Fórumos találkozó ("meet")

Started by Ramiz, 2004-12-20, 16:04:06

Previous topic - Next topic

Xipe

Quote from: bpka000Ti nagyon ki akartok rángatni az inkognitómból  :rolleyes:

mi mar tudjuk mi es  ki vagy, csak ezt te meg nem tudod.

"attol mert paranoias vagy, meg nem jelenti azt hogy nem figyelunk teged..."
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Raggie

Quote from: bpka000El tudom képzelni amint egy csapat részeg anime-fan hajnal 3kor intro-kat danol iszonyat hamisan a belváros utcáin  :lol:
Látom kezdtek eldurvulni a mostani meettel kapcsolatos elképzelések... No sebaj, csatlakozom(mármint inkább a sörözéshez, mert a hangomtól már több ember szívrohamot kapott)!
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Pirula

Quote from: Raggie Gordon(mármint inkább a sörözéshez, mert a hangomtól már több ember szívrohamot kapott)!
Nyugodtan dalolhatsz majd, a héten relatíve sok blekkmetált hallgattam, hozzászoktam az extrém és inhumán énekhanghoz. :D

Baldy

Én meg már hallottam kecske sivitását miközben herélik, ugyhogy számomra sem lesz teljesen uj a hang, van egy olyan érzésem :D
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Xipe

Quote from: BaldyÉn meg már hallottam kecske sivitását miközben herélik, ugyhogy számomra sem lesz teljesen uj a hang, van egy olyan érzésem :D

ez akkor kb olyan hang lehet mint amit az ocsem adott ki amikor vert vettek tole.
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Baldy

Quote from: Xipeez akkor kb olyan hang lehet mint amit az ocsem adott ki amikor vert vettek tole.

:lol:
Sosem fogom megérteni, miért félnek az emberek a vértõl, szerintem nincs azzal semmi gond, ha az embertõl vért vesznek...
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Pirula

Quote from: Baldy:lol:
Sosem fogom megérteni, miért félnek az emberek a vértõl, szerintem nincs azzal semmi gond, ha az embertõl vért vesznek...
Végülis Xipe nem írta hogy mennyit vettek le...

Xipe

Quote from: Baldy:lol:

vegulis meg csak 6 eves volt amikor tortent es nem talaltak az eret a kezeben.
asszem 4-szer doftek meg en meg kinntrol annyit hallok hogy az ocsem visit.
azt hittem vegre enyem lesz az egesz szoba de sajnos nem valt be.
_(๏̯͡๏)_

Baldy

Quote from: Xipevegulis meg csak 6 eves volt amikor tortent es nem talaltak az eret a kezeben.
asszem 4-szer doftek meg en meg kinntrol annyit hallok hogy az ocsem visit.
azt hittem vegre enyem lesz az egesz szoba de sajnos nem valt be.

:D:D:D
Tûpárnát csináltak az öcsédbõl? :hopp:

Xipe

Quote from: Baldy:D:D:D
Tûpárnát csináltak az öcsédbõl? :hopp:

azt.
_(๏̯͡๏)_

Baldy

Quote from: Xipeazt.

És gondolom mostanra a divatszakmában dolgozik elmaradhatatlan kellékként a divatdiktátorok mellett :hopp:

Xipe

Quote from: BaldyÉs gondolom mostanra a divatszakmában dolgozik elmaradhatatlan kellékként a divatdiktátorok mellett :hopp:

pontosabban fotozik.
_(๏̯͡๏)_

Xipe

Quote from: ShiroiCsak nem õ az, aki korábban Aeternus néven már írogatott a fórumba?

nem nem, ocsem nem ismeri ezt a helyet.
jo is mert ketten 3 nap alatt leszednenk a chello 30 GB-jet.
_(๏̯͡๏)_

Shadowolf

Offolást most abbahagyni, mert különben :morci: leszek.

Ramiz

És ha  :morci: lesz, akkor  :uzi: lesz, és nem lesz senki meeten...
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

katz

Quote from: RamizÉs ha  :morci: lesz, akkor  :uzi: lesz, és nem lesz senki meeten...
:lol:
Így van, inkább CS-zünk :)

Szóval, kell vkinek vmi? pl.: Within Temtation, Nigthwish hasonlók, vagy majd a jövõ héten?

Suszi

Nem fogok tudni jönni szombaton a meet-re. :beken: Sorry. (Családi banzáj) (Csak azért írtam , mert kértétek, hogy szóljunk)

Baldy

Ugy néz ki, hogy most nekem is le kell mondanom a meetet, mert egész napos elfoglaltságom támadt épp arra a napra... gomen

Ramiz

Akkor nem lesz sörözés? ... Na mindegy. Úgyis rég voltam meet-en. Akkor ki lesz? Katz és én?
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Baldy

Quote from: RamizAkkor nem lesz sörözés? ... Na mindegy. Úgyis rég voltam meet-en. Akkor ki lesz? Katz és én?

Sörözni nélkülem is lehet, menjetek nyugodtan :)
Amugy szerintem Xipe is megy, és ha ez tényleg igy lesz, akkor majd õ mutatni fogja az irányt egy jó kis kocsmához, ebben biztos vagyok :D

Xipe

Quote from: BaldySörözni nélkülem is lehet, menjetek nyugodtan :)
Amugy szerintem Xipe is megy, és ha ez tényleg igy lesz, akkor majd õ mutatni fogja az irányt egy jó kis kocsmához, ebben biztos vagyok :D

Ja, en megyek es Pirula is jon.
Baldy meg csak menekul mer felti a penztarcajat.
_(๏̯͡๏)_

Baldy

Quote from: XipeJa, en megyek es Pirula is jon.
Baldy meg csak menekul mer felti a penztarcajat.

Azért nem megyek, mert pont aznap van kendovizsga, amit megsasolok, utána meg iaido bemutató, amit szintén nem hagyok ki :)
És ez állítólag egész napos program lesz, ugyhogy meetrõl valszeg lemaradok. De ha égis hamarabb lenne vége az egésznek, akkor igyekszem átkocogni meetre :)

Raggie

Én is jövök, de sajna a sörözésre biztos nem mivel max fél hatig van idõm. :beken:  :beken:  :beken:
Lehet, hogy nem is baj, mivel ezen a héten szinte minden nap söröztem :D . Ha valaki ott lesz ebben az idõszakban(és valaki csak ott lesz) az hozhatna nekem Samurai Champloo-t ha tud és van neki. Én nálam is ott lesznek az animéim, ugyhugy lesz cserealap :tezsvir: .
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Xipe

Quote from: Raggie GordonÉn is jövök, de sajna a sörözésre biztos nem mivel max fél hatig van idõm. :beken:  :beken:  :beken:
Lehet, hogy nem is baj, mivel ezen a héten szinte minden nap söröztem :D . Ha valaki ott lesz ebben az idõszakban(és valaki csak ott lesz) az hozhatna nekem Samurai Champloo-t ha tud és van neki. Én nálam is ott lesznek az animéim, ugyhugy lesz cserealap :tezsvir: .

Nalam whiskey lesz.
az jo cserealapnak?
_(๏̯͡๏)_

Ramiz

OK. Megnyugodtam. ;)
Felveszem a Bebopos pólóm, hogy megismerjetek. Amúgy hátul szoktunk ülni. 5 körülre tervezem magam.

Raggie

Quote from: XipeNalam whiskey lesz.
az jo cserealapnak?
Aaaaz jó! :D

Well, do ya, punk?"

Xipe

Quote from: Raggie GordonAaaaz jó! :D

en is most indulok kb 20 perc mulva.
nagy,feketebe oltozott ember vagyok,bakancsban(ami persze kek).
_(๏̯͡๏)_

Baldy

Kb. negyed hét, fél hét között futottam be meetre, de sajna már senkit sem találtam ott Kaliburon kivûl, aki annyira közkedvelt ottan, hogy sajnos nem sajátithattam ki a hölgyet :D
Na majd meséljetek, hogy milyen volt a meet, és kérem jelezni, hogy jövõ héten kire számithatok, lévén nagy valószinûséggel ott leszek :):):)

Raggie

Kb 5 körül még Pirula, Katz, Ramiz és jómagam is ottan csücsültünk és szemeztünk a Bajszival.

Well, do ya, punk?"

Baldy

Quote from: Raggie GordonKb 5 körül még Pirula, Katz, Ramiz és jómagam is ottan csücsültünk és szemeztünk a Bajszival.

Xipe el se ment, vagy õ koábban lelépett?