SporTopic

Started by Exo, 2004-05-24, 17:57:45

Previous topic - Next topic

NLZ

Persze, ami mozdulatokat hasznosnak találnak, azokat nem fogják csak azért elvetni, mert már máshol alkalmazzák őket. Így van ez a küzdősportoknál is.
[reserved]

.Attila

Gyönyörű izomlázam lesz.

sirtomi

teraflare

Áhh 3 hónap kihagyás után tegnap elmentem kondizni. ma vízszintesnél nem megy fentebb a kezem olyan izomláza van.   :haha:

sirtomi

Kicsit finomabban kellett volna kezdeni :)

Én

Ja, ilyenkor jobban jársz ha leszarod az egódat, meg edzésnél amúgy is...

Kvikveg

3 evi nem sportolas aztan kenyelmes tempoban 4 ora bicajozas = knockout-alvas hazaerkezestol kezdve 8 oran at. Most meg fent vagyok, bleh. Viszont nincs izomlazam. ami furcsa. Ami megfurcsabb, hogy reggeliztem, nem sokat, 11tol bicikliztunk, feluton par kis csokis bizbaszt megettem, most van hajnali 4 es meg mindig nem vagyok ehes. wtf.
Bar most hogy ezt irom.... kajaaaa... nyamnyam.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

teraflare

Tegnap egy haverommal beszélgetés közben jött elő hogy neki még nem számoltam be nyári sikeremről és nem tudom hogy itt megtettem-e. Íme:
http://www.sarkany.hu/balatonatuszas/oklevel.dw?vonalkod=2224&nyelv_id=1&melyev=2009

Nem egy túl jó idő, de lehagytam Erdei Zsoltot :D

motifator

Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

Próféta

Nakedape

Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Nakedape

Makos

Én

Érdekes volt a szerdai Arsenal - Barcán az a 11-es. Mikor befújták kb röhögtem, nagyon nem tűnt jogosnak és a béna kameraállásokból durvának sem, de most olvasom, hogy Fabregas nem a lövés közben sérült meg, hanem Puyol belépőjétől, és nem is akárhogy, eltört a sípcsontja... :eek: Azért milyen kemény hogy teljesen faarccal belőtte a büntetőt, játszott még utána pár percet és még utána is fennmaradt sántikálva a pályán...

Én

http://sportgeza.hu/futball/2010/04/09/meghalt_az_olimpiai_bajnok_varga_zoltan/
:( :( :(
Nagy kár. Még sportkommentátornak is kurva jó volt, nem köntörfalazott, egyenesen megmondta mindig élő adásban hogy mivel mi baj. Igazi kemény kritikus és nagy focista volt.

Próféta

teraflare

http://9gag.com/photo/20893_full.jpg

[spoiler]Ezekszerint a jövőm az hogy buzi leszek a nudistastrandon akit észre sem vesznek a nők  :D[/spoiler]

.Attila

Ez a lolba is mehetett volna.

balu01

BL-döntőben az Inter :lazza:

Én

Nakedape

Nakedape

szpeter

Én

Ezt én is olvastam. De szerintem most durván figyelni fognak hogy ne ugyanaz menjen az országukban mint általában, és továbbra is mondhassák hogy csak a sajtó nagyítja fel a dolgokat. Csak azért az igaz, hogy ha lenne annyi pénzem és esetleg gondolkodtam volna hogy kimegyek, tuti nem mentem volna már csak a helyszín miatt sem.
A zuhanyzós sztori elég vicces :D

Nakedape

megtettem életem első sportfogadását :D
[spoiler]1000 ft a japán vb győzelemre[/spoiler]
[spoiler]tudom, hogy elvesztem,,de  egy mozijegy áráért kapok  270 perc izgalmat is akár adag izgalmat[/spoiler]
[spoiler]ja, ha meg képesek lennének nyerni kapnék 601000 forintot :D :hopp:[/spoiler]

motifator

Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

Nakedape

Kuroi Tenshi

Találó a neve... ez már tényleg nem emberi teljesítmény :he:
Amúgy nem tudom, hogy ez az edző mennyire ért az emberi
élettani oldalához -- pl. kimelegedve jégfürdőnél hidegsokkba
bele is lehet halni, meg egyebek.