Melyik mangát olvastad legutóbb? Hogy tetszett?

Started by Shiroi., 2004-08-23, 23:43:31

Previous topic - Next topic

SaiyaGin

Quote from: chilip on 2008-05-09, 12:19:10
NARAKU MEGHALT!!!! el sem tudom hinni, 552. chapterben. már csak megszokásból olvasom az InuYasha mangát. Sokáig szenvedett, és még ki is rakta a teljes ékkövet a végére. ezt a n00b-ot...

:eek:
Naraku? Meghalt? Véglegesen?
Biztos, hogy nem menekült el, vagy nem volt még egy rakás ugyanolyan teste, amibe átugorhatott, vagy egy csicskása, akit feláldozhatott?
(Egyébként én se tudom, hogy mikor olvastam utoljára IY-t.)

Én

Quote from: chilip on 2008-05-09, 12:19:10
NARAKU MEGHALT!!!! el sem tudom hinni, 552. chapterben. már csak megszokásból olvasom az InuYasha mangát. Sokáig szenvedett, és még ki is rakta a teljes ékkövet a végére. ezt a n00b-ot...
[spoiler][/spoiler]

Chronus

Kanokon ch7:

Kezd beindulni a sztori, csak ne jönne ilyen lassan. Fehér hajú demon tisztára Hitsugaya. :lul: Következő chapterben mass action. :appl:
Foggalmam sincs még mi bánat lesz ebből... fighting-ecchi-lovedrama nagy adag fanservice-el :D ez valami shounen-shoujo keresztvonal, még nem döntötte el hogy merre akar menni :D

Alkyra

MXO: Ez aztán a fordulat...Eddig is nagyon jó manga volt ez, de mostmár epic stuff lett belőle.:P
Ajánlom mindnekinek!!!^^

Chronus

Alive!:
http://www.onemanga.com/Alive/

10 fejezetes kis seinen szösszenet meglehetősen jó szorival. Kivégzésre váró rabokat visznek el egy "kísérletre" az életbenmaradásukért cserébe. Van benne supernatural, erőteljes ecchi meg sok egyébb mature stuff, kis bigbrother feeling, a végén meg sok vér. Megéri átnyálazni. Nekem nagyon bejött, kár hogy ilyen rövid.

9.9/10 (lehetett volna kicsit "mutatósabb" ha már mature van ráírva)

minuszmiki

Rounin

Quote from: minuszmiki on 2008-05-11, 19:43:04
Quote from: Chronus on 2008-05-11, 19:36:23
Alive!
Régóta szemezek vele, asszem neki is állok most.

Végigfutottam és kellemes volt. Szerintem nem is rövid, legalábbis örültem neki, hogy nem lett belőle világszintű összeesküvés és egyebek. Jó volt ez ekkora terjedelemben, nem estek abba a hibába, hogy a feszültséget a terjedelem fojtja meg. (külön pozitívum, hogy nem volt "mutatósabb". Legalább ez nem okozott benne színvonalesést :__devil:)

Más.
Elkezdtem olvasni a 20th century boyst. Gondoltam úgy tíz körül abbahagyom... aha. Azóta is ezt olvasom. Még fél óra és tényleg megyek aludni :hopp:
Elvileg holnap befejezem és bővebben megírhatom (vagy holnapután..), hogy elrontották-e vagy sem.

Chronus

Omamori Himari: 19.-20.

Höhöhö. Dupla chapter release. Ez a sexualberzerkes gyógyszer most tényleg olyan gagyi plot-item volt :D De azért aranyos.
Úgy tűnik Himari meg Yuuto már minden harmadik chapterben nyalakodnak. Ebből így hamar keksz lesz.  :haha:

Amgy epic mint mindig. Remélem ebből sose lesz anime. Kizárt, hogy ezt a negyven tucat perverziót totáls cenzúra nélkül kivitelezné bármelyik studió is. Egy gagyított verzióval meg csak elkúrnák a feelinget.

LuckyDingo

Quote from: Chronus on 2008-05-12, 02:48:27
Omamori Himari: 19.-20.

Amgy epic mint mindig. Remélem ebből sose lesz anime. Kizárt, hogy ezt a negyven tucat perverziót totáls cenzúra nélkül kivitelezné bármelyik studió is. Egy gagyított verzióval meg csak elkúrnák a feelinget.

Pedig lesz.. már érzem és szét lesz cenzúrázva.. megszégyeníti az egész mangát.. kapunk egy Inuyashát majd.. csak Nekoyasha lesz... azaz HImari :D Meow meow meow XD

Chronus

Quote from: LuckyDingo on 2008-05-12, 02:53:33
szét lesz cenzúrázva
They will souleaterize it. ^^ Amúgy nem valószínű. Ez a manga túl lassan halad ahhoz, ráadásul nem egy kifejezetten felkapott irányzat felkapott darabja. A széttrancsolt Kanokon (ami szintén a manga szégyene) egyelőre tökéletesen betölni most ezt a pozíciót, nem csinálánnak még egy "ugyanolyat". Hamarabb lesz Deadmanből anime mint ebből.

Alkyra

Quote from: Chronus on 2008-05-12, 03:17:58
Quote from: LuckyDingo on 2008-05-12, 02:53:33
szét lesz cenzúrázva
They will souleaterize it. ^^ Amúgy nem valószínű. Ez a manga túl lassan halad ahhoz, ráadásul nem egy kifejezetten felkapott irányzat felkapott darabja. A széttrancsolt Kanokon (ami szintén a manga szégyene) egyelőre tökéletesen betölni most ezt a pozíciót, nem csinálánnak még egy "ugyanolyat". Hamarabb lesz Deadmanből anime mint ebből.

Annak meg örülnék.:) Szerintem se kell ebből anime.Teljesen felesleges. Én már azt várom, amikor Yuuto gerincet növeszt s jól megd*****ja Himarit.  :lul:
Kár, hogy a mostani remek alkalmat kihagyta. :gyagya: Ám előtte el kéne tüntetni azt a hülye spellt róla amitől allergiás a macskákra...

Chronus

Quote from: Alkyra on 2008-05-12, 11:03:05
Annak meg örülnék.:) Szerintem se kell ebből anime.Teljesen felesleges. Én már azt várom, amikor Yuuto gerincet növeszt s jól megd*****ja Himarit.  :lul:
Kár, hogy a mostani remek alkalmat kihagyta. :gyagya: Ám előtte el kéne tüntetni azt a hülye spellt róla amitől allergiás a macskákra...
Áááh... Yuuto karaktere nem az a fajta aki egy ilyen sztoriban kihasználja az ilyen szituációkat. Nekik ezt majd valami epic romantic pillanatban kell megejteni, lehetőleg teljesen tudatosan, annélkül hogy bármelyikükön is lenne valami átok, gyógyszer, drog, hormonroham vagy egyébb más ajzószer.
Amúgy van egy lanyha érzésem, hogy azt a spellt valami "erős akaraterő által kiváltott self-cure" fogja eltüntetni, persze csak a megfelelő ponton és pillanatban.

Sok lesz az OFF. Ennek a mangának kellene egy topic....

Bishop

Tsubasa Resevoir Chronicles

Az OVA megnézése után nem bírtam magammal és belekezdtem, az események szépen alakulnak és közeledik a vége felé. Nem akarok spoilerezni, akit érdekel megnézi úgyis.
9/10

[spoiler]Azt valaki megmondaná hogy az utolsó chapter hogy kapcsolódik az egészhez,valahogy nem értem. Sakura és Sayoran fia aki Sayorannak hívtak ment vissza a múltba hogy találkozzon Sakuraval? :wtf: Valaki magyarázza el spoilerbe plz  ^^"[/spoiler]

Manitu

Hatsukoi Limited

Pár napja Miki szóba hozta Kawashita Mizukit, ami eszembe juttatta, hogy ugyanmár nézzek utánna, nem kezdett-e el valamit az elmúlt fél évben, mert az Ichigo bizony már régen volt :) Meg is találtam ezt a nyalánkságot: egy brazil szappanoperákat megszégyenítő szerelmi poligonokkal teletűzdelt, izzig-vérig Kawashita manga :jee: Van benne rengeteg imádnivaló karakter, igazi főszereplő viszont nincs, vagy ha úgy veszük, akkor van belőle két tucat is. Szóval bye-bye looser srác + háremnyi leányzó kliséje...
Megint érdemes lesz néha figyelnem TT-t :)

Chronus

Gantz:

Egy szó: Beteg. Pár ember meghal, és haláluk után egy játékba kerülnek ahol furcsa embereket, lényeket, idegeneket, egyébb cuccokat kell ölniük. Van cybersuitjuk, egy rakás high-tech fegyverük (persze trükkösen működnek), de persze nem értenek fingot se az egészből. Egyelőre senki se ért semmit. Akit kinyír az ellen az meghal, aki elhagyja a "játék körzetet" szintén meghal, aki nem hal meg az kerül vissza a "szobába" sebek és sérülés nélkül, és utánna kap egy kis időt élni, aztán jöhet a következő "kör". Elég naturalista, rengetegen meghalnak, akár csak úgy is, hogy szarnak az egésre és kisétálnak a közretből, és a nagymamitól a kiskölökig bárki bekerülhet a gambe halála után ha épp úgy adódik. Van sok boob meg nude is de nem fanservice szinten, inkább a dolog naturalizmusából adódóan (egyik csaj pl öngyi lesz a kádban és úgy kerül be hozzájuk a szobába pucéran-vizesen véres csuklóval. Az egyik koma meg is próbálja megrapelni, szóval 100% seinen cucc, de nem feltétlen harem/fanservice kategóriás) Eddig én is kb annyit értek a lényegből mint ők. minden menet után pontot kapnak (általában 0-át.. lol), és 100 pont után elvileg szabadok.

Azt kell mondjam, hogy nagyon tetszik, bár a stílus az elején régies/igénytelen érzést adott, de aztán eltekintettem felőlle. Olvastatja magát de nagyon.
Nem ratingelem mert még nem olvastam végig, de eddig 9.7/10 biztosan megvan.

LuckyDingo

Quote from: Chronus on 2008-05-12, 22:41:03
Grantz:

Azt kell mondjam, hogy nagyon tetszik, bár a stílus az elején régies/igénytelen érzést adott, de aztán eltekintettem felőlle. Olvastatja magát de nagyon.
Nem ratingelem mert még nem olvastam végig, de eddig 9.7/10 biztosan megvan.

Én mindig aszittem, hogy Gantz :) Mindenkivel megesik az ilyen. Amúgy az animéjét láttam, de gondolom a manga itt is sokkal jobb. Szerintem amúgy /az általános vélemények alapján/ meg fog maradni ez az értékelés. /Bár a Deadman Wonderland valahogy feelingesebbnek tűnt nekem, ebben a játsz, vagy kipurcansz stílusban :)/

ED.: Nah beleolvastam olyannyira, hogy a 231.chapternél tartok :XD Nem rossz, bár kezdik túlbonyolítani a helyzetet, meg már nem csak élienek vannak. Egyvalamit sajnálok eddig.. [spoiler=major spoiler!!! annak aki nem olvasta el a "sokkezűig"]hogy nem hozták vissza az életbe Keit /mármint a csajt :(/[/spoiler]

Én

Franken Fran
Madaraki professzor a világ egyik, ha nem a legjobb sebésze: akármire képes a szikével, a szóbeszéd szerint még holtakat is vissza tud hozni. Azonban nem tartózkodik otthon, Fran nevű teremtménye lakik a kastélyában/laborjában jelenleg, aki hasonló képességekkel rendelkezik, és ezért az emberek a legfurcsább sebészeti kérésekkel keresik fel, amiket a saját értelmezése szerint rendre teljesít is - nem ismer lehetetlent.
tl;dr: JESUS BUTTFUCKING CHRIST :zomg: Mivel ez az egyik legbetegebb és egyben legszórakoztatóbb manga amit mostanában, sőt valaha olvastam, simán 10/10. Kár, hogy még csak 10+1 ch. van onemangán.

Alkyra

Én is olvastam már. Félelmetesen beteg.Oo Ehhez képest a Deadman Wonderland egyszerű óvodás szinten van vérengzések terén.
Utálom a Gurot így nálam annyira nem kap magas értékelést, de aki nem riad vissza a groteszk dolgoktól annak melegen ajánlott.

Én

Az ilyen véres-beteg-horror-OMFGSRSLY mangákról beugrott az Uzumaki, azt Twichblade (akinek a postcounta lehet, hogy már el is érte a 10-et :D ) spoilerezte nekem le szóban, de már az is elég volt arra, hogy a hideg kirázzon, avval még várok elolvasás terén...
Mondjuk lehet elröhögném a spiral cucc miatt, és mondanám, hogy bezzeg Kamina sokkal tökösebben bírná. :D

LuckyDingo

Most kezdődött egy új manga /legalább is azt hiszem, hogy új/. A címe Kitsune no Yomeiri.. nem lenne rosz ötlet, de sajna az össze többi ilyen stílusú manga miatt sztem nem lesz kiemelkedő. A storyátlagos: Szerencsétlen csávó jobb életet akar, erre egy természetfeletti gyönyörűség hozzá akar menni feleségül, amit valami oknál fogva a fiú nem akar /a hülye/. Egyetlen olyan tény van az egészben, amitől más, mint a többi. A főszereplő csaj nem tud ellenállni a kísértésnek, ha csínytevésről van szó. Mindenesetre szépen van megrajzolva és majd visszatérek rá 9 chapter múlva, amikor már nagyjából lehet tudni, hogy mi lesz a story :)

chilip

Quote from: LuckyDingo on 2008-05-14, 10:58:19
Most kezdődött egy új manga /legalább is azt hiszem, hogy új/. A címe Kitsune no Yomeiri.. nem lenne rosz ötlet, de sajna az össze többi ilyen stílusú manga miatt sztem nem lesz kiemelkedő. A storyátlagos: Szerencsétlen csávó jobb életet akar, erre egy természetfeletti gyönyörűség hozzá akar menni feleségül, amit valami oknál fogva a fiú nem akar /a hülye/. Egyetlen olyan tény van az egészben, amitől más, mint a többi. A főszereplő csaj nem tud ellenállni a kísértésnek, ha csínytevésről van szó. Mindenesetre szépen van megrajzolva és majd visszatérek rá 9 chapter múlva, amikor már nagyjából lehet tudni, hogy mi lesz a story :)

szemeztem vele reggel, asszem adok neki egy esélyt ;)

chilip

Superior

Van a démon lord (Maou-sama), aki kiírtotta az emberi populáció felét egymaga. A király végső megoldásként létrehozza a hős pozíciót és egy nagy erejű kardot ad az arra érdemesnek (értsd elég erős), de mi van ha a hős maga nem akar megölni eggyetlen szörnyet se (the demon lord is an exception from this rule :D), úgy akarja a küldetést végrehajtani. Ráadásul nem is tudja hogy néz ki a démonlord maga. Mivel a démonlord kiváncsi volt a hősre, ezért felkereste személyesen és egy gyenge szörnynek adta ki magát álnéven és hozzácsapódott társnak (mér pont gyönyörű nő a démonlord, há mer mér ne :D) és először csak a kiváncsiság tartja vissza attól hogy megölje, de később bele is zúg...

nos ennyi lenne az eleje a sztorinak... hááát klisésnek hangzik. Adott a nagy gonosz és belezúg a "lawful good" főszereplőbe :D hangulata az van, legalábbis nekem nagyon bejött. A rajzolása szintúgy, főleg sztem Maou stílusos eggyes jelenetekben. Kliséktől nem mentes, de istenem, ezt simán elnézem neki. Egyszóval jó kikapcsolódás, vicces is és 16 chapter van kinn belőle. Várom már a következőt, engem simán megvett ;)

Bishop

Quote from: chilip on 2008-05-15, 18:14:43
Superior

Van a démon lord (Maou-sama), aki kiírtotta az emberi populáció felét egymaga. A király végső megoldásként létrehozza a hős pozíciót és egy nagy erejű kardot ad az arra érdemesnek (értsd elég erős), de mi van ha a hős maga nem akar megölni eggyetlen szörnyet se (the demon lord is an exception from this rule :D), úgy akarja a küldetést végrehajtani. Ráadásul nem is tudja hogy néz ki a démonlord maga. Mivel a démonlord kiváncsi volt a hősre, ezért felkereste személyesen és egy gyenge szörnynek adta ki magát álnéven és hozzácsapódott társnak (mér pont gyönyörű nő a démonlord, há mer mér ne :D) és először csak a kiváncsiság tartja vissza attól hogy megölje, de később bele is zúg...

nos ennyi lenne az eleje a sztorinak... hááát klisésnek hangzik. Adott a nagy gonosz és belezúg a "lawful good" főszereplőbe :D hangulata az van, legalábbis nekem nagyon bejött. A rajzolása szintúgy, főleg sztem Maou stílusos eggyes jelenetekben. Kliséktől nem mentes, de istenem, ezt simán elnézem neki. Egyszóval jó kikapcsolódás, vicces is és 16 chapter van kinn belőle. Várom már a következőt, engem simán megvett ;)
Elkezdtem és nekem is nagyon tetszik, elsőnek mikor a szörnyek hp-ját és mp-jét mutatták hogy ilyen rpg paródia, de aztán már nem csinálták, és így rohadt jó manga. Nem sok Shoujo-t nézek a borzalmas rajzolás miatt de ennek nagyon eltalálták :cool:
[spoiler]Az a poén meg mikor Sheila elsőnek főzni akart, azon feküdtem :lul: :lol:[/spoiler]

Én

Manitu

Quote from: Bishop on 2008-05-17, 11:38:40Nem sok Shoujo-t nézek a borzalmas rajzolás miatt de ennek nagyon eltalálták :cool:
Az ilyen megjegyzésektől mindig fönnakad a szemem egy pillanatra. Ha nem jön be, ne olvasd, de a legtöbb shoujo manga igényesebben, részletesebben van megrajzolva, mint a tucat-shounen vackok többsége.

SaiyaGin

Detective Conan 650.
8/10
Az az érzésem, hogy a következő fejezet 10/10 lesz. :lazza:

chilip

Mx0 99

Hell yeah!!! Kuzumi powerup, 2 hónapos időugrás is volt benne a végén. Már Titan's Hammerrel bohóckodott :D

ed.: OOOOOH NOOOEZZZ!!! ez volt a vége  :oops: remélem lesz folytatás  :bruhuhu:

Chronus

Quote from: Én on 2008-05-17, 12:01:43
Franken Fran ch. 11.
0/10.
Annyira azért nem volt gáz. Nekem 5/10-nek elmegy. Tett egy kis pihenőt a sok monster-madness közé. A festős se volt sokkal durvább.
Plussz én még mindig nem tudok betelni Fran design-jával. That cape is awsome.

chilip

Hitman Reborn eddig a 21es chapternél járok de eddig PURE WIN :D főleg lambo, mikor összehugyozta magát  :lul: :muhahah: :insertEpicLolMozdony:

Devian

Quote from: chilip on 2008-05-17, 21:36:02
Mx0 99

Hell yeah!!! Kuzumi powerup, 2 hónapos időugrás is volt benne a végén. Már Titan's Hammerrel bohóckodott :D

ed.: OOOOOH NOOOEZZZ!!! ez volt a vége  :oops: remélem lesz folytatás  :bruhuhu:

énse vettem észre az utolsó oldalig.... befejezésnek túl hírtelen és elég lame volt 

FOLYTATÁST !