Main Menu

Álmok

Started by Meske, 2004-08-30, 13:46:43

Previous topic - Next topic

Meske

Quote from: SidneyIgen, ez kb. olyan, mint tegnap szobatársam elment a sorsdöntõ vizsgájára, és végig csak "ne az 1-es tételt húzzam" alapon szerintetek mit húzott?
Még jó hogy átengedték...
Hát igen. Pont az ilyenek miatt nem szabad arra gondolni, hogy "csak ne az x. tételt húzam", mert akkor tuti, hogy azt húzod... :rolleyes:

Nem fogjátok elhinni, hogy ma este is álmodtam valamit, s ismét tele pasikkal! :p :D

Az egész úgy kezdõdött, hogy jöttem haza egy "egy évvel alattam járó" (tehát a suliban most volt 10.es, én meg 11.es) gyerekkel, akit már kiskorom óta ismerek, s ott volt nálunk egy csomó megasztáros. Legfõképpen Torres Dani. :D
Valami olyasmi volt, hogy egy közös osztálykirándulásra mentünk, s elõtte eljöttünk a cuccokért hozzánk. Közben pedig a busz is jött, s én már azt hittem, hogy lekéssük, de nem, mert megvártak a sarkon. Viszont nekem vissza kellett még rohannom, mivel otthon hagytam a táskáimat, mert elõször azt hittem, hogy csak annak van osztálykirándulása, akivel hazajöttem, de együtt volt nekünk... Szaladtam is vissza a buszhoz, de Torres Dani követett... :haha:

Ami a legérdekesebb, hogy az osztálykirándulás egy olyan épeületbe volt, ami sokszor szerepelt már az álmaimban, s ez egy valóságos kastély volt, ami a családom tulajdonában volt tele rejtekajtókkal, amiket persze csak én ismerek. Jelenleg nem lakott senki a kastélyban, s a földszinten egy múzeum volt berendezve. Az osztályfõnököt érdekelte az én szobám is, de az a 3. emeleten volt, s oda egy kicsit bonyolúlt volt a felmenetel, meg én is rég voltam már itt. A tanárnak megvolt az épület tervrajza, nem tudom honnan szerezte meg, s ennek a segítségével akart eljutni a szobámba. Ám a 2. emeletrõl egy rejtekajtón keresztül is fel lehetett jutni, s ez az ajtó a tervrajzon is fel volt tüntetve, valószínüleg azért, mert régen tényleg sima ajtó volt. Az oszifõ furcsálta is a dolgot, hogy ahol a térkép ajtót jelez egy nagy szekrény van. Ekkor megmutattam neki, hogy a szekrény egyik ajtaját kinyitva megtalálhatjuk a lépcsõket, s ott fel lehet menni. Ám mivel már régen használtuk ezt az utat, a helye teljesen be volt meszelve, így csak akkor lehetett volna ott felmenni, ha kinagyítom a lyukat. Helyette elmentem a társaságtól, s egy oldallépcsõn mentem fel a szobámba. Mivel már nagyon régen nem voltam ott, elég büdös volt, s ezért gyorsan kiszellõztettem, s az ottani számítógépet pedig kikpcsoltam, mert érdekes módon be volt kapcsolva, s valamilyen játék közben volt hagyva. Egy kicsit ki is portalanítottam, s az idevezetõ folyosón pedig felkapcsolgattam a villanyokat, hogy könnyebben idetalálhassanak, s elkezdtem kolonpolni. Ám erre nem csak az osztálykirándulók jöttek fel, hanem Torres Dani, valami menedzsernõvel, asszem, s még egy rakás egyetemista is, mivel az épület mellett volt egy egyetem is. És persze egyetemi professzorok is jöttek, de azok hamar megunták a dolgot, s leléptek...
Szóval jó kis buli kerekedett ki, s mindenki Torrest akarta megszerezni. (kicsit olyan volt, mint az Aquarian Ageben, amikor a csajok Kyota-t akarják...) Ebbõl a "csávából" a menedzsernõ húzta ki, s elvezette a szép piros sportkocsijában. De õ nem akart engem otthagyni, azt mondta, hogy engem akar. :D :p (na ilyen aztán sose lesz, hogy valaki, akinek minden újjára akadhat egy csaj csak engem akar, de hát ez az álmok varázsa. :D)

Aztán változott a helyszín, s egy másik kastélyba mentünk, ami nagyon magas volt, s elég furcsán lehetett ott közlekedni. Mivel csak a legfelsõ emeltén volt valami, addig pedig csúszdaszerûségek voltak, ahol a légáramlattal lehetett menni fel vagy le. Itt volt az osztályomnak a tanterme, s néhány lány már volt itt, s a folyosón pedig ki volt rakva mindenkinek az összes eddigi osztályfõnöke, valamint két érettségizõknek/szallagtûzõsöknek való idézet.
Nem nagyon tudtuk, hogy hol maradnak a többiek, így az egyik osztálytársam leugrott megnézni, hátha csak nem tudják, hogy kell ide feljönni. Ám miközben ment lefele ezen a csúszdaszerû izén szembejöttek az osztálytársak, akik sorban a Love Hina szereplõi voltak. Leghátul jött Kitsune, s az osztálytársam gyorsan megfogta a kezét, hogy már ne lefele menjen, hanem vissza fel, mivel már mindenki fent van.

Az osztályteremben elõször mindenki a táncpartnere mellett ült, majd elpróbáltuk a mûsort, amit a szallagtûzõn elõakarunk adni (mivel a mi sulinkban szallagtûzõn a végzõsök nem csak táncolnak, hanem egy-egy mûsort is elõadnak, ambe bármit beletehetnek. Pl. elõszeretettel szoktak tanárparódiákat csinálni, de ez a tanároknak nem nagyon tetszik.... :rolleyes: )

Aztán már mindenki össze-vissza ült le a padok között....
Asszem ennyi, legalábbis nagy vonalakban, meg amennyi eszembe jutott, mivel megint nagyon hosszúra nyúlt a dolog, s még az elõzõre sem reagáltatok semmit sem, szóval nem untatok tovább senkit...
De Torres Dani még felbukkant párszor... :p

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

Sidney

Quote from: MeskeAsszem ennyi, legalábbis nagy vonalakban, meg amennyi eszembe jutott, mivel megint nagyon hosszúra nyúlt a dolog, s még az elõzõre sem reagáltatok semmit sem, szóval nem untatok tovább senkit...
De Torres Dani még felbukkant párszor... :p
Hát erre nem tudok nem reagálni  :haha:  Fõleg, hogy Torres Danit átküldhetnéd az én álmomba is, hadd koncertezzen nekem is egyet!  :lul:  Csak a végén lehet nem engedném haza...  :__devil:

Meske

Quote from: SidneyHát erre nem tudok nem reagálni  :haha:  Fõleg, hogy Torres Danit átküldhetnéd az én álmomba is, hadd koncertezzen nekem is egyet!  :lul:  Csak a végén lehet nem engedném haza...  :__devil:
Átküldöm én szívesen, de lehet, hogy vissza akar majd jönni mert, neki csak én kellek! :hehe: :lul:

Sidney

Quote from: MeskeÁtküldöm én szívesen, de lehet, hogy vissza akar majd jönni mert, neki csak én kellek! :hehe: :lul:
Ha csak te kellesz, akkor visszaküldöm, de ha én is, akkor +tartom  :rotflol:  :beeee:  :lul:  :__devil:
Majd kap egy kis bûbájt, és tudni fogja hová menjen  :__devil:

Relunx

Tegnap nem álmodtam semmit!

Relunx

katz

Quote from: RelunxTegnap nem álmodtam semmit!
Köszönjük, h megosztottad velünk ezt a nagy titkot.
Ha álmodtál volna, akkor mirõl szólt volna?

Rounin

o.O High-tech páncélban, egy high-tech gyalogos sereg élén állva fehér szárnyakat bontottam, és egy kétkezes, világító vésetekkel teli pengéjû kardot elõrelendítve rohamra vezényeltem õket.. de hogy kik ellen, azt nem tudom, csak azt, hogy szomorú voltam. o.O
Ideje lenne rendszeresebben aludni :S (mondjuk sejtem, honnan van az alapja)

Rounin

Quote from: ShiroiBiztosan azt hitted, én vagy. ;)

:lul: Be is tenné a kiskaput :D (nem vagyok maci-killer :mad: :beken: :hehe: )

Relunx

Húú, ma egész forgalmas álmom volt...
elöször vmi erdõben jártam ahol vmi méh szerû lényegbõl zombik keltek ki...tiszta alien feeleing...
Aztán a sulimban voltam a haverokkal és vûmpírokat öltünk...
Aztán meg vmi furcsa kaszinóban voltam...ahol az emberi lelkekkel kereskedtek..ill az volt a tét
Azután meg vmi sötét erdõben voltam és szürnyek üldöztek...
És végül vmi dögös szöszi csajjal voltam, akirõl kiderült hogy vámpír...
Asszem kimerítettem a darkos álmokat...ennyit egyszerre...az uccsó után már nagyon elegem volt...remélem legközelebb vmi kevésbé darkosat álmodok...

Relunx

Relunx

Elég misztikus álmom volt:
Vmi ismeretlen világban voltam, sötét ballonkabát volt rajtam. Vmi furcsa helyen voltam, nagy térség...zöld-márványszínû "padló". Féltérden vagyok és a karomban tartok egy velem egyidõs csajt..de alig hallom hogy mit mond... a fülébe suttogok vmit...de már nem emléxem hogy mit...aztán vmi oltárféleségre teszem, majd az egyik szolágámhoz szólók hogy: "vigyázz rá amíg visszatérek...".  
Majd ezután vmi dimenziókapu jelenik meg és átmegyek rajta...

Relunx

Moha

Quote from: RelunxMajd ezután vmi dimenziókapu jelenik meg és átmegyek rajta...
És ezután gondolom felébredtél. Így szokott ez lenni. :rolleyes:
Egyébként: elõször darkos, aztán fantasy, most meg majd jön a sci-fi (dimenziókapu)? :haha:

Jó neked, legalább változatos álmaid vannak és emlékszel is rájuk. Ez utóbbi nálam nem jellemzõ...  :3x3:

Relunx

Jah. Elég gyakran emléxem rájuk. A legutobbi álmomban mondjuk egy Harci tornán vettem rész, ez valszeg a Yu Yu Hakuso-nak tudható be! :D

Relunx

Sidney

Egyszer én is szeretnék valami vámpírosat álmodni... bár az biztos "mély nyomokat" hagyna  :)

Relunx

És az álmodban te akarsz lenni a vámpír vagy csak vámpírok legyenek az álmaidban vagy vámpírvadász lennél az álmaidban?

Relunx

Meske

Megjöttem a 2 hetes nyaralásomból, s az alatt is naagyon sokat álmodtam.

Elég gyakran jött elõ a fórum álmaimban. Méghozzá az, hogy megváltozott a fórummotor, és fekete alapon zöld betûk voltak... Rengeteg téma meg lett szüntetve (köztük a gratulációk, offtopic, álmok, önracképcsatnok...  :eeek: ), de voltak új témák is. Sokkal kevesebb felhasználó volt, nekem is újra kellett regisztrálnom....

Ma este pedig egy olyan álmom volt, ahol Meske ismét megmenti a világot. :p

Szóval az egész úgy kezdõdött, hogy az autók maguktól kezdtek mûködni, s elakarták ütni az embereket, majd lassan az emberek is "zombivá" váltak, vagyis egy kûlsõ erõ irányította õket, s a még nem zombi embereket hajkuirászták.
Én találikoztam egy jóképû pirospulcsis sráccal (szõke hajú volt), és a tesójával, akinek barna haja volt, s szintén jóképû. :D Õk tudták, hogy mit kell tenni, hogy mindezt megakadájozzuk, s visszafordítsuk az eredeti rendet. Sokat kellett futkároznunk a zombik elõl, míg egy kiscsoportal összeverõdtünk, s egy fás kis zugba próbáltunk elbújni, s mindenkinek szigorúan megkötöttük, hogy egy kocsira is ránézzen, mert zombivá fog válni. Nem tudom hogyan, de valahogy én is azzá lettem, s magammal ragadtam a szõke srácot, elõbb bunyóztunk egy kicsit, de hamarosan õ is zombi lett. Elmentünk egy 3-as villamossínhez, s én kifektettem a középsõre, vagyis én is kifeküdtem oda vele, csak õ nem akarta. Jött is a villamos (ez piros volt), de nem azon a sávon, aztán jött még egy (ez sárga volt), de ez sem a középsõn, ám hamarosan jött egy zöld villamos, ami azon a sávon haladt, amin mi feküdtünk. Ekkor hirtelenjében felugrottam a srácot magammal húzva, és a villamos tetején még kettõt pattantam, erre az megált. (ja és egyébként hosszúszoknya volt rajtam)  Ekkor a srácot, aki még mindig zombi volt, én viszont nem ott hagytam a villamos tetején, s nagyon nagyon nagyon magasra ugrottam, s sokszor megpördültem a levegõben, a szoknyám pedig csak úgy pörgött... Ekkor hatalmas fényár keletkezett, s az a környéken lévõ emberek nem voltak többé zombik. Visszamentem a sráchoz, s egy jót csókolóztunk :p, majd ketten együtt pördültünk még így párszor a levegõben más helyszíneken, mert két ember energiája többet ér, és így egyszerre nagyobb területet tisztíthattunk meg... :)

Tegnap is egy elég béna álmom volt. Úgy kezdõdött, hogy Mohával felkerestünk egy új fórumtagot, akirõl õ azt hitte, hogy lány, de késõbb kiderült, hogy az egyik fiú osztálytársam... Na mind1. Aztán valahogy Xaga is elõkerült, s valami iskolai tantermek között rohangásztunk, s az egyikben, ahol éppen tanítás folyt a fiúkat leültette a tanár, de hamarosan kicsengettek, így én is bementem abba a terembe, ahol a többiek voltak, s kórusban rákezdünk egy (szerintem) értelmetlen szövegre (ezt énekeltük, mindenki, aki csak jelen volt, s közben Xaga hintázott az egyik padon):
-Nor fas par saga. (vagy valami ilyesmi... kiejtve: norfaszparszaga)

Aephidon

Egy tanács: lefekvés elôtt egyetek valami jó fûszeres kaját, lehetôleg sokat! Szép, színes álmokat...

Egy idôben csináltam álomfejtést, de manapság magasról teszek az álmaim jelentéseire. Azaz, reggel ébredés után kielemzem, ,,hát ebben van valami", utána jön a Reggeli Cigi és az álom teljes elfelejtése.
Reggel ránéztem a cigisdobozra és megláttam a feliratot: a dohányzás halált okozhat! Halált megvetô bátorsággal gyújtottam rá!

,,Their wives are raped upon their dead children"
Deathspell Omega - Sacrilegious Terror

Meske

Quote from: AephidonEgy tanács: lefekvés elôtt egyetek valami jó fûszeres kaját, lehetôleg sokat! Szép, színes álmokat...
Aha. Szóval azért álmodok én ilyen sokat és ilyen szépeket, mert jól táplálkozom! :D

Relunx

3x álmom volt tegnap! Ebbõl 2x-re emléxem:
Az egyik:
Vmi focipályán voltam és én voltam a kapus. Az összes lövést hárítottam, de úgy hogy elég volt csak kitartanom a kezem és szinte ugyanolyan erõvel pattantak le a kezemrõl a labdák mint amilyennel meglõtték õket...aztán váltás, vki beáll a helyemre, én leülök vmi padra és egy képeslapszerûséget töltök ki, hogy a mennyekbe juthassak, mert ezt ki kell töltenem ahhoz hogy a mennyekbe jussak, és ezt a kártyát az elõzõ életemben nem töltöttem ki és ezért reinkarnálódtam..aztán meg pár kép az elõzõ életembõl...19 évesen voltam és vmi autó gázolt el...

A második:
Vmi ismeretlen apokaliptikus kinézetû világban küzdök a gonosz énem ellen, vmi furcsa akta-táskája van és abból lõ rám mindenféléket, én meg hárítom. Aztán kifogy a táskájából a lõszer, pontosabban lemerûl, és ezután elmenekül...azátn én is elmegyek vmi mûhelybe ahol pár ismeretlen fickóval felszerelkezük és felkészülünk a következõ csatára...

Relunx

Nethiree

Hali. Ide most írok elõször.

Szóval egyszer nagyon régen elmagyarázták nekem - még azelõtt, hogy pszichológiát és hasonló maszlagokat kellett volna tanulnom - hogy 3 féle álom létezik: a feldolgozó-, a vágy- és a jósálom. A legtöbb álmom persze, mint mindenkinek az elsõ kategóriába tartozik, néha belekeveredik némi vágyálom is, de jós álomra még sosem volt példa nálam, vagy legalábbis nem emlékszem rájuk. Azt viszont árulja már el nekem valaki, hogy milyen álom az, amikor teljesen hihetetlen és lehetetlen fantázia lényekkel álmodom, amiket nem láthattam, amikrõl nem is hallottam korábban.
A legutóbbi ilyen álmomban csodás álomlényekrõl álmodtam, akik megvédenek álmomban minden veszélytõl és gonoszságtól, és olyan színes lények, mint a szivárvány. (Azért nem írom le jobban, mert ezt egyszer leírtam egy mesébe, és azt majd az írásoknál szeretném közzé tenni.)

Persze szinte minden éjjel álmodok valamit, és többnyire emlékszem is rájuk, de a ma éjjeli kicsit meglepõ részletekkel szolgált.
Elõször egy kórházi folyosón bóklásztam, ahol különbözõ vizsgálatokra vártak emberek, és mûtétekre készültek az orvosok (ebben nincs is semmi különös, mert tegnap láttam a tévében valami ehhez hasonló témájú sorozatotból egy részletet). Azután benyitottam egy terembe, és ott egy egyetemi elõadóterem volt. Beültem az egyik padsorba elkezdtem jegyzetelni bõszen, mert tudtam, hogy én beiratkoztam erre a szakra, de már 1 hónapja megy a félév és még egyetlen órán sem jelentem meg, amikor a padszomszédoktól korábbi elõadások jegyzeteit szerettem volna elkérni egy srác átkarolta a vállam, és furamód bizalmaskodó hangnemben kezdett felõlem érdeklõdni. (Ezzel sem igazán volt gondom, mert ugyan más szituációban, de valami ilyesmit - srác vállam átkarolja - átéltem a minap, de az valahogy nem fér a fejembe, hogy tudtam, most épp az orvosi egyetemen ülök, és valami anatóniai elõadáson veszek részt, holott sosem akartam a való életben orvos lenni.) Aztán fogtam magam mikor végetért az elõadás és elindultam kifelé, és azt mondtam a többieknek, hogy mindjárt megyek utánuk - köztük a srácnak, aki vállamat ölelgette -, de igazából le akartam rázni, és ezért egy olyan folyosóra  nyitottam be, ami nem a kijárat felé vezetett, hanem egy olyan helyre, amit a többiek nem ismerhetnek, és az pedig az egyik Plaza volt, de olyan elrendezése volt az üzleteknek, amilyet még életemben nem láttam. Épp zárásra készülõdtek a boltokban, amikor én bõszen elkezdtem az egyik pultnál fekete bõr hátizsákot keresgélni, mert szükségem lesz rá a jegyzeteim cipeléséhez. Na persze egyik pultnál sem volt olyan bõrhátizsák, amilyet szerettem volna. Pedig szegény eladókkal mindent feltúrattam a hátizsák kedvért, aztán már beértem volna nyersbõrrel is csak hátizsák legyen. És mikor az meg volt, akkor valami õrült habzsolhatnék jött rám és minden áron akartam bõr nadrágot, meg bõr mellényt, meg bõr kabátot, ami bokáig ér... (itt elveszettem a fonalat - valahova máshová keveredtem álmomban, de reggel mikor felébredtem az ütöt szeget a fejemben, hogy mi a fenéért akartam én orvosi egyetemre járni álmomban???!!!)
A másik álomrészlet amire reggel emlékeztem az egészen más jellegû volt. Elkavarodtam valhogy anyámék családiházához, ami IRL kb 70 nm-es kis kertes ház. Amikor beléptem akkor már sokkal nagyobbnak tûnt. Nem voltam egyedül (de lényegtelen, hogy ki volt velem, nem is igazán azonosítottam magamban a személyét), és elkezdett leolmlani a ház. Düledeztek a falak, lemállott minden vakolat, már csak a gerendák és a födémek pallói voltak meg. Egyszercsak beszakadt alattunk a padló, és aki velem volt, az azt mondta, hogy felesleges kapaszkodnom a kiálló deszkadarabban, mert én nyugodtan túlélem majd az a nyolcemeletnyi zuhanást, ami következik... és elengedtem a deszkát lezuhantam, és úgy landoltam, mintha csak félméterrõl esnék egy szivacsra. Õ meg állt ott a magányosan árválkodó födémgeredán, és mutatta nekem, hogy nézzek fel: a tetõgeredában lakó barna sárkány szeretne kiszabadulni, azért omlik itt minden, és dõl össze a ház. És felnéztem és a geredákban tényleg ott rejtõzött egy hatalamas barna sárkány, aki lassan mozgolodva tépte ki magát a tetõszerkezetbõl.
Na ma csak ennyi volt, amire reggel emlékeztem.

katz

Quote from: Nethireeblablabla...
Bõrcuccok+vészhelyzet? => elfojtott GuroSM vágyak :eeek: Titkon arra vágysz, h keményen rálépj annak a scrácnak a tökére, aki a multkor kikezdett veled. :D ;)

A másik meg sima fantasy, csak ezek szerint neked még szokatlan ez a világ.

Nethiree

Quote from: katzBõrcuccok+vészhelyzet? => elfojtott GuroSM vágyak :eeek: Titkon arra vágysz, h keményen rálépj annak a scrácnak a tökére, aki a multkor kikezdett veled. :D ;)

A másik meg sima frantasy, csak ezek szerint neked még szokatlan ez a világ.

A srác tökeire?! ez  :lul:
A fantasy nem ismeretlen számomra, csak anyám háza zavarta meg a képet, és nem igen tûnt a sárkányon kívül semmi fantasynek. :rolleyes:

katz

Quote from: NethireeA fantasy nem ismeretlen számomra, csak anyám háza zavarta meg a képet, és nem igen tûnt a sárkányon kívül semmi fantasynek. :rolleyes:
Nyugodtan jáccódhat egy ilyen történet ismert helyszinen és szereplõkkel is. A szuperképességek és a különleges karakterek miatt ez sima fantasy álom

Nethiree

Katz:
Akkor jó, így már egészen megnyugodtam. Köszi ;)

katz

Quote from: NethireeKatz:
Akkor jó, így már egészen megnyugodtam. Köszi ;)
nm, cserébe olvasd el te is az én álmaimat :__devil:  (csak tekerj egy kicsit elõrébb és megtalálod õket)

Nethiree

Quote from: DamnatusHali!

Én meg azt álmodtam, hogy kiestek a fogaim. Öregszem...

Tudom, ez egy régi post, de ilyet már egyszer én is álmodtam. Köpködtem ki sorra álmomban a fogaimat, most eszembe jutott milyen pocsék érzés volt. :bruhuhu:

Katz: 01 kezdet/ Az utazás c. álmod megtaláltam, és elolvastam. :jee:  Én is beteg vagyok, mert tetszett. Ha azon kívül van még, azt majd késõbb, mert most kifolyik a szemem -.-

Relunx

Nah, visszatért az elõzõ esti álmom, vagy inkább folytatódott:
Ismét az apokaliptikus helyszínû világban voltam és a gonosz énem ellen küzdöttem, hát jó sokáig küzdöttünk, változatos módon csépeltük egymást, osztottuk rendesen a pofonokat, de egyikünk sem tudott a másikon felül kerekedni...mígnem az ellenfelem megunta és elmenekült azzal hogy majd még visszatér...ezután és is eltüntem a helyszínröl... (s ekkor felébredtem)

Relunx

Sidney

Quote from: NethireeTudom, ez egy régi post, de ilyet már egyszer én is álmodtam. Köpködtem ki sorra álmomban a fogaimat, most eszembe jutott milyen pocsék érzés volt. :bruhuhu:
Nem akarok senkit sem elkeseríteni, de az álmoskönyvben az van, hogyha az ember foghullásról álmodik, az halált jelent  :mad:  Ez persze még nem feltétlenül a saját halálát jelenti, hanem általában akit ismer.

sirtomi

Quote from: RelunxNah, visszatért az elõzõ esti álmom, vagy inkább folytatódott:
Ismét az apokaliptikus helyszínû világban voltam és a gonosz énem ellen küzdöttem, hát jó sokáig küzdöttünk, változatos módon csépeltük egymást, osztottuk rendesen a pofonokat, de egyikünk sem tudott a másikon felül kerekedni...mígnem az ellenfelem megunta és elmenekült azzal hogy majd még visszatér...ezután és is eltüntem a helyszínröl... (s ekkor felébredtem)

Relunx
Nekem sosem érnek így véget az álmaim. Általában épp kezdene kibontakozni a cselekmény, amikor felébredek.

Az utóbbi idõben nem is nagyon álmodtam, nagyon rosszul alszom mostanában :(

katz

Quote from: SidneyNem akarok senkit sem elkeseríteni, de az álmoskönyvben az van, hogyha az ember foghullásról álmodik, az halált jelent  :mad:  Ez persze még nem feltétlenül a saját halálát jelenti, hanem általában akit ismer.
Nem akarok senkit sem elkeseríteni, de a Bibliában az van hogy az álomfejtõket meg más hasonló varázslással foglalkozókat halálra kell kövezni.

Nethiree

Quote from: katzNem akarok senkit sem elkeseríteni, de a Bibliában az van hogy az álomfejtõket meg más hasonló varázslással foglalkozókat halálra kell kövezni.
Akkor az összes freudistát is  :uzi:

Amúgy most jutottam el odáig, hogy sikerült elolvasnom katz az összes álmod, amit leírtál ide.
Kezdhetsz félni tõlem is: a fogalmaid szerint ugyanis beteg vagyok, de élveztem minden szavad. :muhahah: