Main Menu

World of WarCraft

Started by Felsmuk, 2005-02-17, 08:36:12

Previous topic - Next topic

Alkyra

Quote from: Soul on 2007-04-17, 13:17:37
Azt tudom tanácsolni magyar guildet keress, ne vegyeset.
Miért? A magyar guildek többsége kölykökből áll s rövid időn belül feloszlik. Eddig alig találtam  normális magyar guildet akármelyik szerverről is volt szó.

Itachi

:tezsvir: Ez tényleg így van.Magyarokban nincs összetartás és hűség.Nézd meg a történelmüket.
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Darkstar

Viszonylag kis karival hogy lehet Ironeforge-ból Stormwindbe eljutni? Régen ezt nem egy 24es karival akartam elkövetni, de kéne a NE-mnek a polearm képzés. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Damnatus

IF-ből SW-be a vonaton jutsz el. :D Deeprun tram a neve asszem :D

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Soul

Quote from: Alkyra on 2007-04-17, 13:43:42
Miért? A magyar guildek többsége kölykökből áll s rövid időn belül feloszlik. Eddig alig találtam  normális magyar guildet akármelyik szerverről is volt szó.

www.orderofwatchers.hu for the alliance  :hehe:

Damnatus

bezony, OOW elég jól tartja magát, pedig magyar klán. Ja és az év magyar klánja is lettünk:)

Soldier

Quote from: Soul on 2007-04-17, 16:20:33
Quote from: Alkyra on 2007-04-17, 13:43:42

www.orderofwatchers.hu for the alliance  :hehe:

ügyes oldal :) good luck in future :)

Itachi

Quote from: Damnatus on 2007-04-17, 17:39:04
bezony, OOW elég jól tartja magát, pedig magyar klán. Ja és az év magyar klánja is lettünk:)
Nem azt mondtam,hogy mind rossz, de a nagytöbbség egy csőd.Gratula tényleg színvonalasnak néz ki.(a kivétel erősítí ugyebár a szabályt)..

thrall

jó, most egy Troll lépjen be egy ally klánba? :D

Damnatus

Hát, ha gondolod folyamatosan mind kontroll alatt tartunk :D

Soldier

Quote from: Damnatus on 2007-04-17, 20:01:00
Hát, ha gondolod folyamatosan mind kontroll alatt tartunk :D

baratsagosan hangzik^^  :lol:

Darkstar

OMG, épp a fórumot olvastam pár perce, most néztem vissza a játékba. Mialatt nem voltam, valami marha megtámadott. Mire visszaértem a petem épp leölte. :D (Jó, nekem se volt már 50 hpnál többem, de a kari nálam nagyobb volt. Vmit nagyon elbaxhatott. ^^)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

thrall

énmeg nemtudok mindíg bejelentkezni..ez csak nálam van így, vagy csak a mai napon?  :Eztneked: ma regelek, erre nemtudok belépni, majd fél óra után sikerült -.-

Dragonblight-on van egy Clusa nevű UD lock-om

Darkstar

Egy ideig volt valami gond, nekem sem ment.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Alkyra

Quote from: thrall on 2007-04-19, 00:15:07
énmeg nemtudok mindíg bejelentkezni..ez csak nálam van így, vagy csak a mai napon?  :Eztneked: ma regelek, erre nemtudok belépni, majd fél óra után sikerült -.-

Minden szerdán szerver javítások vannak. néha elhúzódik délutánra is, de általában már délelőtt végeznek vele.

thrall

király, akkor nem velem van a gond :D

Damnatus

Quote from: thrall on 2007-04-19, 17:11:31
király, akkor nem velem van a gond :D
A kettő nem zárja ki egymást!  :bsd::D

thrall

kösz :D lock a Void Walkert 10-es szinten kapja meg? remélem igen, mert szegény imp...

Alkyra

Quote from: thrall on 2007-04-19, 19:40:54
kösz :D lock a Void Walkert 10-es szinten kapja meg? remélem igen, mert szegény imp...

igen akkor. a Succyt lvl 20on a felhuntert lvl 40 s ha azon a talent fán vagy akkor a 50en a Felguardot.

Soul

Quote from: thrall on 2007-04-19, 00:15:07

Sztem olyan helyre telepedj le ahol van ismerősöd akár fórumról akár irl-ből, mert x szintig elmobolsz új dolgok stb, de ha nincs haver akkor befásulhat és így 1 full idegenekkel teli szerveren nem tudom mit hozhat a jövő.Én lvl 40ig kb csak azzal a haverommal játszottam aki megfertőzött a wow-val, utánna vége lett a nyárnak és kolesz miatt lemaradtam szintben, bánkódtam is 1 darabig  :smile:.Emlékszem, na cigi szünet hangzott a kérdés tőlem, és jött a válasz persze ok  :smile:, most ha meg insta közbe elsütöm ezt és nincs min 1 dohányos rajtam kívül jön a fúúú dohányos, ezért kitalentoltam az improved smoke-t és így boss lootnál sicc ki konyha és mire befejezik a loot elosztást szinte vissza is érek néha előfordul hogy ordítjáka nevem miért nem hílelek de nagy gáz még szerencsére nem volt :D.

Wowhead itt minden kérdésre válasz, és sokkal jobb mint a thottbot pedig nagyon sokáig thottbot-ot használtam és amikor nemvolt elérhető a wowhead akkor a thottbotnál húztam a szám  :smile:.

thrall

ismerősöm itt játszik, de lehet átmegyek oda, ahol többen vagytok, vagy van egy jó guild XD

egyébként ébn a www.wow.alakhazam.com -ot hazsnálom

kelvor

Improved Smoke :D Jaja, én is loot közben szoktam kimenni, vagy ha wipe van, akkor  bemondom, hogy "srácok majd élesszetek, ki kell ugranom bio afkra"  :D Annyiból jobb, ha pl csak 5 fős instát megyünk, ott mindig van rajtam kívül 1-2 dohányos, úgyhogy ott mindig beiktatunk egy kis pihit.

Damnatus

Alkyra

Keresek WoW alá vlm használható Mage UIt. Kinek mije van s mit tud ajánlani?

Lazzaret

Ezt az egyedűl a serveren dolgot nagyon ismerem. Jelenlega Hellfire realmon tolom a játékot. Itt beléptem a Retro Company magyar clanba de azonkívűl hogy tag vagyok a listán, semmi értelme nincs az egésznek. Kértem ma a többieket menjünk el instancét nyomni a Night Elves egyik területén. Persze semmi válasz pedig vagy 15-en voltak fent. Igazából baromi unalmas igy játszani. De már ha ennyi energiát beleőltem a hunterembe akkor már nem akarok új karit kezdeni. Őcsémnek is megvettem a gamet de az meg sosincs itthon minden este a barátnőjénél alszik. Ígyhát nincs kivel játszani. Lehet nem is veszem meg a feltőltőtt :frown:

www.arkangyalok.uw.hu

Alkyra

Quote from: Lazzaret on 2007-04-22, 02:20:46
Ezt az egyedűl a serveren dolgot nagyon ismerem. Jelenlega Hellfire realmon tolom a játékot. Itt beléptem a Retro Company magyar clanba de azonkívűl hogy tag vagyok a listán, semmi értelme nincs az egésznek. Kértem ma a többieket menjünk el instancét nyomni a Night Elves egyik területén. Persze semmi válasz pedig vagy 15-en voltak fent. Igazából baromi unalmas igy játszani. De már ha ennyi energiát beleőltem a hunterembe akkor már nem akarok új karit kezdeni. Őcsémnek is megvettem a gamet de az meg sosincs itthon minden este a barátnőjénél alszik. Ígyhát nincs kivel játszani. Lehet nem is veszem meg a feltőltőtt :frown:

gyere Shattered Hallsra hozzánk.:)

Oh, btw megtaláltam amit kerestem:
http://iris-games.uw.hu/WoWScrnShot_1.bmp

S mindössze csak ezek kellettek hozzá:
-titan panel
-mymainbar
-elkf buff bar
-auctionner
-sct
-cooldowncounter
-atlasloot

Itachi

Tényleg bárkit bevesztek?Lehet akkor kezdek ott egy karit.Gondolom hordás a guild.A mostani karimmal (BE) nem találtam eddig egy értelemes guild et sem.

Alkyra

Quote from: Itachi on 2007-04-22, 13:04:37
Tényleg bárkit bevesztek?Lehet akkor kezdek ott egy karit.Gondolom hordás a guild.A mostani karimmal (BE) nem találtam eddig egy értelemes guild et sem.

Ez az.:) Egy flamelő sincsen s egész jó a társaság.Bár még szinten nem tartunk ott, hogy raidelni tudjunk menni.(sok 40-60as van)

egyetlen hátránya  h sokan vagyunk s sokan csöndesek...:)(szal nem beszélgetnek a többiekkel)
Tegnap még 180an voltunk s ebből ált. 20-40 ember szokott online lenni.(persze vannak olyan napok amikor alig vagyunk 15en fennt de általában sokan fenn vagyunk)
Groven is bennt van már a guildben.^^

Itachi

Akkor kezdek majd ott egy karit.Ez ugye PVP server?