Fórumos találkozó ("meet")

Started by Ramiz, 2004-12-20, 16:04:06

Previous topic - Next topic

.Attila

Quote from: Raggie GordonÉn is eztet akartam kérdezni! Bonci, Baldy?? Most mi lesz?(tudom, hogy ez elég nagy bunkóságnak hangzik, hogy másokat gürcöltetek azért, hogy legyen meet, de ez a közösség érdeke, és csak rákérdezek :D ).
Sry, megfeledkeztem róla, jó kis hetem volt múlt héten, most is.
Tesóm azt mondja, ha van elég érdeklõdõ, akkor talán még nem késõ a helyet lefoglalni, ma este meg megcsinálom a szavazást.

Raggie

Quote from: BonciSry, megfeledkeztem róla, jó kis hetem volt múlt héten, most is.
Tesóm azt mondja, ha van elég érdeklõdõ, akkor talán még nem késõ a helyet lefoglalni, ma este meg megcsinálom a szavazást.
Miaz hogy!!! Még jó, hogy van érdeklõdõ!!!!! Ha nem nagy gond(én is jókor írom ezt :D ), akkor feltétlenül foglaljátok le. Azért nem firtattam elõbb, mivel ez a minden második vasárnap már annyira megszokott volt. Nna mind1, az a lényeg, hogy lesz! Huhh, megnyugodtam! :D

Edit: és minden elismerésem Bonci és Baldy kollégáknak amiért ennyit fáradoznak a táraságért!  :merci:  :tezsvir:
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Assassin

Quote from: Raggie GordonMiaz hogy!!! Még jó, hogy van érdeklõdõ!!!!! Ha nem nagy gond(én is jókor írom ezt :D ), akkor feltétlenül foglaljátok le. Azért nem firtattam elõbb, mivel ez a minden második vasárnap már annyira megszokott volt. Nna mind1, az a lényeg, hogy lesz! Huhh, megnyugodtam! :D

Edit: és minden elismerésem Bonci és Baldy kollégáknak amiért ennyit fáradoznak a táraságért!  :merci:  :tezsvir:

Velem elméletileg kissé sokan fognak jönni, szám szerint inkább nem mondom. :)
Lehet a végén nem férnénk be.. :D
" There is no sin to know their sins."

Raggie

Quote from: AssassinVelem elméletileg kissé sokan fognak jönni, szám szerint inkább nem mondom. :)
Lehet a végén nem férnénk be.. :D
Nna azért mondjad, mert ez az eshetõség igencsak fenn ál ott ahova megyünk! :izgulós emotikon: ...
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Assassin

Quote from: Raggie GordonNna azért mondjad, mert ez az eshetõség igencsak fenn ál ott ahova megyünk! :izgulós emotikon: ...

...nem merem..: 9 ember kb és nem számoltam bele magam :D .remélen nem volt ilyesztõ a szám :haha:  :D

Ramiz

:eeek: Akkor tényleg ennyien fogjuk imádni az Animét a vasárnap esti Anime-Misén: :hail: ... :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Assassin

Quote from: Ramiz:eeek: Akkor tényleg ennyien fogjuk imádni az Animét a vasárnap esti Anime-Misén: :hail: ... :D

:lul:  :lul:  :lul:
Csak nehogy eltévedjenek a "báránykák" ez idõ alatt.... :__devil:  :D

Raggie

Szvsz az még nem sok, de töb ne nagyon legyen! Akkor most rekordot fog döntögetni a vetítés(idáig max 6-7 ember gyûlt össze!)
Ja, és kb 300-400 ft legyen azért mindenkinél, most olcsóbb lesz, mert sokan leszünk de azért sohase lehessen tudni)

Well, do ya, punk?"

Assassin

Quote from: Raggie GordonSzvsz az még nem sok, de töb ne nagyon legyen! Akkor most rekordot fog döntögetni a vetítés(idáig max 6-7 ember gyûlt össze!)
Ja, és kb 300-400 ft legyen azért mindenkinél, most olcsóbb lesz, mert sokan leszünk de azért sohase lehessen tudni)

Tökéletesen tisztában vagyok vele, és szerintem a többiek is. :)
Számomra szerinted nem volt meglepõ, amikor megtudtam??!

Ramiz

Quote from: Raggie GordonJa, és kb 300-400 ft legyen azért mindenkinél, most olcsóbb lesz, mert sokan leszünk de azért sohase lehessen tudni)
Hé, nem számoltad be se a sört, se a vízipipát! :lazza:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Raggie

Én automatikusan beleszámoltam, csak azt nem számoltam bele, hogy õk beleszámolják-e! :D

Well, do ya, punk?"

.Attila

Sry emberek, a szavazással elmaradtam.
Van-e ellenvetés a múlt heti gyõztes, a Vampire Hunter D: Bloodlust ellen? Ha van, szavazást állítok fel, ami igen gyors lefolyású lesz :)
Ghibli filmeket már úgysem lehet lejátszani.

katz

Quote from: BonciSry emberek, a szavazással elmaradtam.
Van-e ellenvetés a múlt heti gyõztes, a Vampire Hunter D: Bloodlust ellen? Ha van, szavazást állítok fel, ami igen gyors lefolyású lesz :)
Mikor lesz meet?
Én most nem, csak a köv héten érek rá...

Ramiz

Quote from: BonciVan-e ellenvetés a múlt heti gyõztes, a Vampire Hunter D: Bloodlust ellen? Ha van, szavazást állítok fel, ami igen gyors lefolyású lesz :)
Akkor ez most azt jelenti, hogy mindenképpen Bloodlust lesz? :D
Amúgy nekem jó, csak kezdjük el tényleg 5-kor, mert utána rohannom kell.
Viszont egy jó darabig az Angel's Egg is listás volt, ahhoz mit szóltok? Szerintem az nagyon érdekes lehet!

---

Akik jönnek meetre, és van dvd írójuk, azok közül nem tudna kiírni nekem valaki animét és/vagy mangát (ti. eléggé kifogytam)? Animébõl pl. érdekel az Angel's Egg, a Lain, a Boogiepop Phantom, a Full Metal Alchemist, a Samurai Deeper Kyo. Mangából a Berserk (3.tól), Akira (4.tõl).

.Attila

Quote from: RamizAmúgy nekem jó, csak kezdjük el tényleg 5-kor, mert utána rohannom kell.
Viszont egy jó darabig az Angel's Egg is listás volt, ahhoz mit szóltok? Szerintem az nagyon érdekes lehet!
Az animenfo-s 6.4/10-es értékelés engem eléggé elijeszt, szóval szerintem hanyagoljuk.
A kezdésrõl meg annyit, hogy nem engem kell gyõzködni, hanem a késõket, mert az mindig van.
És igen, ezen a héten lesz vetítés, ha tesóm le tudja foglalni a helyet.

Zelmor

Quote from: BonciAz ki? :rolleyes:
Egyébként igaz. Leginkább a kártyázókkal vannak nagy harcban, azokat azonnal elküldik.
Mellesleg az Aoi-sokkal nekem is bajom van, tényleg iszonyat hangosak és nem veszik észre magukat, sõt, engem szólnak le, hogy hangos a gépem, és nekiállnak dirigálni, hogy vegyem halkabbra, mintha övék lenne a BK 2. emelete.

Na ezt nem értem, pár másik hozzászólással egyetemben? Milyen aoi-sok meeten lol?! Szvsz meet eléggé klikkesedett, van egy hátrahúzódó _CSENDES_ idõsebb korosztály (joh, +3-4 év az átlag szal marha vének meg minden :P) és van egy, a lépcsõhöz közeli csoport. Ált. velük van baj, mivel sokan nem fogják fel, h nem a meeten összegyûlt emberek tesznek szívességet a BK-nak hanem a ezetõség nekik h megtûri õket. Hova akarok kilyukadni? Nem kéne annyit (meg annyira) hangoskodni és nem basztatná a népet a biztonsági õr vagy az üzletvezetõ. Szintúgy idejön, h nem kéne laptopon animét vagy másegyebet nézni, valamint kártyázni, mivel a szabályzatban benne van (BK találta ki) h laptop szintû elektronikai kütyükek használni valamint kártyázni TILOS!

Amúgy meg kik azok az 'aoi-sok' lol?! A két admin Gyõrött él, a két moderátor meg csak tanulni (na jó, lopni a napot) járt/jár/fog járni Pestre. Az, h 2-3 fórumita ott mászkál. Másik hogy harc aoi meg usteam fórumok közt... Ez az egész nagyon :wtf:

.Attila

Aoi-sok azok, akik az aoi fórumra járnak, nem csak adminok meg modok.
Laptop-ot nem lehet használni... lol, üzletember bemegy, mert éhes, de közben dolgoznia is kellene, akkor mit csinál?
Egyébként én most nem a BK-t szidtam. Én csak azt mondom, hogy az aoi-sok engem piszkálnak, miközben õk maguk még a laptop hangját is úgy elnyomják, hogy ha még oda is ragasztom a fülem a hangszóróhoz, akkor sem hallom.

Zelmor

Mégis kik azok az aoi-sok? Jó lenne ha nevekkel támasztanád alá érvelésedet. Két 12 éves üvöltözõ birkát ne nevezz 'aoi-s' nak, mert ennyi erõvel index.hu-snak vagy gamestar-osnak is nevezheted õket. :P A hétköznapi beszédben elterjedt kifejezés rájuk: tardok.

.Attila

Quote from: ZelmorMégis kik azok az aoi-sok? Jó lenne ha nevekkel támasztanád alá érvelésedet. Két 12 éves üvöltözõ birkát ne nevezz 'aoi-s' nak, mert ennyi erõvel index.hu-snak vagy gamestar-osnak is nevezheted õket. :P A hétköznapi beszédben elterjedt kifejezés rájuk: tardok.
Tudod, mivel én a kapcsolatot a USTeam-esekkel tartom, nem ismerkedek másokkal ott, legfeljebb 1-2 emberrel, és természetesen nem a hangosakkal, így neveket sem tudok. Látásra viszont meg tudnám mondani, ki az, aki legtöbbször szokott piszkálni, hogy vegyem halkabbra a gépet, mert õket zavarja, vagy mert lent meghallják. Miközben a háttérben akkora hangzavart csinálnak mások, hogy én alig hallom a gépet, hát még lent mit hallhatnak belõle, de a hangoskodóknak nem nagyon szólnak, mert vhogy a hangzavar nagyon nem akar elülni.
Namost, ez a bizonyos személy ha jól tudom, Aoi-s.

Zelmor

Nagyobb baj, hogy egyesek laptoppal mászkálnak be és ott bámulnak animét. Dobták már ki a meetet egy-két helyrõl, nem is ok nélkül. Ez csak egy újabb érv, hogy miért nem megtûrt jelenség ott ahol épp van, míg a meleg idõ be nem áll.
Quote from: DjinnSzerintem meg jó lenne ezt az egészet abbahagyni. Az ittlévõ emberek nagyrésze az életben nem találkozott "aoi"-s emberrel és senkivel semmi baja. Nem fair, hogy azért mert 1-2 embernek baja van 1-2 másikkal, akkor azt egybõl egy egész fórummal azonosítják. És ha probléma van azt is meg lehet beszélni ellenségeskedés nélkül. Szerintem legalábbis. Tudtommal itt mindenki 10 év fölötti vagy nem? Akkor meg ne gyerekeskedjetek már, ha lehet!! :ejj:

edit:  :)

Pontosan. Ahogy Djinn is mondta, ne tessék ehhez hasonló kifejezésekkel élni. thx

Assassin

Semmilyen. Tökéletes :D

.Attila

A gyõztest úgy értettem, hogy erre a hétre áttolva. Nem is a múlt héten, hanem 2 héttel ezelõtt a 2. helyezet :) Ok, akkor tehát nincs, VHD Bloodlust lesz.

Darkstar

Quote from: BonciA gyõztest úgy értettem, hogy erre a hétre áttolva. Nem is a múlt héten, hanem 2 héttel ezelõtt a 2. helyezet :) Ok, akkor tehát nincs, VHD Bloodlust lesz.

És pontosan mikor?
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

.Attila

Quote from: DarkstarÉs pontosan mikor?
De gyors reply volt :)
Vasárnap 17kor, ha a tesóm megszervezi.

katz

Quote from: BonciDe gyors reply volt :)
Vasárnap 17kor, ha a tesóm megszervezi.
Én pont nem érek rá. Rákövetkezõ héten (29.) lehetne tartani egy társasjátékosat...

Djinn

Quote from: katzRákövetkezõ héten (29.) lehetne tartani egy társasjátékosat...
Yes
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

katz

Quote from: DjinnYes
Akkor már 3-an lennénk rá, igaz? Még vki?

Raggie

Vampire Hunter D-t a népnek!!! :D :jee:
Akkor most vasárnap ötkor ottleszünk(én meg Ramiz biztosan!).

Well, do ya, punk?"

Darkstar

Quote from: BonciDe gyors reply volt :)

Lecsaptam a lehetõségre.  :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Raggie

Quote from: DarkstarLecsaptam a lehetõségre.  :)
Naggyon helyes! :D Akkor jöttök?

Well, do ya, punk?"