Fórumos találkozó ("meet")

Started by Ramiz, 2004-12-20, 16:04:06

Previous topic - Next topic

Darkstar

Quote from: Raggie GordonNaggyon helyes! :D Akkor jöttök?
Valszeg igen!  :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Relunx

Ha rossz lesz az idõ (pl esni fog), akkor hol lesz a meet? Úgy tudom hogy a Burger King 2.dik emelete még felújítás alatt van. (nem baj van 1. emelet is :D)

Relunx

Raggie

Quote from: RelunxHa rossz lesz az idõ (pl esni fog), akkor hol lesz a meet? Úgy tudom hogy a Burger King 2.dik emelete még felújítás alatt van. (nem baj van 1. emelet is :D)

Relunx
Nem oda szoktunk már járni!! Van egy Sirius teaház nevezetû hely az MK-hoz közel. Oda szoktunk már járni, mert nyugisabb, nincsenek Aoi-sok és ott van vetítési lehetõség( :jee:  :whoah:  :cool: ). Bõvebb infoért nézd meg az elõzõ vetítés topicját, de szvsz ebben a topicban is leírta Baldi vagy Bonci valahova a pontos címet.
Ja és ezt nem újítják föl tudtommal! :D

Darkstar: És ti hányan(csak ketten hugival? :) )?
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Ramiz

Sirius teaház: 1088 Budapest, Bródy Sándor u. 13. .
Elég nehéz megtalálni, én mindig 3szor elmegyek a mellett a kis ajtócska mellett. A kiírás mindössze egy apró táblácska a falon mellette.
Tényleg, mióta is nem voltunk a BK-ben... :rolleyes:
Amúgy azon gondolkoztam, hogy mit csinálnánk, ha ezentúl minden aoi-s a Siriusba járna, és kiabálnának, hogy kapcsoljuk ki a vetítõt, mert zavarjuk õket... persze ez csak egy rosszindulatú gondolatkísérlet volt. :__devil:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

katz

Quote from: RamizSirius teaház: 1088 Budapest, Bródy Sándor u. 13. .
Elég nehéz megtalálni, én mindig 3szor elmegyek a mellett a kis ajtócska mellett. A kiírás mindössze egy apró táblácska a falon mellette.
Tényleg, mióta is nem voltunk a BK-ben... :rolleyes:
Amúgy azon gondolkoztam, hogy mit csinálnánk, ha ezentúl minden aoi-s a Siriusba járna, és kiabálnának, hogy kapcsoljuk ki a vetítõt, mert zavarjuk õket... persze ez csak egy rosszindulatú gondolatkísérlet volt. :__devil:
Rosszindulatú? Lehet, de nagy poén volt :D Bonci szerintem kinyírná õket :rolleyes:

Kérdésem továbbra is fennáll. Rákövetkezõ héten társas meet, kit érdekel?

.Attila

Quote from: katzRosszindulatú? Lehet, de nagy poén volt :D Bonci szerintem kinyírná õket :rolleyes:

Kérdésem továbbra is fennáll. Rákövetkezõ héten társas meet, kit érdekel?
:__devil:  :linsux:  :__devil:

Érdekel :)

Raggie

Akkor azt hiszem vetítésre kerülnének a leggesleg durrvábbul debbil AMV-k amiket még az Aoi-sok sem bírnának(hátmég a 150m-es körzetben levõ "normális" emberek :D ) és mindenki világgá futna onnan!  :__devil: ;)
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Djinn

Quote from: katzKérdésem továbbra is fennáll. Rákövetkezõ héten társas meet, kit érdekel?
Szerintem Feldint is érdekelni fogja, csak most nem jut nethez, hogy válaszoljon  :3x3:
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Darkstar

Sajnos úgy alakult, hogy annak az esélye, hogy menni tudok, drasztikusan csökkent.  :bruhuhu:  Ma reggel bejelentkeztek a rokonok, hogy hétfõ helyett mégis inkább holnap jönnek ünnepelni.  :hogyaza: . Ha el tudok lógni, akkor megyek, ha nem, akkor marad a köv. alkalom.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Raggie

Quote from: DarkstarSajnos úgy alakult, hogy annak az esélye, hogy menni tudok, drasztikusan csökkent.  :bruhuhu:  Ma reggel bejelentkeztek a rokonok, hogy hétfõ helyett mégis inkább holnap jönnek ünnepelni.  :hogyaza: . Ha el tudok lógni, akkor megyek, ha nem, akkor marad a köv. alkalom.
Pedig sajnálhatod!! VHD rulez!! :D
Nna jó, nem szomorítalak tovább.

Well, do ya, punk?"

Assassin

Melyiket nézzük a két részben lévõ ogm-et, vagy az egyben lévõ avi-t mindkettõhöz van fent felirat. Nekem az avi verzió angol hanggal van meg, nem tudom másoknak hogyan, ezért is kérdezem meg.

edit: Ramiz én kölcsön tudom neked adni DVD-n a Full Metal Alchemist-et (ha érdekel) PM-ben válaszolj.
" There is no sin to know their sins."

Raggie

Quote from: AssassinMelyiket nézzük a két részben lévõ ogm-et, vagy az egyben lévõ avi-t mindkettõhöz van fent felirat. Nekem az avi verzió angol hanggal van meg, nem tudom másoknak hogyan, ezért is kérdezem meg.
Nekem mindegy! Az a lényeg, hogy VHD!!!!!! (egyébként Bonci kolléga az illatékes õt kell megkérdezni)

Well, do ya, punk?"

Ramiz

Attól tartok, hogy - hála a MÁV béna menetrendjének - kénytelen leszek elkövetni azt, ami miatt én :_piszka: -tam másokat: nem végig ottmaradni a vetítésen. Ezért mondtam csak, hogy kezdjük minél pontosabban (5-kor). No mindegy, my mistake. Lehet -ni és -ni.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

.Attila

Melyik lenne jobb nektek? Viszonylag gyorsan le tud jönni a 2 ogm, ha gyorsan visszajeleztek, az avi-s változat meg már megvan nekem.

Ramiz

Az egybeverzió azért jobb, mert nincs közben cigiszünet. :)
Én viszont még csak angol hanggal hallottam, és mintha azt is hallottam volna, hogy az nem dub... ezek szerint ez kamu? A japán az eredeti hang?

Djinn

karatedog

Ghibli filemeket miért nem lehet már játszani?  :eeek:

Ramiz

Lehetni lehetne, csak már sok lement eddig. :)

Assassin

Quote from: Raggie GordonNekem mindegy! Az a lényeg, hogy VHD!!!!!! (egyébként Bonci kolléga az illatékes õt kell megkérdezni)

Tudom ki/k az illetékesek, köszönöm. :rolleyes:
" There is no sin to know their sins."

Baldy

Quote from: karatedogGhibli filemeket miért nem lehet már játszani?  :eeek:

Miért nem lehet már?  :eeek:
Nem azért, de szinte minden második levetitett film Ghibli volt eddig, szóval vissza az agyarakkal! :)
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Raggie

Embrek ezer GOMEN! Én hívok mindenkit meetezni nagy bõszen és én vagyok az, aki nem tud most jönni! És ez mikor derül ki, indulás elõtt kb tíz percel(a szüleim beszerveztek valami sz*r vendégséget és ragaszkodnak az ottlétemhez). Ez a ordítva tépem a hajam, miközben mindenkit szétverek kategória, de sajna így esett velem. Mégegyszer bocs és lagközelebb mindenkit leszarok aki a meet elé valamilyen akadályt gördít számomra.

Well, do ya, punk?"

Djinn

Quote from: Raggie GordonEmbrek ezer GOMEN! Én hívok mindenkit meetezni nagy bõszen és én vagyok az, aki nem tud most jönni! És ez mikor derül ki, indulás elõtt kb tíz percel(a szüleim beszerveztek valami sz*r vendégséget és ragaszkodnak az ottlétemhez). Ez a ordítva tépem a hajam, miközben mindenkit szétverek kategória, de sajna így esett velem. Mégegyszer bocs és lagközelebb mindenkit leszarok aki a meet elé valamilyen akadályt gördít számomra.
Remélem ez jövõ vasárnap a társason lesz!  :rolleyes:  :haha:

HVp213

Jövõ héten jöhetne 1  :lame:  is a meet-re? (pl. Én) :p
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

.Attila

Jövõ hét társas meet, azután pedig jöhet még egy vetítés, amelyre ajánljuk a következõt:

Golden Boy

Van lehetõség mind a 6 rész egyben való megnézésére :)

Raggie

HVp213: Hát persze, hogy jöhetsz! Sõt, mi hívunk, hogy gyere!
Quote from: BonciJövõ hét társas meet, azután pedig jöhet még egy vetítés, amelyre ajánljuk a következõt:

Golden Boy

Van lehetõség mind a 6 rész egyben való megnézésére :)
:eeek: Az nem lesz egy kicsit hosszú?(úgy tudom az kb 3 óra lenne)
Egyébként felõlem semmi akadálya.

Djinn: milyen szokott lenni egy társasos meet(olyanon még nem voltam csak rendesen[a BK-ban] meg vetítésesen)? Szvsz tetszene de azért gondoltam megkérdezem a bizt kedv.

Edit: egyébként ez a topic 1000. postja! Tök király!! :D

Well, do ya, punk?"

HVp213

Quote from: Raggie GordonHVp213: Hát persze, hogy jöhetsz! Sõt, mi hívunk, hogy gyere!
Köszönöm a szíves meghívást, elfogadom, ha nincs ellenvetés máshonnan! :jee:
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Djinn

Quote from: Raggie GordonDjinn: milyen szokott lenni egy társasos meet(olyanon még nem voltam csak rendesen[a BK-ban] meg vetítésesen)? Szvsz tetszene de azért gondoltam megkérdezem a bizt kedv.
Hát az olyan játékos, beszélgetõs, nevetõs féle.  :rolleyes:
Elég sok kép készült ezen alkalmakkor, azokat meg lehet nézni:
http://usteam.hu/pictures/o/res/210.html
http://usteam.hu/pictures/o/res/220.html
http://usteam.hu/pictures/o/res/202.html
http://usteam.hu/pictures/o/res/323.html
Lehet kérni/hozni játékot ha van kedvenc, aztán lehet küzdeni, hogy azzl is játszunk :D

Azért nekem is lenne kérdésem. A helyszin hol lesz? CSak mert a multkor arról volt szó, hogy esetleg erre a célra jobban megfelel a cd fû. De ha rosszul emlékszem, akkor bocs.  :3x3:

Fenrir

Emberek, volna szíves valaki felvilágosítást adni a meetrõl? Mármint: hol, mettõl meddig, mennyiért, kiknek, etc. Ugyanis én szíves-örömest mennék, csak az a gáz hogy nem vagyok pesti, és a banzai hosszától függõen kell betájolnom magam (kell-e szállást intéznem, vagy haza tudok menni az elsõ vonattal?) :lazza:
For those who seek perfection there can be no rest in this side of the grave.

Baldy

Quote from: FenrirEmberek, volna szíves valaki felvilágosítást adni a meetrõl? Mármint: hol, mettõl meddig, mennyiért, kiknek, etc. Ugyanis én szíves-örömest mennék, csak az a gáz hogy nem vagyok pesti, és a banzai hosszától függõen kell betájolnom magam (kell-e szállást intéznem, vagy haza tudok menni az elsõ vonattal?) :lazza:

Ejnye... ahhoz el kéne kezdeni szervezni a találkozót :)
Na igyekszem holnapra megoldani a dolgot, de nem garantálom, hogy sikerülni fog. Annyit mondhatok, hogy a CD Fûben lesz, ha szerencsénk van, mert az eddig kipróbált helyek alapján az az igazi ilyen célra...
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Raggie

Quote from: DjinnHát az olyan játékos, beszélgetõs, nevetõs féle.  :rolleyes:
Elég sok kép készült ezen alkalmakkor, azokat meg lehet nézni:
http://usteam.hu/pictures/o/res/210.html
http://usteam.hu/pictures/o/res/220.html
http://usteam.hu/pictures/o/res/202.html
http://usteam.hu/pictures/o/res/323.html
Lehet kérni/hozni játékot ha van kedvenc, aztán lehet küzdeni, hogy azzl is játszunk :D
Köcc! Elég vidámnak és jóhangulatúnak tûnik.... OTT A HELYEM!!! :D
Legközelebb benézek az biztos!

Well, do ya, punk?"