Fórumos találkozó ("meet")

Started by Ramiz, 2004-12-20, 16:04:06

Previous topic - Next topic

Djinn

Quote from: BonciMost látom, hogy az elsõ 13 rész ogm-jeihez van beépített magyar felirat. De jól fog jönni a többihez a maradék, köszi :)
Btw. ezt a 13 részt WMP-rõl fogjuk nézni, mert mplayer nem hajlandó lejátszani.
13 rész és még több van?  :eeek:
Akkor én félrenéztem, ott csak 3 OVA részhez van felirat meg talán egy movie-hoz. Bocsi :o
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

death_scythe

Ha nem lesz magyar felirat az engem meg a barátaimat abszolút nem fogja zavarni(sõt az angol szöveg még jobb is lenne) de ha jól sejtem ezzel kissebségben vagyunk. :)

I am Madlax.  I am the pain when you touch the truth.  The existance born from sadness.

.Attila

Quote from: Djinn13 rész és még több van?  :eeek:
Akkor én félrenéztem, ott csak 3 OVA részhez van felirat meg talán egy movie-hoz. Bocsi :o
Nem 3 OVA rész. Kattints rájuk, vagy nézd meg a köv oszlopban, hogy egy-egy link 6-7 filet tartalmaz.
Btw. ha jó az angol, akkor az lesz, én is azt preferálom :)

Fazék

Quote from: BonciBtw. ezt a 13 részt WMP-rõl fogjuk nézni, mert mplayer nem hajlandó lejátszani.
neked tényleg nagyon el lehet tolva valami a gépeden, mert gond nélkül vitte mplayer azokat a videókat nálam...

.Attila

Quote from: Fazékneked tényleg nagyon el lehet tolva valami a gépeden, mert gond nélkül vitte mplayer azokat a videókat nálam...
Elmondom, mi történik:
megy minden normálisan, aztán jön a cache fill: elszámol 18.75%-ig. Itt mindig meg szokott állni egy pillanatra. Most is megállt, de nem megy tovább, hanem "Exiting... (End of file)" üzenettel kiszáll.

Fazék

Quote from: BonciElmondom, mi történik:
megy minden normálisan, aztán jön a cache fill: elszámol 18.75%-ig. Itt mindig meg szokott állni egy pillanatra. Most is megállt, de nem megy tovább, hanem "Exiting... (End of file)" üzenettel kiszáll.
és ha kikapcsolod a cache-elgetést? valami minimalizált paraméterekkel rendelkezõ config file-al se hajlandó mûködni? érdekes... és bosszantó gondolom... :(

.Attila

Quote from: Fazékés ha kikapcsolod a cache-elgetést? valami minimalizált paraméterekkel rendelkezõ config file-al se hajlandó mûködni? érdekes... és bosszantó gondolom... :(
Cache-elést nem lehet kikapcsolni, legfeljebb beállítani, hogy mennyi legyen. Nem értek hozzá, de szerintem nem nagyon lehet megcsinálni, hogy közvetlenül vinyóról olvassa az adatot anélkül, hogy beolvasná a memóriába, fõleg mivel dekódolni is kell.
Annyira nem bosszantó, WMP-vel tökéletesen mûködik.

Lythis

Quote from: death_scytheHa nem lesz magyar felirat az engem meg a barátaimat abszolút nem fogja zavarni(sõt az angol szöveg még jobb is lenne) de ha jól sejtem ezzel kissebségben vagyunk. :)

Csatlakozom a kissebbséghez:)

Raggie

Hihiiii, hello emberek! Lehet, hogy én is tudok jönni! Majd még pontosítok, de nekem tulképpen mindegy, hogy mit vetítünk, mivel én a társaság miatt megyek! (:D ;) )
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

kisvirag

tuturutututuru

naszoval :)

Baldy komoly molesztálása után meggyõzettem.
a most vasárnap még kérdéses, mert játszunk, ha mindenigaz.

de, szóval, azt hiszem, ha megengeditek, valamikor én is felbukkanok majd :)

bár, ha most belekezdtek valamibe, és az kerül folytatásra legközelebb, nem tudom addig érdemese mennem...
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Ramiz

Quote from: kisviragBaldy komoly molesztálása után meggyõzettem.
:lol: Hát igen... :rolleyes:

Quote from: kisviragszóval, azt hiszem, ha megengeditek, valamikor én is felbukkanok majd :)
:hopp: :cool:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

katz

A hétvégén én is megyek meetre és elviszem a rendelésbõl hátrahagyott cuccokat is.
Mikor kezdünk? Eldõlt már végre mi lesz?

Darkstar

Quote from: katzEldõlt már végre mi lesz?

Nem a Tenchi Muyo?
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Necrid^

Quote from: DarkstarNem a Tenchi Muyo?
De az lesz.. Tenchi Muyo OVA. az fog menni a következõ 3 meeten.
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Lythis

Quote from: NecridDe az lesz.. Tenchi Muyo OVA. az fog menni a következõ 3 meeten.

Köv 3-on? Nah, akkor mégiscask lesz folytatásos stuff:D

Ha lement, akkor neki lehet esni a slayers szériának is? :rolleyes:

HVp213

Quote from: LythisHa lement, akkor neki lehet esni a slayers szériának is? :rolleyes:
NEEEEEM! :__devil:
1 az nem 3 hanem 43 alkalom! :rolleyes:
2 Attila elmegy Japánba s viszi a gépét (a moho :ejj: ) :p
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Necrid^

Quote from: LythisKöv 3-on? Nah, akkor mégiscask lesz folytatásos stuff:D

Ha lement, akkor neki lehet esni a slayers szériának is? :rolleyes:
Akartam valászolni de vili megelözött :p

HVp213

Quote from: NecridAkartam valászolni de vili megelözött :p
Még mindig lehet van elég hely :D
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Lythis

Quote1 az nem 3 hanem 43 alkalom!
Lezavarjuk valami gigameet alatt...
Quote2 Attila elmegy Japánba s viszi a gépét (a moho  )
Egen, a valódi probléma tulajdonképpen ez.... meg kell gyõzni h hagyja itthon..
(adunk egy fülest a vámhatóságnak, hogy televan jogvédett cuccal a vinyó, és akkor hazatoloncolják? :__devil: )

HVp213

Quote from: LythisLezavarjuk valami gigameet alatt...

Egen, a valódi probléma tulajdonképpen ez.... meg kell gyõzni h hagyja itthon..
(adunk egy fülest a vámhatóságnak, hogy televan jogvédett cuccal a vinyó, és akkor hazatoloncolják? :__devil: )
Jah csak cserébe a fülesnek lefoglalják a gépet pár száz évre... :3x3:

Necrid^

Quote from: LythisLezavarjuk valami gigameet alatt...
Nincs olyan hogy giga meet ,mert csak 2 órára lehet foglalni a projektort.

HVp213

Quote from: NecridNincs olyan hogy giga meet ,mert csak 2 órára lehet foglalni a projektort.
3 ra nem?

Necrid^

Quote from: HVp2133 ra nem?
Nemtom.. eddig azt hittem hogy csak 2 órára szabad foglalni.

Lythis

Quote from: HVp213Jah csak cserébe a fülesnek lefoglalják a gépet pár száz évre... :3x3:

akkor ez is bukta... finomítani kell a tervet... nem akar valaki a vámhatósághoz menni dolgozni?

QuoteNincs olyan hogy giga meet ,mert csak 2 órára lehet foglalni a projektort.
Az a kisebb gond, mert az a cucc ittmarad, míg a notebook világtúrista lesz...

Necrid^

Quote from: Lythisakkor ez is bukta... finomítani kell a tervet... nem akar valaki a vámhatósághoz menni dolgozni?
Ez beteg :lul: :lul: :lol:

Fazék

Nem kell különösebben aggódni, mert én bevállaltam a notebook cipelést Attila távollétének idejére :) Persze nem utasítom vissza, ha más jóember is elõállna ilyen szándékával egy-két alkalomra majd :D

katz

Quote from: NecridNemtom.. eddig azt hittem hogy csak 2 órára szabad foglalni.
Lehet többre is, csak egy kicsit többe kerül... :(

HVp213

Quote from: FazékNem kell különösebben aggódni, mert én bevállaltam a notebook cipelést Attila távollétének idejére :) Persze nem utasítom vissza, ha más jóember is elõállna ilyen szándékával egy-két alkalomra majd :D
Lábas a mi megmentõnk! :jee:  :hail:

ill. Blimp :rolleyes:

:hehe:

Necrid^

Quote from: FazékNem kell különösebben aggódni, mert én bevállaltam a notebook cipelést Attila távollétének idejére :) Persze nem utasítom vissza, ha más jóember is elõállna ilyen szándékával egy-két alkalomra majd :D
Jóbb veled a világ :D

Quote from: katzLehet többre is, csak egy kicsit többe kerül... :(
Értem..ezt nem tudtam.

Lythis

akkor a következõ 46 alkalom meg van beszélve:D