Main Menu

World of WarCraft

Started by Felsmuk, 2005-02-17, 08:36:12

Previous topic - Next topic

Darkstar

Svéd/kínai hibrid goldfarmer, mit vártál? :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

kelvor

Quote from: Darkstar on 2007-10-15, 17:01:40
hibrid

:D

Valami  szleng lehet. Az egyik RP-s, a másik goldfarmer.  :haha:

Darkstar

http://s104.photobucket.com/albums/m161/gl33m4x/?action=view&current=Kalgan2copy.jpg
Lol, ez sokmindent megmagyaráz... (főleg a DL/mortalstrike és a drain mana változást ...)

QuoteAs for what Kalgan actually does, he's a "Lead Designer responsible for game systems -- character classes, combat, items, pvp, auctions, mail system, and world events".

Ja, és érdekes módon a topic törlődött.

Ed.:
lol,folytatás (Blizz poster)

QuoteHello Warlock Discussion,

I'd like to cordially invite you to cease and desist the Kalgan Thread spamming. Should you decide to stop, you will continue to enjoy the ability to post in the World of Warcraft forums! Should you decide to continue spamming, that privilege may be removed.

Sokadik Ed. (mostmár befejezem :))
Valaki volt olyan kedves, hogy összeszedje...

QuoteSeriously, no matter how stupid and silly it sounds and that I laughed every time someone posted '' Its all thanks to Kalgan! '', at the end it turns out as it is (no offense warriors, nothing absolutely against your class).

Just look at it.

1. Dots affected by resilience (needed change though) equals to big buff for warrior centric teams, as they only had problems against 4 dps gib teams that consist of at least 2 dot classes.

2. Gear swaping disabled while it actually isnt there where it matters (high rated teams) because you still can know whom your facing in 2vs2 and 3vs3 if your higher rated team. Not to mention that every paladin that has black temple shadow resistance gear will wear 2 parts no matter what, which alone puts him at ~190 shadow resistance (if he has shadow resistance chant on his back) with shadow res aura.

3. Drain life being affected by MS, wound in same time just because its same effect.

4. Pummel made so it first locks school out and then does pummel damage.

5. Detect magic removed from game solely due one reason, sheep + detect magic ''owning'' warriors that team up with paladin. Buffs being visible is just so noone can tell '' OMG, its mage nerf! '' because somehow, buffs being visable was like always intended or something (right).

6. Warriors getting armor penetration on their sets, nice armor/stat upgrade, really good weapon upgrades while casters get close to nothing (no stat for them and yay for not even 100 more armor on whole season3 set). New enchant that will bring every clothie to 0 armor (wer talking here about close to 20% damage increase for warrior when that happens) in combination with armor penetration.

7. Some of warrior talents swaped places so they can now enjoy playing their 2345 setups without fear of facing 4 dps teams (not like wasnt 50-50 anyway if warrior had a brain and knew when/how to use intervete) because they can spec up to last stand without loosing close to anything.

8. And biggest buff of all that noone noticed yet is that every warrior will be able to get their 4 part bonus close to instantly thanks to fact that Kalgan made em change how you get bonus effects. That is, even if warrior buys 3 pieces of season3 set instatlly he will still have lovely intercept cd reduction bonus. Not to mention that its direct nerf to every class that had 2 version of sets because they cant get 2x +35 resillience bonus which at the end puts them close to same amount of resilience warriors have.
Hmm... Time to reroll?
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

kelvor

Nem kell reroll. Nyugi, a lock így is imba lesz.  :haha: Igaz, a warrior most szép buffokat kap, de már ideje volt. Lehet 1-2 túlzás, de ezt a blizztől már megszokhattuk...sajnos. Ja meg úgy is jön egy hotfix, mert tele lesz/van a fórum vájnal.

Darkstar

A pvp warrit hol kellett buffolni? Vagy csak én találkoztam olyanokkal, akik SIMA üéssel 2.5k fölött criteltek, a 3.5k+ mortalokat és a még nagyobb execution-öket nem is számolva? Meg persze immunisak a fearre, van nekik charge/intercept és hamstring.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

kelvor

Én azért több sírást hallottam, hogy a lock mennyire imba, mint a warrior. Viszont ennyi erővel ott van az 1 perces mage 7000-es pom pyroval + fire blast és a warri fekszik is. Esetleg maradna egy kis hpd instant aoe és csá. Eddig a resilience hatott mindenre, kivéve a dotokra. Szintbe hozták azt, amit már rég kellett volna.  Riktán pvpzek, mert az ilyesmik felhúznak.  Amúgy mivan, nincs ma egyetem?   :lazza:  :D

Darkstar

De, csak épp géptermi gyak van :)

BTW a resi célja pont (a Blizz által bevallottan) a burst DMG csökkentése volt. Akkor mit keres a dotoknál? BTW igen, a lock durva, de nekünk is megvannak a gondjaink: rugók, mostmár lassan a warrik is valamint az esszetlen és átgondltatlan nerfek. ^^
Az s3 aréna cuccokon pl a spell penetration is lock nerf (melyik másik class megy alapból all 70 resist-el), a páncél penetration detto. Így viszont baromira nem értem, hogy minek kell a lock s3 itemization pontokat + páncélra tenni statok helyett, amikor úgys ki lesz nullázva...
BTW ez 1v1, 2v2ben a warri + healer az egyik legkönyebben ölhető kombó. ^^
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Soul

Gurtogg Bloodboil és DS készülj a 2v2-re  :smile:.

kelvor

GZ a killhez!  :smile: Lassan ott vagytok Illidan arcában.

Felnéztem ma PTR-re. Első karit, akit megláttam maci mounthon rohangált.  :eek: A második egy törpe volt engi mounthon...komolyan mondom félelmetes az a helikopter, az embernek olyan érzése támad, hogy ez mindjárt szétesik. Jó nagy laggok, és persze mindenki ZA-ért üvőlt trade chatin.  :smile: Benéztem én is, egyből kinyirattam Jonest 2 megtermett trollal, mókás volt. Amúgy nagyon hangulatos, a blizz nagyon érzi ezeket a trollos instákat.

Soul

Ja lassan  :smile:, most atom heart of darkness gyűjtés van hogy mindenkinek legyen shadow res-es craftolt cucca.
ZG is nagyon jó volt, mondtuk mindíg megvan a feelingje  :smile:.A tigris boss volt nagyon eltalálva sztem, hílerként meg a phanter volt kemény.Engem soha sem izgatott a  prt, majd átélem azt ha itt az ideje  :smile:, mindíg mondják mennyit tökölnek mire feljutnak stb.

kelvor

Akkor én szerencsés voltam, 10 perc volt a karakter transfer.  :lazza:

Alkyra

Most olvastam a test-note patchet s erősen el kezdtem gondolkozni, hogy ismét el kezdek játszani valamelyik szerveren....
A két kedvenc karimat(shaman,paladin) meglehetősen felbuffolják(főleg a palát...szerintem az a karakter a legjobb bár a sámán is félisten) s remélem mostmár elég erősek lesznek pvpben, hogy nekimenjenek az ellennek minden gond nélkül.^^ ( a pvp a mindenbenem...nincs is jobb érzés mikor egy noob kockát beledöngölsz a földbe.muhahahah)

Ti mit mondtok? Kezdjem el újra veletek? Szerintetek a shaman s a paladin pvp képesek lesznek? Melyik side-ot válasszam?(a dreanai shaman nagyon vonz, de a blood elf paladin se utolsó)
Rátok bízom magam.:)

fraglimiter

A ma reggeli Eye of The Storm tapasztalat szerint a palak zuzosak rendesen meg most is, jott-latott-legyozte a merciless mage-em ugy h alig tudtam mozdulni  :confused:
Szerintem minnel hamarabb allj neki a pwrlvlingnek ha 70 szeretnel leni mire jon a 2.3  :muhahah:(bar joslatok szerint az meg akar 1honap is lehet)

Bishop

Hát shamanok kemények pvpben az biztos. Már annyira felidegesítettek azzal a megszakító képességgel hogy életcélom lett hogy legyőzzem az összeset :__devil:
Télleg van rá valami módszer hogy a megszakító képességet kivédjem?

Én dreanai shamant mondanám. 1. mert dreanai jól néz ki és jobban néznek ki rajta cuccok mint egy bloodelfen szerintem 2. shaman 100% win a megszakító képességével, még palat azért ha valaki jól játszik le lehet zúzni. 3. innen szerintem legtöbben allisok, kivétel én, de én szaros kis tört szerveren nyomom  :angyali:

Soul

Minden kaszt jó "csak szeress meg tudj vele játszani" mondják az okosak.A pala pvpben durva mint híler,ha 3v3 arénában volt 1 pala+arms warri akkor már nyavalyogtam hogy ne máááá, de amióta 2v2 megy DS -el ő pillanatok alatt leszipkázza a palát addig püföljön a warri engem de DS-t is tök mind1  :D, mindíg várom a "mindjárt om" szöveget.
Szal ezzel arra akarok célozni hogy 3v3ban úgy láttam nagyon durva ha van ez a pala páros, de 2v2 sl/sl lock + resto shaman párosunk teljes nyugalommal megy nekik.

Szóval nem érdemes legagyizni semmilyen kasztott mert lehett ebben a fajta pvpben gyengébb a másikban viszont durva.Régen nagy gond volt szinte az összes allis palával hogy nem tudták mi az a heal gomb, és ott halok meg mellette miközbe ő arms warrisosdit játszik  :D, huh mondom jóvan nyugi.Szóval aki palával akar pvpzni a healjének több értelme van mint az "über" sebzésének, mert ha életben tartja maga körül az embereket egyértelmű ő is életben marad.Alkyra mit akarsz pvpben healelni? mert arra első osztályú a pala meg a shámán.Jelenleg shámánnál legjobb instára/pvpre a resto sámán, pvpben nem te fogsz lekaszálni mindenkit hanem healelsz és tök nehezen nyomnak le, a sámán és a pala híler tankok  :smile:.A resto sámán 1etlen hátránya nem farm karakter(ja meg szinte mindenki elfut előled mivel nem viszel be hírtelen akkora sebzést  :smile:), szóval érted.Plussz jó lenne tudni hanyasok a  karijaid, mert ha még nem 70esek vagy nincsenek mittom én kék 70es pvp gearben akkor nagy szívás mire felöltözöl mert gyenge cuccokban nem nagyon lehet pvp-zni.Igazából magad döntsd el akarsz szenvedni vagy sem, mert az eleje az lesz mire beöltözöl akárhogyis. Az biztos aki ismer régebbről játékban megmondja én nem voltam pvp kocka, de most hetente 2v2 és 3v3 arénák és nem undorral megyek be BG-kre, mondjuk nem mondanám magamra hogy pvp kocka de valami változott :smile:.

Bishop a megszakítás neve Earthshock ;).Mondjuk druida ellen nemtudom mi a durva de az biztos a bc-be nagyon felturbózták a druidákat, bc előtt én szinte csak resto druidokat láttam mert az volt elfogadva a guildekbe, és azért fordult a kocka.Engem meg a tauren+warstomp idegesít fel nagyon.Ja kivédésre nemsok, mert instant kaszt, ha kaszter druid lennél azt mondanám kamu kasztolj valami hosszat, arra elnyomja és utánna gyorsan told amit akartál mert 6sec cd a shokkon talentel meg 5sec.Ja és ha nem ismernéd rakd fel a NaturEnemyCastbar nevű addont, mutatja mit kasztol az ellenfél, mellette meg másodpercre pontosan írja mikor megy végbe a kaszt+ha leölsz playert akkor bemond szövegeket   :smile:, egyik leghasznosabb addon.

Alkyra

A healer karikkal az a gond, hogy kell egy jó társ hozzá...az meg nekem nincs.:( Egyb. nincs semmilyen 70es karim.:) szal még messze vok...de vszeg dreanai shamit fogok csinálni....a shaman az inkább dps orientáltabb mint a pala...bár semmi CC je nincsen...szal egy stunlock rogue simán megöli...(kiv a restot.:))
de még váratok egy kicsit...(nincsen pénzem gct venniXD)

de köszönöm szépen a tippeket.^^

Bishop

kb egy napja caster druida vok, és én is ezt hallotam hogy hssel kell sz*patni őket. Csak tudni akartam hogy van e más. Amugy szerintem Druida elég erős pvpben, feral is de most kaszter/balance druid lettem és egész jó, mondjuk sok minden nem változott, majd ha a restoba is bele tok nyúlni egy kicsit hogy a spellek gyorsabban kevesebb mannaért castoljanak.

Palat nem mondom hogy rosz de nem állja meg a helyét ha egyedül van valaki ellen akinek van healje. Szerintem.

Soul

Sámánnal olyan jó volt menni 2 1 kezessel és darálni mint állatt, mikor bejön a windfurry az imba érzés  :smile:(igen ez a rugó probléma nagyon gáz, mikor fejlődtem folyton kampeltek rugók).A vicc a "dps" pala amúgy, ma fél AV-n kergetett 1 aztán becsaltam pár allis közé én szemét  :D, annyira rám volt kattanva hogy nem nézte merre megyek.

Bishop: a balance druida is ritka, szoktam látni mostanába már párat, sztem a feral fog neked feküdni, a heal az csak instába jó mivel te magányos maci vagy gondolom, a feralt ajánlom.

Darkstar

Yay, először úgy beakadok, hogy alig bírtam kijöni, erre most meg ledob a szerver és valamiért nem tudok visszamenni.

Ed.: és még mindíg connection error...
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Bishop

Rosszul ismeresz, mert én utálok egyedül játszani, de gyógyítani se szeretek csak ha nagyon muszály másokat. Lövöldözni meg kiteolni szeretek(meg még macskában is szeretek lenni sunyulás, criticalok,gyorsaság), de a tudat hogy fizikailag egy nagyobb agro ellen sérülékeny vagyok zavar. De most egyenlőre tetszik aztán még mindig válthatok. Bár most azon gondolkodom, mégis restonak kénne lennem 40-ig azzal jó gyorsan menne és majd 40-en vissza balance. Tetszik a feral de balanceba van két dolog ami nálam eldöntötte a kérdést. Moonkin és Force of nature.

Darkstar

Jó is a resto drood, főleg ha van olyan hülye, hogy tree formban megy bgzni :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

kelvor

Quote from: Darkstar on 2007-10-19, 23:53:56
Jó is a resto drood, főleg ha van olyan hülye, hogy tree formban megy bgzni :D

Banish powah.  :D

Boomkinba egy jó dolog van, félelmetesen táncol.

Soul

Mint az ogre  :smile:.Az allis druid formok sztem jobban néznek ki, ezt nem azért gondolom így mert allis vagyok, hanem mert így van  :smile:.

Alkyra

ki melyik szerveren játszik?

JaFaR

Quote from: Bishop on 2007-10-19, 23:51:27
Rosszul ismeresz, mert én utálok egyedül játszani, de gyógyítani se szeretek csak ha nagyon muszály másokat. Lövöldözni meg kiteolni szeretek(meg még macskában is szeretek lenni sunyulás, criticalok,gyorsaság), de a tudat hogy fizikailag egy nagyobb agro ellen sérülékeny vagyok zavar. De most egyenlőre tetszik aztán még mindig válthatok. Bár most azon gondolkodom, mégis restonak kénne lennem 40-ig azzal jó gyorsan menne és majd 40-en vissza balance. Tetszik a feral de balanceba van két dolog ami nálam eldöntötte a kérdést. Moonkin és Force of nature.
Poén dolog a balance druid, asszony is azzal játszik. Viszont most így 70en az a problémája, hgoy nem talál jó leather geart. Tribal LW-el is csak 3 részes setet tud csinálni, és semmi egyéb balance druidnak valót. Míg én pl a mage-emet elég jól fel tudom majd öltöztetni tailoringgal. A druidnak meg szinte csak a raides setek vannak, semmi egyéb könnyen megszerezhető, kifarmolható cucc. Mondjuk sztem a LW-et kicsit fel kéne turbóznia a Blizzardnak, mert sztem kevés recept van, ha figyelembe vesszük mennyi class használ leathert és mailt. Szóval kénytelen lesz majd cloth cuccokat is hordani, mint sok más balance druid.

kelvor

Az tény, hogy nincsenek elkényesztetve ilyen szempontból a boomkinek. Fejből nem is tudnék olyan 5 fős instát mondani, ahol kifejezetten jó balance cucc esik, gyűrűket és amuletteket nem számolva. LW is sux ilyen szempontból. Nem hiába van ennyi clothos moonkin. Esetleg alakítsatok egy 2v2-es arena teamet, ha minden kötél szakad.

Quote from: Alkyra on 2007-10-20, 08:00:59

Venture C. O. /rppvp/ és Arathor /pve/. Mindkét serveren sok magyar van. 

JaFaR

Quote from: kelvor on 2007-10-20, 10:50:32
Az tény, hogy nincsenek elkényesztetve ilyen szempontból a boomkinek. Fejből nem is tudnék olyan 5 fős instát mondani, ahol kifejezetten jó balance cucc esik, gyűrűket és amuletteket nem számolva. LW is sux ilyen szempontból. Nem hiába van ennyi clothos moonkin. Esetleg alakítsatok egy 2v2-es arena teamet, ha minden kötél szakad.
Az az igazság, hogy nem igazán vagyunk nagy pvpsek. Bár sztem ezt az arena dolgot majd kipróbáljuk. Megnézzük lehet e minuszos ratinget csinálni... :D

Ragnaros pvp Realm.

Bishop

Allis formok meg nekem nem tetszenek, Lila medve nagy lila fülekkel WTF A macska elviselhetőbb. Moonkin meg lol. Jah sajnos nincs sok jó Leather cucc magas szinten, egyről tok de azt ha megszerzi valaki,meg gondolom drága, de ezzel ráérek majd olyan 4-5 hónap múlva agódni.

kelvor

Allis medve nem lila. :smile:

Soul

L@gnaros  :smile:.

Quote from: Bishop on 2007-10-20, 12:04:02
Lila medve nagy lila fülekkel

Küldjél már nekem is abból a fűből  :smile:.Ha megnézed az allis boomkin formát a játékba később pont olyan madárlényekkel fogsz találkozni.Az oroszlán formátokkal még nem lenne bajom de a szarvas oroszlán nálam nem nyerő, igazából most gondolkoztam el miért van minden tauren druid formnak szarva, mert hát alapból a taurennek is van  :smile:.Persze mindíg az fog bejönni amelyik oldalon vagy ha allis druidot indítasz tuti az fog bejönni azt látod előbb azt szokod meg.Én is régen milyen nightelf b*zi voltam, jelenleg 50% nightelf és 50% dranei  :smile:.

Quote from: JaFaR on 2007-10-20, 09:30:44
Poén dolog a balance druid, asszony is azzal játszik. Viszont most így 70en az a problémája, hgoy nem talál jó leather geart. Tribal LW-el is csak 3 részes setet tud csinálni, és semmi egyéb balance druidnak valót.
Igen ezt említetted in-game.Sztem tegyen Kiky a cloth-okra és ami jön spell up-os klotty vegye fel, mert végül is leatherbe annyi lenne a különbség hogy több armor, de mivel formba lesz így is sok armor bonust fog kapni.Majd varsz neki spellstrike cuccokat  :D.Ó régebben mindíg mennyi fújolás ment a clottyos palákra, de télleg mindenki elröhögte magát mikor látott 1 plates palát full clothba :smile:.Szóval a klottyos druid elfogadhatóbb mint a klottyos pala  :smile:.

Quote from: kelvor on 2007-10-20, 10:50:32
Az tény, hogy nincsenek elkényesztetve ilyen szempontból a boomkinek. Fejből nem is tudnék olyan 5 fős instát mondani, ahol kifejezetten jó balance cucc esik, gyűrűket és amuletteket nem számolva.

Hát azért nagy ritkán előfordul itt ott, de lusta vagyok kikeresgélni  :smile:.Van balance cucc azért de kevés.A druid dungeon3 meg egyáltalán nem balance, de van vagy 3 fajta clotty dps d3 set  :smile:.