Main Menu

Álmok

Started by Meske, 2004-08-30, 13:46:43

Previous topic - Next topic

Member

Gyorsan beírom, még mielőtt elfelejtem. :)

Szóval ez vmi huszadrangú katasztrófafilm volt egy negyvenedrangú X-akta klónnal. Szóval, ugye én voltam a szokásos ügynökpárosból az egyik, igaz, csak a sztori közepe felé jelentem meg, és olyan arcom volt, mint Frei Tamásnak. O_O
Úgy indult az egész, hogy egy hipermarket dolgozói a pihenőszobában (bár gyárilag gondolom nincs ilyen) vmi műsort néztek, amiben egy irtó ronda nőnek mozogtak a fogai és vér folyt ki közülük, és ez a műsor elvileg vírust generált bennük, ami abból állt, hogy állatira agresszívvé váltak, s aki a dühöngéseiket túlélte, az is megfertőződött. Természetesen elindult a buli, mindenki vert mindenkit, a lifttel sem volt menekvés, stb., stb. (Nem, nem a Gyilkos Felvonó figyelt be :)) Az egyik jómunkásember, miután megtudta, hogy mi a helyzet, pár erősen hajléktalannak látszó barátjával bezárkózott a hűtőházba, ahol direkt volt egy ilyen túlélő részleg, ahol jókat kártyáztak.
És valahol itt kerültem be a képbe, ment a menekülés, lift alját is kirágták a mocskok, de ez a rész annyira nem maradt meg... Közben kiderült, hogy a "lázadók" által bántalmazott csirkék a közéjük ennivalóért szálló verebeket verték, s ezek a külvilágban is elkezdték terjeszteni a kórt. (Nem vicc...) Végül azok az arcok a hűtőházban találtak egy rejtett kijáratot, s arra gondoltak, hogy csak az áruházon belül tombol a vész még mindig, hát nem, ugyanis a rekesz elhúzásakkor felvadult denevérek végeztek velük (vagy lehet, hogy ők is csak ilyen zúzó-zombik lettek).
Végül én és társnőm kijutottunk, bementük a védelmi hivatalba, könyörögtünk, hogy rendeljék el a szükségállapotot, de perceken belül oda is betörtek, liftezés fel, menekülés háztetőről-háztetőre... Itt felébredtem, elmondtam Araki-nak, közölte, hogy miért ilyen betegek az álmaim, majd hozzáfűzte, hogy túl zsíros a hajam, mossam meg... Aztán már tényleg felébredtem a telefon csörgésére, ami szerencsére egy REM szakaszt szakított félbe. :)

thrall

Quote from: Member on 2006-11-25, 10:20:57
Gyorsan beírom, még mielőtt elfelejtem. :)

Szóval ez vmi huszadrangú katasztrófafilm volt egy negyvenedrangú X-akta klónnal. Szóval, ugye én voltam a szokásos ügynökpárosból az egyik, igaz, csak a sztori közepe felé jelentem meg, és olyan arcom volt, mint Frei Tamásnak. O_O
Úgy indult az egész, hogy egy hipermarket dolgozói a pihenőszobában (bár gyárilag gondolom nincs ilyen) vmi műsort néztek, amiben egy irtó ronda nőnek mozogtak a fogai és vér folyt ki közülük, és ez a műsor elvileg vírust generált bennük, ami abból állt, hogy állatira agresszívvé váltak, s aki a dühöngéseiket túlélte, az is megfertőződött.
ez a rész kicsit olyan A mobil-like álom, de jó lehetett, legközelebb ne egyél lefekvés előtt XD

Member

[spoiler]Inkább azt akartad mondani, hogy ne igyak Coop Light Cola-t és ne feliratozzak le 14 percnyi PPG Z-t? :)[/spoiler]
Amúgy ritkán van köze az aznapi cselekményhez az álmaimnak...

Solid Snake

A tegnap esti álmomat a vizsgadrukkomnak tulajdonítom.

Álmomban ott voltam a szóbeli érettségi vizsgán, rossz tételt húztam, majd elkezdtem beszélni egy teljesen más dologról (valami hülyeségről, már nem emlékszem  :D), a vizsgabizottség pedig egy ilyen filmekből ismerős gombot megnyomott, mire a padló eltűnt, én pedig AAAAAHHH, le a mélységbe. És akkor felébredtem.

Nos, hétfőn lesz majd a valódi vizsgám, remélem, nem lesz ilyen automatika a vizsgateremben.  :smile:

Draconire

Quote from: SolidSnakeGH on 2006-11-25, 17:02:04
Álmomban ott voltam a szóbeli érettségi vizsgán, rossz tételt húztam, majd elkezdtem beszélni egy teljesen más dologról (valami hülyeségről, már nem emlékszem  :D), a vizsgabizottség pedig egy ilyen filmekből ismerős gombot megnyomott, mire a padló eltűnt, én pedig AAAAAHHH, le a mélységbe. És akkor felébredtem.
Szerintem neked meg kell nézned az Excel Saga-t.  :D

Member

Quote from: Gmer on 2006-11-25, 17:04:08
Szerintem neked meg kell nézned az Excel Saga-t.  :D
Szerintem addig volt poén, amíg nem derült ki, hogy mi van ott...

Rounin

Adott egy elég sötét, komor, kihalt pusztaság közepén álló kúria.
Ide villamossal jutottam el, félig föld alatt, a mozgólépcsőn a BKv tulajdonosnőjét hallgatva jövőbeli terveiről. Szóval. Ezek után egy 5 fős csapat tagja voltam (illetve mind az öt személyiség én voltam.. mondhatni egy lélek öt testben) és az említett kúriába hatoltunk be, fegyverekkel jól megpakolva. (innen e/1) Találtam az egyik mellékszobában egy kövér nőt, a tulaj szolgáját, akit valami info kicsikarása miatt mind az öten megerőszakoltam, de felébredt a tulaj és láttam TPS módban, hogy közelít felém(felénk O_o). Namármost a tulaj egy erős mágiahasználó volt. Wow. És nem kevésbé kövér.
Ezután azon kaptam magam, hogy egy könytárban tologatom a szekrényeket, ugyanabban az épületben... a bkv tulajdonosát hallgatva megint, amint barátnőjével cseveg.
És itt ébredtem.

Dreamcleaver

Quote from: Rounin on 2006-11-30, 13:01:37
Adott egy elég sötét, komor, kihalt pusztaság közepén álló kúria.
Ide villamossal jutottam el, félig föld alatt, a mozgólépcsőn a BKv tulajdonosnőjét hallgatva jövőbeli terveiről. Szóval. Ezek után egy 5 fős csapat tagja voltam (illetve mind az öt személyiség én voltam.. mondhatni egy lélek öt testben) és az említett kúriába hatoltunk be, fegyverekkel jól megpakolva. (innen e/1) Találtam az egyik mellékszobában egy kövér nőt, a tulaj szolgáját, akit valami info kicsikarása miatt mind az öten megerőszakoltam, de felébredt a tulaj és láttam TPS módban, hogy közelít felém(felénk O_o). Namármost a tulaj egy erős mágiahasználó volt. Wow. És nem kevésbé kövér.
Ezután azon kaptam magam, hogy egy könytárban tologatom a szekrényeket, ugyanabban az épületben... a bkv tulajdonosát hallgatva megint, amint barátnőjével cseveg.
És itt ébredtem.

Ez a kövi Resident Evil film nyitójelenete? Umbrella Corp felvásárolta a BKV-t.  :D

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Rounin

Quote from: Dreamcleaver on 2006-11-30, 17:14:50
Ez a kövi Resident Evil film nyitójelenete? Umbrella Corp felvásárolta a BKV-t.  :D

Megyek is forgatókönyv formába ölteni és kilincselni... hmm, Boll bácsi biztos bevállalná XD

Member

Egy rövidebb szösszenet jutott eszembe a ma reggeliből.
Fórumoztam, 3 pm-et kaptam, egyet kazenokizu-tól, egyet Zanador-tól és egyet Dreamcleaver-től és azon gondolkoztam, hogy ez utóbbi meg mi a fenének írhatott. :)
Sajnos már nem emlékszem, hogy mit. :frown:

kikuchiyo

Érdekes, én is azt álmodtam ma reggel, hogy fórumozok (egy másik fórumon). És valakinek az aláírásában egy animgif volt, ami Hermionés p*rnót ábrázolt. Jó durvát. (Atamannaka ga hen ni nacchatta kamo, sono you na yume wo miteru to iu to...)
Failure is the default option

Kvikveg

A heti kiallitas temajahoz igazodva ma reggel azt almodtam, hogy az elegans ruhamban, de a  kenyelmes fekete bakancsomban masirozok be a kiallitasra, es csak ott veszem at azt a magassarkut, amit kinzoeszkozkent lehetne alkalmazni(, pedig nem is nagyon magas a sarka).
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Dreamcleaver

Quote from: Member on 2006-12-01, 22:31:53
Egy rövidebb szösszenet jutott eszembe a ma reggeliből.
Fórumoztam, 3 pm-et kaptam, egyet kazenokizu-tól, egyet Zanador-tól és egyet Dreamcleaver-től és azon gondolkoztam, hogy ez utóbbi meg mi a fenének írhatott. :)
Sajnos már nem emlékszem, hogy mit. :frown:

Csak annyit, hogy Nana megint a bejárati ajtóm küszöbén aludt. Természetesen tök mezítelenül, és az egyik végtagja is hiányzott. Kérlek mihamarabb gyere érte, mert engem kiver a víz, ha egy lakásban kell lennem vele, és kérlek vigyázz jobban rá, mindig kényelmetlenül érzem magam a szomszédok előtt. Kösz.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Meske

Quote from: Zanador on 2006-11-02, 00:05:23
Nálam van mótivum is, egész álom ismétlődés, 2-3 olyan világ, amibe rendszeresen belekerülök és ott játszódnak az álmok, és történet folytatás is.. Ezért is szeretek nagyon álmodni, de sajnos mostanában megint elég ritkán sikerül (az utóbbi hónapban szinte egyszer se).
Világból 2 nagyobb van, és azt hiszem 2 kisebb. Az egyik nagyobban játszódott is egy hosszú történet, amit le akarok irni, csakhogy előbb a lustaságommal kell megközdenem (nagyonsok oldal lesz, még ha összecsapom is, és ennek még a töredékét se irtam soha).
Hihi. Én is így vagyok ezzel! :) Nálam is vannak olyan visszatérő motívumok, amik azonos világban léteznek, s hasonlóan jönnek létre a cselekmények. Valamint nekem is van egy olyan álmom, amit meg akarok írni (persze már jó régen el is kezdtem, de hogy mikor lesz befejezve, az jó kérdés... :P)

Arról, hogy meghaltam volna még nem álmodtam, de hogy elájultam, vagy valami úton-módon kómába kerülök, olyat igen. És ilyenkor általában vagy külső szemlélődő lettem, vagy az álmom egy másik szereplőjének a bőrébe bújtam.

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

Meske

ÁÁÁÁ!

Nagyon durva álmom volt valamelyik nap: Azt álmodtam, hogy az öcsém gondolatolvasó, és minden gondolatomat hallja...
De olyan valóságosnak tűnt, hogy nem tudtam, eldönteni, hogy ez most ez csak álom vagy valóság...
Nyugtassatok, meg hogy tényleg csak álmodtam, s nem hallja az öcsém, hogy éppen mit gondolok...

Darkstar

Az öcséd nem...  :__devil:  :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Meske

És ki igen?

thrall

hát pl Darkstar, vagy ép én. de én cask azét akiét akarom  :__devil:

Member

Ha mostanában túl sokaszor halok meg álmomban erőszakosan, az gáz? :confused:

Darkstar

Quote from: Member on 2007-01-08, 19:25:46
Nemtudom, én még soha nem haltam meg álmomban, rémálmaiban is max veszélybe kerülök, de általában sikerül felébrednem belőle. Viszont gyakran vérengzek. A legemlékezetesebb az volt, amikor egy fél várost kiirtottam egy félig elfaragott, HBs garitceruzával. o.O
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Zanador

Quote from: Member on 2007-01-08, 19:25:46
Egyáltalán nem, ez csak annak a jele, hogy túl lassan futsz (/repülsz).

Pár hete én is kihaltam egyszer, még az álom elején, aztán jött a túlvilág. Idejét nem tudom mikor volt utoljára ilyen békés, nyugodt álmom. :D

Quote from: Darkstar on 2007-01-08, 19:28:09Nemtudom, én még soha nem haltam meg álmomban, rémálmaiban is max veszélybe kerülök, de általában sikerül felébrednem belőle. Viszont gyakran vérengzek. A legemlékezetesebb az volt, amikor egy fél várost kiirtottam egy félig elfaragott, HBs garitceruzával. o.O
Tanits mester!
Following the tracks of an angel.
Csak az életét hosszabbitja meg az aki ébren tölti az éjszakáit.
A pohár lehet félig tele, de a tár mindig félig üres...

Member

Hmm, nem nézel túl sok killerlolit, Darkstar? :rolleyes:
A legrosszabb mostanában az volt, amikor egy ruszki tiszt jellegű fazon mindig jött és belémnyomott vmi ampullát, amitől egyre jobban lezsibbadtam. És ezt 3szor megismételte és akkor már nem tudtam koordinálni a mozgásomat sem, nekimentem mindennek. Pedig egy nővérke azt mondta, hogy a 3. már halálos. O_O

Darkstar

Quote from: Member on 2007-01-08, 19:51:26
Hmm, nem nézel túl sok killerlolit, Darkstar? :rolleyes:
Túl sok killerloli? Olyan nincs. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Member

Még mielőtt teljesen elfelejtem:

Két álmom volt. Az egyikben kaptam születésnapomra egy akusztikus gitárt, és kb. ugyanolyan hangokat tudtam vele gerjeszteni, mint a szólóval. Egy ideig elrandomoztam vele, aztán megpróbáltam eljátszani azt a Pokolgép számot, amelyet haverom gyakorláskor szinte mindig lejátszik. Az már nem ment annyira. :)
A másik meg olyan volt, hogy a falu határában kisiklott a vonat és vissza kellett tolni a sínekre. O_O Aztán ott összehaverkodtam egy... macskával, aminek vmi irtó gusztustalan női nevet adtam (csak hogy ne sértsek meg senkit, nem írom be, meg csak tippjeim vannak, hogy melyek lehettek :)), aztán egy idő után vmiért félős lett és törpehörcsög méretű, majd hazafelé az egyik házból (ahol alapból egy szálkás szőrű tacskó van) kirohant (!) egy sikló, aztán széttépte. És itt volt vége...

Meske

Ma is érdekeset álmodtam.
Előjött egy régi, visszatérő álmom, ahol nem igazán repülni, hanem inkább olyan nagyokat tudok ugrani, hogy az már-már repülésszámba megy. (Pl. ha elég nagy a lendületem lazán felugrok egy 10 emeletes tetejére! :D), s ha elég magasan vagyok akkor már szinte tényleg csak repülök, illetve inkább lebegek.
Nos ennek több, rövidebb epizódja volt (nem tudom sorrendben, de nem is lényeges):

Van egy olyan, amikor csak úgy menekülök a rendőrség elől, mert ugye el akarnak kapni, hogy tanulmányozzák a képességemet, s nem egyszer a családom elől is menekülni kell...

Van egy olyan is, amikor a suliból jövök el egy barátommal, hogy szórakozzunk egy kicsit. Ennek 2 féle változata is van:
1. Egy általános iskolából jövünk el (asszem, de lehet, hogy középsuli), s a tanárunk üldöz minket. A barátom nem tud akkorákat ugrani, mint én, de azért segítek neki, s szépen le is hagyjuk a tanárt, mert ő nagy nehezen tud csak felmászni az épület tetejére, ahol éppen vagyunk (pedig ez csak egy 4 emeletes volt :P). De aztán, valahogy a rendőrség elé keveredünk, ahonnan gyorsan el is húzzuk a csíkot, és visszamegyünk a tanárhoz (márt hát ő még a kisebb rossz... :P) Amúgy furcsa, hogy ekkor mintha a tanár is én lettem volna...  :eek:
2. Egy szanatóriumban, vagy miafenében vagyunk, ahonnan ki akarunk szökni, hogy ne kísérletezgessenek rajtunk. Ez is egy iskolaszerű épület, itt képzik ki az ilyen nagy ugrásra képes embereket.Egy kislány is velünk akar jönni, de lebeszéljük, s megígértetjük vele, hogy nem beszél az igazgatónak arról, hogy mit tervezünk, s nem is mondunk neki többet... Van egy oltóanyag, amit ha belénk nyomnak, akkor leszünk képesek olyan nagy ugrásokra, bár én anékül is szép nagyokat tudok ugrani. Azt terveztük, hogy ellpojuk, és a "suli" körüli futópájára kimiegyünk futni, mintha csak azt akarnánk, s egy óvatlan pillanatban szépen megszökünk. Csak egy kis bibi csúszott a számításunkba, ugyanis a suli előtt fegyveres őrök vannak, ami nem is lenne gond, csak az a gáz, hogy valahonnan megtudták, hogy mit tervezünk, s a nyomunkba erednek... Ráadásul az utunkat akadájozza két futó is, akiknek elvileg nem lenne szabad megtudniuk, hogy mire vagyunk képesek. Ez után szólok a barátomnak, hogy gyorsan lépjünk le, s én "be is kapcsolom" a turbó üzemmódot, azaz a lehető leggyorsabban kezdek el futni, bár tartalékolni kell az erőmet, hogy tudjak majd ugrani, így futás közben magamba nyomom az inekcoót, s már megyek is el a sulitól, egészen egy folyópartik futok, ahol átugrok a túlparton lévő templom tetejére. Az üldözőim eddig voltak képesek a nyomomba eredni, s csak bámulják, hogy az eksztra anyag segítségével megkétszereztem az erőmet, s így kétszer akkora ugrásokra vagyok képes. (sajnos a barátomat elfogták, s ő csak nézi elfogói társaságában, hogy hogy ellógtam a szemük elől, ugyanis neki nemsikerült elfutni, s eleve nem tudott akkorát ugrani, mint én, ráadásul az oltóanyagot is elszedték tőle...). Én viszont nem menekültem még meg, mert autóval jönnek utánam, így elkezdek a 10 emeletes házak felé menni, hogy minél magasabbra kerüljek, s akkor nem láthatnak meg, de ez egy soha véget nem érő hajsza, egyszerűen sose sikerül teljes egészében meglógni előlük... :(

Van egy olyan típusa is ennek az álomnak, amikor titkosügynök vagyok, s képességem segítségével mentek meg másokat. (Valami olyasmi, mint a Láthatatlan ember, csak én nem eltünni tudok, hanem hatalmasakat ugrani... :P)
Ebben most egy ügynök társam volt a segítségemre. Egy kislányt kell kimenteni egy fura kis szobából, ami szinte csak egy hatalmas ágyból áll, de fogalmam sincs, hogy miért tartják fogva. Szomorúan ül a szoba sarkán, s lógatja a lábát, míg mellette állnak fogvatartói. A munkatársam magára hívja a figyelmét, úgy hogy elhiteti az őrökkel, hogy ő az, aki eksztra ugrásokra képes. Ez idő alatt felugrom a lány melletti szobába, ami ugyan úgy néz ki, min az övé (ja és valahogy úgy kell elképzelni ezt a helyiséget, mint egy emeletes ház, aminek csak az emeletén van egy szoba, s elvileg nem is tudom, hogy lehetne bejütni, talán létrával.). Itt el kell rejtőznöm, ami viszont, majdnem kudarcott vallott, mert egy anyuka a kislányával nagyon nézegette, hogy milyen jó lenne nekik, s eléggé a sarokba kellett bújnom, ami igen nehéz ilyen kis helyiségben... Amikor elmentek, gyorsan átugrok a lányhoz, s tudatom vele, hogy csak meg akarom menteni, ám megjönnek a fogvatartói, s majdnem elfognak engem is, de végül sikerül kibújni a kezeik közül a lányt is magammal hozva: leugrok a földre, onnan peidg átugrok a másik háztömbbe, s kezdetét veszi a hajsza. ja és a lány közben nálam van, de végül egy buszmegállónál lerakom, s elmegyek, amilyen gyorsan csak lehet. A többit az ügynöktársam intézi...

Szóval különféle kiindulópontok, de a vége mindig ugyanaz: menekülés!

Member

20adrangú amcsi film részese lehettem. Az alap a szokásos adva van egy gyártelep, ahol elszabadul egy kór, ami feléleszti a holtakat, az élőket meg megöli és feléleszti, és zombik lesznek. Én mondjuk immunis voltam rá, mert kb. olyan cucc voltam, mint az 5ös Robot (Rövidzárlat). Aztán szép sorban mindenki befertőződött, a főnököt leszámítva, minden zombit lelángszórózni, majd persze kiderült, hogy volt egy döglött macska a telepen, na az újraindította a mókát, és a nemtommilyen okból vacsorára hívott vendégek között újra megindult a cucc. Odáig jutottam, hogy egy kissráccal átvergődtünk egy elektromos folyosóig, amelynek célja az ilyen fertőző cuccok elleni fertőtlenítés... Remélem, hogy nem lesz trilógia belőle...

Shuhants

Ma azt álmodtam, hogy egy miskolci (miért pont miskolci?...)temetőben sétálgatok a sírok között egy szép, napos délutánon, és keresem a rokonok sírjait. Akkor megjelent az unokatesóm apja, aki adott egy nagy üveget, valami szesz volt benne, és azt mondta, hogyha találok egy rokont, akkor locsoljam meg vele a sírját. Így is tettem, mondhatni tök jól éreztem magam, de aztán egy fás területen találtam egy kultúrház szerűséget, ahova bementem, és a színpadon egy 3 méter magas, ronda, kövér, pucér pasas zuhanyzott, és a nézőkre fröcskölte a habot, akik ezt békésen tűrték neki. Elkezdtem kimenekülni egy nővel meg egy kislánnyal, de nagyon furcsán jutottam ki. Utána odakint a temetőben meg mindenféle élő/már nem élő rokonnal/ismerőssel/ismeretlennel találkoztam, és hőbörögtek, többek közt azon, hogy nincs idő rendben tartani a sírokat, meg hogy milyen régen láttak engem itt, meg hogy lám, Mari néni sírját meg felszántották, és kukoricát vettek rá, pedig Mari néni mennyire utálta a kukoricát morzsolni...
aztán felébredtem, és újbóli elalvás után ez jött:

Valami hatalmas városban vagyok, felhőkarcolók, meg minden, és óriás szörnyek támadták meg, 3 lábuk volt, melyek egy nagy gömböt tartottak, az volt a testük, de nem robotok voltak, és a szemük lézerrel lőtt. Én egy 7 tagú elitalakulat tagja voltam, és ilyen kissebb fajta mechákat irányítva próbáltuk kinyírni őket. Aztán 3 szörny maradt, meg egy társam, az egyiket még elintéztük, de az utolsó társam is megölték, én meg nagynehezen egyedül leaprítottam a 2 maradék szörnyet. Aztán a tiszteletemre rendeztek egy nagy ünnepséget, egy hatalmas épületben, ilyen aulaszerűségben. Egy erkélyfélén álltam, ami kb 60 méter magas volt, a széle lekerekített, és nem volt korlát, meg lépcső, meg ajtó, én paráztam hogy le fogok esni. Aztán elkezdék a köszönőbeszédet mondani. Ki volt a szónok? Gyurcsány! És ő elmondta, hogy igen, nagyon ügyes voltam, de az MSZP nélkül bizony nem tudtam volna legyőzni az óriási szörnyeket, meg most mit fognak csinálni az utcán heverő hatalmas dögökkel, miért nem bírtam a városon kívül legyilkolni őket, mindazonáltal nekemadja a Becsület Érdemrendet formaságból, bár ők érdemelnék! Én meg próbáltam az egyik erkélyről a másikra ugrálva valamilyen kiutat találni, de nem sikerült, mert leestem.
Basszus, pedig fél éve egyáltalán nem foglalkozok politikával...

Meske

Ma egy olyan oltári jót, és olyan oltári hosszút álmodtam, hogy tuti, hogy egyszer ezt is leírom egy regényben!!! :D (Csak még az eddig elkezdetteket kéne befejezni...  :redface: )
Ide inkább nem is írom le, mivel irtózatosan hosszú... (Es itt kivételesen nem én repülgettem el a gonoszok elől, akik el akarnak fogni, hanem éppen én mentettem ki jópár embert a rosszak, és bűnösök karmai közül... :P)

Ja, egyébként pár napja viszont olyat álmodtam, ahol néhány fórumtag is szerepelt:
Moha, HVp213213213213213213213213 és Fazék biztosan ott volt, de lehet mág mások is, csak azokra már nem igazán emlékszem.
SZóval az egész úgy kezdődött, hogy Moha meg én elmentünk valami buliba, ahol több fórumtag is jelen volt. Elsőként HVp213213213213213213213-al találkoztunk, akinél egy kisbabavol egy babakocsiban, mivel valami hölgyikének felajánlotta, hogy vigyáz a gyerekére. Ami nem is lenne probléma, ám amint megérkeztünk a gyereket lepasszolta nekem, s Mohával elmentek bulizni, én meg a bejáratnál álltam a csecsemővel, s arra vártam, hogy kiszórakozzák magukat... Hát hogy is mondjam... Én nem igazán így képzelek el egy bulit, hogy egy olyan gyerekére vigyázok, akit nem is ismerek, ráadásul nem is nekem kéne rá vigyázni, csak éppen akinek kéne elment szórakozni...  :grrr:  :grrr:

Amikor a "bulinak" vége lett, s végre előjöttek a fiúk (ekkor jelent meg Fazék is, meg hébe-hóba láttam más fórumtagokat is, de azok nem is szerepeltek többet az álmomban), s ahelyett, hogy végre hazamehettem volna az önkétlen bébisziitterkedés után, még azzal is megpróbálkoztak, hogy megtanítanak vezetni (Moha, HVp213213213213213213 és Fazék), hát mondhatom nem sok sikerrel...  :redface:

Member

Azt álmodtam, hogy Arakival és a már rég nem látott apámmal éppen a külföldi adókat böngésztük és vmi angol f*son éppen az Elfen Lied ment (valami borzalmas akcentussal, de a valódi angol szinkront nem überelte :ejj: ), és éppen az a rész volt, amikor a hídon ott álltak Mariko-val. Aztán magyarázkodhattam neki, hogy Nana-chan nem olyan vadállat, mint Lucy-san...

HVp213

Quote from: Meske on 2007-02-03, 20:57:29
...
még mások álmában is élelmes vagyok  :angyali:
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"