Milyen animét csinálnál?

Started by Ramiz, 2004-11-03, 16:27:58

Previous topic - Next topic

Phineas

Egy fekete fehér szinvilágú részletesen kidolgozott karakterekkel, és hátterekkel. A mozgást élő szinészekről venném le, és az arcuk is hasonlítana az öket alakító hírességekre.

Továbbá szeretem a szines világú vicceket előtérbe helyező animeokat, de olyanokat nem csinálnék...

Bishop

egy aféle jövőben játszodó,ahol a technológia nagyon előre haladott,mégis a főszereplők mágiával,és egyébb fantasy elemekkel vannnak felszerelve,elenségnek meg valami robodémonokat :D

Próféta

#152
Nini, micsoda topik :)

KOMOLYTALAN:

Először is: a Paranoia Agent-et szeretném leforgatni. Sajnos valami tolakodó barom megcsinálta előttem :(

Másodsorban: ha már ez nem megy, akkor csináljunk valami jót, amivel még sokat is keresünk.

A zene Yoko Kanno. Ezen kívül kell bele mecha, zeppelin, osztályterem, neko lány mellékszereplő, minimum egy szárnyas szereplő, néhány európai mitológiákból újrafelhasznált név, egy bishounen, egy gyerek, a főhős egy szerelmi háromszög középpontjában, legalább egy szereplőnél szamurájkard. Egy nagyon őrült és elborult és brutális gonosz; egy (esetleg az előzővel egybeeső) olyan gonosz, akinak ezerszer jobban kidolgozott jelleme van, mint a többi szereplőnek együttvéve. Legyen még valaki, akinek az a szerepe, hogy ő a Titokzatos Szereplő. Ha maradt még ideje a forgatókönyvírónak, akkor legyen egy párhuzamos világ is, meg a főhős múltjában valami titok, amelllyel esetleg ő maga sincs tisztában.

Még egy kis jól elhelyezett fanservice kell bele ÉS/VAGY kiadni konzolos játékot ÉS/VAGY plasztik modelleket ÉS/CAGY minimum 3 CD-nyi soundtracket a frencsájszhoz.

Jó terv?

Member

Főhősünk nem akármilyen ember. Megpróbál rendes lenni a többiekkel, ezért úgy dönt, hazája nem akarmilyen munkamorálját és segítségtől való teljes elzárkózását figyelmen kívül hagyva a Gyermekjólét területén kezd el dolgozni. Mint minden rendes anime, ez is csendesen indul, átlagos ügyek, esetleg néha még ki is figurázhatjuk, milyen poénos is az a gyereknénk kitöltendő 11 lap és mivel is üthetjük el az időt, ha pl. a berendelt gyerkőcök és/vagy szüleik nem jönnek el a megbeszélésre, esetleg felvázolhatjuk, milyen is 3 napon keresztül hívogatni ugyanazt a számot, mire felveszik.
Végül, a 4. rész környékén egy megoldhatatlannak tűnő eset toppan be, hosszú évekre visszanyúló szálakkal, ráadásul a főhős saját apját látja a kliens férjében, ő maga pedig beleszeret a lányba. Hosszú ideig kavarognak a dolgok, létszámhiány miatt az ügy nem adható át, hősünk egyre inkább bevonódik és láthatólag sem a kollégám, sem a szupervízor nem tudja visszarángatni az objektív világba, míg végül rendőrségi ügy kerekedik az egészből, a gyerekeket kiemelni szeretnék, de az apa gyilkossággal és minden egyébbel fenyeget, míg egyszer, amikor hősünk megpróbálja a családot titokban megszöktetni, az apa rátalál és a kezébe akadó lapáttal tesz pontot élete végére. Még az utolsó erejéből láthatja, ahogyan a lány be tudja üzemelni az autót és elmenekülhet a gyerekekkel.

Csak semmi szakmai ártalom. :muhahah:

Solid Snake

Önéletrajzi elemek is megtalálhatóak benne?  :D

Member

#155
Ha otaku lenne a főhős, még ráfognák, hogy Genshiken nyúlás, szóval biztosan nem. :D

EDIT: Nameg Membi mint gyerekjóléti családgondozó? :eek:

Edina-chan

Animét, klisék nélkül. Ilyet csinálnék (..ha tudnék XD )
Nem lenne benne egy darab iskoláslány vagy loli sem,se bishouen (ez még azért megfontolandó :D), se yaoi (  :Eztneked: ), se szerelmi háromszög, se nekomimi..hmm..majd még ezen agyalok. :3

sirtomi

Quote from: Edina-chan on 2007-09-06, 23:17:01
Animét, klisék nélkül. Ilyet csinálnék (..ha tudnék XD )
Nem lenne benne egy darab iskoláslány vagy loli sem,se bishouen (ez még azért megfontolandó :D), se yaoi (  :Eztneked: ), se szerelmi háromszög, se nekomimi..hmm..majd még ezen agyalok. :3
Fehér képernyő 25 percig hetente egyszer?

RZednik

Quote from: sirtomi on 2007-09-07, 14:36:50
Quote from: Edina-chan on 2007-09-06, 23:17:01
Animét, klisék nélkül. Ilyet csinálnék (..ha tudnék XD )
Nem lenne benne egy darab iskoláslány vagy loli sem,se bishouen (ez még azért megfontolandó :D), se yaoi (  :Eztneked: ), se szerelmi háromszög, se nekomimi..hmm..majd még ezen agyalok. :3
Fehér képernyő 25 percig hetente egyszer?
Vmi olyasmi, mint az Amerika kedvencei elején a Christopher Walken által alakított figura minifilmje? :D

Member

Szerintem sem lehetséges, de nem akartam előbb reagálni, mert akkor minden 2. post az enyém. :D
Lehet, hogy van valami, amit te nem tartasz annak, mert neked nagyon bejön, de más már tucatszor látta és amint meglátja, elkurjantja magát, hogy "TUDTAM HOGY EZ LESZ, MEKKORA KLISÉHALOM!!!". Talán vígjátékban még megoldható, de drámában...

Flaser

#160
A következő történet szorosan összefügg a más kitalált történeteimmel, de mivel "sok forrásból merit", ezért már eléggé összefüggőnek tartom, hogy a saját lábán is megálljon:

Üvöltést hallunk, egy test vonaglik a képernyőn. Egy látszólag nyugodt női hang beszél, majd vér borítja be a kamerát.

<Vágás>

Egy szolid, de csinos lány sétál acélajtók előtt, vakító fehér köpenyben, kezében valamilyen meghatározhatatlan célú dobozt - eszközt? - cipel. Egy ajtóhoz lép, a keret takarja, hogy mit csinál, de az ajtó - most jól látni, hogy inkább páncélozott kapu - kinyílik, a lány belép. Sötét van, majd a világítás bekapcsol. Kegyetlen, éles klinikai fény. Újabb vonyítást hallani a háttérből (a kamera elsiklik az ajtó mellett, látni, hogy több tíz centi vastag meghatározhatatlan ötvözet), a lány megborzong. Szemközt a falon vastag henger, karok tarják, oldalt egy konzolhoz lép, a henger leereszkedik és kitárul. Odabenn emberi alak fekszik.

<Vágás>

Valaki kinyitja a szemét - ezt az ő szemével látjuk. Gyorsan körbenéz, acél színű fém, antiszeptikusan tiszta környezet - hevederek, bilincsek, szíjak. A korábban látott hengerben fekszik, bekatéterezve, intravénás és mélyebb infúziók garmadájával körülvéve. A zártság, a bekötések, sőt a környezet sem zavarja. Nyugodtan körülnéz - megpróbálja kioldani magát. Ekkor kezd zaklatott lenni, összehúzza a szemöldökét, de továbbra is lassú módszeres mozdulatokkal próbál szabadulni.
Odakint a lány beszél, nem érteni mit mond. A hengerhez lép, az ottani konzolon matat, majd az üveg elsiklik.

-Figyeljen rám! Az együttműködése fontos. Érti amit beszélek? Már így is áthágtam több előírást, életfontosságú, hogy megértse amit mondok.

Mi értjük, a láthatatlan szereplő akinek a szemével látunk ellenben, csak a lány arcát figyeli - a tekintete ide-oda vándorol - a szemek meghatározhatatlan mongoloid-cro-magnoni kevert vágását, az csontok arányát <közeli kamera> az izmok játékát, <új nézet> a levegő áramlását a vizsgálja tűdőből.

-Ne erőlködjön! A megfelelő kulcsok nélkül a rendszer azonnal beriaszt!

Valamit mondani akar, de a hangszálai nem működnek, a levegő sziszegve tör elő a torkából.

-Ez a hosszas felfüggesztés hatása! Még ha birtokomban lennének a kulcsok ilyen állapotban nem vihetem ki. Hamarosan reprocesszálják, de még előtte beszélnem kellett önnel.

Roppanás hallatszik, s egy kéz ragadja meg a lány gallérját, akitől csak egy ijjedt "ha"-ra tellik. A kezében lévő dobozt látjuk, majd a kéz ellöki őt. Felvísít egy sziréna, valamiféle riadó van.

<Vágás>

A lány háta a falnak feszül, roppanások és a szakadó fém, műanyag hangja hallatszik. A tekintete ide-oda jár, jól láthatóan rémült. Egy alak lép a képbe, a lány a sarokba hátrál, légzése gyorsul, a teste remeg. Az alakot a bilincsek, hevederek foszlányai takarják itt-ott, ezen túl meztelen. A kitépett katéterek, infúziók sebéből vér szivárog.
Alacsony, de a végtagjai, sőt az egész teste mint ha apróra sodort acélsodronyok szövedéke lenne, a hófehér bőr alatt remegve ránganak az izmok, ismét formát, tónust nyerve.

<Vágás>

Hátulról látjuk az alakot, az izmok ide-oda rántják a csontokat, a tartása biztos, egyenes lesz; ropogás, pattogás kíséri a folyamatot. A szája hangtalan ordításra nyílik, aztán mély, majd egyre magasabb, erősebb hang hallattszik. Furcsa hang, beszédnek, kiáltásnak túl folytonos, sikolynak túlontúl kontrolált.

<Rekedten>-Ismered a Gregorián naptárt?
-I-i-igen. Hogy-hogy c-csinálta e-e-ezt?
-Minden valamire való navigátornak tudnia kell egyedül újra-kondicionálni a testét. Nem tudtad?
-N-nem. Tehát t-tényleg n-navigátor?
-...igen. Ne félj, indok nélkül nem bántok senkit.

A választól az lány megdermed. Ez nem egy vadállatt, vagy kiszámíthatatlan őrült. Rosszabb....könyörtelen és végtelenül intelligens akarat. Az erő, mely egykor meghódította az emberiségnek a csillagokat.

A lányhoz hajol, kezét a vállára teszi, majd az ujjával a kulccsontol indulva követi a csontok, izmok vonalát. Az egyik bordát megnyomja, a lány előtt elsötétül a világ. Mire föleszmél az idegen már két lépésnyire áll.

-Rugalmas, makrogravitációs csontok. Kevert, de az archaikus genomra jellemző arányok. Elhanyagolt, de még B2 teljesítményre kondicionálható izomzat. A túlfejlett, szükségtelenül nagy emlők kb. 1000-2000 év szexuális jegyeket priorizáló, kontrolálatlan szaporodásra, vagy korrigálatlan archaikus genomra utalnak. A csuklón vagy a bokán hiányoznak a fizikai munkára utaló keményedések, a puha talp és a gyenge boka gépesített termelésre és közlekedésre utalnak.....Nehezemre esik elhinni, hogy még mindig hozzád hasonló baseline-ok élnek a Földön.
-A Földön...honnan tudja, hogy...
-Egyszerrű gyorsulás és nyomás mérés. Mond csak, milyen évet írunk?


Az emberiség meghódította csillagokat - legalábbis eljuttata magvait a galaxis minden szegletébe. A fénysebesség korlátja ugyanakkor továbbra is áthághatatlan, a csillagközi utazás egyetlen ésszerű formája, az óriási napvitorlákat használó csillaghajók, amik a fénysebesség pár tizedével szelik át az űrt sok-sok évtized, évszázad alatt.

Már a Naprendszer felfedezése során bebizonyosodott, hogy az ember még ha képes lenne is hosszabb ideig elviselni a mesterséges környezetet, egy csillaghajón megvalósítható méretek közt képtelen bármiféle stabil közösséget kialakítani. Egy markoközösséget hordozni képes hajó megépítése gazdaságilag lehetetlen. Ráadásul az ember ellátórendszere bizonyult a legbonyolultabb, legsérülékenyebb és legdrágább alkatrésznek a hajón. Az űrhajósok számát kontrolálhatóan alacsonyra kellett csökkenteni. Az egyre hosszabb és hosszabb missziók egyre kevesebb és egyre sokrétűbben képzett, hihetetlen teljesítményre képes legénységet követeltek.

A megoldást a navigátor program jelentette. Eredetileg az emberi képességek határainak elérése és kitolása volt a cél, de végeredmény a navigátor, egy minőségileg új élőlény lett. Genetikailag és bilógiailag ember, mégis vételenül idegen. Az emberi gondolkodás párhuzamosítása, és a tudat szegmentálása egy teljességgel új értelemhez vezetett, amely a kvantum számítógépekkel összemérhető képességekkel rendelkezik, de képes absztrakt ill. "fuzzy" operátorokkal is dolgozni. A navigátor egy élő számítógép, képes párhuzamosan sok száz esetet elemezni, az adat befogadása és kifinomult feldolgozása még egyszerű emberi érzékek mellett is emberfeletti benyomásokkal ruházza fel. E képességek melett a test végsőkig hajszolása vagy akár idegen tárgyként - fájdalom, fáradtság vagy bizonytalanság nélkül - használata is egyszerűnek bizonyult.

Idővel az első csillaghajók is útnak indultak - céljuk a felfedezés, s a távoli világok kizsákmánylása volt, automata bányász és gyárkomplexumok várták, hogy a nyersanyagok és termékek egyre bővülő özönét küldjék vissza az anyabolygónak. Eddigre már csak egy navigátor jutott minden hajóra.

Az ember kitelepítését egy még aljasabb indok vezérelte: a pokolvilágokba született klónozott szerencsétlenek tökéletes és teljesen kihasználható munkaerőt jutattak a kolóniákra. A kolonisták egyetlen esélye a túlélésre otthonuk terraformálása volt, amely csak még nagyobb kizsákmányoláshoz vezethetett.

Gondosan tervezett genetikai betegségek, vagy maga a kegyetlen környezet biztosította az engedelmességüket. A termékeket egyszerűen pályára gyorsítottak, hogy százévek múlva elérjék a Földet - s reménykedtek, hogy a megváltást jelentő rádióadást még időben fogni tudják, vagy a náluk fellelhetetlen/legyárthatatlan anyagok/eszközök még időben megérkeznek egy csillaghajón.

A navigátorok maguk, még időben - valószínüleg jóval, bármely ember előtt - átlátták a helyzetet. A spontán szervezett Liga pár egyszerű és ésszerű követeléssel állt elő:


  • A kinevezést követően inden navigátor egyedüli ura a hajójának. Afelett teljes irányítást gyakorol, s tetszés szerint rendelkezik vele.
  • A hajó a létrehozó tulajdonában marad, a hajó hozta bárminemű haszon őt illeti. Ebből a haszonból jutalékot köteles adni a navigátornak. A jutalék midig a haszon egy része. Nem lehet időhöz vagy munkához kötni. Ha a haszon pénz, a pénz egy része, ha tudás a szerzői jog és az abból származó további haszon egy része, ha birtok akkor maga egy birtok része illeti a navigátort.
  • A navigátor jogosult igénye szerint kereskedni bármely kikötőben, a kikötők kötelesek a hajót ellátni az utazáshoz szükségesekkel.

Még az transznacionális óriáscégek is belátták, hogy a követelések mekkora hatalmat adnak a navigátorok kezébe, de idővel rábólintottak a Liga követeléseire mert az eredmények hamar meggyőzték a döntéshozókat.

Val Doront, a nemzetközi szabad piac találkozó elnökének felszólalása:

Ugyan mi kárunk lehet, abból, ha a navigátorok saját hasznukra gyarapítják a mi birodalmunkat? Ők is csak emberek! Ha ezer év múlva is, de meghalnak, s ekkor minden ismét a vállalatra száll. Ráadásul a navigátorok egyetlen vágya az űrben bolyongás - egyszerűen nem volt rá példa, hogy valaha beavatkoztak volna az anyavilág dolgaiba! Ha uralkodni akarnak a kolóniákon, ám tegyék! Úgysincs más akinek fennhatósága lenne odakinn, s eleddig példátlanul jó hatásuk volt a gazdaságra bárhol is avatkoztak be. Hisz csak kikötőt és ellátmányt akarnak, bárhová is jutnak...bármi áron. Kikötőhöz és ellátmányhoz pedig gazdaság kell....ami a mi hasznunkra lesz majd.

Ugyan voltak próbálkozások, más a Ligától független navigátorok kiképzésére, de az iskolák olyannyira összenőttek a Ligával, hogy minden ilyen próbálkozás véres megtorlásba torkollott, s a transznacionálisok jobbnak látták enyiben hagyni a dolgot.

A navigátor iskolák maradtak az egyetlen cég mentes terület az életben ami bárki számára nyitva állt. Liga különféle házai ugyan hagyományosan különféle cégeket szolgáltak ki, de a kapcsolat szigorúan egyoldalú és a ház által diktált.

Az iskolába felvett gyerekek - csak gyerekek indulhattak a képzésen! - szerencsésnek mondhatták magukat, mert származásra való tekintet nélkül minden világi kötöttségtől mentesültek, s a ház tulajdonává váltak. Ezután évekig tartó brutális képzés várt rájuk, minek a végét csak kevesen érték el.

Az időközben kihullott többség sem lett elbocsátva - már ők is kiemelkedő képességekkel kellett rendelkezzenek, hogy idáig eljussanak. Kézségeiknek és teljesítményüknek megfelelően egy sor egyedi képzés vált rájuk a testőrtől, a katonán, mérnökön, költészen át egészen a politikusig minden elképzelhető igénynek megfelelően.

A cégek a navigátorok melett ezeket a specialistákat is előszeretettel alkalmazták mivel nagyságrendekkel jobbak voltak a piac többi szereplőjéhez képest. A navigátorral ellentétben, a specialista az új cége tulajdona lett, amely kifizette a háznak képzésének tetemes költségét.

Csak a navigátorok maradtak a ház tulajdonában, aminek majd kötelesek voltak visszafizetni képzésüket, s a Ligán kivül a háznak is adóztak. Az a navigátor aki kiváltotta magát, a háza szabad polgára lett, s tulajdonrészt vehetett magának ill. ha - amely navigátorok közt ritkán fordult elő - megtért és letelepedett a ház vezetőségében kapott helyett.
A ház a tanárait és személyzetét kezdetben a népességből toborozta, de idővel teljes egészében specialisták adták. A közel navigátor tanítványok lettek a ház elitje, a döntéshozók és a vezetők. A Liga legnagyobb titka, hogy igen nagy számban voltak sárkányok ebben az elitben.

Sárkányok. A harmadik világháborút követő világban a navigátorok mellett a legrettegettebb lény a sárkány volt. A nukleáris világégés új mitoszában született  név nem egy mitologikus szörnyetegre, hanem navigátorhoz hasonlóan egy új fajta emberre utalt.

Az első sárkány akit csak Rel néven emlegetnek, az akkor még létező nemzetállamok egyik szövetségének, a Keleti Koalicíó oldalán harcolt. Teljes neve, származása, de még életének története is csak töredékesen maradt fenn, akkorra rettegés övezte a nevét, hogy minden nyomát megpróbálták eltüntetni.

A valódi szakértők többsége szerint egy eugenetikai programban születhetett, valószínüleg azon programok egyikében amely az első navigátorokat adta. Már tinédzser korátol részt vett a hadviselésben, s egyetlen dolgot jelenthetünk ki teljes bizonyossággal: Sosem vesztett csatát. Mindig győzőtt.

Nem volt hadvezér, sem kiemelkedő képességekkel megáldott katona, mégis legenda övezte alakját. Azt mondták képes véghezvinni a lehetetlen, s átvisz egy hadsereget a tű fokán......az utóbbit inkább társainak, mintsem magának köszönhette. A cinikus, a hadviselésről ill. a háború erkölcsösségéről ellentmondásos és az érvényes dogmákat támadó nézetei hamar ellene fordították a hadvezetést. Lehetetlenenbbnél lehetetlenebb, reménytelen szituációkba küldték a bajkeverőt, hogy haljon meg más kétkedőkkel együtt. Ő mindig túlélte - s sokáig csak ő. Nem tudni mikor csatlakoztak hozzá az első társai, az elsők akik vele együtt éltek túl egy csatát, de az ő munkájuk nyomán megszületett a Feket Légió. Ez a szinte mindenki által gyűlölt sereg, osztotta vezére veretlenségét, s a többség útálatát. Idővel a Fekete Légió tagjai is hajlamot mutattak a rá jellemző "lehetetlen" véghezvitelére.

Becenevét - a sárkány - annak köszönhette, hogy módosítatlan "baseline" emberként a háború minden borzalmával szembenézett: s egyedül álló módon nem csak túlélt, de győztött. A lovagoktól (3. VH szleng, elit kiborg alakulatok) a trollokon (3. VH szleng, nukleáris hadviselésre kiképzett/felszerelt erőpáncélos gyalogság) át az OGRE (3. VH során bevetett kibernetikus, mesterséges intelligencia irányította önjáró, páncélzott, nukleáris fegyverzetű egység amely közvetlen atomcsapást is elvisel) tankokig mindennel volt dolga, s mind felett győzedelmeskedett.

A háború utolsó komyol összecsapásában Rel elesett, s vele a Légió java. Tagjait idővel egyenként levadászták, kitaszítottakká váltak; csak kevesen élték túl a megrettent uralkodó osztály üldözését. Az üldözés oka több volt mint puszta paranoija: a sárkányról kiderítették, hogy navigátor képzésben részesült, s amit hajdanán a kudarcnak könyveltek el; egy teljesen más megoldást jelent a képzés kihívására. A tény, hogy ezt a tudást kezdte átadni követőinek sarkalta a döntéshozókat az üldözés elrendelésére.

Mind a navigátor, mind a sárkány annak köszönheti létét; hogy megbírkózik a rá nehezedő nyomással amit a Navigátor próba jelent:


  • A navigátor tudata összeomlik, s a szilánkokból egy új lény jön létre, amelyben a szellem szilánkjai már nem alkotnak zárt egészet. Az új elme teljes összhangban van a külvilággal, kiegyensúlyozott és rendkívül racionális.
  • A sárkány tudata kikristályosodik, a tudatalatti rendkívül szoros kapcsolatot hoz létre a tudattal. A sárkány képes meglátni a végtelenül valószínűtlen lehetőségeket, s a pillangó efektust kihasználva valódi alternatívát létrehozni ott, ahol látszólag nem volt választás. Különleges tudalatti képességeik dacára, a sárkányok továbbra is irracionális, érzelmeik szerint élő lények.
"Logically sound? How laughable. The only thing that people use logic for is to see what they want to see and disregard what they do not."

nb23

Flaser grat ez nagyon komolyra sikeredett  :tezsvir: El is képzeltem magamban már ezt jövőbeli képet :D

LuckyDingo

Quote from: Flaser on 2007-10-03, 18:48:30
A következő történet szorosan összefügg a más kitalált történeteimmel, de mivel "sok forrásból merit", ezért már eléggé összefüggőnek tartom, hogy a saját lábán is megálljon:
...
Ezigen  :appl:
Én komálom az ilyen ketrecből elszabadult szuperképességekkel megáldott főhősös dolgokat. Érdekel, hogy mi lesz a Navigátorral XD Amúgy nem sértés, de így az eleje nekem kicsit Elfen Lied kezdés lett /csak nem folyt vér.. egyelőre/ vagy az Ergo Proxy kezdéséhez hasonlított :) Mindkettőt szerettem, szal nem gond :D
Amúgy úgy összességében nem rossz a story, akár még lehetne is belőle valami.
Azért grat hozzá  :jee:

necrologist

Gratz, csodálom hogy október óta itt pihent és fel sem tűnt senkinek
imo egy 26 részes darab bőven lehetne belőle, kíváncsi vagyok, hogy milyen cselekményt tennél a kitalált világ mellé
ha esetleg azóta tovább érett volna a dolog mutasd meg az ujabb verziókat is

LuckyDingo

Quote from: necrologist on 2008-01-22, 20:10:55
Gratz, csodálom hogy október óta itt pihent és fel sem tűnt senkinek
imo egy 26 részes darab bőven lehetne belőle, kíváncsi vagyok, hogy milyen cselekményt tennél a kitalált világ mellé
ha esetleg azóta tovább érett volna a dolog mutasd meg az ujabb verziókat is
lol télleg :D Én csak azért vettem észre, mert A főoldalon megláttam, hogy van ilyen :D Mindegy ami késik nem múlik :P

bandiras2

Megvenném a jogokat a Mysterious universe animálásához, és Brett Shaw kalandjaival kezdeném. Aztán York Ketchikan, hadd szokja a nép. Aztán előzmény jelleggel jöhet a katedrális Kerewinnel, majd a köztes háborúk, mint gundamnál..
Megfelelően tálalva garantált siker lenne. A játéktér az univerzum, és egyéb mögöttes világok, a szereplők nagyon lazák, a cselekmény sírvaröhögős, és ömlik a vér kellő mennyiségben.
Press any key to continue and any other key to quit.

Flaser

A történet végig a Földön játszódna, mivel, mint az mondtam az űrutazás évtizedeket vesz igénybe - jah, és az még csak a szomszéd; ahol lehet, hogy csak egy automata gyártelep, pár űrteleszkóp, vagy akár csak egy tucat űrszonda van.

A Föld maga ugyanakkor elég elborult hely lett: tobzódik az emberiség, sokan - túlontúl sokan - vagyunk. A környezet sok helyen szélsőséges lett, maga az urbanizáció pedig helyenként rákos mételyként burjánzik a felszínen.

Egy ilyen "megavárosban" indul a történet, s maga a tény, hogy nem a hajóján ébred már kínos kérdéseket vet fel a navigátor fejében:

a) Hol a hajó? Egy több quadriliós értékű eszközről beszélünk, ami eddig az egyedüli "játékszere" volt, s amivel tetszés szerint szelhette át a galaxist. Maga a hajó nem szállításra, hanem terjeszkedésre szolgál - felfedezni és kiadnázni a galaxist. A szállítás már automata rendszerekkel történik, az ismeretlentől való félelem és az AI megbízhatatlansága miatt kellett csak "ember" a hajóra.
b) Hogy került a bolygóra? Mi a mennydörgős ménkűt tettek ezek a baseline-ok?
c) Hogy-hogy nem a rendház kezén van? Mit lett a renddel?

Még nem gondoltam ki, hogy legyen-e a városnak jelenkorban azonosítható eredeti, de egy gigászi komplexumról beszélünk (úgy Nihei-esen, csak kevésbé pszichotikus). A Project Eden szintúgy ihlet forrás volt - mélyen, ahova már sose jut el a napfény már primitívek élnek, teljes közösségek a rendszerben lévő elhalt, vagy elhagyott űrben.

Mivel nem nagy fordulat, már lelőhetem a poént: a Föld szarban van, ill. bárminemű poszthumánitást előidéző technológia, gondolat vagy tanítás nem csak elnyomott, hanem üldözött és tiltott.

Hogy pontosan mi történet az egykori imperialista civilizációval amely a csillagokba markolt, az részben maga a történet; de ezen az oldalon is lesznek szereplők.

Pl. Egy új város adminisztrátor, aki a történet során a "másik" (a hatalmasok) oldal probléma körét, etikáját mutatja be, s maga is megjárja a maga kálváriáját. Nagy szerepet kapnak majd az ő csatlósai (vazallusai) és bérencei is, s jóval több lesz mint, a gonosz Nothingem-i serif.

Persze idővel előkerül egy sárkány is, meg egy kiborg aki a tiltás ellenére a elektronizálni szeretné a szellemét, egy neo-nomád, aki genetikailag már nem teljesen ember és végül persze a "kiválasztott", s mint ilyenkor lenni szokott a jós és a jóslat.
"Logically sound? How laughable. The only thing that people use logic for is to see what they want to see and disregard what they do not."

Member

Látszik, hogy sokat gondolkoztál rajta, és nem ma született, de nekem kicsit összeszedetlen.

Quote from: _Anime Wynter_ on 2008-07-16, 03:11:05
akit mindenki kiközösít, bánt, kitagad.
Így nem lenen szabad kezdeni. A közhiedelemmel ellentétben nem minden animefan emo. :)

Kicsit sokallom benne a Jigoku Shoujo utánérzést, a vége szinte teljes egészében a Futakomori utolsó pár része.

A vége elég zavaros, szóval vannak 17-en (ezt mindet megalkotni/megrajzolni, huhh, lenne meló vele), akik a sötétség templomához mennek fény ketrecet idézni? Jobb nevek esetleg? ^^

Egy jó történethez ált. évek kellenek, és sokszor a vége ellentmond az elejével, de a munka nem vész el, csak átalakul. Sok szerencsét hozzá. :)

Nihilus

#168
ATTACK OF THE mutáns transzvesztita élőholt radioaktív malacok

Egyszer elő akarták állítani az állattal kevert nőt a japánok,mint a nekomimik és a többi furry.De a kísérlet FAIL.A malacok mutánsok lettek,és a sikeresen megkreált nekomimik és nyuszífülű jánykák harcolnak velük magical-girl erejükkel.A másik szál TTGL ripoff-parody.Az emberek a malacok elől a föld alá menekültek,mert ha a tiszta embert megharapják,akkor az illető mutáns röfivé változik.Több generáció után már nem emlékeznek miért vannak a föld alatt,de tilos felmenni.Amíg egy Animak( :D ) nevű csávó,a Nurreg brigád vezére fel akar törni a felszínre,magával rángatva kistesóját Nomis-t.( ::) )Animakot lecsukják,ezalatt Nomis talál a földben egy fúró alakú dildót,amit attól fogva a nyakában visel,és a lányok szekálják érte.Mikor meglátogatja Animakot,dícséri a nyakláncot,és azt monja,hogy a dildo Nomis lelke.YOUR DILDO WILL PIERCE THE HYMENS!
Leszakad a tető,egy hatalmas malac esik alá az égből.Utánaesik egy nagymellű,vöröshajú nekomimi is,Ritona(az Okoy már túl szar lenne.),aki egy hatalmas puskával lövöldözi a malacot,mindhiába....Nomis a föld alá ásva menekíti a triót a malacrage alól,és ott talál egy hatalmas macskaarcot...a dildo épp beleilleszkedik!A dildo,mint slusszkulcs beindítja a cicát,amivel harcbakelnek a mangalica ellen,és a falusiak ellen,akiket otthagytak malaceledelnek,de ők is malacok lettek,csak kissebb malacok.Ugyanis a nagy malac egy robotmalac,amit egy kissebb mutáns transzvesztita élőholt radioaktív malac vezet.tehát a malac karmai dildófúróvá alakulnak,és azt bepörgetve átlyukasztották a pecsenyematériált,és a posztapokaliptikus,elsivatagosodott földön találják magukat...Itt találkoznak a többi nekomimi-amazonokkal,akik képesek férfi nélkül is szaporodni.A macskát elnevezik Nnagal-nak,és Animak kap egy mechát a nekomimiktől,akik magical-görlözés mellet mechával is harcolnak,és ezt elnevezi Nurreg-nek.Legyőzik a Lariv nevű malactisztet,kinek hulláját tanulmányozva kifejlesztenek egy ellenszert a mutáció ellen.Így jön több ember is,mint például Nittak és hugai,vagy Ayakkad.Noreel-lel,a homokos mechanicjukkal együtt a brigád elindul megkúrni a bázist...soksok epic fájt a NurregNnagal mechával,legyőzik a malackirályt,aki megsebzi halálosan Animakot,tehát a heppiendet Nomis élvezheti a neko-usagigirl-háremekkel és világuralommal.

THE END

Rounin

Eh, egy pillanatra azt hittem, a mit láttál legutóbb-ban járok és ilyen tényleg van... :haha:

Nihilus

Egyből töltötted volna,mi? :hopp:

Rounin

Igazából csak a "kulcs" vs nekomecha érdekelt volna. :angyali:

Nihilus

#172
A magyar történelmet dolgoznám fel, minden nagyobb krónikának egy-egy anime. Lehet még néhány irodalmi műből is csinálnék.

"Kossuth-san, elfogyott a regimentje!" :hehe:

Huszárok lennének mechákkal, pl. "Lakatos Ignác mechája, a János Vitéz", vagy "Utassy László mechája, a Kinizsi Pál". It would be epic. :D

Meg még a hét ősi, legendás lovag, Álmos, Előd, Ond, Kond, Tas, Huba, Töhötöm, a legendás fegyvereikkel, becsületes nevükön: Tarján, Jenő, Kér, Keszi, Kürtgyarmat, Nyék, Megyer.

Én

Quote from: Nihilus on 2008-12-03, 21:27:06
"Kossuth-san, elfogyott a regimentje!" :hehe:

Huszárok lennének mechákkal, pl. "Lakatos Ignác mechája, a János Vitéz", vagy "Utassy László mechája, a Kinizsi Pál". It would be epic. :D
:facepalm: :lul:
Bár, a Code Geass-ban már volt egy Lánc L. Ottó nevű mecha, szóval ki tudja.

SaiyaGin

Quote from: Én on 2008-12-03, 22:53:42
Bár, a Code Geass-ban már volt egy Lánc L. Ottó nevű mecha, szóval ki tudja.

:rotfl:

Pr3d4k1ng

Black Lagoon féle non-stop shoot keresztezve Nanoha-ban látott feelinges Magic fightokkal.

,,Egy férfi sok jó ügyért harcolhat: az országáért, az elveiért, a barátaiért, egy bájos gyermek orcáján megcsillanó könnycseppért. Ami engem illet, egy rakás pénzért, egy gyönyörű óráért, és némi szaftos francia pornóért a saját anyámat is eladnám."

Xzone

Quote from: Nihilus on 2008-12-03, 21:27:06
[spoiler]A magyar történelmet dolgoznám fel, minden nagyobb krónikának egy-egy anime. Lehet még néhány irodalmi műből is csinálnék.

"Kossuth-san, elfogyott a regimentje!" :hehe:

Huszárok lennének mechákkal, pl. "Lakatos Ignác mechája, a János Vitéz", vagy "Utassy László mechája, a Kinizsi Pál". It would be epic. :D

Meg még a hét ősi, legendás lovag, Álmos, Előd, Ond, Kond, Tas, Huba, Töhötöm, a legendás fegyvereikkel, becsületes nevükön: Tarján, Jenő, Kér, Keszi, Kürtgyarmat, Nyék, Megyer.[/spoiler]

Lol...

Egyszer unalmasabb perceimben nekiálltam párhuzamokat vonni az animés középiskolai élet és a magyar között, és hogy milyen lenne egy magyar high scholl life anime. Sokmindennek megvan a magyar megfelelője, de lenne pár egyedi vonása is szerintem :)

Member

Minden kari jogsit akarna szerezni és a srácok büszkén mutogatnának az ártatlannak látszó lányokra, kérdezve, hogy "neked hány hét után volt meg?"? Meg nálunk nem a suli tetején, hanem a dohányzóban menne a baráti diskurzus? :)

Rounin

Fighting anime-nek jó lenne. A Roma Star harcművészbanda rettegésben tartaná a tanarakat/sulit, de az új fiú(k) jönne rendet tenni, muhaha.... :3x3:

chilip

History's Strongest Disciple Jancsi