Fórumos találkozó ("meet")

Started by Ramiz, 2004-12-20, 16:04:06

Previous topic - Next topic

Xipe

Quote from: DjinnIgenis a gyerekpezsgõ finom!! Én most is azt iszom éppen  :)
Csak azért mondom mert némi iróniát érzékeltem :rolleyes:

Nekem van webcam meg mikrofon. Már az online meethez. Aknakeresõ  :jee:  :hopp:

en is lehuztam mar ma egy uveggel.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Raggie

Quote from: RamizJa, igen. Hogy legközelebb azért nem fog kimaradni a SÖRivás sem
Hát AAaazt hiszem!! Pedig most meg sítábprban leszek, majd lekiekben mulatok veletek, fizikailag meg a padlóra iszom magam egy ausztriai síelõkocsmában("hüttében") szolidaritásból. Viszont ha hazatértem óriási SÖRÖZÉST csapunk... lassan meg kéne számolni hányszor hangzott el a topicban a SÖR szó, vagy egyéb alkoholra utaló kifejezés :D
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Xipe

Quote from: Raggie GordonHát AAaazt hiszem!! Pedig most meg sítábprban leszek, majd lekiekben mulatok veletek, fizikailag meg a padlóra iszom magam egy ausztriai síelõkocsmában("hüttében") szolidaritásból. Viszont ha hazatértem óriási SÖRÖZÉST csapunk... lassan meg kéne számolni hányszor hangzott el a topicban a SÖR szó, vagy egyéb alkoholra utaló kifejezés :D

lassan nem animevel fogunk foglalkozni hanem hazilag elkeszitheto alkoholok receptjeivel.
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Ramiz

Djinn: nyugi! az, hogy annyiszor elõjön ez az "alkohol - nem-alkohol" téma a fórumon (stílusosabban: "Inni vagy nem inni? :D ), az nem azt jelenti, hogy mi jellemgyenge alkoholista banda vagyunk! Még a meetingen sem! Sõt, a fórumon legtöbbször a "nem alkohol" olda gyõz. Az más kérdés, hogy nekem speciel lelki örömöt okoz leírni, kimondani, elolvasni és meghallani a "sör" szót, a maga mérhetetlen, elegáns, vidám, elbûvölõ könnyedségével, hogy nem lenne teljes az életem ama aranyszínben játszó hideg ital nélkül, melynek csókja mindíg felvidítja szívem, és...
... khm...
Szóval NEM vagyunk jellemgyenge alkoholisták. :D
Téma lezárva. Gyere meetingre nyugodt szívvel, cimbora. Múltkor se ittunk. Majdnem.
Különben meg: kinek sör, kinek bélyeg(gyûjtés, mi más?), kinek nõk, kinek online rpg... mindenkinek lehet valami mániája.
Mint például Baldynak a táncikálós játékgép. :D  :hehe:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Djinn

Quote from: Ramiz... khm...
Szóval NEM vagyunk jellemgyenge alkoholisták. :D
Téma lezárva. Gyere meetingre nyugodt szívvel, cimbora. Múltkor se ittunk. Majdnem.
Persze, persze hogyne  :rotflol:
Egyébként nem zavar, ha mások isznak. 1 ember maradjon legalább, akivel kommunikálni lehet...  :)
Quote from: RamizKülönben meg: kinek sör, kinek bélyeg(gyûjtés, mi más?), kinek nõk, kinek online rpg... mindenkinek lehet valami mániája.
Mint például Baldynak a táncikálós játékgép. :D  :hehe:
Táncikálós játékgép? Errõl hallhatnék bõvebben? Érdekesen hangzik  :D
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Xipe

Quote from: DjinnPersze, persze hogyne  :rotflol:
Egyébként nem zavar, ha mások isznak. 1 ember maradjon legalább, akivel kommunikálni lehet...  :)

Táncikálós játékgép? Errõl hallhatnék bõvebben? Érdekesen hangzik  :D

Djinn, a tancikalos jatekgepet felejsd el, soha nem fogod latni, hacsak nem fizettek meg erte, de akkor is kizarolag parban csinalom.
_(๏̯͡๏)_

Djinn

Quote from: XipeDjinn, a tancikalos jatekgepet felejsd el, soha nem fogod latni, hacsak nem fizettek meg erte, de akkor is kizarolag parban csinalom.
Ettõl csak kiváncsibb lettem  :rolleyes:
Akkor sem ha szépen kérem?  :angyali:

Xipe

Quote from: DjinnEttõl csak kiváncsibb lettem  :rolleyes:
Akkor sem ha szépen kérem?  :angyali:

ha a szepen keres melle tarsul egy par ezres akkor talan.
de itt a lenyeg tenyleg az ezresek mennyisege hatarozza meg eme tevekenysegemet.
_(๏̯͡๏)_

Djinn

Quote from: Xipeha a szepen keres melle tarsul egy par ezres akkor talan.
de itt a lenyeg tenyleg az ezresek mennyisege hatarozza meg eme tevekenysegemet.
Na erre még visszatérünk  :hopp:

katz

Quote from: Xipeha a szepen keres melle tarsul egy par ezres akkor talan.
Szerintem Baldy szívesen fizetne érte, h veled táncolhasson versenyt. Szép pár lennétek együtt :D :D :D

.Attila

Quote from: DjinnTáncikálós játékgép? Errõl hallhatnék bõvebben? Érdekesen hangzik  :D
Nézd meg a Wasabi c. filmet, abban van olyan (meg a film is nagyon jó egyébként, Jean Reno rulz, de ebben aztán nagyon :D).
A lényeg, hogy lábbal a megfelelõ pillanatban rá kell taposni a helyes irányra.

Xipe

Quote from: DjinnNa erre még visszatérünk  :hopp:

annyi penzt ugyse keresel kedvesem.
_(๏̯͡๏)_

Djinn

Quote from: TriviNézd meg a Wasabi c. filmet, abban van olyan (meg a film is nagyon jó egyébként, Jean Reno rulz, de ebben aztán nagyon :D).
A lényeg, hogy lábbal a megfelelõ pillanatban rá kell taposni a helyes irányra.
Köszönöm a felvilágosítást!!  :merci:
Már majdnem kilukadt az oldalam   ;)  
Jean Reno szerintem is  :jee:

Xipe: Már nem is kell mert kaptam útmutatást  :hehe:

Shadowolf

Quote from: Xipelassan nem animevel fogunk foglalkozni hanem hazilag elkeszitheto alkoholok receptjeivel.

Azt már most lekötném hogy senkit nem fogok a meet után a detoxból haza kísérni. :D

Djinn: Trivire és rám lehet számítani mint beszédpartnerre. ;)

Xipe: DDR masináról van szó?

katz

Quote from: ShadowolfAzt már most lekötném hogy senkit nem fogok a meet után a detoxból haza kísérni. :D
Miért nem? Hisz téged is bevisznek majd... :D :D :D

Shadowolf

Quote from: katzMiért nem? Hisz téged is bevisznek majd... :D :D :D

Ezzel csak az a gond, hogy én nem fogyasztok alkohol tartalmú szubsztanciákat. :hehe:

Xipe

Quote from: ShadowolfAzt már most lekötném hogy senkit nem fogok a meet után a detoxból haza kísérni. :D

Djinn: Trivire és rám lehet számítani mint beszédpartnerre. ;)

Xipe: DDR masináról van szó?

igen DDR geprol van szo.
Westend jatekteremben van egy amit kineztunk.
_(๏̯͡๏)_

Xipe

Quote from: ShadowolfEzzel csak az a gond, hogy én nem fogyasztok alkohol tartalmú szubsztanciákat. :hehe:

szerintem megoldjuk ezt a problemat.
a koladba majd csopogtetunk valamit. :bsd:
_(๏̯͡๏)_

Djinn

Quote from: ShadowolfDjinn: Trivire és rám lehet számítani mint beszédpartnerre. ;)
nagyon :merci:
És remélem ha egyszer eljutok meetre akkor mások is beszédképesek lesznek. Legalább egy darabig  :rolleyes:

Xipe

Quote from: Djinnnagyon :merci:
És remélem ha egyszer eljutok meetre akkor mások is beszédképesek lesznek. Legalább egy darabig  :rolleyes:

en is.
engem max majd a mento visz el.
_(๏̯͡๏)_

Shadowolf

Quote from: DjinnÉs remélem ha egyszer eljutok meetre akkor mások is beszédképesek lesznek. Legalább egy darabig  :rolleyes:

Baldy + Xipe, illetve Nephilim/Sephiroth (ha végre elõkerülnek) + jómagam biztos hogy szórakoztatni tudnánk. :D Amúgy Animalt nem hozod magaddal? :confused:

Apropó srácok, kedvenc vámpírhölgyünkkel mi a helyzet?

Xipe

Quote from: ShadowolfBaldy + Xipe, illetve Nephilim/Sephiroth (ha végre elõkerülnek) + jómagam biztos hogy szórakoztatni tudnánk. :D Amúgy Animalt nem hozod magaddal? :confused:

van vampirholgy?itt?
na, akkor vele talalkozni akarok.
_(๏̯͡๏)_

Djinn

Quote from: ShadowolfBaldy + Xipe, illetve Nephilim/Sephiroth (ha végre elõkerülnek) + jómagam biztos hogy szórakoztatni tudnánk. :D Amúgy Animalt nem hozod magaddal? :confused:

Dehogynem, ha megyünk, akkor együtt megyünk.  :)

.Attila

Quote from: Xipevan vampirholgy?itt?
na, akkor vele talalkozni akarok.
Kalibur vampiress ;)
Nemtom, meet-en sem láttuk, lehet, hogy lefoglalja az ELTE.

Xipe

Quote from: TriviKalibur vampiress ;)
Nemtom, meet-en sem láttuk, lehet, hogy lefoglalja az ELTE.

hat ilyet, akkor Kaliburra legkozelebb szamitok.
_(๏̯͡๏)_

Baldy

Kalibur szokott lenni meeten, biztos lesz megint, amint vége  a vizsgaidõszakának. De rá mindig lehet számitani meeten :)
A táncgéphez csak annyit: Xipe megigérte, hogy mostani meeten fog táncolni, ugyhogy ez be is fog következni, és hogy ne féljen annyira a beégéstõl, én is táncolni fogok :D
Viszont azoknak, akik nem fognak tudni eljönni, most szólok: képek fognak készülni, igy nem fogtok a látványról lemaradni :hopp:
Az emberek ritkán hiszik el az igazságot, amikor látják, és még kevésbé, amikor nem akarják látni

Öngyilkosság: fõnév: amikor azt mondod Istennek, hogy nem rúghat ki, mert felmondasz.

Djinn

Quote from: BaldyViszont azoknak, akik nem fognak tudni eljönni, most szólok: képek fognak készülni, igy nem fogtok a látványról lemaradni :hopp:
Nagyon helyes, nagyon helyes!!

Djinn

Quote from: BaldyViszont azoknak, akik nem fognak tudni eljönni, most szólok: képek fognak készülni, igy nem fogtok a látványról lemaradni :hopp:
Nagyon helyes, nagyon helyes!!  :rotflol:

Xipe

Quote from: BaldyKalibur szokott lenni meeten, biztos lesz megint, amint vége  a vizsgaidõszakának. De rá mindig lehet számitani meeten :)
A táncgéphez csak annyit: Xipe megigérte, hogy mostani meeten fog táncolni, ugyhogy ez be is fog következni, és hogy ne féljen annyira a beégéstõl, én is táncolni fogok :D
Viszont azoknak, akik nem fognak tudni eljönni, most szólok: képek fognak készülni, igy nem fogtok a látványról lemaradni :hopp:

na, en holnap vizsgazok.
ha sikerul, akkor azert fogok inni, ha nem sikerul akkor meg azert.
szombatra osszedobok katznak is valami kis anime kosztumot is. hogy o is jol erezze magat.
_(๏̯͡๏)_

Djinn

Quote from: Xipena, en holnap vizsgazok.
Akkor sok sikert!  :)