Fórumos találkozó ("meet")

Started by Ramiz, 2004-12-20, 16:04:06

Previous topic - Next topic

Baldy

Quote from: DjinnHa odafigyeltél volna szombaton nem maradsz le a jóról.  ;)
De most itt lapul a dobozban és csak mi töföghetünk vele.  :hehe:  :hopp:
Na meg az akinek még van Tabuja  :rolleyes:

Na akkor átmegyek hozzátok töftöfölni :)
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Djinn

Quote from: BaldyNa akkor átmegyek hozzátok töftöfölni :)
Csak tessék. Bármikor szívesen látunk.
Ha ez a szíved vagya egy-két órára kölcsönadjuk.  :)
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Baldy

Quote from: DjinnCsak tessék. Bármikor szívesen látunk.
Ha ez a szíved vagya egy-két órára kölcsönadjuk.  :)

De ugye akkor majd kettesben hagytok vele? Mert csak ugy az igazi :hopp:
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Xipe

Quote from: BaldyDe ugye akkor majd kettesben hagytok vele? Mert csak ugy az igazi :hopp:

vigyek neked meet-re tofkodnivalot?
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Moha

Látom, Baldy a színvonalt most is hozod. :lol: Jó töftöfölést! :D

Köszi a képet amúgy.

Xipe

Quote from: MohaLátom, Baldy a színvonalt most is hozod. :lol: Jó töftöfölést! :D

Köszi a képet amúgy.

mit gondoltal Moha, szerintem mar szombat ota ezen jar az agya.
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Baldy

Quote from: Xipemit gondoltal Moha, szerintem mar szombat ota ezen jar az agya.

Naná, annyira megtetszett nekem :D

Freyja

Quote from: DjinnDe nem vagyok antialkoholsta, csak a többnyire nem ízlik az íze.
Én is csatlakozom! :D
Kevés kivétellel én sem szeretem az ízét.

Baldy

Quote from: FreyjaÉn is csatlakozom! :D
Kevés kivétellel én sem szeretem az ízét.

És mi tartozik a kivételek közé? :)

Amugy a szomorú hirem az, hogy sem öcsém, sem én nem érünk rá mostani szombaton meetre :(

Freyja

Quote from: BaldyÉs mi tartozik a kivételek közé? :)

Amugy a szomorú hirem az, hogy sem öcsém, sem én nem érünk rá mostani szombaton meetre :(
1-2 likõr, meg vörösbor. Ennyi  :rolleyes:  Tehát iszonyatosan ütõs piák :D

Baldy

Quote from: Freyja1-2 likõr, meg vörösbor. Ennyi  :rolleyes:  Tehát iszonyatosan ütõs piák :D

Az alkoholfogyasztásnak nem az az elsõdleges célja, hogy berugj, az csak egy kis pozitiv mellékhatás :)

Xipe

Quote from: Freyja1-2 likõr, meg vörösbor. Ennyi  :rolleyes:  Tehát iszonyatosan ütõs piák :D

na akkor legkozelebb viszunk vorosbort is.
_(๏̯͡๏)_

Djinn

:tezsvir: Örülök. Eleinte azt hittem ki leszek nevetve emiatt a tulajdonságom miatt, de látom egyátalán nem vagyok egyedül ezzel :rolleyes:  
Én még néha (nagyon néha) vodkát iszom. Pl sárgadinnyéset szeretem. De nem gyünölcslébe, hanem az ízesítése gyünölcsös!  Na még valami amit a "mûértõk" fikázhatnak. Hát én már csak ilyen vagyok. Mindig okot adok arra, hogy leszoljanak.  :hehe:  :rotflol:

Freyja

Quote from: BaldyAz alkoholfogyasztásnak nem az az elsõdleges célja, hogy berugj, az csak egy kis pozitiv mellékhatás :)
Azért vannak, akik nem ezen a vélemyénen vannak. Szívesen összeeresztenélek pár évfolyamtársammal, hogy beszélgessetek el a témáról  :)
(Egyébként én még a pozitív mellékhatásig sem szoktam eljutni.)

Baldy

Quote from: Djinn:tezsvir: Örülök. Eleinte azt hittem ki leszek nevetve emiatt a tulajdonságom miatt, de látom egyátalán nem vagyok egyedül ezzel :rolleyes:  
Én még néha (nagyon néha) vodkát iszom. Pl sárgadinnyéset szeretem. De nem gyünölcslébe, hanem az ízesítése gyünölcsös!  Na még valami amit a "mûértõk" fikázhatnak. Hát én már csak ilyen vagyok. Mindig okot adok arra, hogy leszoljanak.  :hehe:  :rotflol:

Max. a kisebbségi komplexusodért :)
Meg azért, hogy ilyen szentségtelen vodkát vagy képes inni, mint pl.: egy izesitettet :)

Freyja

Quote from: Djinn:tezsvir: Örülök. Eleinte azt hittem ki leszek nevetve emiatt a tulajdonságom miatt, de látom egyátalán nem vagyok egyedül ezzel :rolleyes:  
Miért lennél kinevetve?  :tezsvir:
Több önbizalmat please! :D

Xipe

Djinn, miert lennel kinevetve?
En peldaul nem igazan vagyok oda a tomeny italokert(foleg az izesitett kotyvalekokert), inkabb besorozok vagy borozok.

na, el is felejtettem mit akartam ezzel mondani.
_(๏̯͡๏)_

Baldy

Tehát véletlen volt nálad anno a whisky? :D
Amugy részemrõl a vodkawhisky a kedvencem :)

Djinn

Quote from: BaldyMeg azért, hogy ilyen szentségtelen vodkát vagy képes inni, mint pl.: egy izesitettet :)
Na erre gondoltam.  :hehe:   :)
Ó ha nem lenne elég önbizalmam nem írtam volna be  ezt a vodka dolgot  ;)
Tudom, hogy varázslatos személyem még ezt is túléli  :rotflol:

Xipe

Quote from: BaldyTehát véletlen volt nálad anno a whisky? :D
Amugy részemrõl a vodkawhisky a kedvencem :)

Whiskey?
mi az a Whiskey?
a Whiskey-t szeretem.
az nem is tomeny.
_(๏̯͡๏)_

Baldy

Quote from: XipeWhiskey?
mi az a Whiskey?
a Whiskey-t szeretem.
az nem is tomeny.

Jah nálad is a 80 fokos alkohol a tömény? :)

Xipe

Quote from: BaldyJah nálad is a 80 fokos alkohol a tömény? :)

hehe, azzal meg csak fogmosas utan oblogetek. :rotflol:
_(๏̯͡๏)_

Exo

Most szombaton megyünk (SysOP és jómagam) meet-re, szóval számítsatok ránk! :)

Ha megengedtek egy kérdést, arra lennék kíváncsi, hogy kb. mikorra érdemes odaérnünk?

Xipe

Quote from: ExoMost szombaton megyünk (SysOP és jómagam) meet-re, szóval számítsatok ránk! :)

Ha megengedtek egy kérdést, arra lennék kíváncsi, hogy kb. mikorra érdemes odaérnünk?

kb. 5 ora szerintem az Oktogonon levo Burger Kingben a legfelso emeleten.
_(๏̯͡๏)_

.Attila

Quote from: ExoMost szombaton megyünk (SysOP és jómagam) meet-re, szóval számítsatok ránk! :)
Király, mert mi pont most szombaton nem érünk rá...

Xipe

Quote from: ShiroiMeddig maradtok meet-en úgy általában?

hat BK-ban nem sokat szerintem, atmegyunk biliardozni vagy valami erdekesebb helyre.
_(๏̯͡๏)_

Xipe

Quote from: ShiroiAkkor úgy kérdezem, hogy meddig értek rá?

en peldaul addig erek ra ameddig kedvem tartja.
a tobbiek nem tudom.
_(๏̯͡๏)_

Baldy

Mint ahogy már mondtam, Trvi és én nem érünk rá most szombaton, ugyhogy majd beszámolót kérünk szépen :)

Xipe

Quote from: BaldyMint ahogy már mondtam, Trvi és én nem érünk rá most szombaton, ugyhogy majd beszámolót kérünk szépen :)

mi meg a bulirol.
_(๏̯͡๏)_

Baldy

Quote from: Xipemi meg a bulirol.

Majd MSN-n megkapod a beszámolót, bár nem hiszem, hogy annyira élvezni fogod :)