Fórumos találkozó ("meet")

Started by Ramiz, 2004-12-20, 16:04:06

Previous topic - Next topic

Baldy

Quote from: Djinn:eek:  Hát én gondolkodtam rajta, hogy elmegyünk valamikor, de most kétségeim támadtak valami miatt.
Nem is tudom mi miatt, de hirtelen elbizonytalanodtam  :rotflol:

Ne bizonytalanodj, hanem gyere, légy bátor és vakmerõ :)
Aki mer, az nyer. Talán még igaz is lesz ez a mondás, és szerzel magadnak meg nekünk egy jó szombat délutánt/estét :)
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Ramiz

Plusz még Baldy-t és Xipe-t is megnézheted, amint egymás mellett riszálják magukat valami diszkószámra, miközben a Westend-es plázacicák megszégyenülve menekülnek... :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Djinn

Quote from: RamizPlusz még Baldy-t és Xipe-t is megnézheted, amint egymás mellett riszálják magukat valami diszkószámra, miközben a Westend-es plázacicák megszégyenülve menekülnek... :D
Hát igen ez valóban sokkal vonzóbbá teszi  dolgot  :rolleyes:
Talán még az említett veszélyeket is vállalom.  :)
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Baldy

Quote from: DjinnHát igen ez valóban sokkal vonzóbbá teszi  dolgot  :rolleyes:
Talán még az említett veszélyeket is vállalom.  :)

De Ramiz, katz és Trivi sem fogják a bulit kihagyni :D
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Pirula

Quote from: RamizPlusz még Baldy-t és Xipe-t is megnézheted, amint egymás mellett riszálják magukat valami diszkószámra, miközben a Westend-es plázacicák megszégyenülve menekülnek... :D
Ez hol volt? A BK-ben? :eek:

Baldy

Quote from: PirulaEz hol volt? A BK-ben? :eek:

Ez még csak a jövõ heti betervezett program, remélem te is jönni fogsz, mert még sosem láttam Jézust diszkópatkánykodni :D

Pirula

Quote from: BaldyEz még csak a jövõ heti betervezett program, remélem te is jönni fogsz, mert még sosem láttam Jézust diszkópatkánykodni :D
Tegnap este pedig lenyomtam egy ilyen attrakciót. Jövõ szombaton meg lehet hogy beugrok, mert pénteken Szegedre megyek és ha lesz erõm akkor leszállok Pesten visszafele.

Baldy

Quote from: PirulaTegnap este pedig lenyomtam egy ilyen attrakciót. Jövõ szombaton meg lehet hogy beugrok, mert pénteken Szegedre megyek és ha lesz erõm akkor leszállok Pesten visszafele.

Az nagyon jó lenne, gyere mindenképp, várunk :)

Xipe

Ja, jojjon mindenki.
Megnezhetitek Baldy hogyan csak csocsoban.
talalkozhattok agressziv reszeg pofakkal a Blaha aluljarojaban es meg sok mas happy happy dolog.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Ramiz

Az anime meet kezdi elveszteni fizikailag konkrét határait. A végén már egész Budapestre ki fog terjedni, és a japán turistáknak mondják a buszon szombat este az idegenvezetõk, hogy "Most pedig, íme, az anime találkozó tombol Budapest utcáin!" Persze ez tetszeni fog a japánoknak, és elõbb-utóbb csinálnak õk egy magyarországon játszódó animét, ezt gyors ütemben fogja követni az áttelepülési fázis, amikor a sok kihasználatlan magyar helyszín és történet és legenda és rajzoló stb miatt ide fognak jönni az anime (és manga) rajzolók, végül pedig Budapest lesz az anime fellegvára.

Khm... kicsit elragadott a fantáziám... mit is akartam eredetileg...

Ja, igen. Hogy legközelebb azért nem fog kimaradni a SÖRivás sem, és egy-két korsó után, amikor Baldy eléggé felbátorodik ahhoz, hogy az Íjászban kihívjon egy helyi legényt csocsóban (egy olyat, aki már évek óta ki sem tette onnan a lábát, saját asztala van és a neve rá van vésve a privát korsójára), mi elõvesszük a kamerákat, hogy megörökítsük Baldy önbizalmának és csocsótudományának összeomlását.  :hehe:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Baldy

1 vs. 1-ben nem játszok szivesen, csak párosban, ott viszont ha kemény az ellenfél, akkor kapus üzemmódban nyomom, és csak abban az esetben, ha tudom, a csatárom van olyan jó, mint én :)

Pirula

Korábbi híresztelésekkel ellentétben mégsem fogok megjelenni az e heti meeten, mert változott a hétvégi programom.
Ki-ki hullajthat könnyeket illetõleg fellélegezhet szándékának megfelelõen. :D

Baldy

Quote from: PirulaKorábbi híresztelésekkel ellentétben mégsem fogok megjelenni az e heti meeten, mert változott a hétvégi programom.
Ki-ki hullajthat könnyeket illetõleg fellélegezhet szándékának megfelelõen. :D

Tudtam, hogy érdemes lesz azt a szilveszteri pezsgõt még megtartani, most már van miért kibontani :D:D:D

Xipe

Quote from: BaldyTudtam, hogy érdemes lesz azt a szilveszteri pezsgõt még megtartani, most már van miért kibontani :D:D:D

Baldy, akkor hozzd azt a pezsgot es megisszuk.
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Baldy

Quote from: XipeBaldy, akkor hozzd azt a pezsgot es megisszuk.

Én viszem a pezsgõt, te meg a 3 sörömet :D

Xipe

Quote from: BaldyÉn viszem a pezsgõt, te meg a 3 sörömet :D

termeszetesen, de meg mndig varoma tobbi kepet. :beken:
_(๏̯͡๏)_

Baldy

Quote from: Xipetermeszetesen, de meg mndig varoma tobbi kepet. :beken:

Majd megkapod, csak kerüljek végre ahhoz a géphez, ahol a képek vannak :)

Xipe

Quote from: BaldyMajd megkapod, csak kerüljek végre ahhoz a géphez, ahol a képek vannak :)

jo van na.
_(๏̯͡๏)_

Pirula

Quote from: BaldyTudtam, hogy érdemes lesz azt a szilveszteri pezsgõt még megtartani, most már van miért kibontani :D:D:D
Úgyse szeretem a pezsgõt. Csak jéggel és Chivasszal. És pezsgõ nélkül. :)

Xipe

Quote from: PirulaÚgyse szeretem a pezsgõt. Csak jéggel és Chivasszal. És pezsgõ nélkül. :)

miert pont Chivas?
az annyira de annyira bena.
_(๏̯͡๏)_

Djinn

Quote from: PirulaÚgyse szeretem a pezsgõt. Csak jéggel és Chivasszal. És pezsgõ nélkül. :)
Én se szeretem a pezsgõt. Semilyen alkoholt nem szeretek. Szilveszterkor is gyerekpezsgõt ittam. :angyali: Csak, hogy lehessen mit kritizálni rajtam megint.
De nem vagyok antialkoholsta, csak a többnyire nem ízlik az íze.
Úgyhogy ha a meet mindíg sörözést jelent, akkor én kihagyom  :o
Ezt fel lehet fogni kérdésnek!!  :) (Mindíg azt jelenti??)

Pirula

Quote from: Xipemiert pont Chivas?
az annyira de annyira bena.
Nekem nagy favoritom, csak iszonyat drága, úgyhogy ritkán szoktam kortyolgatni. Mondjuk egyéb whiskeyket sem szoktam gyakran, ahhoz hangulat kell. Meg lehetõleg egy jó szivar.
Miért béna egyébként?

Baldy

Quote from: DjinnÉn se szeretem a pezsgõt. Semilyen alkoholt nem szeretek. Szilveszterkor is gyerekpezsgõt ittam. :angyali: Csak, hogy lehessen mit kritizálni rajtam megint.
De nem vagyok antialkoholsta, csak a többnyire nem ízlik az íze.
Úgyhogy ha a meet mindíg sörözést jelent, akkor én kihagyom  :o
Ezt fel lehet fogni kérdésnek!!  :) (Mindíg azt jelenti??)

Értettük a kérdést, és megnyugtatunk: Nem azt jelenti, csak aki szereti a sört, az azt is iszik. De pl. Trivi öcsikém nem szereti az alkoholt, mégis jól érezte magát legutóbb :) A lényeg a beszélgetés és a szórakozás, és van, aki emellett még sört és más alkoholtartalmú italt fogyaszt :hopp:

Djinn

Quote from: BaldyÉrtettük a kérdést, és megnyugtatunk: Nem azt jelenti, csak aki szereti a sört, az azt is iszik. De pl. Trivi öcsikém nem szereti az alkoholt, mégis jól érezte magát legutóbb :) A lényeg a beszélgetés és a szórakozás, és van, aki emellett még sört és más alkoholtartalmú italt fogyaszt :hopp:
Akkor ok. Felõlem más ihat, csak nekem ne keljen.
Csak azért kérdeztem, mert voltam már elég társaságban, ahol csak az az ember aki iszik.
De így megnyugodtam  :p

Pirula

Quote from: DjinnÚgyhogy ha a meet mindíg sörözést jelent, akkor én kihagyom
:) Az én véleményem nem mérvadó, mert csak egyszer voltam, akkor többé-kevésbé borozást jelentett, de csak azért mert nekem nagyon bulizhatnékom volt, a többieknek meg nem volt ellenvetése.
De most nézem, mindegyikõnknek van MSN-je, szervezhetünk online meetet is. :)

Xipe

Quote from: DjinnAkkor ok. Felõlem más ihat, csak nekem ne keljen.
Csak azért kérdeztem, mert voltam már elég társaságban, ahol csak az az ember aki iszik.
De így megnyugodtam  :p

ha jol emlekszem mi se ittunk semmi tobbet csak egy kis whiskyt az est vegen.
szilveszterkor en is gyerekpezsgot ittam mert szerintem nagyon finom.
a Chivasnak szerintem nincs valami tul jo ize, maradok a jo oreg Johhny Walker Black Label mellett, de a szivar az tenyleg jo barmilyen whiskyvel vagy konyakkal.
_(๏̯͡๏)_

Xipe

Quote from: Pirula:) Az én véleményem nem mérvadó, mert csak egyszer voltam, akkor többé-kevésbé borozást jelentett, de csak azért mert nekem nagyon bulizhatnékom volt, a többieknek meg nem volt ellenvetése.
De most nézem, mindegyikõnknek van MSN-je, szervezhetünk online meetet is. :)

de online meeten nem tudunk csocoszni meg biliardozni es szerintem azok a kis aranykopesek amirol a Baldy beszelt nem tortennenek meg.
_(๏̯͡๏)_

Baldy

Quote from: Xipeha jol emlekszem mi se ittunk semmi tobbet csak egy kis whiskyt az est vegen.
szilveszterkor en is gyerekpezsgot ittam mert szerintem nagyon finom.
a Chivasnak szerintem nincs valami tul jo ize, maradok a jo oreg Johhny Walker Black Label mellett, de a szivar az tenyleg jo barmilyen whiskyvel vagy konyakkal.

Nyamee, gyerekpezsgõ :hopp:
Amugy Chivashoz még nem volt szerencsém, de abban biztos vagyok, hogy szivarral szinte mindegyik jó :D

Pirula

Quote from: Xipede online meeten nem tudunk csocoszni meg biliardozni es szerintem azok a kis aranykopesek amirol a Baldy beszelt nem tortennenek meg.
Majd aknakeresõzünk, az aranyköpéseinket meg felírjuk és a nap végén elküldjük egymásnak. Biztossss jókat kacagnánk. :D

Djinn

Igenis a gyerekpezsgõ finom!! Én most is azt iszom éppen  :)
Csak azért mondom mert némi iróniát érzékeltem :rolleyes:

Nekem van webcam meg mikrofon. Már az online meethez. Aknakeresõ  :jee:  :hopp: