikyo. Then Shitoshin, the four gods, who know the entire secret hidden in the island, stand on their way. In the island that transcends the time, the past and the future twist together, and their fates begin to move.

Na csak úgy :D
Fibernet Kaze no Kizu

Titkos

Quote from: szaszaxpInuyasha 4th movie - Guren no Houraijima -

An immortal island, the Horai Jima, has been protected by "Meido no Kama"(Rumble Pot) that has a spiritual power to resist the time flow since long time ago. The island used to be an eternal paradise where monsters and human beings were living together.

However, the monster outside the island wanted to the spiritual power, and they assailed the island and ruined there. 50 years before Inuyasha was sealed by Kikyo, they had fought against the monsters in the island. That incident begins to affect on the Civil War Era when Kagome is living. The Horai Jima appears again. In the island, there are children who are half human and half monster. They know about Inuyasha's past and they want Inuyasha to help them. Then, Sesshomaru suspects the movement in the island, and he begins to act as if he were led by his great father.

At first, they think their encounter is an accident. But when they notice it is a destiny, Inuyasha knows the surprising secret of Kikyo. Then Shitoshin, the four gods, who know the entire secret hidden in the island, stand on their way. In the island that transcends the time, the past and the future twist together, and their fates begin to move.

Na csak úgy :D

Várjuk-várjuk! :hopp:  (Bár megyjegyzem, a Movie-k szerintem elmaradnak a sorozat mellett, viszont mintha mindegyik egyre jobb lenne. :) )
"Look, Kodomo No Jikan fans, we know how you like to go on about how it's not Lolicon. Please justify the sheer amount of time the young girls are naked or topless without using the phrase "Fanservice". We can wait." 

szaszaxp

Én is várom, de még sehol nem lelem :(
Fibernet Kaze no Kizu

Madder

És megtudná valaki mondani mikor fog menni KB? Mert ahogy elnéztem az utolosó hozzászólás valamikor NOvemberben volt, én meg most regisztráltam.

Madder

Hoppá, a lap tetejét néztem bocs.

szaszaxp

Na kiváncsi vagyok, hogy holnap mit vág ki a klub :(

Ja amúgy hányadik rész jön most ? :eeek:
Fibernet Kaze no Kizu

Raisu-Sama

23, és ha esetleg a csókot kivágják  :uzi:  Amúgy, Sangoék szellemírtók :D

szaszaxp

Quote from: Raisu-Sama23, és ha esetleg a csókot kivágják  :uzi:  Amúgy, Sangoék szellemírtók :D

Szellemírtók rulez  :rotflol: Istenem, mi lesz, ha esetleg megveszik az egész sorozatott, aszem egész részeket fogna kitörölni :(
Fibernet Kaze no Kizu

Raisu-Sama

Azt azért nem... a mai rész pl. megint vágatlan volt :P

szaszaxp

Ja hál istennek!
Az A+-n már a 30.- nál tartanak!
Fibernet Kaze no Kizu

Cobra

Szaszaxp jó a kép az aláírásodban, csak kicsit nagy. Lejjebb vehetnéd a méretét.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

szaszaxp

Quote from: CobraSzaszaxp jó a kép az aláírásodban, csak kicsit nagy. Lejjebb vehetnéd a méretét.

Ok du- keresek egy phutoshop istallt azt megcsinálom :D
Fibernet Kaze no Kizu

Cobra

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Raisu-Sama

Na azért ez már pofátlanság. Több mint 5(!) percet kivágtak belõle!  :beken:  Hogy az a *********** ******* ****** RTL Klub meg az a ****** ****** UPC :uzi

szaszaxp

Na aszem a mai résszel sikeresn pályázik az RTL Klubb a 2005-ös év legroszabb vágása címre  :grrr:

A lényeget kivágták .

Köszi..... :(
Fibernet Kaze no Kizu

szaszaxp

Quote from: Raisu-SamaNa azért ez már pofátlanság. Több mint 5(!) percet kivágtak belõle!  :beken:  Hogy az a *********** ******* ****** RTL Klub meg az a ****** ****** UPC :uzi

Nyugi az A+ os verzióban bene van :D
Meg az eredeti DVD rip ben is :D
Keresgéljél a neten megtalálod :D
Fibernet Kaze no Kizu

Raisu-Sama

Tom, de ami A+-os rip a HUB of Hope-on van, annak nem valami jó a minõsége, az aHQ-n meg csak a 25. résztõl vannak A+-os ripek :(

szaszaxp

200 megas ripnél mit akarsz jobbat a DVD rip 2 szinkronnal 385 mega !!!!
Fibernet Kaze no Kizu

Raisu-Sama

A HoH-s A+ ripeknek nagyon fakó a színûk. Az a4e-es DVD ripek meg csak 240 megásak és kiváló minõség, 2 hang + felirat ^^

szaszaxp

Quote from: Raisu-SamaA HoH-s A+ ripeknek nagyon fakó a színûk. Az a4e-es DVD ripek meg csak 240 megásak és kiváló minõség, 2 hang + felirat ^^

Na jó akkor csak neked lesz a4e-es DVD rip magyar hanggal, de ha körbenznél, akkor látnád, hogy mások is rippelik  :D De tényleg a DVD rip lesz a normális megoldás, csak nem vágná néh a szét az A+ is a cuccot, azt még nem tudok ogm-es hangot vágni  :grrr:
De majd belejövök :D
Fibernet Kaze no Kizu

szaszaxp

ja és vannak csak szinkronok is azt is elég letölteni :D
Fibernet Kaze no Kizu

Kayama

Üdv! Esetleg leírhatná valaki nekem picit részletesebben, hogy mi történt ebben a részben (24.) Sango családjával, mert ha most elkezdeném letölteni a sorozatot a telefonos netemmel, akkor úgy kb. két évig tartana, míg eljutnék a 24. részig. Mer' ugye akkor már az elõzõek is kellenének. Az RTL Klubnak meg üzenném, hogy szerencséjük, hogy nem én vagyok a vezérigazgatójuk, mert már mindenkit kirugdaltam volna és feloszlattam volna az egész céget (Kivéve az A+-t).

:uzi: RTL Klub

szaszaxp

Quote from: KayamaÜdv! Esetleg leírhatná valaki nekem picit részletesebben, hogy mi történt ebben a részben (24.) Sango családjával, mert ha most elkezdeném letölteni a sorozatot a telefonos netemmel, akkor úgy kb. két évig tartana, míg eljutnék a 24. részig. Mer' ugye akkor már az elõzõek is kellenének. Az RTL Klubnak meg üzenném, hogy szerencséjük, hogy nem én vagyok a vezérigazgatójuk, mert már mindenkit kirugdaltam volna és feloszlattam volna az egész céget (Kivéve az A+-t).

:uzi: RTL Klub

Röviden Sangó Öcse Kohaku Naraku irányítása alá került és szépen kinyírta a családját. A démonok meg legyilkolták Sango faluját.
Kohaku és Sango kapcsolata igen erõs a növér minden áron, és bármilyeneszközzel meg akarja menteni az öcsét, hogy a lelke szabad legyen. De nem lövöm le a "poént", érdemes megnézni erdetiben, meg letölteni a sorozattot (40 giga)
Fibernet Kaze no Kizu

szaszaxp

Huh! Bocs!

Most olvasom, hogy Dial -up al nyomod, akkor, ha akarod, elküldöm PM-ben, hogy mi történik majd, nem akarom itt lelöni a dolgokat :D
Fibernet Kaze no Kizu

Raisu-Sama

Az RTL Klubnak semmi köze az A+-hoz. Max annyi, hogy eladott neki/megvett tõlük 1-2 animét. A Minimaxhoz viszont annál több!