Fórumos találkozó ("meet")

Started by Ramiz, 2004-12-20, 16:04:06

Previous topic - Next topic

Xipe

Quote from: Raggie GordonKb 5 körül még Pirula, Katz, Ramiz és jómagam is ottan csücsültünk és szemeztünk a Bajszival.

bocs sracok ott voltam, eljutottam a felso emeletig(lehet lattatok is, fekete ruha,hosszu haj), de kaptam egy telefonhivest hogy elhunyt egy baratom es le akarok menni a temetesre ami holnap reggel van.

ha tudtam volna valakinek a mobilszamat szoltam volna.
megegyszer bocs sracok.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Baldy

Quote from: Xipebocs sracok ott voltam, eljutottam a felso emeletig(lehet lattatok is, fekete ruha,hosszu haj), de kaptam egy telefonhivest hogy elhunyt egy baratom es le akarok menni a temetesre ami holnap reggel van.

megegyszer bocs sracok.

Semmi gond, elég komoly okból maradtál távol, megértjük.
Õszinte részvétem, nagyon sajnálom a barátodat :(
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Xipe

Quote from: BaldySemmi gond, elég komoly okból maradtál távol, megértjük.
Õszinte részvétem, nagyon sajnálom a barátodat :(

Kosz szepen.
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

katz

Quote from: Xipebocs sracok ott voltam, eljutottam a felso emeletig(lehet lattatok is, fekete ruha,hosszu haj), de kaptam egy telefonhivest hogy elhunyt egy baratom es le akarok menni a temetesre ami holnap reggel van.

megegyszer bocs sracok.
Részvétem

6 után leléptünk és kerestünk 1 kocsmát... izé, akarom mondani egy nyugis helyet ahol vannak iható dolgok is és nem basztat a biztonsági ork. Találtunk is, nem messze a Blahától. A hely egy Rock'n Roll kocsma :whoah: aminek van nem dohányzó része is (csak sajna épp le volt foglalva :beken: ). Ráadásul le lehet foglalni, ingyé :jee: A jelenlévõk megszavazták, h ezentúl ott lehetne a meet.

Pirula: Erre gondoltál? 0.22-es (gyerek) méretben nem igazán találtam mást

Baldy

Quote from: katzRészvétem

6 után leléptünk és kerestünk 1 kocsmát... izé, akarom mondani egy nyugis helyet ahol vannak iható dolgok is és nem basztat a biztonsági ork. Találtunk is, nem messze a Blahától. A hely egy Rock'n Roll kocsma :whoah: aminek van nem dohányzó része is (csak sajna épp le volt foglalva :beken: ). Ráadásul le lehet foglalni, ingyé :jee: A jelenlévõk megszavazták, h ezentúl ott lehetne a meet.

Pirula: Erre gondoltál? 0.22-es (gyerek) méretben nem igazán találtam mást

Na majd megnézem én is azt a kocsmát, amint lehetõség adódik rá :D
De egyelõre szerintem még találkozzunk a BK-nál, és onnan menjünk tovább a "nyugis helyre" :)
A magnumhoz pedig csak annyit: ha tudsz, hozz nekem (is) egyet :D
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

.Attila

Quote from: katzPirula: Erre gondoltál? 0.22-es (gyerek) méretben nem igazán találtam mást
Hmm... sry, :_off:, de csak ez az egy kérdés: tud vki egy jó honlapot, ahol mindenféle fegyverrõl vannak adatok? Tengerészeti, katonai stb. Kíváncsi vagyok a CS:S-es fegyverekre :D

Xipe

Quote from: TriviHmm... sry, :_off:, de csak ez az egy kérdés: tud vki egy jó honlapot, ahol mindenféle fegyverrõl vannak adatok? Tengerészeti, katonai stb. Kíváncsi vagyok a CS:S-es fegyverekre :D

Trive, azokrol tudok en is meselni neked.
nagyreszuk mar volt a kezemben.
_(๏̯͡๏)_

katz

Quote from: BaldyNa majd megnézem én is azt a kocsmát, amint lehetõség adódik rá :D
De egyelõre szerintem még találkozzunk a BK-nál, és onnan menjünk tovább a "nyugis helyre" :)
Ja, különben a fele banda nem találna oda. Egyébként Ramiz tudja hol van pontosan a hely.
Quote from: BaldyA magnumhoz pedig csak annyit: ha tudsz, hozz nekem (is) egyet :D
Én jobban kedvelem a pisztolyokat.
A kedvencem: SiG P226
Hû társam: Röhm Rg96 (egy HK USP copy)

Ramiz

Ja, nagy királyság volt! :cool: Soha többet BK! :D
A hely az Amigo volt. Pesti Est és térkép kombinációval mindenki megtalálhatja.

A foglalás miatt majd biztosra kéni menni (azaz jönni).

Ha úgy alakul a társaság, mehetünk az Óbesterbe is (az egy igen erõsen füstös hely, amirõl Pirula a saját szemével is meggyõzõdött).
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Baldy

Quote from: RamizJa, nagy királyság volt! :cool: Soha többet BK! :D
A hely az Amigo volt. Pesti Est és térkép kombinációval mindenki megtalálhatja.

A foglalás miatt majd biztosra kéni menni (azaz jönni).

Ha úgy alakul a társaság, mehetünk az Óbesterbe is (az egy igen erõsen füstös hely, amirõl Pirula a saját szemével is meggyõzõdött).

Jó hely az amigo nagyon!
Voltam már ott én is párszor, szoktunk oda járni, bár csak ritkán, mert van saját törzshely :D

Pirula

Nah, most értem haza kb. egy órája meetrõl. :D
Ramiz, katz: Isten jó koncertek voltak lenn, kár hogy korán le kellett lépnetek. Láthattatok volna például rokizni is. Az azért egy erõs vizuális atomvillanás. :)
Remélem majd a jövõben is fel tudok keveredi megint egy hasonló mókára, mert ez igencsak ott volt a szeren. :jee:
Quote from: katzPirula: Erre gondoltál? 0.22-es (gyerek) méretben nem igazán találtam mást
Bizony! A hangja azért nem vall gyerekre, meg kapaszkodni is kell bele egy kicsit.

Xipe

na, Pirulaval mi tortent?
leittattatok es otthagytatok valahol? :lol:
_(๏̯͡๏)_

Baldy

Quote from: Xipena, Pirulaval mi tortent?

Nézd a jó oldalát: visszatalált, mint egy jó kiskutyus :)
Biztos Isten segitette utján :D

Xipe

Quote from: BaldyNézd a jó oldalát: visszatalált, mint egy jó kiskutyus :)
Biztos Isten segitette utján :D

ti is csak fel munkat vegeztek latom.
_(๏̯͡๏)_

Pirula

Quote from: Xipena, Pirulaval mi tortent?
Bizony. Elõször elvittek egy helyre ahol tündöklõ szépségû, bájakban bõvelkedõ nõk töltötték csordultig poharam mézédes, bódító nedûkkel. Mikor már elalélni látszottam a boldogságtól és az italoktól megfosztottak földi javaimtól, majd bezártak egy reptéri csomagmegõrzõbe.

Baldy

Quote from: Xipeti is csak fel munkat vegeztek latom.

Én nem voltam benne, de majd következõ alkalommal, és akkor egy hét, mire hazatalál :D:D:D

Pirula

Quote from: BaldyÉn nem voltam benne, de majd következõ alkalommal, és akkor egy hét, mire hazatalál :D:D:D
Mein Gott! Milyen konspirációk mennek itt! Én meg azt hittem hogy csak egy sima meetre megyek, közben meg mindenki a fejemet akarja? Hûha! :)
De mindegy. Már megszoktam hogy csak a testem kell mindenkinek. Kifacsarnak mint egy citromot aztán eldobnak az útszélen.

Xipe

Quote from: PirulaMein Gott! Milyen konspirációk mennek itt! Én meg azt hittem hogy csak egy sima meetre megyek, közben meg mindenki a fejemet akarja? Hûha! :)
De mindegy. Már megszoktam hogy csak a testem kell mindenkinek. Kifacsarnak mint egy citromot aztán eldobnak az útszélen.

pontosan, te ingyen, en pedig olcson adom magam. :hopp:
de azert baldy, a penztarcad meg mindig kell. :rotflol:
_(๏̯͡๏)_

Baldy

Quote from: Xipepontosan, te ingyen, en pedig olcson adom magam. :hopp:
de azert baldy, a penztarcad meg mindig kell. :rotflol:

Ha elviszed, nem lesz paintballozás, ugyhogy mondj le róla. Meg azért is, mert ha megpróbálod, bukni fogsz de csunyán, és akkor saját "hírnevedet" csorbitanád csak :) Tehát nagyon nem éri meg neked a próbálkozás :D

Xipe

Quote from: BaldyHa elviszed, nem lesz paintballozás, ugyhogy mondj le róla. Meg azért is, mert ha megpróbálod, bukni fogsz de csunyán, és akkor saját "hírnevedet" csorbitanád csak :) Tehát nagyon nem éri meg neked a próbálkozás :D

itt kezdek el nevetni igy: MUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA.
talaltam paintball palyat ami fejenkent 2000Ft es benne van a felszereles meg az utantoltes, de ennek majd meg hetfon utanaerdeklodom.
_(๏̯͡๏)_

Baldy

Quote from: Xipeitt kezdek el nevetni igy: MUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA.
talaltam paintball palyat ami fejenkent 2000Ft es benne van a felszereles meg az utantoltes, de ennek majd meg hetfon utanaerdeklodom.

Rendben, abban benne vagyok valszeg :D:D:D

katz

Quote from: Xipeitt kezdek el nevetni igy: MUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA.
Jól hangzik, én benne lennék, de csak a vizsgaidõszak végétõl (február elsõ napjai). Meddig lehet ennyiért nyomni vagy nincs idõkorlát? Milyen terep, épített vagy erdei?

Xipe

Quote from: katzJól hangzik, én benne lennék, de csak a vizsgaidõszak végétõl (február elsõ napjai). Meddig lehet ennyiért nyomni vagy nincs idõkorlát? Milyen terep, épített vagy erdei?

az egyetlen baj vele hogy Ajkán van.
mondjuk ez is jo arra ha peldaul nyaron tartanank egy nagyobb osszeroffenest amikor tobben el tudnanak jonni.
lehet ott satorozni es bogracsban fozocskezni ahol akar a a japan konyha nehany darabjat el is tudnank kesziteni.

emellett van Egerben is egy nagyon jo palya amit szivesen kiprobalnek valamikor.
mindket helyen az arak a kovetkezok:

ÁRAINK:
Bármelyik pályánkon a 4 órás játék díja (teljes felszereléssel, lõszer nélkül) 2000Ft/fõ. A lõszer ára 12Ft/db, 100 db-os kiszerelésben.

Egy kezdõ játékos átlag napi lõszer fogyasztása kb. 2-300 db.

meg nezelodom valami jo kozeli hely utan de a Szentendrei palyarol valaiert nem talalok semmit.

na itt van ami kozelebb van.
Pestszentimren es Alagimajoron szinten van palya.

Hétköznap:

Alapdíj: 3000 Ft/fõ, Festékgolyó:14 Ft/db

Hétvégén:

Alapdíj: 3500 Ft/fõ, Festékgolyó: 14 Ft/db

ez az ar 5 oras jatekra van.
_(๏̯͡๏)_

Raggie

Quote from: PirulaNah, most értem haza kb. egy órája meetrõl. :D
Ramiz, katz: Isten jó koncertek voltak lenn, kár hogy korán le kellett lépnetek. Láthattatok volna például rokizni is. Az azért egy erõs vizuális atomvillanás. :)
Remélem majd a jövõben is fel tudok keveredi megint egy hasonló mókára, mert ez igencsak ott volt a szeren. :jee:
Rendben, akkor majd megpróbálok én is tovább maradni, ja és a rokizásodra én is befizetnék! :hopp:
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Baldy

Xipe köcce infot :)
Amugy nem tudod véletlenül, hogy vízpart környékén van-e ilyen paintball lehetõség nyárra, ahol akár pancsikolni is lehetne? Ugyanis most nyáron is volt ilyen kisebb anime tábor a Velencei tónál, és ha már megyünk, akkor menjünk nagy tömegben :D

Xipe

Quote from: BaldyXipe köcce infot :)
Amugy nem tudod véletlenül, hogy vízpart környékén van-e ilyen paintball lehetõség nyárra, ahol akár pancsikolni is lehetne? Ugyanis most nyáron is volt ilyen kisebb anime tábor a Velencei tónál, és ha már megyünk, akkor menjünk nagy tömegben :D

hat amelyik Ajkán van az kozel van a balatonhoz ha jol tudom.
_(๏̯͡๏)_

Baldy

Quote from: Xipehat amelyik Ajkán van az kozel van a balatonhoz ha jol tudom.

Hmmm... Akkor fél nap paintball, fél nap meg bõráztatás a Balatonparton :):):)
Jó programnak hangzik, de most már ezzel a témával átmegyek az Offtopic threadbe...

Xipe

Quote from: BaldyHmmm... Akkor fél nap paintball, fél nap meg bõráztatás a Balatonparton :):):)
Jó programnak hangzik, de most már ezzel a témával átmegyek az Offtopic threadbe...

rendben.
bar nem tudom en azttom-e magam,ugyanis gyulolom a balatont.
en elmegyek kocsmazni es bemelegitek amire ti odaertek.
_(๏̯͡๏)_

Pirula

Quote from: Xiperendben.
bar nem tudom en azttom-e magam,ugyanis gyulolom a balatont.
en elmegyek kocsmazni es bemelegitek amire ti odaertek.
Paintball elõtt, vagy után kocsma? Mert ha elõtt, akkor a morálnak biztos jót tesz, de kétlem hogy a célzás pontosságát is emeli. :)

Xipe

Quote from: PirulaPaintball elõtt, vagy után kocsma? Mert ha elõtt, akkor a morálnak biztos jót tesz, de kétlem hogy a célzás pontosságát is emeli. :)

kocsma utana.
elotte majd koszontot mondanek egy sor mellett.
_(๏̯͡๏)_