Inuyasha magyar adón?!

Started by Ramiz, 2004-05-16, 22:59:27

Previous topic - Next topic

tres

csak 52 reszt vettek meg????  :beken:  ez igy nem lesz jo
mi lesz akkor velunk???

kicsi tres
:teccik:

Meske

Quote from: Titkos(kár, hogy azt sem adták végig... :( )
Igen, sajnos... Pedig már Mohával azt hittük, hogy most legalább végigadják az endinget, erre nem... :mad:
Egyébként ez már a hanyadik rész volt?

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

Titkos

Quote from: trescsak 52 reszt vettek meg????  :beken:  ez igy nem lesz jo
mi lesz akkor velunk???

kicsi tres

Nyugi, szerintem vesznek õk majd meg mégegyszer 52-t is, ha nagy lesz a nézettsége. :)
"Look, Kodomo No Jikan fans, we know how you like to go on about how it's not Lolicon. Please justify the sheer amount of time the young girls are naked or topless without using the phrase "Fanservice". We can wait." 

Titkos

Quote from: MeskeEgyébként ez már a hanyadik rész volt?

A 19., ha minden igaz. :)
"Look, Kodomo No Jikan fans, we know how you like to go on about how it's not Lolicon. Please justify the sheer amount of time the young girls are naked or topless without using the phrase "Fanservice". We can wait." 

tres

Quote from: TitkosNyugi, szerintem vesznek õk majd meg mégegyszer 52-t is, ha nagy lesz a nézettsége. :)

hat nem vok benne biztos... mintha az tunt vna fel nekem hogy az rtlklub azert veszi meg csak felig a rajzfilmeket hogy utana penzt csinalhasson belole videokazetta kiadassal...  :_piszka:

persze lehet hogy csak en latom igy.. a sok lama megveszi...
  :grrr:

Cobra

Sajnos az RTL2-n is több, mint 1 éve lement az 52 rész és még nem adtak új epizódokat.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

tres

hawerom csinajja ugy hogy felvesz minden Tvben leadott animet, aztan meg bedigizi... :)

onnan szereztem meg en is az osszes letezo dragonballt :) jo sokba is kerult nekem a munkaja  :lol:

Titkos

Quote from: CobraSajnos az RTL2-n is több, mint 1 éve lement az 52 rész és még nem adtak új epizódokat.

Úgy hallottam, most terveznek újabb 52-t leadni, valamikor a közeljövõben. :)

szaszaxp

Az volna a kérdésem, hogy mikor lesz ez kint DVD-n ?

Szerintem soha :grrr:
Fibernet Kaze no Kizu

Inu Yasha Movie 4.-t akarok!!!!

"A jövönk ködén nem látunk át, de néha talán jobb is.." by Korcs
-=Youkai hub=- : youkai.redirectme.net:23

Moha

Quote from: szaszaxpAz volna a kérdésem, hogy mikor lesz ez kint DVD-n ?

Szerintem soha :grrr:
Hát, mivel a Dragonball meg a Sailor Moon se lett kiadva, szvsz ez is csak lemegy a TV-ben és kész. De örüljünk, hogy legalább ennyi van.

szaszaxp

Quote from: MohaHát, mivel a Dragonball meg a Sailor Moon se lett kiadva, szvsz ez is csak lemegy a TV-ben és kész. De örüljünk, hogy legalább ennyi van.

Japán vagy Amerikai vagy Ausztrál kiadásról sem hallot valaki ?

Mert Mo-n nincsen az fix...
Fibernet Kaze no Kizu

Cobra

Németországban elkezdték kiadni a sorozatot DVD-n.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

szaszaxp

Quote from: CobraNémetországban elkezdték kiadni a sorozatot DVD-n.

Köszi!!!!! :merci:
Fibernet Kaze no Kizu

Kayama

Titkos: De hogy legyen nagy a nézettség, ha pl. a vágásokkal elrontanak - értelmetlenné tesznek - részeket? Mindenki azt mondja majd, hogy letölti a netrõl és sz*rnak a TV adásra. Nekik csak azt tudom mondani, hogy nem mindenki olyan szerencsés, hogy szélessávval nyomja, nekem pl. csak sima  modemem van, 168 részt meg a fõsulin letölteni... Azokkal a CD írási árakkal...

Titkos

Quote from: KayamaTitkos: De hogy legyen nagy a nézettség, ha pl. a vágásokkal elrontanak - értelmetlenné tesznek - részeket? Mindenki azt mondja majd, hogy letölti a netrõl és sz*rnak a TV adásra. Nekik csak azt tudom mondani, hogy nem mindenki olyan szerencsés, hogy szélessávval nyomja, nekem pl. csak sima  modemem van, 168 részt meg a fõsulin letölteni... Azokkal a CD írási árakkal...

Jó kérdés, bár erre talán az RTL klub tudna csak válaszolni, minden esetre ezek a vágások engem is nagyon idegesítenek, fõleg, hogy nem is azért vágják meg, mert dúrva (többnyire), hanem, hogy nehogy elvegye az értékes reklámidõt. :mad:  (Meg lehet figyelni, hogy azóta vágnak, amióta negyed 10 helyett fél tízkor kezdik.) Az meg embere válogatja, hogy ki nézi és ki nem. Én is láttam végig eredetiben, vágatlanul, ennek ellenére várom mindig azt a heti egy epizódot. :)  A nézõközönségnek szerintem mi (fanok) még így is a kisebb hányada vagyunk, a nagyobb hányadot a Kölyökklub-ot nézõ gyerekek teszik ki, akik még egy kis Inu Yasha-t is bevállalnak a sok amerikai rajzfilm után. :)

Bruce

Quote from: TitkosJó kérdés, bár erre talán az RTL klub tudna csak válaszolni, minden esetre ezek a vágások engem is nagyon idegesítenek, fõleg, hogy nem is azért vágják meg, mert dúrva (többnyire), hanem, hogy nehogy elvegye az értékes reklámidõt. :mad:  (Meg lehet figyelni, hogy azóta vágnak, amióta negyed 10 helyett fél tízkor kezdik.) Az meg embere válogatja, hogy ki nézi és ki nem. Én is láttam végig eredetiben, vágatlanul, ennek ellenére várom mindig azt a heti egy epizódot. :)  A nézõközönségnek szerintem mi (fanok) még így is a kisebb hányada vagyunk, a nagyobb hányadot a Kölyökklub-ot nézõ gyerekek teszik ki, akik még egy kis Inu Yasha-t is bevállalnak a sok amerikai rajzfilm után. :)
Valahol mintha azt olvastam volna, hogy eleve vágottat vesznek meg. Ami azért furcsa, mert láttam német változatot is, ami nem volt vágva... Õk honnan vették? Nem vehetné a RTL Klub is onnan? :confused:
Amúgy én is szoktam várni azt a heti egy részt... Nemtom ki hogy van vele, de nekem tetszik a szinkron. Mint már említettem, láttam egy-két német részt, és még annál is jobban tetszett, ami nagy szó, elvégre a németek azért jól szokták csinálni az animeszinkronokat. Csak az a fránya vágás ne lenne... :grrr:

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

Raisu-Sama

Mi vágatlant vettünk, és a németek is vágták az õ verziójukat

Bruce

Quote from: Raisu-SamaMi vágatlant vettünk, és a németek is vágták az õ verziójukat
Összehasonlításként töltöttem le a 21. részt (aszem annyi volt legutóbb) magyarul, japánul, és németül, hogy tudjam, mi maradt ki. A németbõl nem láttam kihagyást, csak a magyarból... De ha télleg vágatlant vesznek, akkor (moderátorok plíz ezegyszer elfordulni :rolleyes: ) a qrva édes anyucikájukat! (Bocs, de mostanában felfokozott lelki állapotban élek... :hehe: )

Raisu-Sama

Bruce: Tod vannak a pénz orientált emberek (lsd. RTL Klub) akik kivágják akár a fontos részeket is, csak hogy tudjanak reklámokat adni, és vannak a viszonylag normálisak (lsd. RTL2) akik csak akkor vágnak meg valamit, ha szerintük nagyon muszáj. A 21. részben nem volt mit kivágni :) (bár a németek megvágták az introt :P)

Bruce

Quote from: Raisu-SamaBruce: Tod vannak a pénz orientált emberek (lsd. RTL Klub) akik kivágják akár a fontos részeket is, csak hogy tudjanak reklámokat adni, és vannak a viszonylag normálisak (lsd. RTL2) akik csak akkor vágnak meg valamit, ha szerintük nagyon muszáj. A 21. részben nem volt mit kivágni :) (bár a németek megvágták az introt :P)
Ehh... itt az ideje visszavonulót fújni... jóvanna, nemtuttam, hogy a németek is vágják, az alapján amit láttam meg azt szûrtem le hogy nem... Amúgy RTL Klubot nem kell bemutatni, ismerem... és épp ezért utálom... Na mind1, azért még várom a vasárnapot... Hé, lesz egyáltalán vasárnap Inu Yasha? Mer ugye itt a Karácsony...

Titkos

Tényleg, ünnepekkor valószínûleg nem is lesz. :(

Raisu-Sama

Se 26-án se 2-án nem lesz :(

Kayama

Persze, hogy nem lesz. Nem lehet a szeretet ünnepén és újév második napján ilyen egymásonátnyúlós hosszúsárgakörmûs bácsikat mutogatni, mert szegény gyerekek rossz érzéssel kezdik meg az új évet... (szegény gyenge kis lelkük, huh) Ne adj' isten, még az iskolában is így kívánnának új évet a tanárnéninek január 3.-án. :grrr:

Meske

:grrr:  :uzi:
Bezzeg a Kölyök Klub meg még 24.-én is lesz, ha jól tudom...

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

Kayama

Egyébként biztos azért nem lesz, mert az RTL Klubosoknak még nem volt idejük kivagdalni belõlük a jó részeket. Januártól meg már csak <15 perces részek lesznek...

Shadowolf

A nyafogást most kéretik abbahagyni. Nem az óvódában vagyunk emberek. :rolleyes: Ünnepekkor nem a rendes müsor szokott lenni. Ez mindenütt így van nem csak az Rtl Klub-on (pl húsvétkor a TV2-n mindig Bud Spencer maraton van). Akinek meg nem tetszik hogy vágva adják le a részeket, az nézze meg az eredetit. :rolleyes:

Raisu-Sama

Január 2-a ünnepnek számít még? Mondjuk mind1 9-én már biztos lesz ^.^ Amúgy nem azzal van baj, hogy megvágják a részeket, hanem azzal, hogy eszementen vágják õket :(

szaszaxp

Rohadtul remélem, hogyha beindul a A+ akkor ne fognak vágini!
Mehetne vágatlanul eredetiben Magyar felirattal mint az HBO-n !
Szerintem király lenne!
Meg lehetne egy kicsit tanulni is :D (a nyelvet )
Fibernet Kaze no Kizu

Titkos

Szerintem az A+-on nem lesz vágás, végül is õk az endinget is leadják, és az RTL klub is csak a reklámok miatt szokott vágni, nem azért, mert annyira dúrva. (A kérdés csak az, hogy bejön e az A+, mire a vágott részekhez érnek, mert ha minden igaz, már úgy a 8.-10. résznél tarthatnak. ;) )

Kayama

Jan. 9-én lesz az RTL Klubon a 22. rész az Inuyasha-ból, úgyhogy mindenki megnyugodhat. Lassan, de biztosan haladunk.  :hopp: