Inuyasha magyar adón?!

Started by Ramiz, 2004-05-16, 22:59:27

Previous topic - Next topic

szaszaxp

Quote from: Raisu-SamaAz RTL Klubnak semmi köze az A+-hoz. Max annyi, hogy eladott neki/megvett tõlük 1-2 animét. A Minimaxhoz viszont annál több!

Akkor talán reméhetjük, hogy végig adják a sorozatot ? Mert az nagyon jó lenne :D
Fibernet Kaze no Kizu

Inu Yasha Movie 4.-t akarok!!!!

"A jövönk ködén nem látunk át, de néha talán jobb is.." by Korcs
-=Youkai hub=- : youkai.redirectme.net:23

Raisu-Sama

szaszaxp

Quote from: Raisu-SamaEgyszer biztos :)
Mind a 167 részt, na akkor gyújtanék örömtüzeket :D
Fibernet Kaze no Kizu

Raisu-Sama

Én már annak is örülnék, ha a Kikyos duplarészt leadnák :) 2 részben ^^

Titkos

Quote from: Raisu-SamaÉn már annak is örülnék, ha a Kikyos duplarészt leadnák :) 2 részben ^^

Az tényleg egy szép rész. :)
"Look, Kodomo No Jikan fans, we know how you like to go on about how it's not Lolicon. Please justify the sheer amount of time the young girls are naked or topless without using the phrase "Fanservice". We can wait." 

szaszaxp

Na az RTL hozta ma is a formáját :(
De már nem tudnak felizgatni megvan az A+ os vágatlan a 40-ik részig :D
(barátod a DC :D)
Fibernet Kaze no Kizu

Raisu-Sama

De mostmár legalább csak a "véres" jeleneteket vágják

Djinn

Én csak azt nem értem, hogy amit a múlthetibõl kivágtak, azt miért hagyják benne a mostani elején. Az 'elõzõ rész történései' résznél.
Legalább figyelhetnének rá. De még a nyirbálás sem megy normálisan.  :ejj:
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Djinn

Gratulálok Raisu-Sama a 200-hoz!!  :)
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Cobra

Csak azt nem értem, hogy ha kint van a 12-es karika, akor miért kell így megvágni? Egyáltalán nem volt durva egyik jelenet sem, amit kiszedtek.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Pharaoh

Quote from: CobraCsak azt nem értem, hogy ha kint van a 12-es karika, akor miért kell így megvágni? Egyáltalán nem volt durva egyik jelenet sem, amit kiszedtek.

Sajnos ez a hobbijuk, már nincs olyan film se amit ne vágnának meg. Kivéve talán a barátok közt, de azt nem is lehet filmnek nevezni.

Moha

Quote from: PharaohKivéve talán a barátok közt
Azt meg csak egyféle módon lehetne vágni: ki az egészet :hopp:
Amúgy azt ki dönti el és fõleg mi alapján, hogy most egyik-másik jelenetet kivágják?

szaszaxp

Én mondjuk azt a vezetõt vágdosnám meg valami éles dologal, aki kitalálta, hogy vágni kell és, hogy így.
Fibernet Kaze no Kizu

Titkos

Na igen, az is megérne egy misét, hogy ha vágnak, akkor legalább normálisan csinálják, ne pedig úgy, hogy aki elõször látja, az is észrevegye, hogy "innen bizony hiányzik valami". A vágásnak szerintem egy oka van, mégpedig, hogy kell nekik a reklámidõ. Az elsõ részek még 9:15-kor kezdõdtek, és azokból semmit nem vágtak ki, pedig már abban is olyan dúrva dolgok voltak, hogy ihaj! Amióta meg majdnem 10-kor kezdik, még a sima párbeszédeket is megvagdossák. Mindenesetre ezzel a vagdosással nállam sikerült az egész hangulatot tönkretenniük, úgyhogy részemrõl befejeztém a magyar Inu Yasha nézését az RTL klub-on, asszem rátérek a DC-re. (És közben várom, hogy a másik jómadár, a UPC, berakja csatornái közé az A+-t.) A vágónak meg üzenem, hogy ha ennyire nem bír magával, vágja le a tudja milyét!
"Look, Kodomo No Jikan fans, we know how you like to go on about how it's not Lolicon. Please justify the sheer amount of time the young girls are naked or topless without using the phrase "Fanservice". We can wait." 

szaszaxp

Quote from: TitkosNa igen, az is megérne egy misét, hogy ha vágnak, akkor legalább normálisan csinálják, ne pedig úgy, hogy aki elõször látja, az is észrevegye, hogy "innen bizony hiányzik valami". A vágásnak szerintem egy oka van, mégpedig, hogy kell nekik a reklámidõ. Az elsõ részek még 9:15-kor kezdõdtek, és azokból semmit nem vágtak ki, pedig már abban is olyan dúrva dolgok voltak, hogy ihaj! Amióta meg majdnem 10-kor kezdik, még a sima párbeszédeket is megvagdossák. Mindenesetre ezzel a vagdosással nállam sikerült az egész hangulatot tönkretenniük, úgyhogy részemrõl befejeztém a magyar Inu Yasha nézését az RTL klub-on, asszem rátérek a DC-re. (És közben várom, hogy a másik jómadár, a UPC, berakja csatornái közé az A+-t.) A vágónak meg üzenem, hogy ha ennyire nem bír magával, vágja le a tudja milyét!
LOL  :hopp:
Fibernet Kaze no Kizu

Titkos

Raisu-Sama: Ez az aláírás a magyar fordításból van? Csak mert tök jó! :)  Jól emlékszem, hogy ezt azután mondja, hogy odaadja Naraku-nak a Shikon szilánkjait?

Raisu-Sama

Igen, a magyarból van, és igen, annak a résznek a végén van. Az a jelenet az egyik kedvencem. Alatta a Fukai Mori és Kikyo gondolja magában *.* És magyarul engem annyira megfogott *.* Imádom Szabó Gertrúdot! ^^

Titkos

Quote from: Raisu-SamaIgen, a magyarból van, és igen, annak a résznek a végén van. Az a jelenet az egyik kedvencem. Alatta a Fukai Mori és Kikyo gondolja magában *.* És magyarul engem annyira megfogott *.* Imádom Szabó Gertrúdot! ^^

Igen, az tök jó volt, bár én még csak az eredetiben láttam, de örülök, hogy a magyarban is ilyen jó lett. :)  Szabó Gertrúd pedig tényleg jó beleéléssel játsza Kikyo-t, bár még csak az elsõ és a feltámasztásos duplarészben hallottam. ;)

Raisu-Sama

Amúgy érdemes nézni az RTL-en is. Nem mindíg vágják meg :)

Titkos

Quote from: Raisu-SamaAmúgy érdemes nézni az RTL-en is. Nem mindíg vágják meg :)

Csak 4 részbõl hármat... ;)
Nem, köszi, én a magam részérõl inkább kivárom ezt a hátralévõ fél hónapot, a vágás és az ending hiánya nálam megölte az egész anime hangulatát. :(

Assassin

Quote from: Raisu-SamaIgen, a magyarból van, és igen, annak a résznek a végén van. Az a jelenet az egyik kedvencem. Alatta a Fukai Mori és Kikyo gondolja magában *.* És magyarul engem annyira megfogott *.* Imádom Szabó Gertrúdot! ^^

Én a moviekat láttam eddig, azok nem rosszak, a sorozat elsõ részét angolul, de fehhh..az angol szinkron...japánul jók nagyon a hangok :jee:
" There is no sin to know their sins."

Titkos

Quote from: AssassinÉn a moviekat láttam eddig, azok nem rosszak, a sorozat elsõ részét angolul, de fehhh..az angol szinkron...japánul jók nagyon a hangok :jee:

A sorozat nekem sokkal jobban tetszett, mint a movie-k, viszont ha nem tetszik az angol szinkron, akkor miért nem japánul nézed? ;)  (Az angol egyébként nekem sem jött be.)

Assassin

Quote from: TitkosA sorozat nekem sokkal jobban tetszett, mint a movie-k, viszont ha nem tetszik az angol szinkron, akkor miért nem japánul nézed? ;)  (Az angol egyébként nekem sem jött be.)[/QUOTE

BSplayerrel néztem meg az elsõ rész...mplayer helyett, azért szenvedtem végig angolul. Most felirattal nézem :) . A moviekat kedvcsinálóként néztem meg...
" There is no sin to know their sins."

Titkos

Quote from: Raisu-SamaApropó Inu Yasha, az utolsó 4 részben a Vasromboló lélekrablóból Gyilkos karmokat csináltak. Ezt döntsétek el, hogy tetszik-e, de szerintem a Vasromboló sokkal jobban hangzott ^^

Nekem meg ez az új jobban tetszik, normálisabb. ;)

Raisu-Sama

Raise ^^" lol :D

Hát na, ízlések és pofonok. Bár, kijön szótagszámra rendsen meg minden. Lehet már nagyon megszoktam a Vasromboló lélekrablót. Végülis ez se rossz ^^ Ajj, csak vennének meg még 52 részt *.*

Titkos

Quote from: Raisu-SamaRaise ^^" lol :D

Hoppá! :eeek:  Elnézést, javítva. ;)

szaszaxp

Na ma meg nézhetünk egy újabb msteri vágásokkal megoldott részt a RTL Klubon......
Fibernet Kaze no Kizu

Raisu-Sama

Hol volt megvágva? Ennyire nem figyeltem volna? :(

Cobra

Nekem se tûnt fel (vagy csak az RTL2-n ugyanígy volt vágva)
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Raisu-Sama

Szerintem vágatlan volt... Mindenesetre, ha vágott volt, akkor jól vágták ^^" Semmi lényeges nem maradt ki :D