Anime információs sarok

Started by .Attila, 2004-07-02, 21:26:26

Previous topic - Next topic

SaiyaGin

SOS villámkérdés!
Most vettem észre, hogy 09:10-től az RTL Klub leadja a Macskák királyságát. Érdemes felvenni/megnézni?

Moha

Quote from: SaiyaGin on 2009-06-01, 09:20:54
SOS villámkérdés!
Most vettem észre, hogy 09:10-től az RTL Klub leadja a Macskák királyságát. Érdemes felvenni/megnézni?
Az anime jó (hiszen Ghibli), a szinkron elmegy (már ha azt teszik rá, ami a DVD-n is van), tehát szerintem érdemez megnézni. Felvenni? Inkább támogasd a hazai anime próbálkozásokat és vedd meg a DVD-t. :D

SaiyaGin

Quote from: Moha on 2009-06-01, 10:17:06
Quote from: SaiyaGin on 2009-06-01, 09:20:54
SOS villámkérdés!
Az anime jó (hiszen Ghibli), a szinkron elmegy (már ha azt teszik rá, ami a DVD-n is van), tehát szerintem érdemez megnézni. Felvenni? Inkább támogasd a hazai anime próbálkozásokat és vedd meg a DVD-t. :D

:merci:
Vizsgaidőszak közepén inkább felveszem, aztán ha tetszett, lehet, hogy megveszem.

Dreamcleaver

Nem igazán tudom, ezt hova írjam.

Tudnátok nekem ajánlani olyan nemzetközi (angol nyelvű) anime fórumokat, amik hasonló szerepet töltenek be, mint a Usteam? Ergo lehet vitázni/kérdezni animékről/mangákról, infók a következő szezonban induló sorozatokról stb. Nem egy-egy fansubber csapat fórumára gondoltam, hanem általánosabb anime fórumokra, ahol érdemes tagnak lenni. Kösz.

Edit: Izé, remélem ez nem ütközik a fórum szabályzatba vagy ilyesmi.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

NLZ

[reserved]

Zsiga

Soldier

Quote from: NLZ on 2009-06-11, 02:32:02
AniDB fóruma? :D
az szerintem elég gyenge eresztés

NLZ

Azt mondta, legyen olyan, mint az usteam. :angyali:
[reserved]

Zen

Szenteltek nekedPazaroltak rád egy egész honlapot?  :ejj:
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

thely

Hali!

Szeretnem a segitsegeteket kerni.
Ezen a videon a 0:40 perc korul a ket karakter az melyik animebol valo?
Es ezen az amv-n 2:43-nal ki a lany es melyik animebol valo?

Elore is koszonom ^^
Do you Believe in your Dreams ?  :)
--------------------------------------

Zen

Az első a kommentek szerint Lovely Complex, a másodikat nem említik.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

KeLa

Az infónál látható sorrendet nézve a második elvileg a GINBAN Kaleidoscope...

Selmo

A tökéletesség unalmas.

motifator

Nem, az Lovely Complex, nyakamat rá. Még a név is ott van a feliratban (Koizumi a lány vezetékneve) [spoiler]Épp Risa születésnapja van, és ekkor csattan el az első csók a suli tetején miközben a többiek a tüzijátékot nézik.[/spoiler] Ezt a jelenetet nehéz elfelejteni :)
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

Zen

A ki nem vágott feliratban Koizuminak nevezték a csajt, nem Nana-nak, uh sztem nem.
És mégiscsak jobban hasonlít.

I got ninja'd.  :zomg:
&fmt=1

Selmo

Jahogy a két csaj ennyire hasonló? :D

A tökéletesség unalmas.

motifator

Szerintem a két srác még jobban hasonlít. Mármint Atsushi és Yano, de úgy általában a karakterdizájn elég hasonló a két animében.
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.

thely

Do you Believe in your Dreams ?  :)
--------------------------------------

Moha

Én is megerősítem, hogy Lovely Complex. Nemrég láttam és király anime. :)
A Boku ga Ita meg felvéve whishlistre. Tényleg hasonlítanak. :)

motifator

A Bokura ga Ita jópofa kis anime, megéri megnézni. Messze nem olyan jó, mint a Lovely Complex, hiányzik belőle a humor, több az angst és valahogy a karakterek nem fogtak meg annyira, de egy az egyben ugyanaz a kategória, mint a Lovely Complex, szal ha azt szeretted, akkor a Bokura ga Ita is biztos tetszeni fog.

Soldier

A Bokaru ga Ita-nál azért a rajzolásra is fogékonynak kell lenni szerintem, hogy az embernek bejöjjön a dolog.Mert egy-két szempontból azért elég durva és aki arra allergiás annak okoz pár kellemetlen percet.

Selmo

Ezért is dobtam 3 részt után.

A tökéletesség unalmas.

Én

Én 6 után, de nem a rajzolás miatt, hanem mert rájöttem, hogy nem vagyok rájuk kiváncsi.

csasz

Hello! Keresek egy animeot. Elég régi, és elég fontos lenne megtalálnom, de nem találom sehol (annak ellenére, hogy régen még a TV-ben is vetítették itthon). A címe:
Maeterlinck's Blue Bird: Tyltyl and Mytyl's Adventurous Journey
Ha valakinek megvan és akár eladná, vagy megosztaná valahol, esetleg tudja, hogy honnan lehetne megszerezni, az légyszi vagy írjon egy emailt a csasz@yahoo.com-ra vagy csak írjon egy választ erre az üzenetre. Köszi!

chilip

Quote from: csasz on 2009-06-30, 23:21:39
Maeterlinck's Blue Bird: Tyltyl and Mytyl's Adventurous Journey

áááááááááá ezaz! ez volt a címe :D ezt keresem én is :D

Moha

Ha tudtok olaszul, a Dohko végigsubolta. :haha:
Amúgy nekem is rémlik valahonnak ez az anime...

NLZ

Lehet más is subbolta, anidb sokszor hiányos, főleg a régieknél.
[reserved]

csasz

Hát olaszul csak annyit tudok amennyit a Family Guyból tanultam (papperepeppu? que cosa?), ráadásul akinek lenne ő sem egy spíler se japánból, se olaszból, szal jobb lenne egy angol vagy magyar, de azért kösz. Ha valahonnan meglesz, megírom :)

Member

Tesóm szeretne majd Kurokami-t nézni, de nem találok normális batch torrentet. Ti tudtok esetleg?