SporTopic

Started by Exo, 2004-05-24, 17:57:45

Previous topic - Next topic

teraflare

Quote from: Lythis on 2008-09-08, 14:11:44
az az ér a karján valami qrva undorító...
Ezzel 100% ig én is egyetértek.  :tezsvir:
Soha nem bírtam ezeket a kidagadó ereket a testépítőkön :mad: mindig el akarok őket vágni

Quote from: Rounin on 2008-09-08, 14:13:13
Igen.
Te csak irigy vagy  :hehe:

Fatal

Quote from: teraflare on 2008-09-08, 10:52:00
Szerintetek ez túl izmos? (1:12-nél nézzétek kb) Szerintem ideális.
Szerintem kicsit túllőtt a célon at ürge, bár ha jó magas hozzá, akkor legalább jó terminátornak. ^^ Én nem szeretnék ilyen testet btw. (Most egész jó formában vagyok, legalábbis régi énemhez képest.)
(bár már 1.5 hete edzeni sem voltam  :frown:)
:ejnye:
Mielőtt még lefaggottoznátok : csak keresgélek fotókat/videókat az elérni kívánt alkatról viszonyításként. (bár már 1.5 hete edzeni sem voltam  :frown:)

edit: egyébként ehhez testtömeg is kell, szóval ezt nem lehet elérni csak súlyemelgetéssel szerintem

Hát igen, edzésnek csak egy része az aktív, rendszeres edzés, mellé evést és pihenést is be kell állítani. Már persze akkor, ha testépítő akarsz lenni (nem gondolom, hogy ez itt sok embert fenyeget, engem sem... :D ). És még ezek mellett is évekbe kerül egy ilyen test.
Some people like to kiss
Some people like to hug
Some lesbians like eating each others shit out of a cup
Some people say I love you
Some even shout it out
Some people puke semi-digested shit into each others mouths

teraflare

Látom ismét nekem van ferde ízlésem. Megártott a sok dragonball  :D

Lythis

Quote from: teraflare on 2008-09-08, 17:47:35
Látom ismét nekem van ferde ízlésem. Megártott a sok dragonball  :D
Ha arra gondolsz, hogy ezt a fizikumot úgy tervezted elérni, hogy kiállsz valami pusztába, és torkodszakadtából ordítassz laza fél órán át, napjában többször, akkor igen, megártott :D
spoiler: nem, a hajad sem szőkül ki tőle.

Kvikveg

Mielőtt még lefaggottoznátok : csak keresgélek fotókat/videókat az elérni kívánt alkatról viszonyításként. (bár már 1.5 hete edzeni sem voltam  :frown:)
Igen. Pfuj. Akciofilmbe jo.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Fatal

Ma végre rájöttem, hogy kell normálisan fekvenyomni, hogy a mellemet is érezzem. Egész eddig abban a szent meggyőződésben éltem, hogy vállszélben kell fogni az istenverte rudat, de egy jószívű terminátor felvilágosított, hogy rossz úton járok. Végre lesz értelme fekvenyomnom, w00t.
Some people like to kiss
Some people like to hug
Some even shout it out

Rounin

Quote from: teraflare on 2008-09-08, 14:35:42
Te csak irigy vagy  :hehe:

Fórumita válasz: :D
Őszinte válasz: lófaszt. o.o

teraflare

Quote from: Lythis on 2008-09-08, 18:36:00
Ha arra gondolsz, hogy ezt a fizikumot úgy tervezted elérni, hogy kiállsz valami pusztába, és torkodszakadtából ordítassz laza fél órán át, napjában többször, akkor igen, megártott :D
spoiler: nem, a hajad sem szőkül ki tőle.

Ha elég sokat ordítok kiszőkül az. Csak nem sárgára hanem fehérre.  :D (egyből ssj4 nem is rossz  :haha:)

Quote from: Fatal on 2008-09-08, 22:39:42
Ma végre rájöttem, hogy kell normálisan fekvenyomni, hogy a mellemet is érezzem.
És ezt velünk is megosztanád?  :haha: Vagy csak annyi volt hogy szélesebben fogd a rudat?

Quote from: Kvikveg on 2008-09-08, 20:24:01
Igen. Pfuj. Akciofilmbe jo.
I want to be a Hero!

sirtomi

Quote from: teraflare on 2008-09-08, 14:35:42
az az ér a karján valami qrva undorító...
Ezzel 100% ig én is egyetértek.  :tezsvir:
Soha nem bírtam ezeket a kidagadó ereket a testépítőkön :mad: mindig el akarok őket vágni
Nekem alapból dagadnak az erek a karomon és még tetszik is :)

Quote from: Fatal on 2008-09-08, 22:39:42
Ma végre rájöttem, hogy kell normálisan fekvenyomni, hogy a mellemet is érezzem. Egész eddig abban a szent meggyőződésben éltem, hogy vállszélben kell fogni az istenverte rudat, de egy jószívű terminátor felvilágosított, hogy rossz úton járok. Végre lesz értelme fekvenyomnom, w00t.
Vállszélességben is jó, csak akkor más izomcsoportot erősítesz.

Fatal

Lehet, de úgy alig éreztem csak, hogy a mellizmom edz. Most szélesebben fogom, így már jobb, és nagyobbal is megy. :)
Some people like to kiss
Some people like to hug
Some even shout it out

sirtomi

Ez érdekes, nekem vállszélességben nagyobb súlyal megy mint szélesen fogva. Lehet hogy a mellizmom nem elég erős  :haha:

teraflare

No a héten még punnyadok, de jövő héttő újra beindul a teraformálás!!!  :morci:
És akkor én is szálkásabb leszek mint egy kárászraj!

Fatal

Ezen a héten én is tehénkedtem hétfő kivételével (meló még erre se hagyott időt). De asszem szombattól már megszűnik ez a "rendkívüli beosztás".
Some people like to kiss
Some people like to hug
Some even shout it out

.Attila

Quote from: teraflare on 2008-09-12, 11:51:48

Gyúrással szálkás?

teraflare

Quote from: .Attila on 2008-09-12, 18:18:24
Quote from: teraflare on 2008-09-12, 11:51:48
Gyúrással szálkás?
Persze. Amikor már nem növelni akarom hanem csak kisebb súlyokkal szintentartani. (Bár állítólag ez csak urban legend  :frown:)

Én

Nem az, csak sokat kell csonálni a kisebbekkel. Neked szerintem jól menne a szálkásítás.
Tömegnövelést elintézted pár téglával a zsebben? :D
Én most kihagytam 1 hetet (az nálam sok) kisérettségi miatt. De holnaptól majd hűha.

.Attila

Azért kérdezem, mert nekem is kéne izmosítás, de nem akarom pumpálni, szálkás izomzat kéne.
Ezért akartam pilatest (meg azért is, mert attól rugalmasabb is lesz az ember), de az úgy tűnik, nem jön össze.

teraflare

A sok kis súlyú szálkásít állítólag. vagy a saját súllyal végzettek (felülés, fekvőtámasz, húzódzkodás)

Én

Tesin coopert úsztunk, és be kellett lássam, az úszási képességeim csak a fulladás elhárításáig terjednek ki.
Ezért elhatároztam, hogy hétvégenként el fogok járni a kispesti uszodába. Tegnap a weeaboofest miatt ez elmaradt, viszont ma lementem jól. Nem úsztam sokat (2x10 hossz mell, 5 hossz gyors -> itt kapott görcsöt a lábam  :haha: De legalább ezeket jó gyorsan úsztam le), De 3 dolgot már megállapítottam:
- Ezt nagyon utálni fogom.
- Le kell szokjak a cigiről.
- Mindezek ellenére már kezdem kapisgálni, hogy mit kell másképp csináljak, meg most ez egész jól ment. :)
Úgyhogy folytatom, márcsak azért is, mert a gerincemnek is jó lenne.
PS.: Remélem a holnapi programom nem AIDS -> Enjoy lesz...

sirtomi

Életemben nem tudtam ennyit leúszni :D 4 hossz mellúszás után már nem kapok levegőt, bár az is igaz, hogy nem tudok szabályosan úszni :)

Szálkásítani lehet kondival, kisebb súlyokkal sokat kell csinálni, ez a szálkásítás.

Kvikveg

Ez neked idoben mennyi volt?
Mi ismerosommel anno 1 orat voltunk a vizben, nagyinal azert gyorsabb tempoval. Meg 2-3 par perces szunettel.
A fej bele tipusu melluszas kevesbe szivatos, mint a fejkinntartos, ha ez segit. Legalabbis nekem.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Én

Quote from: Kvikveg on 2008-09-29, 19:41:55
Ez neked idoben mennyi volt?
Nekem?
Maga az úszás rész kb 20 perc, de a tizesek közt meg a gyors előtt egy 10 percet biztos pihentem (=levegő után kapkodtam).
Amúgy a lebukós mellúszás valóban könnyebb: eddig azért nem csináltam, mert nem volt úszószemüvegem és látás nélkül össze-vissza kacsáztam, de szemüveggel sokkal jobb volt. Levegőt veszel, lebuksz, lábtempó közben kifújod, kartempó végén lendületből felemelkedsz, közben mély levegő, lebuksz.

Damnatus

Nekem mindig az orromba megy a víz, így egyik olyan úszásnemet sem tudom csinálni, amelyiknél a fej a víz alá kerül. A fejkinntartós úszás meg kényelmetlen + a gerincnek nem tesz annyira jót.

sirtomi

Quote from: Damnatus on 2008-09-30, 07:28:03
Nekem mindig az orromba megy a víz, így egyik olyan úszásnemet sem tudom csinálni, amelyiknél a fej a víz alá kerül. A fejkinntartós úszás meg kényelmetlen + a gerincnek nem tesz annyira jót.
Pont így vagyok én is :)

Kvikveg

Én

Jee ma újraúsztam coopert és sikerült egy erősen átlagos eredményt elérnem (500m). Az nekem jó. :D
Sokat segített, hogy a tanár elárulta: ha többet siklok a víz alatt, és hosszabban fújom ki a levegőt, mélyebb levegőt tudok utánna venni = nem fogok elájulni. Mivel viszont az első 6 hosszt így is úgy úsztam, rohadtul fájt a fejem egy ideig.
Ennek örömére ma nem megyek edzésre. :D Úgyis mellúszás a legjobb mellre gyúrás. :P

Kuroi Tenshi

Quote from: Én on 2008-09-28, 17:22:45
Tesin coopert úsztunk, és be kellett lássam, az úszási képességeim csak a fulladás elhárításáig terjednek ki.

Nem úsztam sokat (2x10 hossz mell, 5 hossz gyors -> itt kapott görcsöt a lábam  :haha: De legalább ezeket jó gyorsan úsztam le)
Quote from: Én on 2008-09-30, 15:57:49
Sokat segített, hogy a tanár elárulta: ha többet siklok a víz alatt, és hosszabban fújom ki a levegőt, mélyebb levegőt tudok utánna venni = nem fogok elájulni. Mivel viszont az első 6 hosszt így is úgy úsztam, rohadtul fájt a fejem egy ideig.

Szvsz (és ami nekem bevált): az úszás, főleg nagyobb
távnál és nem profi úszóknál a kitartásról és az erő
beosztásáról szól, nem pedig a gyors mindent-bele
módszerről, mert azzal csak gyorsan kiütöd magad.
Tudjátok, hogy nem vagyok egy sportos alkat, de
pl tavaly is <1 óra alatt >1.5km-t szoktam volt leúszni
úgy, hogy még simán bírtam volna pár óráig. Nálam az
vált be legjobban nagy távokra, hogy egy erőteljes
5-perces bemelegítéssel elérek a "mindjárt belehalok,
alig bírom" holtpontra, egy kicsit még hajtom, aztán
pár hossz nyugodt tempójú, elnyújtott siklású mellúszás,
és utánuk már sokkal könnyebben megy újra a gyorsabb
tempó is: amibe az elején öt perctől kikészültem, ment
stabilan. A hosszonként váltott mell és gyors is még
egy jó trükk. Ezekkel az 1km-es felmérést asszem 19
vagy 21 perc alatt úsztam le.
Amúgy ha a melltől fáj a fejed, ájuldozol, akkor nagyon
rosszul csinálod -- vagy nagyon rossz a tüdőd. Meddig
bírod víz alatt/meddig bírsz egy levegővel úszni?

Én

Azért ájuldoztam, mert nagyon szarul vettem a levegőt, gyakorlatilag hiperventilláltam. De a tüdőm se egy díszpéldány (gyakran megbetegszik és dohányzom is), egylevegőt nem szoktam nézni, de kétlem, hogy 15-20m-nél több menne...
Amúgy eszemben sincs rendesen, edzésszinten úszni, ez a heti egy alkalom arra lesz elég, hogy az ilyen felméréseket tisztességesen vagy legalább átlagosan teljesítsem :) De köszi a tanácsokat azért :)

Fazék

Fehérnemű Liga
QuoteNői amerikaifutball-bajnokság kezdődik 2009-ben a tengerentúlon. A játékosok nem mezben és nadrágban, hanem alsóneműben szerepelnek.
hümm

minuszmiki

Quote from: Fazék on 2008-10-09, 16:29:22
Fehérnemű Liga
Nem hiszem, hogy komoly sportértéke lenne a dolognak, de látványnak biztos jó.