Main Menu

Álmok

Started by Meske, 2004-08-30, 13:46:43

Previous topic - Next topic

Kvikveg

En par napja elaludtam a buszon, es az alom vege az volt, hogy "Halal a piros zoknikra!". A tobbire nem emlekszem. :angyali:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Meske

The secret to concentration is the acceptance of endless distractions.

Member

Quote from: hargharg on 2007-08-24, 13:18:27
hja, azert a lenyeges aprosagokrol nem feledkeztel meg... : D
Jah, mert azonnal kötekedtem volna a megfelelő topicban, hogy úgy nézett ki, mintha a zöld bikinin lenne és nem a csaj bőrén. :rolleyes:

Quote from: Kvikveg on 2007-08-24, 13:25:41
En par napja elaludtam a buszon, es az alom vege az volt, hogy "Halal a piros zoknikra!". A tobbire nem emlekszem. :angyali:
Nincs Mikuláskompexusod? Tudod, amikor egy dagad bácsi közli veled 6 évesen, hogy soha többet nem rak bele neked semmit. :D

minuszmiki

Quote from: Member on 2007-08-24, 18:51:22
Tudod, amikor egy dagad bácsi közli veled 6 évesen, hogy soha többet nem rak bele neked semmit. :D
Ugye nem én vagyok az egyetlen, aki itt nem az ablakba kirakott csizmácskára asszociált? :D

Gregory

Quote from: minuszmiki on 2007-08-24, 19:37:45
Quote from: Member on 2007-08-24, 18:51:22
Tudod, amikor egy dagad bácsi közli veled 6 évesen, hogy soha többet nem rak bele neked semmit. :D
Ugye nem én vagyok az egyetlen, aki itt nem az ablakba kirakott csizmácskára asszociált? :D
Bennem is ez a kérdés fogalmazódott meg :D

Member

Tudom, hogy a férfiagyban néha nem mentődnek le a változók és akkor a fantáziájukból egy random értéket vesz fel. :rolleyes:
De jó, hogy nem csak én vagyok ekkora s*gg. :D

Kazenokizu

Hát ezt el kell mesélnem! Szerdára virradóan (aznap voltam vizsgázni, és olyankor nem nagyon tudok elaludni, úgyhogy már maga a tény is furcsa) álmodtam a következőt:

Fekszek a DOTE Pathológiai Intézetében (ami álmomban úgy nézett ki belülről, mint vmi törökfürdő :D), egy boncasztalon, és jönnek a csoporttársaim, mire én nagyon megörülök nekik, de ők nem vesznek észre. Aztán egy ember jön oda hozzám, és elkezdi vagdosni a kezem, erre elszaladok. Ahogy futok, elhaladok egy nyitott ajtó mellett, ahonnan női hangokat hallok, és bemegyek rajta. Ekkor vmi olyan helyen találom magam, mint az egri kazamaták. Aztán jön vmi Shrek-szerű fekete ogre, és rámad egy nehéz bőrkötényt, és magával visz. Furcsa módon teljesen természetesnek veszem, hogy mi most megyünk hullákat feléleszteni. Már épp visszaérnénk a boncterembe, mikor szembejön velem a folyosón Atsushi Otani (Lovely Complex c. anime, ő az => ), és közli, hogy ő fog vizsgáztatni ortopédiából... Lol. :D Aztán jön egy évfolyamtársam a folyosó végéről, miközben azt ordibálja, hogy "Hallux valgus et digitus malleus!" (Bütyök meg kalapácsujj - ortopédia) Otani meg beír neki egy ötöst, mire én iszonyú dühös leszek... És valahol itt ébredtem fel arra, hogy lakótársam vadul kopogtat az ajtómon.

... mert boldogság nincsen, hiszen minden vágyad a megvalósulás pillanatában eltorzul, s inkább nyűg már, mint öröm. Ilyen az ember.

Kvikveg

LOL, azert erdemes nezni ki mire asszocial a piros zoknirol.  :muhahah:

Kaze: aha, szoval ilyeneket almodik egy orvostanhallgato! :haha: Butyok meg kalapacsujj...  :lul:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

LittleElf

Quote from: Kvikveg on 2007-08-26, 11:36:33
LOL, azert erdemes nezni ki mire asszocial a piros zoknirol.  :muhahah:

Hát ha én piros zokniról álmodnék, akkor szerintem azt csinálná, hogy lesből ráugrik az arcomra, rászorul a fejemre és megfulladnék... :D
Idővel megszerettem az ilyen jellegű gyerekkori álmaimat... most meg már bezzeg nem tudok olyan jópofa szürreális dolgokat kitalálni...

Zsiga

Néha nekem is vannak olyan álmaim amik után elgondolkodom hogy ideje lenne megnézetnem magam orvossal... Pár hónapja pl. azt álmodtam hogy egy házibuliban vagyok az egyik csoporttársamnál, akinek van otthon egy headcrab-je (kis négylábú alapmonszta a Half-Life sorozatból). :D És mivel tudja jól hogy mekkora kocka vagyok, engem külön megkért rá hogy ne öljem meg.  :lul: Viszont a rohadt dög természetesen rögtön rámtámadt amint a gazdája nem figyelt oda, így egy idő után nem volt más választásom, ki kellett végeznem mielőtt még zombit csinál belőlem, természetesen az elképzelhető leggusztustalanabb módon, gyakorlatilag pusztakézzel széttépve. Am I a sicko nao? :smile:

LittleElf

Quote from: Zsiga on 2007-09-01, 22:01:38
Néha nekem is vannak olyan álmaim amik után elgondolkodom hogy ideje lenne megnézetnem magam orvossal... Pár hónapja pl. azt álmodtam hogy egy házibuliban vagyok az egyik csoporttársamnál, akinek van otthon egy headcrab-je (kis négylábú alapmonszta a Half-Life sorozatból). :D És mivel tudja jól hogy mekkora kocka vagyok, engem külön megkért rá hogy ne öljem meg.  :lul: Viszont a rohadt dög természetesen rögtön rámtámadt amint a gazdája nem figyelt oda, így egy idő után nem volt más választásom, ki kellett végeznem mielőtt még zombit csinál belőlem, természetesen az elképzelhető leggusztustalanabb módon, gyakorlatilag pusztakézzel széttépve. Am I a sicko nao? :smile:

Gondolkodtam a zokni mellé megemlítsem-e a headcrab-eket de mint látható nem volt rá szükségem    :hehe:
Mellesleg még szép hogy beteg vagy meg gusztustalan... nem Gordonnak kéne magunkat álmodni hanem Xonxt-nak és akkor az ilyenek elkerülhetők lennének :smile:

Zsiga

Quote from: LittleElf on 2007-09-01, 22:20:29
Xonxt
Wut iz dat?  :confused:

Egyébként megnyugtató hogy nem én vagyok az egyetlen ilyen... :D

LittleElf

Quote from: Zsiga on 2007-09-01, 23:26:04
Quote from: LittleElf on 2007-09-01, 22:20:29
Xonxt
Wut iz dat?  :confused:

Xonxt egy vortigaunt a Point Of Wiev c. modból... számomra alapmű volt, jobb mint az alapjáték... még naplót is vezetett a gondolatairól, úgyhogy sokkal emberibb volt, mint maga Gordon barátunk  :haha:

-----------------------------------------------------------------------------------

No hogy ne offoljam szét a topicot leírom néhány gyerekkori mumusomat... komolyan kíváncsi vagyok, hogy ki mitől álmodott régen rosszat  :3x3:

Zork: a legősibb volt az összes rémeim közül. Lila-sárgászöld cilindert és köpenyt viselt, szóval úgy nézett ki, mint egy focidrukker. Mélyen ülő, szinte pontszerű szemei voltak, szája mindig vigyorra állt. Bárki aki megpillantotta a "mosolyát", szörnyethalt. Mindig hordott magával álkulcsot, amivel probléma nélkül be tudott jutni az ajtókon, azonban sokkal szadistább volt ahhoz, hogy egyszerűen betörjön másokhoz: sokszor postásnak vagy rokonnak adta ki magát, és élvezte, hogy az ajtó mögött állók rettegnek a megjelenésének lehetőségétől. Ekkor két kézbe fogott egy táblát, amin csak ennyi állt: ZORK, és várta, hogy kinyissák. Ezentúl konyított a nekromanciához, és akit megölt, abból hozzá hű zombikat csinált.

A Fülhallgató: a másik nagy sorozatgyilkos. Bárhol, ahol a tévé be volt kapcsolva, megjelenhetett. Olyankor megszakadt az adás, majd pár pillanat múlva megjelent a képernyőn egyszínű sötétkék háttérrel egy fekete fülhallgató képe. Először repetatív kötőtű-csattogás hallatszódik, tá-tá-titi-tá ritmusban, majd mintha edények kezdenének egy kis dallamot csörömpölni, egyre hangosabban, majd velőig hatoló vísítás, sípszó és fehérzaj együtt. Mindenki, aki hallja, meghal. Ezután a kép eltűnik és visszatér az adás. Ellene viszont legalább azzal lehetett védekezni, ha fülhallgatót viselünk, és úgy nem halljuk a hangokat. Arra is emlékszem, amikor egy unalmas repülős műsort bámult meredten az egész családom, én nem értettem, miért, de amikor odafordultam, láttam, hogy mindenki halott, mert nem vette fel időben az odakészített fülhallgatót...
(ha valakinek eszébe jut A kör, éppen vonhat párhuzamot, de azért én jóval megelőztem azt a filmet :szemuveges:)

II. Erzsébet: álmomban hallottam róla, hogy az angol királynőt terroristák meggyilkolták és levágták a fejét. Ezután holttestének mindkét darabját egy ócska fakoporsóba helyezték el. Azonban legendák keringtek arról, hogy a bosszúvágya a gyilkosai ellen olyan olthatatlan volt, hogy tovább élt a faládában, várva, hogy kiszabadítsák. Persze semmi sem garantálhatta, hogy csak azokon áll bosszút, akik rászolgáltak... Időnként hallani lehetett, mintha valaki belülről fejelgetné a deszkákat. A húgommal találtuk meg, és eszünk ágában nem volt kinyitni, de az általános iskolai osztályfőnököm titokban követett minket, és feltett szándéka volt, hogy ezt az érdekes jelenséget megosztja az egész osztállyal. Már a termünkbe cipelték, mikor legközelebb hozzáférhettem. Amikor sokáig senki sem volt ott, betoltam egy félreeső sarokba, majd téglával elfalaztam, amiket hazulról hoztam, kemény munka árán. A termünk elég alaktalan volt amúgy is, hogy ne tűnjön fel, ha van egy plusz kiszögellés, nem vette észre még a tanár sem, bár szörnyen rossz néven vette, hogy nem vigyáztam a koporsóra eléggé, és így "ellopták". Büntetésből a sarokba állított... pont abba a sarokba... a többiek beszélgetésétől távol hallottam a tompa koppanásokat...
De aztán felébredtem...
(persze akkoriban azt sem tudtam, mit jelent az, hogy terrorista, a híradót se néztem sose, mert unalmas volt, az meg hogy pont lefejezték az elrabolt királynőt, elég ijesztően hat... )

No egyelőre ennyi bár ez csak a jéghegy csúcsa  :lazza:

Zsiga

Quote from: LittleElf on 2007-09-02, 17:20:51
Xonxt egy vortigaunt a Point Of Wiev c. modból... számomra alapmű volt, jobb mint az alapjáték... még naplót is vezetett a gondolatairól, úgyhogy sokkal emberibb volt, mint maga Gordon barátunk  :haha:
:merci: ezt mindjárt le is töltöm. :)

Edina-chan

Álmomban követett egy gonosz bácsi, meg akart támadni, én meg reflexből a lába közé akartam rúgni, de nem értem el. ;_; wtf, it's impossible!!!44 o___ó
Aztán lekopott. XD Ja, de előtte még találtam 3 ezer forintot a földön. Tökjó, szeretem ezeket az összemixelt álmokat.  :D

Solid Snake

Quote from: Edina-chan on 2007-09-02, 22:20:55
Ja, de előtte még találtam 3 ezer forintot a földön.

Biztos a bácsi ejtette el. Összekeverhetett valakivel.  :smile: :__devil:

Edina-chan

Ahw, igazi álomfejtő vagy.  :D

Solid Snake

Quote from: Edina-chan on 2007-09-02, 22:47:38
Ahw, igazi álomfejtő vagy.  :D

Welcome to the NHK! hatása.  :szemuveges:

Témához maradva: Hogyha valakinek huzamosabb ideig nincsen semmiféle olyan álma, melyre képes emlékezni (mint tudjuk, minden éjjel álmodunk valamit, az agyunk azonban nem minden esetben képes azon raktározásra, hogy felkelés után is emlékezhessünk az álomra), akkor az valami komolyabb pszichológiai probléma jele? Már hetek óta nincs olyan álmom, melyre emlékeznék.

Draconire

Quote from: Solid Snake on 2007-09-02, 23:22:08
Témához maradva: Hogyha valakinek huzamosabb ideig nincsen semmiféle olyan álma, melyre képes emlékezni (mint tudjuk, minden éjjel álmodunk valamit, az agyunk azonban nem minden esetben képes azon raktározásra, hogy felkelés után is emlékezhessünk az álomra), akkor az valami komolyabb pszichológiai probléma jele? Már hetek óta nincs olyan álmom, melyre emlékeznék.
Hát, ha a négy évből indulok ki amit lehúztam melletted...yeah, you're probably a retard. Hope that helps.

btw: nemrég álmomban rövidujjú+rövidnadrág kombóban, hason és seggen csúszkáltam a hóban Kagamival, Konatával és Konata apjával (Lucky Star), majd az utolsó csúszásnál belementem egy csalánosba amikor megpróbáltam felvágni és beelőzi mindenkit, ami sikerült is, csak elszámoltam magam és kisiklottam. Éppen koktélt indultunk inni, amikor felébredtem. I love my dreams.

Solid Snake

Quote from: Gmer on 2007-09-02, 23:36:51
Hát, ha a négy évből indulok ki amit lehúztam melletted...yeah, you're probably a retard. Hope that helps.

[spoiler]F*ck u.  :fuk-u: :hehe:[/spoiler]

btw: nemrég álmomban rövidújú+rövidnadrág kombóban, hason és seggen csúszkáltam a hóban Kagamival, Konatával és Konata apjával (Lucky Star), majd az utolsó csúszásnál belementem egy csalánosba amikor megpróbáltam felvágni és beelőzi mindenkit, ami sikerült is, csak elszámoltam magam és kisiklottam. Éppen koktélt indultunk inni, amikor felébredtem. I love my dreams.

Télen is vannak csalánok (a hó alatt)?  :confused: :P

Draconire

Quote from: Solid Snake on 2007-09-02, 23:39:47
[spoiler]F*ck u.  :fuk-u: :hehe:[/spoiler]
^_^

Quote from: Solid Snake on 2007-09-02, 23:39:47
Télen is vannak csalánok (a hó alatt)?  :confused: :P
Nyár volt. :D
Mint írtam, rövidnadrág + rövidujjú volt rajtam.

Solid Snake

Quote from: Gmer on 2007-09-02, 23:44:52
Nyár volt. :D
Mint írtam, rövidnadrág + rövidujjú volt rajtam.

Then you are a liar.  :ejnye:

btw: nemrég álmomban rövidujjú+rövidnadrág kombóban, hason és seggen csúszkáltam a hóban Kagamival, Konatával és Konata apjával...

Member

Nekem volt, hogy 3-4 hónapig nem emlékeztem semmi álmomra, igaz, a szobatársaimmal minden este vedeltünk. :D
Komolyra fordítva van, hogy 3 hétig nem emlékszem egyre sem, aztán jön egy sűrűbb hét. Ilyenkor feltolódnak az elfojtott vágyak és előjönnek látens álomképben, aztán várnak, amíg megint szükség lesz rájuk. :)

Draconire

Quote from: Solid Snake on 2007-09-02, 23:46:57
btw: nemrég álmomban rövidujjú+rövidnadrág kombóban, hason és seggen csúszkáltam a hóban Kagamival, Konatával és Konata apjával...
Látod, ezért írtam, hogy szeretem az álmaim. Nálam nincs ilyen hülye megkötés, hogy csak télen lehet hó. :D
(de tényleg nyár volt, mindenki úgy öltözött, és egyáltalán nem volt hideg + tudtam, hogy nyár van)

Solid Snake

Quote from: Gmer on 2007-09-02, 23:50:06
(de tényleg nyár volt, mindenki úgy öltözött, és egyáltalán nem volt hideg + tudtam, hogy nyár van)

Akkor meg mondd azt, hogy műhó volt. ;)

Edina-chan

@Gmer: Akkor nem csak nekem vannak ilyen irreális álmaim.  :D :tezsvir:
Kagamival? *-* wáá~
Nekem ritkán vannak animés álmaim. Látszik, hogy ki itt az igazi fanatikus.  :D

minuszmiki

btw: nemrég álmomban rövidujjú+rövidnadrág kombóban, hason és seggen csúszkáltam a hóban Kagamival, Konatával és Konata apjával (Lucky Star), majd az utolsó csúszásnál belementem egy csalánosba amikor megpróbáltam felvágni és beelőzi mindenkit, ami sikerült is, csak elszámoltam magam és kisiklottam. Éppen koktélt indultunk inni, amikor felébredtem. I love my dreams.

Bárcsak én is tudnék ilyenek álmodni, best dream evar. Nekem ma olyan jutott, hogy két lánnyal, akiknek a nevét se tudtam és irl soha nem is találkoztam velük, elmentünk valami templomhoz, amit magas vastartalmú kövekből építettek, és ezért elég barnás volt már. El kellett nekik magyaráznom, hogy ez azért van, mert a kövekeben lévő vas rozsádává vált és az színezi ilyenre, aztán szembe jutot, hogy milyen jó lenne, ha valami savval kivonnánk a vasat minden második kőből és akkor ilyen szép mintás templom lesz. Az egyikük viszont nem értette a gondolatmenetet, megsértődött, elszaladt és elbújdosott a közeli erdőben, csomó ideig bolyongtam, mire megtaláltam, látszott az arcán, hogy sírt, nekem meg vígasztalnom kellet, hogy nem buta ő, meg nem akarta senki bántani, ilyenek. Aztán megnyugodott, megfogta a kezemet, elsétáltunk és felébredtem.

Solid Snake: Nem hiszem, hogy ettől defektes lennél, nekem is ez volt az első álmom az elmúlt kb. két hónapban, amire emlékszem, néha meg csomót álmodok.

Solid Snake

Quote from: minuszmiki on 2007-09-02, 23:53:30
Bárcsak én is tudnék ilyenek álmodni, best dream evar. Nekem ma olyan jutott, hogy két lánnyal, akiknek a nevét se tudtam és irl soha nem is találkoztam velük, elmentünk valami templomhoz, amit magas vastartalmú kövekből építettek, és ezért elég barnás volt már. El kellett nekik magyaráznom, hogy ez azért van, mert a kövekeben lévő vas rozsádává vált és az színezi ilyenre, aztán szembe jutot, hogy milyen jó lenne, ha valami savval kivonnánk a vasat minden második kőből és akkor ilyen szép mintás templom lesz. Az egyikük viszont nem értette a gondolatmenetet, megsértődött, elszaladt és elbújdosott a közeli erdőben, csomó ideig bolyongtam, mire megtaláltam, látszott az arcán, hogy sírt, nekem meg vígasztalnom kellet, hogy nem buta ő, meg nem akarta senki bántani, ilyenek. Aztán megnyugodott, megfogta a kezemet, elsétáltunk és felébredtem.

A valóságban is ezt tennéd, ha két ismeretlen lánnyal elsétálnál egy lepusztult templomhoz?  :lazza:

Solid Snake: Nem hiszem, hogy ettől defektes lennél, nekem is ez volt az első álmom az elmúlt kb. két hónapban, amire emlékszem, néha meg csomót álmodok.

Akkor megnyugodtam. Valamelyest.  :smile:

Draconire

Quote from: Solid Snake on 2007-09-02, 23:51:56
Akkor meg mondd azt, hogy műhó volt. ;)
Dehogy volt műhó, rendes hó volt az.  :hehe:

Quote from: Edina-chan on 2007-09-02, 23:52:49
@Gmer: Akkor nem csak nekem vannak ilyen irreális álmaim.  :D :tezsvir:
Kagamival? *-* wáá~
Nekem ritkán vannak animés álmaim. Látszik, hogy ki itt az igazi fanatikus.  :D
Bújtam én már EVA-ba atomtámadás elől, sorított már sarokba Rena, bámultam chibi-Suigintou-t sétálni, vektorokkal dobáltam óvodásokat, etc... :D

minuszmiki

Quote from: Solid Snake on 2007-09-02, 23:58:34
El kellett nekik magyaráznom, hogy ez azért van, mert a kövekeben lévő vas rozsádává vált és az színezi ilyenre, aztán szembe jutot, hogy milyen jó lenne, ha valami savval kivonnánk a vasat minden második kőből és akkor ilyen szép mintás templom lesz.
A valóságban is ezt tennéd, ha két ismeretlen lánnyal elsétálnál egy lepusztult templomhoz?  :lazza:
Nem volt lepusztult a templom, teljesen ép volt meg nem rohadt széjjel, csak látszott rajta, hogy öreg. Egyébként természetesen ugyanígy tennék. :D