Main Menu

World of WarCraft

Started by Felsmuk, 2005-02-17, 08:36:12

Previous topic - Next topic

Dragon

Azt én is hallottam, hogy a resto a legéletképesebb pvp-re meg eleve raidbe szinte csak azt viszik, de én sosem szerettem gyógyítani. Meg azt is mondják, hogy pont a grindelés nehezebb, a csekély sebzés miatt, de erről nincs saját tapasztalatom.
Én most fél elemental fél enha talenttel nyomom, és mobokkal 1v1 nincs semmi gondom, meglehetősen távol állok, majd az LB,LB,ES kombó ha crittel, akkor oda sem ér hozzám és nem került 200 manába se :)
Ha viszont több jön, mondjuk 2-3 akkor sincs gondom, pajzzsal meg tudom védeni magam, ha mégis gond lenne, akkor jön a föld elementál.
Sajnos most jól orrbavágják az elem sámánokat a clearcastok visszanerfelésével, pedig épp kezdtem úgy érezni, hogy na, végre, valami kiemelkedő tulajdonságom nekem is van. Mostanában jórészt csak boss fight meg wipe után kellett innom 5fősben, igaz feleakkora DPSt csinálok mint a rendes DPS kasztok. (pláne hogy szinte kizárólag spell critre meg intellectre pakoltam minden cuccot, szóval kevés +damage van) A legnagyobb szemétség az, hogy beetettek minket a durva clearcasttal, minden cuccunkat úgy szedtük össze, és most kiderül, hogy bizonyos esetekben más tulajdonságokat talán jobban megérte volna erősíteni, pedig egy nagyon életképes taktikának tűnt.

Ja igen, ha warlock ellen mentek, akkor nem elég a Tremor, kell a Grounding totem is, mondjuk tőle függ, hogy milyen sorrendben nyomja a varázslatokat, de a grounding megeszi a feart, meg az összes DoTját a locknak, csak jól kell időzíteni, mert különben simán kihúz a hatótávolságából.
A grounding mellesleg hunter ellen is jó, ha lenn van egy groundingod, akkor immun vagy a freezing trapre :D
"And there was war in heaven.
Michael and his angels fought against the Dragon, and the Dragon fought and his angels, and prevailed not.
Neither was their place found anymore in Heaven.
And the Great Dragon was cast out, that old serpent called the devil and Satan which deceiveth the whole world,
he was cast out into the Earth and his angels were cast out with him."
[Revelations 12:7-9]

thrall

ha valaki nemtudná, hogy egyes wow-beli táncok honnan jöttek: http://www.youtube.com/watch?v=066_q4DIeqk  érdemes odafigyelni az ogre-re :D :hopp:

Darkstar

Amíg a BC trial aktív, nem tudom neten keresztül upgradelni rendesen? Csak oylan lehetőség van, hogy adjam meg neki a BC kulcsomat, ami ugye nincs...
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Dreamcleaver

A trialhoz nem jár trial kulcs?

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Lythis

akkor vagy megveszed, vagy lemondassz az update-ről... gotta love marketing...

Darkstar

Na de épp ezaz, hogy elvileg az online upgrad-re is lenne lehetőség, most meg nem jelenik meg. :S
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Soul

Kelvor hogy haladgattok? Patch óta Grull és Magtheridon is könynebb.Mi Hydross-t néztük meg és a legjobb próba 30valamennyi% volt.A legnagyobb gond ott ha pl a híler nem figyel és tank cserénél a fél hp-s tankra ráken 1nyagyhílt ezzel leagrózza Hydrosst és az illető instant hal, elég lol hogy Hydross-ra nem hat a taunt  :smile:, de az addok lekezelése is durva, hamarosan meglesz érzem  :smile:.A raid alatt 2 random epik is esett a trash-ből  :smile:, a sámán totem DE lett mert elég gagyi  :smile:.

Lazzaret

Nem tudtok olyan Teamspeake-ről ahova a klánunk feljárhatna? Mert a chatet használva baromi lassú az infó csere.

www.arkangyalok.uw.hu

kelvor

Quote from: Soul on 2007-05-29, 16:11:28
Kelvor hogy haladgattok? Patch óta Grull és Magtheridon is könynebb.Mi Hydross-t néztük meg és a legjobb próba 30valamennyi% volt.A legnagyobb gond ott ha pl a híler nem figyel és tank cserénél a fél hp-s tankra ráken 1nyagyhílt ezzel leagrózza Hydrosst és az illető instant hal, elég lol hogy Hydross-ra nem hat a taunt  :smile:, de az addok lekezelése is durva, hamarosan meglesz érzem  :smile:.A raid alatt 2 random epik is esett a trash-ből  :smile:, a sámán totem DE lett mert elég gagyi  :smile:.

Azóta Karazan teljesen clean, Nightbannel együtt. Még mindig Gruul-t próbálgatjuk, tegnap 20%-ra sikerült levinni, ha minden igaz ma meglesz az is. Már tegnap is meglett volna, de nagyon szerencsétlenül jött ki pl a dobálgatása. Volt olyan, hogy 5-6 embert rántott be és akkor helyezkedj úgy, hogy minnél kevesebben sérüljenek.
Reméljük ma már tényleg megfekszik Gruul aztán  jöhet Magda meg SSC.  :smile: Egyébként patch óta Maulgar csata egy vicc, 23an öltük le úgy, hogy senki nem halt.

Hydross meg elég mókás ahogyan hallottam több helyről. Nem árt a tankokra egy kis rez :smile: Kitartás, lassan Vashj előtt fogtok állni :smile:

Quote from: Lazzaret on 2007-05-29, 20:16:45
Nem tudtok olyan Teamspeake-ről ahova a klánunk feljárhatna? Mert a chatet használva baromi lassú az infó csere.

TS-t nem tudok, max ventrit :frown:

Soul

Van 1 full frost, 1 full nature, és 1 vegyes tankunk  :smile:.Ja ami lol még Magteridon fejének tauren fej az ikonja tudom mert én vittem  :smile:.A deadly boss mods-ot használjátok, nagyon hasznos.Mindenkivel rakasd fel addig ne kezdődjön semmi  :smile:.

Lazzaret

Köszi kelvor sztem a ventri is jó lesz. Csak a progit kell majd megszereznem :)

www.arkangyalok.uw.hu

Alkyra

Kéne némi tipp: Szervert szeretnék váltani. Olyan szerverre akarok menni, hol a pvpt nagyban tolják s nem kell órákat várnom arra, hogy induljon a banzáj...Esetleg van vlknek vlm ötlete?

Soul

A ragnaros elég jó pvp server telis tele sok swe-vel ^^.Mint korábban írtam vagy Ragna vagy Bs-re mennek a magyarok általában.

És 1 nagy hír HydrossDown  :smile:

Alkyra

Quote from: Soul on 2007-06-03, 11:07:38
A ragnaros elég jó pvp server telis tele sok swe-vel ^^.Mint korábban írtam vagy Ragna vagy Bs-re mennek a magyarok általában.

És 1 nagy hír HydrossDown  :smile:

ragnaroson már van pár karim. mi ez a bs? egyb. nem kötelező h magyar legyen...sőt..minnél kevesebb a magyar annál jobb....

u.i.: gz.^^

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Alkyra

Quote from: Darkstar on 2007-06-03, 11:52:33
Bloodscalp sztem.

:merci: índítok egy lockot...már elegem van abból h mindeki szétrúgja a seggem...(pontosabban mikor iszom a maggel akkor ütnek(ugye az alapból kritikus ütés) s alig van hpm..castolni se tok az Ice Barriert meg egy ütésből leszedik(rogue 500as evisecrate rulz...vagy 800as ambush...)
ud kell hogy legyen ha hordás vok, nemigaz?

Darkstar

Vagy Bloodelf, de az UDnek jobban áll a lock paci. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Alkyra

Quote from: Darkstar on 2007-06-03, 11:56:40

maradok akkor a belfnél. az szebb..XD

Soul

Állapodj meg valahol mert így nem fogod kiélvezni a játékot ha folyton új kari új server  :smile:.
És igen a bloodscalpra gondoltam.

Alkyra

Quote from: Soul on 2007-06-03, 12:26:16
Állapodj meg valahol mert így nem fogod kiélvezni a játékot ha folyton új kari új server  :smile:.
És igen a bloodscalpra gondoltam.

ezt tervezem  be az utolsónak.^^ én mostmár csak pvpt akarok csinálni s ezért kerestem vlm helyet ahol csak úgy ömlenek a bgk
meg az arenák. ezekszerint bs az jó erre? haverom stromreavert ajánlotta, mert statisztikák szerint ott van a legtöbb bg.^^
ismeri azt vlk?:) bs egyb. ki van innen?:Ö

Soul

Alt szinten mozogtam bs-en kis 31es lock meg 28 magim van ott.Hogy milyen sűrű ott a bg az passz  :smile:.

Alkyra

nem mintha tudnék játszani...a gépem mindig meghal fél óra játék után...

Itachi

Quote from: Alkyra on 2007-06-03, 11:58:11
Quote from: Darkstar on 2007-06-03, 11:56:40

maradok akkor a belfnél. az szebb..XD
A lock nagyon jó.Csak ajánlani tudom én is mint ex-mage es.
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Dreamcleaver

Az Orc lock az valamiért nem olyan jó, mint a BE vagy UD? Csek mert nekem az tűnik a legfeelingesebbnek a Warcraft 1 miatt.  :D Persze a racial cuccok miatt lehet, hogy gyengébb pvpre.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

thrall

Quote from: Dreamcleaver on 2007-06-03, 15:40:33
Az Orc lock az valamiért nem olyan jó, mint a BE vagy UD? Csek mert nekem az tűnik a legfeelingesebbnek a Warcraft 1 miatt.  :D Persze a racial cuccok miatt lehet, hogy gyengébb pvpre.
már bocs, de sz.tem az ork az elég jó Pv-re főleg meele karik ellen :d Stun és egyéb védelemmel. Anyi, hogy az Ud-hez képest nincs kannibalizmus képessége, ezért "veszélesebb" a HP-ból mana skill(nemtom a nevét). Csak annyi, hogy nagyon randa az ork lock :D

vagyis nekem ez a véleményem :D

Alkyra

én is lockozni akarook...csessze meg a fene a gépemet... :comp: :comp:

Darkstar

Vajon a ragna pop-ja az egyre inkább elterjedő laggnaros mizéria miatt ment le fullról low-ra? Már megint nem megy...
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Soul

Multkorába a BS-el voltak hatalmas problémák.De annak csak örüljünk ha a sok swe elköltözik a ragnáról  :smile:.Nem vagyok otthon, de mivolt már megint tegnap nem volt server  :confused:?

Darkstar

Nem tudom. "Unforseen server issues, no ETA"... De már jó.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん