Main Menu

World of WarCraft

Started by Felsmuk, 2005-02-17, 08:36:12

Previous topic - Next topic

thrall

Quote from: White SeeD on 2008-07-06, 16:23:41
Ragnaros-ra felnéztem. Totál üres volt NF kezdőfalú. Vannak ezen a szerveren, vagy mindneki Max LV-n tolja a két sziget határán egymás ellen?

Szóval akkor pvp csak ally és horda között lehet, ally ally ellen nem stb.

Azért még a full megvételét erősen meggondolom.
Anno megvettem a GW-t. Fél év alatt mindent elértem vele amit csak lehet (Értsd: Minden kaszutal végigvittem mind 3 kontinenst (már 4 van de a sok nerf miatt a 4-edikre már sajnálnám kiadni a pénzt. De ez így is 21K és 1 év alatt totál meguntam, illetve a sok nerf miatt elment tőle a kedvem.
Ami címek meg vannak, csak azt jelzik hogy ki kockult többet a game előtt.

Végül is 7,2K ért lehet kapni olyan battlechesst. Csak sehol sem írják hoyg ez hány napig jó, de akkor 30 vagy 60.
De vágül is már letöltöttem, mindjárt megnézem a hivatalos oldalon mibe kerülne csak a kódszámsor lemez nélkül. De nemhiszem hogy túl sokkal olcsóbb lenne.

hát öcsém, ha fél év alatt "végigtolod" az összes kasztal akkor megkapod az imba kocka nevet az tuti :D

a Battlechest az csak annyit tesz, hogy WoW+BC egyben 1-1 nagyobb fajta könyvel + 1 hónap ingyen wow.

Bishop

Na jah ahoz nagyon kockának kell lenni. Teszem azt eljutsz 1-2 hónap alatt 70re aztán még mire full t6od lesz minden cuccal együtt, aztán még arénaba is szerezz s4et. Jah és ez csak egy kari, plusz mire eljutsz t6ig már jön wotlk, aztán go 80 új setek új pvp-k. És ha már ezt is befejezted néha néha instázni vagy pvpzni még mindig felugorhatsz. ÉS ha ezután meg is unnád, nem mondhatod hogy nem érte meg.

White SeeD

#1892
GW-t szerintem nem nagy szó végigtolni.
Elsőre tényleg 1-2 hét 1 karival.
De miután a mindenható Necroddal egy hónap alatt összeszedsz egy szerényebb tőkét (kb7-800K) nyersanagtól rogyadozik az inventoryt, a számtalan gold és green cuccok mindenből mindenféle.
Így természetesen 1-1 karival egy rövid hétvége alatt ki lehet tolni egy-egy kontinenst. Kiv az alapgame, oda kell 3-4 nap mert túl unalmas, túl nagyok a pályák, és túl tömöttek. Az alapgamet nem is toltam végig mindegyikkel, csak 3-4el. Persze vigyázni kell, hogy louser playereket ne vegyél be csapatba, és a hősök megfelelően legyenek felszerelve.
Az NF meg a másik, aminek már a neve sem jut eszembe mindegyikkel megvolt.

Amúgy ha már itt tartunk nem akar valaki cserélni? Kap 8 maxos karit, mindenkin elitpáncél. úgy 150K kp-t, 200K-t édességben, egy halom legjobb fegyót a GW+2 kiegjét elcserélném bármilyen WOW accra amin van legalább egy maxos kari, és kapok 60 nap feltöltöttséget :D

De akkoriban még több időm volt gammelni, mostmárcsak max 18 után.
Szóval akkor a battlecheshez csak 30 napot kapok. Nemsok. És ha külön-külön venném meg? Akkor 60 napot kapnék?
Meg miről maradok le ha a BC-t nem veszem meg? (Bár nem sokkal kevesebb anélkül, de azért pár ezrest spórolnék.)

Limitálva van a realmválasztások száma, meg a létrehozható karaktereké?


Amúgy Aoilafiel néven vagyok a wow-ban. (még egy rendes kéttagú nevet sem tudtam regelni. ::)
Már lv7-en vagyok, de alig gameltem 2-3 órát. Egyre hoszabbak a küldetések, de még nem unalmasak.
Találtam egy ládát is, aszittem valami nagy zsákmány de csak egy gagyi köpeny volt benne.
Inventory tárhelyemből elég kevés van, ráadásúl még egy utolsó zsebzacskó is a k*rvadrága kategóriába van. Bezzeg a másik karimnek már a 4-edik dögtől esett egy zsák. :smile:

edit: JAm elfelejtettem kérdezni: Esett iylen tigereyes meg egy póráz. Ezzel lehetne petet fogni mint ragnarokba? Vagy nem jó semmire, nyugodtan adjam el?
Eredeti windóz 7 aktiválások száma: 6

Soul

#1893
Póráz? Esetleg írd be a nevét, mert így nem rémlik semmi, de kis szinten semmi értékes cucc nem esik amit később megbánnál(sztem eladhatod).Petet csak hunter tud befogni, de viszont majd lehet olyan kis peted ami csak ugy megy melletted, dísznek jó és 1 idő után úgy is megunod  :smile:.1 visszavonult rókának kell válaszolni, mert a sok kocka kockul  :smile:, ejnyee.


upd.:Jah sztem nem fogsz tudni GW accot WoW-ra cserélni.Anno 1szer nem ment a Ragnaros és ventrin na mit csináljunk, hmmm felnézek a polcra nekem van GW alapjátékom, erre jön a válasz nekem is van, oké na várj feltelepítem és toljuk kicsit, belétünk mentünk pár lépést, mi ez a f*s, kiléptem uninstall.Szóval amíg nem láttad a WoW-ot elszórakozhatsz a  GW-al, de WoW után GW az nem tuti szerintem  :smile:

teraflare

Most hétvégén én is wowoltam egyet a 10 napos verzióval. Most van egy 16. szitnű hunter trollom ( Pudingu ) meg hozzá egy varacskos dizsnyó pet-em. De már unom hogy sokat kell mászkálni. Nem hinném hogy előfizetek rá, de jó móka volt belülről látni a warcraft világot. :haha: FOR THE HORDE!!!

Soul

Ha hunter, csakis nightelf macsekkal  :smile:.Képzeld el napi több órát gubbasztasz a macsekkal shadowmeldbe az út mellett, aztán mikor arra jön a low level elő jösz és jó ráijesztesz, vagy még AB-n is hasznos hogy eltudsz tünni a kariddal és a peteddel zászlóvédéskor és ha 1 valaki jön rambózni jól megleped  :smile:.

teraflare

Quote from: Soul on 2008-07-06, 23:02:37
Ha hunter, csakis nightelf macsekkal  :smile:.Képzeld el napi több órát gubbasztasz a macsekkal shadowmeldbe az út mellett, aztán mikor arra jön a low level elő jösz és jó ráijesztesz, vagy még AB-n is hasznos hogy eltudsz tünni a kariddal és a peteddel zászlóvédéskor és ha 1 valaki jön rambózni jól megleped  :smile:.
Ha night elf akkor csak is női kari és páncél/ruha nélkül... :D De az ally oldal nem szimpi

Bishop

Fejlődni akkor is Malac, sőt sztem dpsnek is jó, charge+gore nagyon imba tud lenni :whoah:

Dranei csaj jobb :D :angyali:

Soul

A varacskos disznó mellé a dwarf nő való, sose tudod megkülönböztetni meik meik  :D.

Rounin

Quote from: teraflare on 2008-07-06, 23:04:46

Ha night elf akkor csak is női kari és páncél/ruha nélkül... :D De az ally oldal nem szimpi

World of Porncraft? :wtf:

thrall

Quote from: White SeeD on 2008-07-06, 22:09:18
blablabla

szóval:

ha külön külön veszed meg akkoris csak 30 napot kapsz ingyen, mert az acc kreáláshoz kapod az ingyen hónapot, és nem azért mert megvetted.

ha nem veszed meg a BC-t: Nem indíthatsz draenei(alli9, vagy Blőd(blood)elf (horda) karikat. nem léphetsz lvl 60 felé, nem mehetsz ki outlandre, ergo ha van egy 60-as karid semmit nem fogsz tudni vele semmitse kezdeni, mert ott nincs olyan élet, mint 70-en.

Küldetések bármennyire egyhangúak (ölj meg ennyit, vidd el ezt, kisérd el azt(na ezt sose csináltam meg), ölj le egy erős mobot és vidd el a fejét) én nem untam meg egyáltalán, sőt altommal is szívesen fejlődök.

Ha megveszed a gamet, és Ragnaros serverre jössz, akkor szólj majd rám MSN-en, és csinálok neked nagyobb táskákat, hogy elférj.

1-2 jótanács:

- Szürke cuccokat: add el
- Fehér cuccokat, ha felszerelés: add el
- Fehér cuccokat, ha bármi más: esetek 90%-ban gyűjtsd össze és add el AH-n (10 napos trial-ba ez nem lehetséges)
- Ha nem fontos neked az, hogy te magadnak csinálj cuccokat, akkor inkább vegyél fel 2 gyűjtögetős professiont (mining, skinning, herbalism), mert azokból iszonyat pénz jön be
- Járj sokat instákba, még ha nehezen jösz össze akkoris (DM-be, stockadesbe, meg scarlet monastery-be leviszlek majd szívesen, ha megveszed az eredetietit, mert azokat szertem :D )

asszem ennyi.


Quote from: teraflare on 2008-07-06, 23:04:46
Ha night elf akkor csak is női kari és páncél/ruha nélkül... :D De az ally oldal nem szimpi
Draenei nő jobb :D

Soul

#1901
Quote from: Rounin on 2008-07-06, 23:11:22
World of Porncraft? :wtf:

[spoiler]A művelethez szükséges 1 hím gnóm és 1 nőstény gnóm, a hímmel /sleep, a nőstényt beállítani felé és /dance  :smile:[/spoiler]

Igazából amíg nem volt BC egyértelmű hogy a nightelf csaj volt a legszebb, utánna meg nemtudtam dönteni hogy nightelf vagy dranei  :smile:

Quote from: thrall on 2008-07-06, 23:13:25
- Járj sokat instákba, még ha nehezen jösz össze akkoris (DM-be, stockadesbe)

Én nem tanácsolnám neki a random gruppokat, az volt a tapasztalatom hogy több szívás mint hasznos időtöltés.Mind a 2 módszerrel huztam fel karit, hogy sok kis insta vagy kis insta nélkül, simán elértem ugy a 60-nt kis isnták nélkül hogy még volt hátra vagy 3  55-60as terület full tiszta.Ha van haver aki boostol viszont fel kell venni az összes kis instás küldit és megcsinálni.Sztem kezdőként minél hamarabb érje el a 70-nt, ne álljon órákat azért mert nem jönn össze group, majd Outlanden belerázódik az instás életbe, mire felér 70re ugyis megtanulja használni a kariját és nem lesz az hogy nem volt kis instába és nincs tapasztalata.

+:a nemsok kisinstás húzás előnye talán, mivel nem főleg instából szerzed az xp-t rá vagy kényszerülve a több kinti küldire,így a fővárosoknál nagyobb lesz a repud, pl 1 bizonyos fejlődési utvonallal kb lev 40re elérheted hogy Stormwind exalted, ami azt jelenti pl a dranei-nél hogy nem kell azon az undorító alap elefánton szenvedni hanem paci robog alattad  :smile:.

Alkyra

Szinte teljesen fölösleges most WoW accountot kezdeni s előlről nekimenni a játéknak. Hogy miért? Nem nehéz kitalálni. ."Jönn" az új kiegészítő.  Értelmetlen már új gear-re gyúrni vagy farmolni(max goldot), mert amint megjelenik rögtön az lesz, hogy az első béka amit leölsz dob egy stuffot ami tuti erősebb mint a Te nagy nehezen összegyűjtött s jogosan megérdemelt gear-ed. (A szintlépés az már más kérdés. Azért megéri, ha a kiegészítőre már új karival szeretnél menni)

Továbbá, ahogy thrall is mondta lentebb ha nem veszed meg a kiegészítő(t-ket) akkor nincs is értelme a játéknak. Szerintem nincs EGY ember se aki WoW-na aktívan játszana s nincs meg neki a BC.
Amint kijönn a WOTLK megint mindenki fejlődni fog mint a hülye s megint az lesz, hogy túrót se érsz s nincs miért játszanod(inkább nincs kivel) ha nincs meg az új stuff.


Az viszont egy másik tény, hogy a WoW a világ legjobb MMORPG-je (ezzel teljesen egyetértek. 2 éven keresztül tartott a gép előtt) s nagyon nehéz megunni.

Quote from: Soul on 2008-07-06, 23:32:13
Quote from: Rounin on 2008-07-06, 23:11:22
World of Porncraft? :wtf:

[spoiler]A művelethez szükséges 1 hím gnóm és 1 nőstény gnóm, a hímmel /sleep, a nőstényt beállítani felé és /dance  :smile:[/spoiler]

Igazából amíg nem volt BC egyértelmű hogy a nightelf csaj volt a legszebb, utánna meg nemtudtam dönteni hogy nightelf vagy dranei  :smile:



Draenei. Sokkal aranyosabbak s a kezdőhelyük is jobb...ha lehetne állítani a WoW-ban a karakterek méretét, mint a GW-ben nah az nagyon király lenne. Csinálnék egy loli draenai shamant/warriort...az mekkora lol lenne már...

Soul

Quote from: Alkyra on 2008-07-06, 23:34:48
Az viszont egy másik tény, hogy a WoW a világ legjobb MMORPG-je (ezzel teljesen egyetértek. 2 éven keresztül tartott a gép előtt) s nagyon nehéz megunni.

A "betegségből" való gyógyulásra van kiút, de sose mondom azt hogy soha többé nem leszek újra beteg, kitudja  :haha:.


Loli karinak ott a gnóm, igyál be draneiel Gadgetzan-i cuccost addig amíg össze nem mész és tessék ott van amit akartál  :smile:.

Alkyra

Quote from: Soul on 2008-07-06, 23:45:16
Quote from: Alkyra on 2008-07-06, 23:34:48
Az viszont egy másik tény, hogy a WoW a világ legjobb MMORPG-je (ezzel teljesen egyetértek. 2 éven keresztül tartott a gép előtt) s nagyon nehéz megunni.

A "betegségből" való gyógyulásra van kiút, de sose mondom azt hogy soha többé nem leszek újra beteg, kitudja  :haha:.


Loli karinak ott a gnóm, igyál be draneiel Gadgetzan-i cuccost addig amíg össze nem mész és tessék ott van amit akartál  :smile:.

Szerinted  nem ismerem? :) Állandóan az volt rajtam:). Ám sajnos az nem állandó.:( (szal ha meghalok akkor eltűnik)

Újra "beteg? Ki tudja. Nem hinném, hogy tudna nekem már újjat mutatni ez a játék. Új armor, új skillek új map-ek bla bla bla.Engem a változatosság vonz.^^

Rounin

A tauren lányokat látom mind félresöpörtétek...

Alkyra

Quote from: Rounin on 2008-07-06, 23:52:17
A tauren lányokat látom mind félresöpörtétek...

Oh, dehogy. Nekem van egy tauren sámánom, Moochi néven valahol.XD

Xzone

Szerintem pont most érdemes belekezdeni a játékba. Ha valaki most elkezdi, akkor mire megjelenik a WotLK, már 70-es lesz és tűrhető gearje is lesz a fejlődéshez. Érdemes megjegyezni azt is, hogy míg jelen pillanatban csak azok kerülhetnek be a jó guildekbe, akik legalább a BC megjelenésétől nyomják (gear szükségletek és tapasztalat).

A WotLK megjelenése után 80-as szinten én ugyan még mindig a mostani gearemet fogom használni(healingre és DPS-re egyaránt), de a most még tőlem mérföldekkel gyengébben felszerelt karakterek is hasonló erősségűek lesznek 80-as kék cuccokban. Kiegészítő megjelenésekor a hardcore guildek szoktak veszíteni embereket, így hely is lesz az új arcoknak. Ha valaki szeretne WoW-ozni és a WotLK-ben komolyan raidelni, annak most kell elkezdenie a játékot.

(Edit: De aktív ez a thread :) )

Bishop

Pedig a Tauren lányok télleg aranyosak :D Amugy utáljuk a BE-ket ide vagy oda BE csaj még mindig jobb NE-nél :angyali:

Quote from: Soul on 2008-07-06, 23:32:13
Quote from: Rounin on 2008-07-06, 23:11:22
World of Porncraft? :wtf:

[spoiler]A művelethez szükséges 1 hím gnóm és 1 nőstény gnóm, a hímmel /sleep, a nőstényt beállítani felé és /dance  :smile:[/spoiler]
Na és a Druidok? Maci RAPE :D

De kedvem támadt játszani, de félek hogy megint órákat ülnék elötte, mikor jobb dolgom is lehetne

Soul

Én szerintem önként adtam volna be magam kórházba kezelésre, ha arra vetemedtem volna hogy tauren csajt huzok ki 70re  :D.De ha már témánál vagyunk az orkcsaj jó izmos, az udcsaj mindíg ráhajlik a dolgokra, a trollcsaj oylan fogyisan mozog, a bloodelf csaj meg 1értelmű plázacica  :D.Na a horda női oldala kitárgyalva, allinál csak a törpébe tudtok bele kötni  :smile:.

Bishop

Gnome csaj no comment, meg úgy minden gnome  :lame: Dwarf also. Hmm mi maradt még? NE, fejük borzasztó nincs egy normális ajak vagy szem beállítás mint Draneinél, haj also. Human nő anynira balanced mint az egész human faj, túl normális. Hmm mi maradt ki? Dranei? na aba nem tok belekötni :D

Ud Orc csaj télleg elég gáz, de Troll csaj nagyon is aranyos, az ő nevetése tetszik a legjobban. Tauren meg ha most elrugaszkodunk atótl hogy tehén, nagyon is jó, csak a 3 újas nagy kezek zavarnak nála. Be csaj meg pláza cica ide vagy oda jól néz ki, pláza cicák is jól néznek ki valamilyen szintig csak személyiséggel van gond áltaálba. Az meg sztem nem faj függő.
Egyezzünk ki abab hogy a Murloc a legjobb faj :lol:

Alkyra

Hát igen. Hordánál nem a szép női karikat kell nézni, hanem a hullaösvényt amerra ment a többi játékos alázni ezeket a virtuális nőstényeket. :appl:

Rounin

Na most ennyi hordafikázás után hadd kérdezzem már meg: _komolyan_ _szépnek_ találjátok az NE nőket...? :3x3:

"I'd rather be a dwarf."

Soul

#1913
Mikor hordásként jáccottam keveset, 2 rosz élmény ugrik be.
1:mikor tauren csaj warriorunk volt, én nem bírtam feldolgozni azt ahogyan charge-ol (ahogy tartja a fegyvert billeg mellé és whooom) :D.
2:amikor 1 ?? dwarfcsaj gankelte a szegény kis zöldikémet és ugrált a hullámon, az valamiért kiverte a biztosítékot


ofc nightelf womens  :whoah:

+:3. tauren shámán csajon a varázssüveg  :smile:

Liquid Snake

Draenei nőnek a legjobb a segge meg a csípője. Nudemod powa xD Am Horda oldalon egyértelmű BE wumön.

Soul

#1915
Dranei csajban a succubuss-sága jött be, kár hogy nem lehetett ostora és nem volt csatt ááúúcs  :smile:, na meg a két copfos hajkölteménye  :jee:.

Darkstar

Viszont a dranei-oknak szürnyű a cast animációja (főleg a csajoknak).
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Soul

Na vége a réjdjének aztán bejön beszóni  :D, még hogy csúnyán kasztol a dranei csaj, ízlések és pofonok de nem én lesem nap mint nap ahogy a humán csávó gyúrja a (hógolyó tűzgolyó) shadowgolyókat és mellé riszálja a seggét  :hehe:.

Darkstar

Ezért van nálam mindíg 2 stack noggenfogger. Male UD animation > all. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Soul

Fúúú  így köszönöd meg hogy az a csúyna kasztolású sámán hílelt téged hónapokon keresztül?Tudom hogy nekem szántad  :D.