Fórumos találkozó ("meet")

Started by Ramiz, 2004-12-20, 16:04:06

Previous topic - Next topic

Kvikveg

Szavazatom: Oh! My Goddess! :D
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

.Attila

katz

Quote from: BonciAkkor mondjuk jöhetne a Whisper of the Heart? És akkor következõre a Neko no Ongaeshi.
Mindenki csak kérdez, hogy ez jó, az jó lenne... szavazzatok! Mindenki csak egyet mondhat (a Whisper of the Heartot :__devil: :p).
Ez most hétvégén lenne? Ha igen akkor mindegy :haha:
Jövö héten milyen meet lesz? társas v vetítés?

.Attila

Na ez így nagyon nehezen megy. Nyitok egy ideiglenes topicot, ott lehet szavazni, és az lesz a végeredmény. A moderátorokat megkérem, legalább vasárnap délig hagyják élni.

Ramiz

Sajnálom, de a Titanic most elsõdleges... pedig kíváncsi vagyok a Ruonuriorira is meg a Howl's-ra is.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Kvikveg

Rossz hirem van: funyiras lesz a telken. En fogok fuvet nyirni egy kapa es seprunyellel megszerelt funyiroval. Szep latvany lesz.
Szoval nem tudok jonni.  :bruhuhu:  :eeek:  :mad:

Ramiz: kifizetem a ram eso osszeget. :jee:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Animal

Mi mennénk Djinnel, de nem tudjuk, hogy végülis mikor kezdõdik? 3-kor vagy 5-kor? És mégegy kérdés: nem leszünk túl kevesen hozzá?

.Attila

No, ez jó volt :)
Annyira, hogy külsõs nézõk elkezdtek érdeklõdni :)

A következõ nemtom mikor lesz, de mostantól lehet ajánlásokat tenni. Az ajánlásokat egy ideig gyûjtjük, majd ki lesz írva egy szavazás.
Az eddig felsorolt anime-k benne lesznek a következõben is, azokat nem kell ajánlani.
Én ajánlom köv alkalomra a SamuraiX OVA 2-t.

Ramiz

Én azt hiszem, május második hetéig nem kéne kimozdulnom az asztalom mellõl... :(
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Baldy

Lehet választani idõpontban: 2 vagy 4 hét mulva.
De hogy félreértés ne essék itt vannak a pontos dátumok: április 17. vagy május 1.

Hogy mit nézünk: amit a legtöbben megszavaztok, de azt elõre kitûzöm: aki nem jön el, az ne szavazzon, mert ugyebár minek vegyük figyelembe az õ kivánságát, amikor úgysem jön el...

Ui.: ha meg valaki beigéri, hogy eljön, akkor az tegye is azt...
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

katz

Quote from: BaldyLehet választani idõpontban: 2 vagy 4 hét mulva.
De hogy félreértés ne essék itt vannak a pontos dátumok: április 17. vagy május 1.
ápr 17.
Hogy mit? Még nem tom. Vmi Ghiblit v vmi olyat amit még nem láttam. Egy jó mesét v vígjátékot. Pszicho, dráma nem kell, arra ott a való élet...

.Attila

Lesz szavazás, majd megnézed, mi milyen ;)
A Neko No Ongaeshi pl. megfelel neked, az Ghibli alkotás.

Baldy

No tehát eddig katz és Feldin voltak azok, akik szavaztak, mindketten 17-re. Én is erre teszem a szavazatomat :)
Többiek? :)
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Raggie

Én is az ápr. 17-re szavazom, de csak kényelmi szempontokból, tehát ha minden kötél szakad, akkor a másik idõpont is jó.
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Djinn

Két szavazat leadva április 17-re. :D
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Xipe

MAJUS 13.
de csak azert mert pentek.

de nekem is jo a 17 elorelathatolag.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Baldy

Akkor eddig 8:0-ra vezet április 17-e :)
Akik április 17-re szavaztak:

Kvikveg
Djinn
Animal
Feldin
katz
Raggie Gordon
Xipe
És szerény személyem :)

Közben azon is lehet ám gondolkodni, hogy mit nézzünk meg, szóval kéretik ajánlatokat feltenni, és szavazni :)
És mivel elõre láthatólag április 17 lesz a megszavazott idõpont, ezért javasolnám, hogy az ajánlatokat, hogy mit is nézzünk majd aznap, azt ezen a héten péntekig vagy szombatig tegyétek meg, és utána indulhat a szavazás, ami monjuk jövõ hét péntekig tartana

katz

Quote from: BaldyKözben azon is lehet ám gondolkodni, hogy mit nézzünk meg, szóval kéretik ajánlatokat feltenni, és szavazni :)
És mivel elõre láthatólag április 17 lesz a megszavazott idõpont, ezért javasolnám, hogy az ajánlatokat, hogy mit is nézzünk majd aznap, azt ezen a héten péntekig vagy szombatig tegyétek meg, és utána indulhat a szavazás, ami monjuk jövõ hét péntekig tartana
Vmelyiket ezek közül:
- Neko No Ongaeshi
- Nausicaa
- Howl's Moving Castle

.Attila

K, akkor ezek felkerülnek a listára. De csak egyre szavazhatsz majd.

Xipe

ezekbol nekem barmelyik megfelel.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Kvikveg

Fazék

és hánykor kezdõdik a vetítés? 7 óra túl késõ lenne?

Baldy

Quote from: Blimpés hánykor kezdõdik a vetítés? 7 óra túl késõ lenne?

Szerintem az 5, maximum 6 óra lenne a jó, mert ki tudja, meddig huzódna el... És hát másnap munkanap ugyebár :beken:

Fazék

Quote from: BaldySzerintem az 5, maximum 6 óra lenne a jó, mert ki tudja, meddig huzódna el... És hát másnap munkanap ugyebár :beken:
hát már akinek :)

én csak azért érdeklõdtem a 7 iránt, mert jászberényi ismerõseim, akiket érdekelne a vetítés sajnos csak vasárnap 7-re érnek föl Pestre... :(
na mindegy, majd legközelebb talán, úgy néz ki elég gyakran lesz vetítés, ha havi 1-re el tudnak jönni talán az is jó lesz

katz

Quote from: BaldySzerintem az 5, maximum 6 óra lenne a jó, mert ki tudja, meddig huzódna el... És hát másnap munkanap ugyebár :beken:
4-fél 5-tõl jó nekem...

.Attila

Feldin

http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

.Attila

Quote from: Feldinén a howlra szavazok!!!
A szavazás csak késõbb lesz. Most csak az ötleteket mondjátok, és nem kell többször ugyanazt, mert ha egyszer mondjátok, akkor már felkerül a listára.
Ajánlom a SamuraiX OVA2-t (Rurouni Kenshin OVA2) egybekapcsolva AMV nézéssel, mert az OVA csak 1 óra.

Darkstar

Ez az indexrõl való:
 "Elõvételben csaknem minden jegy elkelt a Páncélba zárt szellem 2. és a Gõzfiú címû filmekre. A két anime a fesztivál két legsikeresebb filmje eddig, ezekbõl  pótvetítést tartanak."
Tetszik az emberek hozzáállása.  :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Kvikveg

Lesz szombaton barhol barmilyen meet? Vagy most a szombatiak megszuntek?
Ui kora du uszok, este 8 GitS2, kozotte nagy semmi...
Naptarban lattam, csak biztos akarok lenni benne.
edit: kozben megoldodott a problema.