Fórumos találkozó ("meet")

Started by Ramiz, 2004-12-20, 16:04:06

Previous topic - Next topic

Xipe

Quote from: BaldyMajd MSN-n megkapod a beszámolót, bár nem hiszem, hogy annyira élvezni fogod :)

mazohista vagyok.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Baldy

Quote from: Xipemazohista vagyok.

Én meg szadista :D
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Bruce

Quote from: Baldy
Quote from: Xipemazohista vagyok.
Én meg szadista :D
Mazohista: Büntess!
Szadista: Neeeem :gonoszvigyor: !

Egyébként télleg havonta lesz spec. meet? Mert hetente felmászni Bp-re kizárt hogy megoldható, de tesómmal majdnem elmentünk a mostanira... Csak olyanok vagyunk mint Al Bundy-ék: soha nem jön össze semmi :beken:  :rolleyes: De a következõre (talán...) feljuthatunk :)

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

Xipe

Quote from: BruceMazohista: Büntess!
Szadista: Neeeem :gonoszvigyor: !

Egyébként télleg havonta lesz spec. meet? Mert hetente felmászni Bp-re kizárt hogy megoldható, de tesómmal majdnem elmentünk a mostanira... Csak olyanok vagyunk mint Al Bundy-ék: soha nem jön össze semmi :beken:  :rolleyes: De a következõre (talán...) feljuthatunk :)

igen ugy nez ki havonta lesz ilyen kulonleges meet.
pontos napot meg nem tudunk, de majd kitalalunk valamit.
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Djinn

Quote from: Xipeigen ugy nez ki havonta lesz ilyen kulonleges meet.
pontos napot meg nem tudunk, de majd kitalalunk valamit.
Akkor most hétvégén nem lesz Catan ?  :)  
Se semmi más játék? És mi lesz a hozám hasonló gyerkõcökkel???  :hehe:
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Assassin

Xipe: "Köszönök mindent!"
" There is no sin to know their sins."

Xipe

Quote from: DjinnAkkor most hétvégén nem lesz Catan ?  :)  
Se semmi más játék? És mi lesz a hozám hasonló gyerkõcökkel???  :hehe:

jottok ti is most meet-re?
mert felolem lehet Catan.
de  mehetunkbiliardozni is vagy csocsozni.
esetleg izesitett vodkat inni.
_(๏̯͡๏)_

Xipe

Quote from: AssassinXipe: "Köszönök mindent!"

(^)0.o(^)
_(๏̯͡๏)_

Djinn

Quote from: Xipejottok ti is most meet-re?
mert felolem lehet Catan.
de  mehetunkbiliardozni is vagy csocsozni.
esetleg izesitett vodkat inni.
Hát szeretnénk. De nem tudom, mi lesz belõle, mert  :hogyaza: (lásd offtopic)
Nekem a biliárd is jó. De elõre szólok, hogy iszonyat ügyesen tudom a feketét  a likakba varázsolni. Vagy a fehéret úgy hogy semmihez nem ér hozzá. Szóval ebben is zseni vagyok  :)  :rotflol:

Xipe

Quote from: DjinnHát szeretnénk. De nem tudom, mi lesz belõle, mert  :hogyaza: (lásd offtopic)
Nekem a biliárd is jó. De elõre szólok, hogy iszonyat ügyesen tudom a feketét  a likakba varázsolni. Vagy a fehéret úgy hogy semmihez nem ér hozzá. Szóval ebben is zseni vagyok  :)  :rotflol:

mint mindenben.
_(๏̯͡๏)_

Djinn

Na akkor lenne egy olyan kérdésem, hogy most hétvégén lesz e társasozás vagy nem? Mert itt már mindenrõl volt szó. Havi, kétheti , heti rendszerességrõl.... Ha lesz, melyik nap lesz? Van egyátalán rá igény?
Gondolom a hagyományos meet hagyományos helyen veszi kezdetét, ugye? De oda mikorra kell menni (mintha 5-óráról lett volna szó.)?

Csak azért kérdem mert itthon erõs nyomást gyakorolnak ránk valami rokonlátogatással.  :eeek:

Xipe

Quote from: DjinnNa akkor lenne egy olyan kérdésem, hogy most hétvégén lesz e társasozás vagy nem? Mert itt már mindenrõl volt szó. Havi, kétheti , heti rendszerességrõl.... Ha lesz, melyik nap lesz? Van egyátalán rá igény?
Gondolom a hagyományos meet hagyományos helyen veszi kezdetét, ugye? De oda mikorra kell menni (mintha 5-óráról lett volna szó.)?

Csak azért kérdem mert itthon erõs nyomást gyakorolnak ránk valami rokonlátogatással.  :eeek:

most hetvegen nem tarsasos meet lenne hanem mezei Burger King-es meet.kezdes kb 5 ora.
a tarsasos meet rendszeresseget meg nem hataroltuk be(ehhez kellene egy thread meg egy poll baldy).
_(๏̯͡๏)_

Ramiz

Mi Raggie-vel elõreláthatólag hatra megyünk, és civesen elmegyünk sörözni vagy teázni is, persze maradhatunk ott is, mindegy, fõ a rugalmasság. Illusztráció: :hopp: ( :D )
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Djinn

Hát mi mégsem tudunk menni.
Úgyhohgy egyenlõre megússzátok a biliárd bemutatóm. Pedig sokat lehetne rajtam nevetni  :rotflol:
Na majd legközelebb  :rolleyes:

Xipe

Most az en tarsasagomat is megusszatok.
kozbejott valakinek a nem vart latogatasa.
_(๏̯͡๏)_

katz

Kell vkinek egy P.O.D. cd? Xipe rám bízta terjesztésre, de ha nem tart rá senki igényt akkor nem viszem...

Xipe

Quote from: katzKell vkinek egy P.O.D. cd? Xipe rám bízta terjesztésre, de ha nem tart rá senki igényt akkor nem viszem...

tartsd meg karacsonyig aztan passzold le valamelyik csaladtagnak.
_(๏̯͡๏)_

Ramiz

Sorry a Blitzmeetért, de elShadowrunoztuk az idõt... (Úristen, ha ezt a magyartanárom látná! :D ) Meg az Oldboy-t sem tudtuk kihagyni... de nagyon :cool: volt!
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Exo

Tegnapi meet: :ejj:

Eléggé vérszegényen voltunk, össz-vissz 3 fõ + 2 (5 percig).
Nagyon kár, hogy nem tudtunk találkozni a társaság többi tagjával...

Nah mind1, talán máskor...

EDIT: és megint hangos Aoi-s többség volt, de egyeseken jókat lehetett nevetni: egy srác ki akart nyitni egy ablakot, de addig feszegette, amíg tönkre nem vágta... :lul:

katz

Quote from: Exo...megint hangos Aoi-s többség volt, de egyeseken jókat lehetett nevetni: egy srác ki akart nyitni egy ablakot, de addig feszegette, amíg tönkre nem vágta... :lul:
kemény 10 perc szerencsétlenkedés után :eeek:  :rotflol:
Mellette pedig jókat röhögtünk Pedo Bear-en :D

Feldin

Most szombaton talán már megyek. Vagyis 80%.
Attól függ mikor lesz egy izé amire meghívtak.
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Damnatus

Hali!

Talán én is jövök...

Ramiz

Nekem szalagavató lesz és utána... nosöööö.... hatalmas nagy sörivás. Reményeim szerint. :D Úgyhogy nem valószínû, hogy megyek meetre. De ha nagyon ótvar a mûsor, akkor lelépek.

Feldin

:( csak jövõhéten meetelek. Viszont akkor catan-ozzunk!!!!!!!!!!
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

katz

Most én sem leszek

Xipe: a POD igéjét terjesztve felszenteltem Exo atyát és átadományoztam neki a szent mini ereklyét

Xipe

Quote from: katzMost én sem leszek

Xipe: a POD igéjét terjesztve felszenteltem Exo atyát és átadományoztam neki a szent mini ereklyét

In nomine Patri et Filie et Spiritus Sancti, Amen.

rendben.
_(๏̯͡๏)_

Exo

Quote from: katza POD igéjét terjesztve felszenteltem Exo atyát és átadományoztam neki a szent mini ereklyét

Ez így történt! :)

És én hallgatom eme dicsõ igét! :)

Köszönöm! :)

U.i.: Ámen! :D

Xipe

Na, kire szamithatunk meet-en holnap?
_(๏̯͡๏)_

Fazék

én most biztosan nem tudok menni, de jövõ héten már szeretnék. jövõ héten lesz a társasjátékos?

.Attila

Quote from: XipeNa, kire szamithatunk meet-en holnap?
Szerintem most senkire, egy csomóan lemondták.