SporTopic

Started by Exo, 2004-05-24, 17:57:45

Previous topic - Next topic

Zsiga

Quote from: .Attila on 2009-04-16, 23:41:08
Quote from: Damnatus on 2009-04-16, 23:38:13
Lehet, hogy a sulinak nem volt medencéje?

Mienknek sem volt, a Losoncziba jártunk át úszni.
+1, mi is átjártunk uszodába heti egyszer általánosban jópár évig. Még egy ABC-búvártanfolyamot is megcsináltattak felsőtagozatban az egész osztállyal (az egyik osztálytárs faterja búvároktató volt, úgyhogy erősen kedvezményes áron).

Én

+1, kispesti usziba jártunk el mindig. Habár mi még idén is eljártunk úszni tesin a hajós afrédba ősszel. Ránk is fért :P

sirtomi

Quote from: NLZ on 2009-04-16, 19:57:48
Quote from: sirtomi on 2009-04-14, 23:34:16
Hát én elkezdtem thaiboxolni, zabáltam is mint egy ló és 10 kiló mínusz lett az eredménye fél év alatt.
Biztos mert kövér voltál mint a disznó. :__devil: :D
172cm-es magasságomhoz voltam 65kg. 56kg-ra mentem le fél év alatt, ekkor kezdtem el kondizni is mellette, most stabilan tartom a 65kg-ot, feljebb nem tudok menni :)

szerk:
Gerinctorna gyakorlatok érdekelnének. Tudtok mondani pár gyakorlatot amit akár egyedül, tréner nélkül, otthon is meg lehet csinálni?

.Attila

Pilates gyakorlatokat tudnék mondani, csak az a baj, hogy előtte meg kéne tanulni a légzéses, hasbehúzásos részét.

Cloud

Quote from: Kuroi Tenshi on 2009-04-16, 23:30:17

Viccen kívül: de. Ne röhögtess már, hogy nem tudsz úszni...
Jó, én mindigis vízigyerek voltam, szüleim szerint csecsemőként
is szerettem a vizet, úszásra meg 4 éves koromtól kezdve jártam;
na de nálunk még az általános iskolában is volt kötelező úszás,
aki addig nem tudott, azt ott tanították; aztán ha jól rémlik a
gimiben is volt úszás.

Pedig  tényleg nem tudok. Ha beugrok vagy bemegyek mély vízbe,  kb  a  másodperc  törtrésze alatt már az alján is vagyok.  :D

21  évig vidéken éltem, ott jártam kis faluban álltalánosba, meg egy kisvárosba gimibe.
A  legközelebbi hely ahol úszást tanítottak az tőlünk 60km-re volt. Győrben. 
Az  iskola nem foglalkozott  olyannal hogy megtanuljanak a gyerkőcök úszni.

Anyámék plusz az  élettársa meg....na azt inkább hagyjuk. Szerintük munka meg iskola legfontosabb.  Másra gondolni se merjek. (most  persze már más  a hozzáállása anyámnak. Sajnálja  is hogy nem iratott be úszástanfolyamra.)

NLZ

Quote from: sirtomi on 2009-04-17, 09:23:10
Hát én elkezdtem thaiboxolni, zabáltam is mint egy ló és 10 kiló mínusz lett az eredménye fél év alatt.
172cm-es magasságomhoz voltam 65kg. 56kg-ra mentem le fél év alatt, ekkor kezdtem el kondizni is mellette, most stabilan tartom a 65kg-ot, feljebb nem tudok menni :)

szerk:
Gerinctorna gyakorlatok érdekelnének. Tudtok mondani pár gyakorlatot amit akár egyedül, tréner nélkül, otthon is meg lehet csinálni?
Hagyj abba minden típusú mozgást és felmész 75re hamar. :D
[reserved]

sirtomi

Quote from: NLZ on 2009-04-17, 15:09:39
Quote from: sirtomi on 2009-04-17, 09:23:10

szerk:
Hagyj abba minden típusú mozgást és felmész 75re hamar. :D
Mikor abbahagytam mindent, akkor is csak 2 kilót híztam 3 hónap alatt, de feljebb nem mentem :)
Pedig még munka mellett is nassoltam folyamatosan.

Én inkább izomban híznék, mint hájban, ha lehet.

NLZ

Kreatin, Inzulin inyekció, stb? :D
[reserved]

sirtomi

Mikor nagyon lefogytam, akkor a kondi és tömegnövelő mellett végig nyomtam egy kreatin kúrát is. Így jött vissza a súlyom :)

De azt nem kívánom senkinek, nem valami kellemes, állandóan azt a szart inni, ráadásul langyos vízben oldódik csak fel rendesen és fél liter langyos vízzel kezdeni a napot nem valami kellemes :D

Én

Mai tanulság: Ez ezerszer jobb, mint a felülés. Brotip: Do it, faggots.

sirtomi

Quote from: Én on 2009-04-18, 18:30:45
Ennél mégjobb a levegő ülés, más megnevezését nem tudom. 2 óra thaibox edzés után az igazi kínzás :)

NLZ

Quote from: sirtomi on 2009-04-20, 12:03:12
Ennél mégjobb a levegő ülés, más megnevezését nem tudom. 2 óra thaibox edzés után az igazi kínzás :)
A legjobb az 1000x gravitáció mellett az edzés.  :whoah:
[reserved]

Kuroi Tenshi

Quote from: NLZ on 2009-04-20, 16:20:20

you go first...

NLZ

Quote from: Kuroi Tenshi on 2009-04-20, 16:22:46
Quote from: NLZ on 2009-04-20, 16:20:20

you go first...
[spoiler][/spoiler]
[reserved]

Nakedape

Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Makos

motifator

Tényleg nagyon jó gyakorlat! Hétfőn elkezdtem a csávó Stronglifts 5x5 programját, és az első edzésben pont volt ilyen. Ment belőle a 3x12 gond nélkül, de a végére lihegtem rendesen, és éreztem, hogy ez a gyakorlat teljes hosszában dolgoztatja a hasat, nem úgy, mint sok más gyakorlat. Szal én is azt mondom, do it, faggots.
Amúgy furcsa ez a Stronglifts 5x5. Megfogadtam a csávó tanácsát, és rúddal kezdem, így elég furcsa, hogy a fő gyakorlatokon nincs semmi súly, el se fáradtam rendesen. De minden edzéssel rá kell rakni a 2.5 kilót, ami rohadt vicces lesz, amikor a rúd + 2db 1.25-ös mini karikával guggolok holnap, de akárhogy is számolom, 2 hónap alatt az 80 kg guggolás, ami az én alkatomhoz most nagyon durvának tűnik. Persze valószínű, hogy hamarabb meg fogok torpanni és majd venni kell le súlyt, de kiváncsi vagyok, meddig megyek el elsőre a 2.5 kg-s emelésekkel.
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

Én

Én is elkezdtem a Stronglifts 5x5-öt (2 hete), de én pakoltam rá súlyt mert aszonta aki edz egy ideje annak szabad :) Amúgy helyes, nekem eddig nagyon bejön ez a program :whoah: Tetszik, hogy csak a legjobb gyakorlatok vannak benne, és hogy fárasztó de rövid. Nameg az is motivál, hogy már over 9000 embernek bejött. Ajánlom a fórumukat is, van sok hasznos FAQ!

Floorball országos kupa: Bronzérem, bitches!!! :whoah:

motifator

Gratula a bronzhoz!  :appl:

Azt írta a csávó, hogy ha már csinálod egy ideje, akkor a szokásos széria súly 60 százalékával kezdd. Ezt kiszámoltam, és nem volt túl nagy (még csak vagy 2 hónapja járok le az edzőterembe rendszeresen  ^^"), így inkább kezdem rúddal, néhány hét alatt úgyis megnőnek a súlyok. Amúgy se árt, ha van néhány hetem gyakorolni a technikát, néhány gyakorlatot még sose csináltam (deadlift, overhead press), meg a guggolást se teljesen úgy csináltam, ahogy a csávó mondja.
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

Én

Quote from: motifator on 2009-04-29, 17:16:57
Kösz :smile: Idegesek voltunk, úgy lettünk 3. hogy mi voltunk az egyetlen veretlen csapat :D Egyetlen döntetlenünk az elődöntő volt, ahol aztán büntetőkkel kiszoptunk. Ez van, azért örülök. Utána úgy berúgtunk, hogy ma nem is mentem suliba. :D
[spoiler][/spoiler]

NLZ

Quote from: Én on 2009-04-29, 18:55:51
Quote from: motifator on 2009-04-29, 17:16:57
Kösz :smile: Idegesek voltunk, úgy lettünk 3. hogy mi voltunk az egyetlen veretlen csapat :D Egyetlen döntetlenünk az elődöntő volt, ahol aztán büntetőkkel kiszoptunk. Ez van, azért örülök. Utána úgy berúgtunk, hogy ma nem is mentem suliba. :D
[spoiler][/spoiler]
[spoiler][/spoiler]
[reserved]

Én

Próféta

Quote from: motifator on 2009-04-16, 18:57:24
Amit itt művel, az teljesen kész (és a szám is jó)
És ekkor a bácsi 53 éves volt, és ugyanezeket csinálta az arénában is.
Pont most akadtam rá, Zorb a sport neve, és a downhill kicsit ijesztő...

Én

Chelsea - Barca: Ez faszán az év gólja eddig :whoah: Sajnos kicsit leült utána. A barca nem tűnik túlságosan összeszedettnek. Eddig egyik csapat sem tűnik igazán esélyesnek manchester ellen.
ED:
FFFFFFFFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUU
A bíró anyja holnap feketébe öltözik, ezt garantálom.

.Attila

Én ugyan nem szurkolok senkinek, de szeressük azt, amikor a bíró nem csak asszisztál, hanem maga is befolyásolni szeretné a meccs kimenetelét.

Én

De tudd mit szeretek még jobban? Amikor a bíró nem fúj be semmit, aztán piros lapot ad a nagy semmire. Ezután ismét nem fúj be döntő értékű dolgokat.

Na jó, azért Iniesta gólja is szép volt :) Vicces, hogy agólszerző Essien hibája miatt bukta a Chelsea. Ja megazért, mert kb 2-3 11-est nem adtak meg nekik. Nem csodálkoznék, ha Abramovics ráküldene valami bérgyilkost a norvégra. :D

Lythis

Micsoda? Hogy a MU be fogja darálni a másik csapatot bárki lesz is az? Megismételnéd? :D

minuszmiki

Én örülök, hogy a Barca ellen játszik majd az MU, de a két meccs alapján a Chelsea érdemelte volna meg a továbbjutást. Azt meg különösen nem szeretem, hogy ennyire pocsék volt a játékvezetés, teljesen összevissza fújt a kopasz.

Én

Nem szeretem a MU-t, de szerintem a jelenlegi legjobb klubcsapat. Ha egy ilyen Kazinczbarcelona megy ellenük, simán megvédik a címet. Chelseavel több gondjuk lett volna azért.
Chelseanek drukkoltam BTW :(

minuszmiki

Mivel a 'Pool kiesett, nekem igazából mindegy volt, melyik két csapat kerül a döntőbe (mondjuk azért az Arsenalnak nem örültem volna, de esélyük sem volt), talán így lesz a legjobb döntőnk.
*pat-pat*