Main Menu

Álmok

Started by Meske, 2004-08-30, 13:46:43

Previous topic - Next topic

Rounin

Amennyire emlékszem, "normális" emberekként jelentek meg azon ritka alkalmakkor, ha előferdült ilyen.

Én

Ma azt álmodtam, hogy én vagyok a Yu Yu Hakusho Dark Tournamentjéből valaki :D Ez azért érdekes, mert cirka 1 éve nem láttam egy részt sem. Sajna (?) a harc előtt felébredtem.

Rounin

Saját gyerekemet faltam fel. *fejvakargat*
De nem éreztem az ízét.

Member

Álmomban 6:43 volt a telefonon és felkeltem. Felkeltem, és tényleg annyi volt rajta. És ha összeadjuk a számjegyeket... :eek:

Darkstar

Quote from: Member on 2008-08-02, 08:01:56
Álmomban 6:43 volt a telefonon és felkeltem. Felkeltem, és tényleg annyi volt rajta. És ha összeadjuk a számjegyeket... :eek:
Quote« Reply #1068 on: Today at 06:01:56 »
Quote« Reply #1068
-1+8+6. Enjoy ur luck.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

LittleElf

Quote from: Darkstar on 2008-08-02, 08:13:11
Quote from: Member on 2008-08-02, 08:01:56
Quote« Reply #1068 on: Today at 06:01:56 »
Quote« Reply #1068
-1+8+6. Enjoy ur luck.

Én is már álmodtam azt, hogy 7:42 van, és amikor felkeltem, 7:42 volt...

Hanem a számokat én csak most adtam össze  :zomg: :zomg: :zomg:

Minta az univerzumban?

Member

És mielőtt felkeltem, Rouninnal beszéltem a szláv metálosokról. Még egy rossz ómen? :D

Rounin

Quote from: Member on 2008-08-02, 16:55:37
És mielőtt felkeltem, Rouninnal beszéltem a szláv metálosokról. Még egy rossz ómen? :D

:lol:
Na _ezt_ honnan szítta a tudatalattid?

Member

Úgy néztél ki, mint anno egy editált képen, amit Ramiz rakott be az "animekari vs." topicba és talán a Volkolakról beszéltem, amire te: "Hmmm, végülis ismerem, de összezavarja a fejem", vagy hasonló. :D

Rounin

Quote from: Member on 2008-08-02, 23:29:06
Úgy néztél ki, mint anno egy editált képen, amit Ramiz rakott be az "animekari vs." topicba

Nem ismerem és összezavarta ez most a fejem. o.o

Quoteés talán a Volkolakról beszéltem, amire te: "Hmmm, végülis ismerem, de összezavarja a fejem", vagy hasonló. :D

Nem ismerem és nem is fogom szerintem. :angyali:
Ettől még mindig nem értem, mi visz rá valakit, hogy _rólam_ álmodjon. Szegénykém. *buksisimi*

Member

Quote from: Rounin on 2008-08-03, 00:12:29
Nem ismerem és összezavarta ez most a fejem. o.o
Valami olyasmiről volt szó, hogy ichigo-t és naruto-t is elvernéd fél kézzel.
(Érzem, ahogyan fájó sebek szakadnak fel)

Rounin

Quote from: Member on 2008-08-03, 09:58:44
Valami olyasmiről volt szó, hogy ichigo-t és naruto-t is elvernéd fél kézzel.
(Érzem, ahogyan fájó sebek szakadnak fel)

O_o
Mindez akkor, amikor távol voltam, ugye?

Member

Te mondtad, hogy agyonvernéd mindkettőt, éppen közülük kellett választani. :) De ennek már vagy 2 éve. Még jó, hogy f*szságokra korlátlan a memóriám, minden másra 64 kbyte. :D

Rounin

Nincs is ilyen topic.

Member

Necrid törölte, nem emlékszel?

Rounin

(de igen, arra emlékszem, csak az ominózus lenyomom fél kézzel dologra nem :D)
Szóval csitt, nem is létezik ilyen topic. :morci:

teraflare

Na én is szépet álmodtam (műxik a dreamcatcher! ja nem. otthon nincs is...  ^^") Álmomban lánykérésre mentem egy bizonyos lányhoz (nevet nem mondok  :hehe: úgyis tudják itt páran kiről beszélek) valami nagy kastélya volt (na tudatt alatt úgy tűnik a pénzéért szeretem  :D) de nem nagyon sikerült, mert mire utolértem volna egy általános iskolás ismerősömmel elkezdtem összeverekedni  :gyagya:

Makos

Na én ilyenkor örülök hogy nemnagyon szoktam álmodni :gyagya:

Member

Sokszor éppen elég viccesek ahhoz, hogy megérje.

Én

Ritkán álmodok lánnyal, de ha igen, akkor reggel nagyon szar. baw.jpg :(

motifator

Ritkán álmodok lánnyal, de ha igen, akkor 2-3 napig nagyon szar. baw.jpg :(
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

Makos

Ti most összebeszéltetek? :haha:

Member

Megosztott személyiségek.

Én

Vagy csak rámkontrázott. :P

Gregory

Ha lánnyal álmodom, akkor is olyannal, akit addig annyira nem kedveltem, de aztán az álom során pedig megkedvelem, és olyankor
Quote from: motifator on 2008-08-04, 14:57:38
2-3 napig nagyon szar. baw.jpg :(

Egyébként múltkor érdekes álmom volt, elutaztam nagyanyámhoz - aki egyébként egy kis faluban lakik Borsodban - de teljesen más fogadott, mint amit vártam. Szinte sivatagos volt a táj, erős napsütés, egy felhő sincs az égen, az utcák keskenyek voltak, és az aszfalt helyett vastag homokréteg fedte őket, nem egy helyen 2-3 méteres buckákat is alkotva. Mindemellett a falusi házak többnyire normális falusi háznak tűntek.
Nagyanyám háza viszont teljesen fekete volt, és egészen a tetőig a földbe süllyedt, bejáratához egy egyre mélyülő és sötétedő "árok" vezetett. Nagyanyámnak szinte már groteszk módon eltorzult arca nagyon sötétnek tűnt, mintha éjszaka nézne rá az ember, csak a szemei, és orra volt kivehető az arca többi, teljesen fekete részéből, ami elég érdekesen hatott a fentebb már említett tűző napsütésben. Mindemellett folyamatosan sírt/jajgatott, úgy, hogy egy értelmes szót nem lehetett kivenni "beszédéből". Átöltelt, és vállamon kezdett sírni. Ekkor megjelent néhai nagynéném is, hasonló állapotban, mint az anyja, és ő is jól elkezdett sírni a vállamon ._.
Itt kiesett egy kis rész, a következő amire emlékszem, hogy a falu utcáján követtem volna valakit, akit néhány méter után szem elől vesztettem, így visszaindultam a fekete ház felé, ám annak helyén újabb utca volt, melyet addig nem is láttam. Így elkezdtem bolyongani, egyre rémültebben, mert - bár magát a jelenséget nem láttam, de - egészen biztos voltam benne, hogy az utcák a legkevésbé sem biztonságosak a cigány hordák miatt, amelyek bármikor felbukkanhattak. Így elkezdtem rohanni, ami elég nehézkes volt a homokban, majd egyszer eljutottam a falu végébe, ahol az út egy nagy akácfában ért véget. Ekkor azonban hasra estem.
Az úton ugyanis egy öreg néni feküdt, de nem is akárhogyan. A homok már szinte teljesen betemette, csak a kéz- és lábfejei, illetve maga a feje látszott ki, melyeket lassan lóbált. Közben szinte sírva énekelte el a falu lezüllésének történetét. Mikor a végére ért, újra kezdte a dal elejétől. Aztán újra és újra... Körülbelül itt ébredhettem fel.
Alapvetően nem szoktak negatív hatást kifejteni rám az álmaim, de ez most meglepett, mert tényleg elég nyomasztónak tűnt.

LittleElf

Együttérzek. Akartam rá valami humorosat mondani, de nem nagyon sikerült...

Bosszantóan rég volt bármiféle álmom... legutóbb A fülke c. film hatására játszogatott a tudatalattim... amiben is megváltozott a Death Note története a 30. rész nézése közben, mert Light nagyon csúnyán megfázott, és szüksége lett rám a tervei keresztülviteléhez... és nem Near üldözte, hanem a filmbeli ominózus kötelező fekete rendőrparancsnok... titokban viszont mindkettőjüknek besegítettem  :angyali:
Szerencsére nem kellett állást foglalnom, mert a 36. részre felébredtem   ^^"

Gregory: ha ez neked filmes ihletés volt, megadod a címét?  :smile:

teraflare

Én a rossz álmok ellen vettem az álomfogót  :P. (.Attila ezt biztos díjazná  :D)
Én nem éreztem másnap rosszul magam az érzés estéről átragadt reggelre.  ^^ Legfeljebb megbombáztam 2 levéllel ma, félek így megint rossz vége lesz.  ^^"

LittleElf

Quote from: teraflare on 2008-08-04, 19:02:54
Én a rossz álmok ellen vettem az álomfogót  :P. (.Attila ezt biztos díjazná  :D)

Congrat .Attila helyett is :appl:

Member

Én aszerint jövök rá, hogy melyik lányt szeretem, hogy a vele töltött álomból ébredés után az első gondolatom, hogy "b*sszameg". :D

Selmo

No comment.

A tökéletesség unalmas.