SporTopic

Started by Exo, 2004-05-24, 17:57:45

Previous topic - Next topic

Én

Jah de én látni akartam a revansot a tavalyiért :__devil:
Amúgy a meccs előtt sima barca győzelemre számítottam, nem tudom, mi lete őket. Nyoma sem volt a megszokott precíz, szép játéknak, bár a Chelsea ért ahhoz, hogy azt kinyírja... :D Ha hozza önmagát a döntőben a Barca, jó meccs lesz, csak azt sajnálom, hogy egyik csapatot se szívlelem igazán. Whatever.

minuszmiki

Végülis a Chelsea ellen is nagy meccs lehetett volna, kétségtelen. De így legalább nem kapsz szívrohamot a döntőn. :D

Damnatus

Kár, hogy a bíró ennyire befolyásolta a meccset! A Chelsea-nek jobban örültem volna...

Lythis

A tavalyi felállás jobban izgatott, és jah, a Chelsea talán jobb lett volna, mint ezek, de ez van... :)

Fazék

fura, én úgy láttam (az utolsó cirka 30 perc alapján, amit félszemmel láttam belőle), hogy inkább a Chelsea javára fújt a bíró.
jót is röhögtem a 2. félidő 48. percében  :__devil:

de persze tény hogy még a kevés látott játékidő alapján is a Chelsea tűnt jobbnak, de azért örülök, hogy nem megint 2 angol csapat fog döntőzni. :)

Lythis

Hát, én egy Liverpool - Manchesternek azért örültem volna másodszorra is :D
Így kevésbé lesz izgalmas... viszont jah, változatos.

Fatal

Kínos
Also, úgy tűnik a Chelsea megválik Drogbától a meccs végi kis balhéja miatt :(
ED: bár ezt újságban olvastam, és neten most sehol sem találom, szóval lehet kamu.
Some people like to kiss
Some people like to hug
Some lesbians like eating each others shit out of a cup
Some people say I love you
Some even shout it out
Some people puke semi-digested shit into each others mouths

Próféta

Quote from: Én on 2009-04-18, 18:30:45
Mai tanulság: Ez ezerszer jobb, mint a felülés. Brotip: Do it, faggots.
Na kipróbáltam. Biztos nagyon jó, de a felülés nem ennyire boszorkányos. Itt harmadik alkalommal sikerült csak elérnem, hogy ne a nyakcsigolyáimat dörzsöljem halálra vele. Közben érzem, hogy vörösödik a fejem, és feszül a csuklyám (hogy hívják ezt?), ami nem túl kellemes, bár egy idő után alábbhagyott. Szóval nem kellemes, és vagy ötvenet kell csinálni belőle, hogy a hasam elkezdje érezni, hogy egyáltalán történt valami. De biztos nagyon jó, hiszek a profiknak, fogom majd alkalomadtán csinálni.

Következő gyakorlat:  :D

Én

Biztos, hogy jól csinálod? Azért a 3x12-t rendesen meg kéne érezned. Ügyelj arra, hogy egyáltalán ne lendületből csináld, végig koncentrálj, hogy a hasizmod dolgozzon, a hasizmoddal emeld az altestedet, a hasizmoddal tartsd magad fölött, etc. Semmi csípőmozgás.
Amúgy obvious shoop is obvious. :D

NLZ

Esetleg próbáld ki puhább talajon, kapaszkodás nélkül. :D
[reserved]

sirtomi

Quote from: Próféta on 2009-05-12, 01:47:02
Quote from: Én on 2009-04-18, 18:30:45
Mai tanulság: Ez ezerszer jobb, mint a felülés. Brotip: Do it, faggots.
Na kipróbáltam. Biztos nagyon jó, de a felülés nem ennyire boszorkányos. Itt harmadik alkalommal sikerült csak elérnem, hogy ne a nyakcsigolyáimat dörzsöljem halálra vele. Közben érzem, hogy vörösödik a fejem, és feszül a csuklyám (hogy hívják ezt?), ami nem túl kellemes, bár egy idő után alábbhagyott. Szóval nem kellemes, és vagy ötvenet kell csinálni belőle, hogy a hasam elkezdje érezni, hogy egyáltalán történt valami. De biztos nagyon jó, hiszek a profiknak, fogom majd alkalomadtán csinálni.
Én is azt kérdem hogy biztos jól csináltad-e?
Rengeteg hasizom gyakorlatot csinálok thaibox mellett már évek óta és meg se kottyan, de ebből a 3*20-at megéreztem, más a mozgás mint a fél felülésnél, lábemelésnél vagy hasprésnél.
Vagy betonkemény a hasizmod alapból és neked 3*50-et kell csinálnod hogy megérezd. Ez sem kizárt :)

Próféta

Quote from: sirtomi on 2009-05-12, 09:11:29
Én is azt kérdem hogy biztos jól csináltad-e?
Biztos, hogy nem csináltam jól, pont ezt mondom én is, ezért írtam rá, hogy "boszorkányos". Nekem pillanatnyilag még kicsit magas ez a gyakorlat.

Quote from: Én on 2009-05-12, 01:53:26
Azért a 3x12-t rendesen meg kéne érezned.
Asszem ötvenet csináltam, és annyit tényleg meg is éreztem, csak valahogy az elején nem volt túl meggyőző.

Quote from: sirtomi on 2009-05-12, 09:11:29
Vagy betonkemény a hasizmod alapból
LOL egy zsírgolyó az egész :)

Ügyelj arra, hogy egyáltalán ne lendületből csináld, végig koncentrálj, hogy a hasizmod dolgozzon, a hasizmoddal emeld az altestedet, a hasizmoddal tartsd magad fölött, etc. Semmi csípőmozgás.
:ayay:

Amúgy obvious shoop is obvious. :D
Itt az eredeti amúgy.

Nakedape

Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Én

Magyar Kupa győztes a kispesti Honvéd! :hopp: Azért poén, hogy a kupagyőzelemért kapnak 4 millió forintott... Egy sztárfocista mennyi idő alatt keres ennyit? 1 nap? :haha:

Also: bicsez, nem elfelejteni, ma BL döntő! Let there be goals and beer.

Nakedape

úgyis a liverpool nyer
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

sirtomi

Quote from: Én on 2009-05-27, 12:31:26
Also: bicsez, nem elfelejteni, ma BL döntő! Let there be goals and beer.
Hosszabbításban lesz 1 gól, addig meg álló foci :)

Én

Ne legyen igazad :D Most nem a Chelsea játszik...

minuszmiki

Quote from: Én on 2009-05-27, 12:31:26
Let there be goals and beer.
Beer: check.

A gólokat meg remélem szállítják a serácok.

Én

Dzsudzsák bazdmeg, értesz hozzá. :haha:
A gólnak örültem az elején, de aztán az MU nem nagyon tudott mit kezdeni az összeszedettebb védelemmel. Meg is lepődtem rajta.

Zsiga

Alakul a meccs. :Kiraly:

Szerk.: W I N

Én

Jó szar meccs volt, pár izgalmas pillanattal. Végül a manchester produkálta azt, amit előző meccsen a barca. De örülök, hogy így alakult, jól megfingatták őket. :D

Damnatus

Grat Barca, de jövőre visszavesszük a kupát!

Zsiga

Quote from: Én on 2009-05-27, 23:43:03
jól megfingatták őket. :D
Ennyit akartam látni, megkaptam, volt mellé jó sör meg popcorn, mi kell még? :D

Damnatus

Quote from: Zsiga on 2009-05-27, 23:47:45
Annyira azért nem voltak jók! ;)

Én

Quote from: Én on 2009-05-27, 23:43:03
jól megfingatták őket. :D
Nálam sör meg szotyi, én is elvoltam :D
Quote from: Damnatus on 2009-05-27, 23:48:32
Annyira azért nem voltak jók! ;)
A megfingatást úgy értem, hogy az én szememben ez nem W I N volt, hanem F A I L.

Lythis

Ezen most néztem.... wtf? marha bénák voltak. 1-0-nál még gondoltam behozzák. tökölés. 2-0.. háát, ha nagyon rákapcsolnak, akkor esetleg. A vége felé már csak BLEH.

sirtomi

Meccset nem mertem nézni, mert akkor tuti kikapott volna a Barca és bukom a pénzem :D

noriko

Szombaton elmentem a Margitszigetre Sportvarázs programra, és sikeresen meghódítottam egy mászófalat. Ezen felbuzdulva, asszem fogok majd járni falmászásra.
Eddig is érdekelt a dolog, de nem akaródzott befizetni magam egy próbára, úgyhogy most gyorsan kihasználtam, hogy közelben volt és ingyen.

Ha egyszer belejövök, majd lehet, kaptok Spidernoriko videót, hogy bővüljön a szuperhős sorozatom :D

Amúgy ha mást is érdekel a falmászás, szóljon, mert eddig egyedüli érdeklődő vagyok ismerőseim körében sajna.
"I wish I could, but I don't want to."

katz

Quote from: noriko on 2009-06-09, 13:56:49
...
Minket is érdekel (asszony jó ideje rágja a fülem :D ), csak meg nincs munkám, emiatt kicsit behatároltak az anyagi lehetőségeink.

.Attila

Quote from: katz on 2009-06-09, 14:31:46
Quote from: noriko on 2009-06-09, 13:56:49
...
Minket is érdekel (asszony jó ideje rágja a fülem :D ), csak meg nincs munkám, emiatt kicsit behatároltak az anyagi lehetőségeink.

:_off: jön.

Gépészként?
Tegnap infos barátom mondta, hogy nem talál melót plusz említette, hogy közös osztálytársunk, aki meg közleket végzett, szintén ebben a cipőben jár.
Hogy is volt az a mérnökhiány dolog?