Mivel játszottál legutóbb, hogy tetszett?

Started by Fazék, 2004-11-22, 02:38:44

Previous topic - Next topic

JaFaR

Quote from: thrallegyébként a Sam & Max 2-t miért állították le, és lesz-e valaha még abból valami
Úgy néz ki lesz

thrall

Quote from: JaFaRÚgy néz ki lesz
jee, a Sam& Max a 2. legjobb kalandjáték, a Monkey Island után :P

TurboK

Quote from: NimlotAz Arcade játékot nem lehet esetleg letölteni és emulálni?
Ha PS2 az otthoni verzió akkor nagy esély van arra hogy System 246 az arcade verzió, az meg egy ps2 játéktermi boxban. Ugyhogy nemigen fogod emulálni 3 éven belül.

Quotehaloban hogy tévedhetsz el?
Ugy hogy nincs semmi "mission objective" lekérés vagy térkép, ha meg éppen az öldöklés közben nem figyeleik arra a nõi hangra ami mondja hogy mit kell csinálni akkor lemaradok a parancsról és nemtom hogy merre kell menni.
Nem tudom eléggé átlátni a játékot.

QuoteHaloban mindig idegesitettek azok akis izék, a hangukkal és ahogy mozognak.
sztem tök arik. a sarokban alusznak angyal módon vagy összevissza pánikolva rohannak. Sima pisztollyal rázoomolni a fejükre a legjobb. Azért a piros verziók akik nem 2 lövésbe halnak meg azok tudnak idegesitõek lenni. De az erõpajzsos paraszt akkor is rosszab, géppisztollyal bele kell vinni vagy 2 tárat.

Jó lovag, velünk tartasz-e Camelotba a kerekasztal lovagjai közé?

http://www.saunalahti.fi/cse/foobar2000.php target=_blank>http://web.axelero.hu/fka2636/dwnld_fb2k.png>

Stairan

Quote from: NimlotHali! Nekem inkább kérdésem lenne:
Készült az initial-d bõl játék amit pc-n lehet játszani? (ps2-esrõl tudok)
Létezik egy PC-re, a címe Initial D Mountain Venegance, de az annyira rossz, hogy szinte játszhatatlan, szóval azt nem ajánlom..
PS1-re is van egy, annak a címét nem tudom, az nem olyan rossz, azzal el lehet játszani, de a PS2/Arcade verzió a legjobb!

Rounin

Quote from: TurboKDe az erõpajzsos paraszt akkor is rosszab, géppisztollyal bele kell vinni vagy 2 tárat.

Van amikor kevesebb is elég neki. Csak közel kell menni hozzá :D

thrall

Quote from: RouninVan amikor kevesebb is elég neki. Csak közel kell menni hozzá :D
vagy esetleg gránátott mögé :p

Danhibiki

Jeeee, megszereztem a GT4-ben a International A jogsit...elsõ 12 vizsga könnyû, de az utolsó négyet 1óra alatt tudtam megcsinálni ebbõl az utolsó kettõ vagy háromnegyed óráig tartott, de végre zúzhatok egy csomó helyen :whoah:
[COLOR="DarkOrchid"]Ah! My Goddess! Powa...[/COLOR];)

Nimlot

Quote from: StairanLétezik egy PC-re, a címe Initial D Mountain Venegance, de az annyira rossz, hogy szinte játszhatatlan, szóval azt nem ajánlom.QUOTE]

Találtam a játékról némi infót habár rosszul írtad le a nevét :ejnye:  és azt írják hogy 2004-es kiadású a játék. el olvastam valamit vagy? vagy 2004 es játék gagyi lenne (nem láttam a játékból képeket)
"Being too kind is also... cruel!"

Felsmuk

Haloban az "erõpajzsos paraszt"(ez az elite akar lenni?) könnyen kiiktatható, pl ha nem géppityuval tunkolod ész nélkül. Hanem rászállsz túltöltött plazmapisztollyal. Az kiveri a pajzsát, és amíg a fejét rázza egy lövés stukkeral a fejbe és /farewell. Ha nincs palzmastuki, megteszi a plazmapuska, csak ott ésszel kell lõni. Persze a masterlövész se rossz. Vagy ugye ott van a shotgun közelre. És ha nem legendary fokozaton mazoistázol, akkor még a "süni" (needler) is megteszi. A lényeg az hogy pajzsos/páncélos lények ellen a géppuska elég használhatatlan. A jakal (az a dg ameik egyik kezén pajzs van) hasonlóan beszabályozható egy túltölttt plazmastukival. A hunter nagy böszme kék dg állig páncélba) pedig a legegyszerûbb dög. Rá kell leeroykodni, mögé kerülni aztán 1 lövés shotival, stukkerrel vagy mesterlvésszel. Ha nincs nálad egyik se, akkor van gáz. Amúgy egyszer valaki kiáálhatna vlem egy 1v1re Blood Gluchon, régen játszottam már vele multiban.
"Here in the age of Internet porn it's hard to know exactly what percentage of male orgasms occur in front of a computer monitor, but we're going to guess it's more than half. So if you ask when we'll have virtual reality sex, or human/robot sex, the answer from tens of thousands of researchers and inventors is, "We're working as fast as we can, dammit!""

Ramiz

Azért egy baj van az amúgy marha jó Pychonautssal (tényleg, állandóan akkora ötletek vannak benne, hogy csak nézek... ettõl elszoktunk az utóbbi idõben... :) ): a kamerakezelés elég szörnyû tud lenni, bár látszik, hogy segítõkésznek szánták.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Fazék

Quote from: RamizAzért egy baj van az amúgy marha jó Pychonautssal (tényleg, állandóan akkora ötletek vannak benne, hogy csak nézek... ettõl elszoktunk az utóbbi idõben... :) ): a kamerakezelés elég szörnyû tud lenni, bár látszik, hogy segítõkésznek szánták.
Beyond Good & Evil-el játszott maga? Mert ha nem akkor sürgõsen be kell szereznie! :3x3:
Hasonlóan átkozottul jó sztem a stílusa és játékmenete :)

Dreamcleaver

Quote from: FazékBeyond Good & Evil-el játszott maga? Mert ha nem akkor sürgõsen be kell szereznie! :3x3:
Hasonlóan átkozottul jó sztem a stílusa és játékmenete :)

Ezzel csak egyetérteni tudok. Ez a Psychonauts milyen stílusú játék? A képek alapján nem keltette fel az érdeklõdésemet, de ha mondjátok hogy nagyon jó beszerzem.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Ramiz

Quote from: FazékBeyond Good & Evil-el játszott maga? Mert ha nem akkor sürgõsen be kell szereznie! :3x3:
Hasonlóan átkozottul jó sztem a stílusa és játékmenete :)
Hmmm.... hitelezel nekem dvd-t? Vampon egyenlítünk. :lazza:

Dreamcleaver: alapvetõen ügyességi akciójáték, de hatalmas sztorija, karakterei és humoros párbeszédei vannak, amik meg a kalandjátékok sajátja. Mindenesetre sokat kell ugrálni és bigyókat öldösni, de nem lesz unalmas, és van egy csomó psziho-képesség is (ti. az idõ legnagyobb részében mások tudatában - és a saját tudatunkban - kell mászkálni, ahol spéci agyi képességek mûködnek), amik szintén marha poénosak (pl a levitációnál egy gondolatbuborékon lehet nagyot ugrani, lefelé ereszkedésnél meg ejtõernyõként funkcionál, ilyenkor a gondolatbuborék három kis gömbjébe mint kötélve kapaszkodva függ Raz a gondolatbuborék lufiján. Na ezt elég bonyolultan fogalmazham meg, de aki olvasott már képregényt (nem mangát), az tudja úgyis :) )
Egyébként hangulatilag, poénilag és grafikailag a Grim Fandangohoz tudnám hasonlítani.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Stairan

Quote from: NimlotTaláltam a játékról némi infót habár rosszul írtad le a nevét :ejnye:  és azt írják hogy 2004-es kiadású a játék. el olvastam valamit vagy? vagy 2004 es játék gagyi lenne (nem láttam a játékból képeket)
A nevét csak ctrl c+ ctrtl v-ztem.:) Nekem nem annyira tetszett, de ha akarod feltölthetem valahová, ugyanis csak 38MB!:)

Necrid^

HaloZero (2D-s Halo naon poénos 22 mb öszvisz) :)
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Danhibiki

Visszatért a király...:D A Tekken 4 nem igazán tetszett, mert nem volt olyan igazi Tekken hangulata, de ennek az 5. résznek áhh, nagyon jó!!!:whoah:Régi szereplõk új köntösben, sok új dolog...Szóval simán van olyan hangulata, mint anno a Tekken 2-3 nak, sõt még játszhatunk az arcade verziójukkal is még az elsõ részével is:jee: A grafikára nem lehet panasz kitettek magukért a srácok, a pályák nagyon durván néznek ki és a karakterek animációja is nagyon jó, szép. Egy baj van a PS betegség, pontosabban az, hogy néha belelóg 1-2 dolog a másikba (mondjuk a kis kenguru kesztyûje az anyukájába), de annyira nem zavaró, hogy ne lehessen vele játszani:) Érdemes beszerezni, én nem csaldótam most! Nem úgy, mint a 4.-nél...
[COLOR="DarkOrchid"]Ah! My Goddess! Powa...[/COLOR];)

thrall

Quote from: DanhibikiVisszatért a király...:D A Tekken 4 nem igazán tetszett, mert nem volt olyan igazi Tekken hangulata, de ennek az 5. résznek áhh, nagyon jó!!!:whoah:Régi szereplõk új köntösben, sok új dolog...Szóval simán van olyan hangulata, mint anno a Tekken 2-3 nak, sõt még játszhatunk az arcade verziójukkal is még az elsõ részével is:jee: A grafikára nem lehet panasz kitettek magukért a srácok, a pályák nagyon durván néznek ki és a karakterek animációja is nagyon jó, szép. Egy baj van a PS betegség, pontosabban az, hogy néha belelóg 1-2 dolog a másikba (mondjuk a kis kenguru kesztyûje az anyukájába), de annyira nem zavaró, hogy ne lehessen vele játszani:) Érdemes beszerezni, én nem csaldótam most! Nem úgy, mint a 4.-nél...
egyszer kölcsönkaptam 3 hétre, nemakartam visszaadni :D

Danhibiki

Quote from: thrallegyszer kölcsönkaptam 3 hétre, nemakartam visszaadni :D
Teljesen megértelek testvér:tezsvir: !
[COLOR="DarkOrchid"]Ah! My Goddess! Powa...[/COLOR];)

Christian

Soul Calibur 3 - Hogy ennek mi köze az animehoz? Nos a legtöbb szereplõ hangját mind híres japán szinkronszínészek kölcsönzik. Természetesen csak a japó verzióba. Köztük található Kenpachi hangja is pl a Bleachbõl, vagy Pedroé az Excel Sagából.


Dragon Quest VIII - Még nem nyomtam végig... Itt pedig Akira Toriyama rajzolta a karaktereket. Amúgy mindenkinek ajánlom aki szereti az RPG-ket mint pl Final Fantasyt.

Danhibiki

Quote from: ChristianSoul Calibur 3 - Hogy ennek mi köze az animehoz? Nos a legtöbb szereplõ hangját mind híres japán szinkronszínészek kölcsönzik. Természetesen csak a japó verzióba. Köztük található Kenpachi hangja is pl a Bleachbõl, vagy Pedroé az Excel Sagából.


Dragon Quest VIII - Még nem nyomtam végig... Itt pedig Akira Toriyama rajzolta a karaktereket. Amúgy mindenkinek ajánlom aki szereti az RPG-ket mint pl Final Fantasyt.
Hmm SC3 jó kis game:) DQVIII elkezdtem tölteni, de sajna megállt, mert nincs seeder (vagy micsoda:D) nem tudsz egy helyet ahonnan tuti le lehet szedni? Télleg mi van Toriyama mesterrel, nem csinál anime-t?:confused:
[COLOR="DarkOrchid"]Ah! My Goddess! Powa...[/COLOR];)

Nimlot

Quote from: StairanA nevét csak ctrl c+ ctrtl v-ztem.:) Nekem nem annyira tetszett, de ha akarod feltölthetem valahová, ugyanis csak 38MB!:)
Hát a képek tényleg nem mutatnak semmit jót mégis akkor fan-ja lettem az initial-dnek hogy megköszönönném ha valahogy el tudnád juttatni hozzám és meg tudnám nézni :D
"Being too kind is also... cruel!"

TurboK

Quote from: FelsmukHaloban az "erõpajzsos paraszt"(ez az elite akar lenni?) könnyen kiiktatható, pl ha nem géppityuval tunkolod ész nélkül. Hanem rászállsz túltöltött plazmapisztollyal. Az kiveri a pajzsát, és amíg a fejét rázza egy lövés stukkeral a fejbe és /farewell. Ha nincs palzmastuki, megteszi a plazmapuska, csak ott ésszel kell lõni. Persze a masterlövész se rossz. Vagy ugye ott van a shotgun közelre. És ha nem legendary fokozaton mazoistázol, akkor még a "süni" (needler) is megteszi. A lényeg az hogy pajzsos/páncélos lények ellen a géppuska elég használhatatlan. A jakal (az a dg ameik egyik kezén pajzs van) hasonlóan beszabályozható egy túltölttt plazmastukival. A hunter nagy böszme kék dg állig páncélba) pedig a legegyszerûbb dög. Rá kell leeroykodni, mögé kerülni aztán 1 lövés shotival, stukkerrel vagy mesterlvésszel. Ha nincs nálad egyik se, akkor van gáz. Amúgy egyszer valaki kiáálhatna vlem egy 1v1re Blood Gluchon, régen játszottam már vele multiban.
majd ha lesz uj gépem akkor kijátszom legendary fokozaton is, per pill minimum grafikával is akadozott normalon. Geforce 4 MX...

Jó lovag, velünk tartasz-e Camelotba a kerekasztal lovagjai közé?

http://www.saunalahti.fi/cse/foobar2000.php target=_blank>http://web.axelero.hu/fka2636/dwnld_fb2k.png>

Felsmuk

"Here in the age of Internet porn it's hard to know exactly what percentage of male orgasms occur in front of a computer monitor, but we're going to guess it's more than half. So if you ask when we'll have virtual reality sex, or human/robot sex, the answer from tens of thousands of researchers and inventors is, "We're working as fast as we can, dammit!""

TurboK

Quote from: FelsmukJézusom :_piszka:  dobodeldeazonnal!
és mit tegyek a gépbe ahelyett, mert per pill csak egy geforce 2 mx és egy asus agp v3000 (riva128, 4mb) van helyette.

Jó lovag, velünk tartasz-e Camelotba a kerekasztal lovagjai közé?

http://www.saunalahti.fi/cse/foobar2000.php target=_blank>http://web.axelero.hu/fka2636/dwnld_fb2k.png>

sirtomi

Quote from: TurboKés mit tegyek a gépbe ahelyett, mert per pill csak egy geforce 2 mx és egy asus agp v3000 (riva128, 4mb) van helyette.
Nekem egy GF2 MX -em van és elvagyok vele. Persze nem Q4-el játszom :D

Necrid^

Quote from: sirtomiNekem egy GF2 MX -em van és elvagyok vele. Persze nem Q4-el játszom :D
Jó az. és ne sajnáld hogy nem játszol Q4-el mert szvsz egy nagy F*s.
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Dreamcleaver

Quote from: NecridJó az. és ne sajnáld hogy nem játszol Q4-el mert szvsz egy nagy F*s.

Ízlések és pofonok. Szerintem az idei év egyik legjobb fps-e a Quake 4. Ami szerintem egy nagy f*s az pl a FEAR. Rég játszottam ennyire uncsi fps-t.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

katz

Quote from: DreamcleaverAmi szerintem egy nagy f*s az pl a FEAR. Rég játszottam ennyire uncsi fps-t.
Mi az, te nem jáccotál a Doom 3-al? :3x3:

Dreamcleaver

Quote from: katzMi az, te nem jáccotál a Doom 3-al? :3x3:

Dehogynem. Tetszett. :D

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Necrid^

Quote from: DreamcleaverÍzlések és pofonok. Szerintem az idei év egyik legjobb fps-e a Quake 4. Ami szerintem egy nagy f*s az pl a FEAR. Rég játszottam ennyire uncsi fps-t.
maradok Q3nál sokkal hangulatos mint a Q4. meghát minek neki ez az gép igény? (mármint Q4). Fear-el egyetértek mert az ténleg uncsi. h fps akkor csakis hl2. vagy cs:s.
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!