Melyik mangát olvastad legutóbb? Hogy tetszett?

Started by Shiroi., 2004-08-23, 23:43:31

Previous topic - Next topic

chilip

pedro a tetején a brazil srác XP fejjel :D kicsit buzi és megpróbált már ágyba bújni egyes szereplőkkel :D

kada

frozenstein

Ga-rei
Egész érdekes volt, csak a 3. arc végén lehetett érezni azt a cancel-t.
8/10

Umisho
Ez viszont egy nagyon jó lezárás volt az anime után.
10/10

Megmurdel

Quote from: frozenstein on 2011-12-24, 14:11:35
Ga-rei
Egész érdekes volt, csak a 3. arc végén lehetett érezni azt a cancel-t.
8/10

Umisho
Ez viszont egy nagyon jó lezárás volt az anime után.
10/10

Ha Ga-rei teccett akk nézzed meg a Tokyo ESP-t kevés jött ki belőle de nekem teccett azis :D

chilip

Quote from: Megmurdel on 2011-12-24, 17:22:11
Ha Ga-rei teccett akk nézzed meg a Tokyo ESP-t kevés jött ki belőle de nekem teccett azis :D

lol yoda :D a kedves kis mester

Megmurdel

Quote from: chilip on 2011-12-25, 02:28:13
Quote from: Megmurdel on 2011-12-24, 17:22:11

lol yoda :D a kedves kis mester

jah am ez mekkora volt már olvasom és egy WTF? :D
de már jöhetne chapter belőle

Zen

Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Darkstar

TLR:D 15 preview

>ch 14, utolsó lap, Tear megjelenik
>ch 15, valahol

LIKE A BOSS  :whoah:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

chilip

Hunter X Hunter nagyon toppon van most, marha jó ez az egész "post-ant" történés, Hisoka meg Hisoka :D

nem is tudom mit várok már jobban hétről hétre, One Piece-t vagy ezt

NLZ

Killula akciója még érdekes, de ez az egész szavazósdi nagyon untat, nemtom mit akarnak kezdeni vele.
[reserved]

SaiyaGin

Véget ért az Unbalance x Unbalance.
Az utolsó fejezetben mindannyiunk kedvenc koreai írója megpróbálta tisztességesre kihozni a történet végét, de az előző 6-8 fejezetben összehordott trágyahalomra alapozva ez csak mérsékelten sikerült, egy hosszabb epilógus jót tett volna.

NLZ

Quote from: SaiyaGin on 2012-01-03, 21:23:18
Véget ért az Unbalance x Unbalance.
Az utolsó fejezetben mindannyiunk kedvenc koreai írója megpróbálta tisztességesre kihozni a történet végét, de az előző 6-8 fejezetben összehordott trágyahalomra alapozva ez csak mérsékelten sikerült, egy hosszabb epilógus jót tett volna.
60 körül dobtam, mert annyira rossz volt, de ha ezekszerint csak 82ig megy és az utolsó részek kifejezetten szarok voltak, akkor lehet be kéne fejeznem. :D
[reserved]

SaiyaGin

Quote from: NLZ on 2012-01-03, 22:19:30
60 körül dobtam, mert annyira rossz volt, de ha ezekszerint csak 82ig megy és az utolsó részek kifejezetten szarok voltak, akkor lehet be kéne fejeznem. :D

Nagyjából onnantól gyengül, a 74.-től katasztrofális.

Megmurdel

hááááátöööm igen befejezte és pont ennyi többet nem kell mondani asszem

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Megmurdel

NLZ

Vége van a Tower of God ezen részének, lehet várni a folytatásra egy ideig.
Viszont van új Trace. :)
[reserved]

Bishop

Prof. William

A Cage of Eden most eléggé megugrott történetileg. Úgy tűnik a kihalt állatok rejtélye hamarosan teljesen megmagyarázódik. Most már csak a szigetről kellene kiderülni 1-2 dolognak.

Megmurdel

Quote from: Prof. William on 2012-01-10, 14:29:39
A Cage of Eden most eléggé megugrott történetileg. Úgy tűnik a kihalt állatok rejtélye hamarosan teljesen megmagyarázódik. Most már csak a szigetről kellene kiderülni 1-2 dolognak.

én még a doki elleni lázadásra is kíváncsi vagyok 1 kicsit :D mer nemhiszem h 3 emberrel lenyomják majd  :smile:

Megmurdel

nemtom szokott-e valaki posztolni ide rebornt de a mostani chapter vége :D AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAWWWWWWWWWWWWW YYYYYYYYYYYYYEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH

kezd nagyon tecceni ez az arc :D

LuckyDingo

Quote from: Megmurdel on 2012-01-19, 00:44:38
nemtom szokott-e valaki posztolni ide rebornt de a mostani chapter vége :D AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAWWWWWWWWWWWWW YYYYYYYYYYYYYEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH

kezd nagyon tecceni ez az arc :D

Ja, jó volt. Végre felsóhajthatott minden Reborn fan, aki eddig csak fanarton csodálhatta a felnőtt verziót. :D

Megmurdel

Cage of Eden 131 nah csak sikerült robbantani :D nah most meg remélem h kövi chapterekbe lesz Sengoku vs Yarai mer a doki úgyis kihasználja h kell a tudása

Megmurdel

reborn 370 Tsuna te |_______________________________________| ekkora barom vagy XD am megint egész jó kis chapter volt de hamar vége lett sajnos

chilip

Freaks Sqeele - hát én kurvára élvezem eddig :D amolyan elbaszott X-men, superhero cucc. az art az nagyon szép

Leara

Hunter x hunter 333: uh, Gon T____T. Hasonló állapotban van, mint Netero, [spoiler]amikor meghalt.[/spoiler] Nem jöhet elég korán a jövő heti fejezet~
MAL

chilip

[spoiler]ha tényleg Gon az és nem valaki más akit Pariston odarakott (mondjuk a Meruem....)[/spoiler]

NLZ

Azért ő elég jellegzetes lenne, feltűnne.
[reserved]