Fórumos találkozó ("meet")

Started by Ramiz, 2004-12-20, 16:04:06

Previous topic - Next topic

Raggie

Quote from: DjinnHát az olyan játékos, beszélgetõs, nevetõs féle.  :rolleyes:
Elég sok kép készült ezen alkalmakkor, azokat meg lehet nézni:
http://usteam.hu/pictures/o/res/210.html
http://usteam.hu/pictures/o/res/220.html
http://usteam.hu/pictures/o/res/202.html
http://usteam.hu/pictures/o/res/323.html
Lehet kérni/hozni játékot ha van kedvenc, aztán lehet küzdeni, hogy azzl is játszunk :D
Köcc! Elég vidámnak és jóhangulatúnak tûnik.... OTT A HELYEM!!! :D
Legközelebb benézek az biztos!
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Baldy

Quote from: Raggie GordonKöcc! Elég vidámnak és jóhangulatúnak tûnik.... OTT A HELYEM!!! :D
Legközelebb benézek az biztos!

Kérdés, hogy mikor legyen a legközelebb?
Most vasárnap, vagy adtok annyi idõt, hogy rendesen megszervezzem, és akkor két hét mulva vasárnap? :)
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

katz

Quote from: BaldyKérdés, hogy mikor legyen a legközelebb?
Most vasárnap, vagy adtok annyi idõt, hogy rendesen megszervezzem, és akkor két hét mulva vasárnap? :)
Mit kell olyan nagyon szervezni? Legyen mindkét alkalommal :D
Én most vasárnap biztos ráérek...

Baldy

Quote from: katzMit kell olyan nagyon szervezni? Legyen mindkét alkalommal :D
Én most vasárnap biztos ráérek...

Mondjuk mindenek elõtt jó lenne megmondani, hogy kb. hányan megyünk, mert azért örülnének neki, ha legalább sejtenék, hogy mekkora bevételre tehetnek általunk szert :)
Második: mettõl meddig lenne megfelelõ? Mondjuk: 3-tól 8-ig?
Harmadik: CD Fû or Sirius
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Xipe

Quote from: BaldyMondjuk mindenek elõtt jó lenne megmondani, hogy kb. hányan megyünk, mert azért örülnének neki, ha legalább sejtenék, hogy mekkora bevételre tehetnek általunk szert :)
Második: mettõl meddig lenne megfelelõ? Mondjuk: 3-tól 8-ig?
Harmadik: CD Fû or Sirius

Mivel tarsasozni akarnak, szerintem CD Fu.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Baldy

Quote from: XipeMivel tarsasozni akarnak, szerintem CD Fu.

Na hja... de pont oda kell megközelitõ létszám...
Szóval gyorsan adja le nekem mindenki a drótot, hogy ki jönne.
De szólok elõre: bélkitaposás lesz annál, aki beigéri, hogy jön, és aztán mégsem jön el! :)

Djinn

Mi biztos megyünk. Megpróbálom elrángatni Szilvit is, de õt nem igérem biztosra. :)
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Cobra

Hide and fear, Cobra Commander is here !

katz

menek. Elvileg 2 után szabad vagyok

Fenrir

Remélem tudok menni...mi a pontos cím?
For those who seek perfection there can be no rest in this side of the grave.

Raggie

Most 100% hogy megyek, akárhova is megyünk!
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Baldy

Szóval akkor eddig: Djinn, Animal, Reggie Gordon, HVp213, kisöcsém és én.
És talán Fenrir és Cobra...

Holnap megpróbálom lefoglalni akkor a helyet a CD Fûben, remélem ennyi emberre is menni fog...

HVp213

Ha még lehet jelentkezni, én is ott leszek! (a CD fû-nek ez a címe: Budapest, V., Szerb u. 1???)
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Djinn

Quote from: BaldySzóval akkor eddig: Djinn, Animal, Reggie Gordon, kisöcsém és én.
És talán Fenrir és Cobra...

Holnap megpróbálom lefoglalni akkor a helyet a CD Fûben, remélem ennyi emberre is menni fog...
Holnap meg tudom mondani, jön e még +1 fõ :)
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Baldy

Quote from: HVp213Ha még lehet jelentkezni, én is ott leszek! (a CD fû-nek ez a címe: Budapest, V., Szerb u. 1???)

Naná, hogy jöhetsz, mindenkit szivesen látunk :)

Raggie

Okés! Végre HVp213 is eljön...ööö... hogyan szólítsunk majd?? :)

Well, do ya, punk?"

HVp213

Quote from: Raggie GordonOkés! Végre HVp213 is eljön...ööö... hogyan szólítsunk majd?? :)
Amugy Vili vagyok de majd ott rendesen bemutatkozok...

Edit: Valszeg töltök fel holnap 1 képet ne érjen senkit szívroham ott... (ha otthon nyúlik ki vki arról én nem tehetek :p)
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Raggie

Quote from: HVp213Amugy Vili vagyok de majd ott rendesen bemutatkozok...
Okés gyere csak! Amúgy egészen normális társaság vagyunk :rolleyes: (lennénk, ha nem lenne köztönk egy-két alkesz, egy-két harcmûvész, egy-két furcsa fazon meg ilyesmi, de majd csak megszokod :D ).

Well, do ya, punk?"

HVp213

Quote from: Raggie GordonOkés gyere csak! Amúgy egészen normális társaság vagyunk :rolleyes: (lennénk, ha nem lenne köztönk egy-két alkesz, egy-két harcmûvész, egy-két furcsa fazon meg ilyesmi, de majd csak megszokod :D ).
Naja ahhogy elnézem a topikot, ezzel az egész társaságot kilõtted... :p
(lehet még kapni fogsz játék figurát a szemedalá vasárnap...)
edit: persze nem tõlem :) (1nlõre :ad: )
edit 2.0: s neked mi a megnevezésed amugy??? (v ott is Raggie szox lenni?)

.Attila

Quote from: HVp213Naja ahhogy elnézem a topikot, ezzel az egész társaságot kilõtted... :p
(lehet még kapni fogsz játék figurát a szemedalá vasárnap...)
edit: persze nem tõlem :) (1nlõre :ad: )
edit 2.0: s neked mi a megnevezésed amugy??? (v ott is Raggie szox lenni?)
Én Attila vagyok, és szeretem, ha úgy hívnak, márha ez érdekel vkit :)

Xipe

Quote from: Raggie GordonOkés gyere csak! Amúgy egészen normális társaság vagyunk :rolleyes: (lennénk, ha nem lenne köztönk egy-két alkesz, egy-két harcmûvész, egy-két furcsa fazon meg ilyesmi, de majd csak megszokod :D ).

Cicaval mi pontosan hova is tartozunk?
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Ramiz

Quote from: BonciÉn Attila vagyok, és szeretem, ha úgy hívnak, márha ez érdekel vkit :)
Miért ne érdekelne? Amúgy a Boncit is szereted, ugye?
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

.Attila

Quote from: RamizMiért ne érdekelne? Amúgy a Boncit is szereted, ugye?
Nemtom miért, de nekem az Attila jobban tetszik :) Mázlim van, hogy tetszik a saját nevem :)
(btw. tegnapelõtt hallottam, hogy egy nõ Koppánynak hívta a fiát...)

Ramiz

Én is szeretem a saját nevem. Ha nem így lenne, átnevezném magam. (A vezetéket még így is lehet, hogy át fogom, de az húzósabb.)
Viszont a usernevemet is szeretem. :) Viszont egyik nevemre sem kapom fel a fejem, úgyhogy a legbiztosabb megütögetni a vállam. :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Assassin

Quote from: XipeCicaval mi pontosan hova is tartozunk?

A "megígérjük aztán nem jövünk el" kategóriába.  :hehe:  ;)
" There is no sin to know their sins."

Xipe

Quote from: AssassinA "megígérjük aztán nem jövünk el" kategóriába.  :hehe:  ;)

mar bocs, de nem hozzad szoltam. :b+:
_(๏̯͡๏)_

HVp213

Quote from: BonciÉn Attila vagyok, és szeretem, ha úgy hívnak, márha ez érdekel vkit :)
Érdekel hát! De egyenlõre Bonci maradsz... :p

.Attila

Military zombie ;) Vagy nem jó a zombie?

Raggie

Quote from: Xipemar bocs, de nem hozzad szoltam.
:lol: :D
Szvsz az egy-két furcsa fazonba. Szánt szándékkal nem adtam meg pontosabb megfogalmazást a világbéke érdekében( :D ).

Well, do ya, punk?"

Baldy

Quote from: HVp213Érdekel hát! De egyenlõre Bonci maradsz... :p

Ha nem gond, akkor inkább szólítsd tényleg Attilának, lévén a Bonci a vezetéknevébõl fakad, de mivel az öcsém, ez a név valamelyest az én figyelmemet is felkelti.
Engem meg Baldy-nak hivnak, igy is szokásom bemutatkozni.