Main Menu

World of WarCraft

Started by Felsmuk, 2005-02-17, 08:36:12

Previous topic - Next topic

Xzone

Quote from: Makos on 2008-06-12, 23:20:05
lol ti eredetin nyomjátok?
Nekem valahogy nincs rá keret :D

A tört szerverek a sátán művei.

fraglimiter

Quote from: Xzone on 2008-06-13, 04:13:45

Micsoda bigott official serveres itt valaki :D

Quote from: Darkstar on 2008-06-12, 23:42:05
Már egész jól haladunk a 3. macimountos csapattal, és ha mindenkinek meglesz (meg pár altnak), lehet csinálunk belől egy kis üzletet :D

Ezek szerint van alapja annak amit ket jobaratom mondott meccs alatt. Miszerint ők unatkoztak es total fail BS horda rerollunk utan inditottak allisokat ragnan es megdobbenve tapasztaltak h if-ben mindenki amani warbear-en ul. Szerintuk ebben a serverben van a jovonk :D Most igy ujra belerangattak a "rossz"-ba es ragnan toljuk a jo kis lvl12esekkel, nosztalgias erzesek tomkelege loch modanban es westfallban (nah meg az h egy arva petakunk sincs main karakter hijan :D:D:D).

thrall

Quote from: fraglimiter on 2008-06-13, 10:04:38

Micsoda bigott official serveres itt valaki :D

Quote from: Darkstar on 2008-06-12, 23:42:05
Már egész jól haladunk a 3. macimountos csapattal, és ha mindenkinek meglesz (meg pár altnak), lehet csinálunk belől egy kis üzletet :D

Ezek szerint van alapja annak amit ket jobaratom mondott meccs alatt. Miszerint ők unatkoztak es total fail BS horda rerollunk utan inditottak allisokat ragnan es megdobbenve tapasztaltak h if-ben mindenki amani warbear-en ul. Szerintuk ebben a serverben van a jovonk :D Most igy ujra belerangattak a "rossz"-ba es ragnan toljuk a jo kis lvl12esekkel, nosztalgias erzesek tomkelege loch modanban es westfallban (nah meg az h egy arva petakunk sincs main karakter hijan :D:D:D).

majd ha van kedvetek írjatok rá estefelé Furacsirkére, és beveszünk titeket a ksikariknak és altoknak fenntartott klánunkba (ez ugye azt jelenti, hogy segítünk is természetesen :D )

kelvor

Quote from: thrall on 2008-06-13, 14:39:16
írjatok rá estefelé Furacsirkére

Szép név.  :P Félve merem megkérdezni, milyen kaszt?

Makos

Hát erről vitatkozhatnánk :D

Amúgy abban egyetértek hogy eredetin jobb a játékélmény meg nincs DC meg iesmi, viszont sztem drága és inkább elviselem a sok DC-t meg bug-ot :D

Xzone

Quote from: Makos on 2008-06-14, 13:15:14
Hát erről vitatkozhatnánk :D

Akkor tegyük :)

Drága? Egy péntek este többet eliszol, ha elmész valahová. És a tört szerver nem is igazi WoW, csak valami kiherélt, elcsúfított izé, amit bottal se piszkálnék meg. A "community" pedig, ami rajtuk tenyészik méginkább ront az összképen.

thrall

Quote from: kelvor on 2008-06-14, 13:02:08
Quote from: thrall on 2008-06-13, 14:39:16
írjatok rá estefelé Furacsirkére

Szép név.  :P Félve merem megkérdezni, milyen kaszt?

egy Draenei Mage :P mért másra gondoltál a név kapcsán? :D

Bishop

Nekem mostanába nagyon eredetizhetnékem van, mert régen még társaság miatt jó volt törtön is dem ár alig játszanak és insta mint olyan nem létezik, pvp sem mondhatni élvezhetőnek.  :bruhuhu:
A legnagyobb baj a kezdőtőkem egteremtése, mert alapjáték plusz tbc meg majd wotlk. Elég sok így egybe ^^" pedig jó lenne elkezdeni, wotlk-re jó lenne 70nek lenni, full t6-ba meg mondjuk s4-be :angyali: Bár megint felhúzni egy karit :zomg: pl megint druidot kezdeni sincsk edvem de a többihez annyira nem értek, max shamanhoz meg wl-hez. De encha shamit utálom és fejlődéshez az kell, wl meg WTF i cant heal! Eléggé healer beálítottságú vok.
Aki teheti amugy menjen eredetire mert télleg teljesen más. De ha már tört akkor isi nkább nemzetközi magyar szerók addigj ók még köt oda valami de aztán feltünnek a rosz dolgok.

edit: woot 3min és lejön a wotlk aplha telepítő, meek meglesem a DK-t :D

Darkstar

Azt is tudod, mit kell vele csinálni? :D

BTW olcsóbban kijössz, ha leszeded a demót, aztán azt a neten aktiválod és a BCt is a neten veszed meg hozzá.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Bishop

Jaj most piszkálni akarsz hogy jobb vagy Wl-el mint én? Biztos :hehe:

Mert a demo mennyi? for the noobs

Darkstar

Nem a lockkal, hanem az alfával. :D

A demó 10 nap, az aktiválás 14.99 és van benne 30 ingyen nap (a demóval együtt 40). A BCt nem tudom fejből.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Bishop

Feltelepítem és mint törtszervereknél szokás átírom a realmlistet. Ha nem jön be hát szopás ^^"

Ez még ígyis meghaladja azt az összeget amennyit összetudnék kaparni.  :bruhuhu:

Edit: valyon a szerveim fekete piacon mennyit érnek ott nem nézik a minsőéget, igazi kockának meg úgysem kell :D :lol:

edit: vááá a szeró amin reggeltem már új patchet használ amit nem tudtam leszedni és most nem találom :S pedig végre van shaman meg rugó spellekről infó. Pont mikor azt hittem druid imba lesz adnak pár hasonlót shamannak meg wlnek :morci:

Darkstar

Ha a cripple (az a pár új wl spell) bejön a játékba úgy, ahogy most áll, akkor semminek nem lesz esélye egy lock ellen. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

kelvor

Quote from: thrall on 2008-06-14, 15:24:33
egy Draenei Mage :P mért másra gondoltál a név kapcsán? :D

Elsőre egy Blood Elf paladin ugrott be...azok ilyen csirkék.  :D

Quote from: Darkstar on 2008-06-14, 16:25:59
Ha a cripple (az a pár új wl spell) bejön a játékba úgy, ahogy most áll, akkor semminek nem lesz esélye egy lock ellen. :D

Tehát a Wrath of the Lich King csak egy munkanév, eredetileg World of Warlock néven dobják piacra az új kiegészítőt?  :D

Darkstar

Quote from: kelvor on 2008-06-14, 17:12:16
Tehát a Wrath of the Lich King csak egy munkanév, eredetileg World of Warlock néven dobják piacra az új kiegészítőt?  :D

Döntsd el magad. :D
http://wotlk.wikidot.com/warlock
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Zsiga

Quote from: Darkstar on 2008-06-14, 17:41:07
Quote from: kelvor on 2008-06-14, 17:12:16

Döntsd el magad. :D
http://wotlk.wikidot.com/warlock
Ugye azt a cripple-t nem gondolták komolyan?  :he: :gyagya:

kelvor

*sigh*

Imba spelleket kap + a régiekbe is belenyúlkáltak egy jópár helyen, ahogy láttam...It's not funny. :3x3:  Mennyi sírás lesz majd megint fórumokon, jajaj.  :D

Quote from: Zsiga on 2008-06-14, 17:54:45
Ugye azt a cripple-t nem gondolták komolyan?  :he: :gyagya:

Nekem a Chaos Bolt tetszik, amit nem lehet resistelni.  :__devil:

Darkstar

Quote from: kelvor on 2008-06-14, 17:57:32
Nekem a Chaos Bolt tetszik, amit nem lehet resistelni.  :__devil:

A resist semmi ehhez képest :
QuoteChaos Bolt cannot be resisted, and pierces through absorption and immunity mechanics
Byebye shield, bubble, iceblock, clos.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

kelvor

Bazz és tényleg.  :eek: + 1.45 sec cast time amit hastes cuccal még tudsz csökkenteni...csinos.

Zsiga

Lassan megjátszhatják Blizzardék hogy Arthas helyett egy lvl80 lockot raknak be főbossnak a kiegbe...

Xzone

Rholr (main tankunk) rides the cock.

(Mindfuck)

Oh, és holnap este megyünk Naxxba. Sapphiron enchantjai  közül némelyik még mindig üti az Aldor/Scryer exalted cuccokat ^^

Bishop

Ráadásul mikor már örülne az ember hogy WL Soul link-et nem fogja tudni kitalentolni,beteszik tier 2-be(vagy 3) :morci:

Viszont DK hasonló spellekkel rendelkezik mint WL kiváncsi leszek át tudja e venni az uralmat :D

Ja kipróbáltam pár alpha szerót, nos siralmasan bugosak, mindegyik "working rune system" BULLSHIT Nade azért érdekes volt.

Alkyra

QuoteThunder - You call down a bolt of lighting, energizing you and damaging nearby enemies within 10 yards. Restores 5% mana to you and deals 595 to 679 nature damage to all nearby enemies, knocking them back 200 yards.

OH LOL.

Bishop

Az el van írva ha jól tom 2 yrd lesz.

thrall

2.4.3-as patch:

amint látom a Mage-ek még új spel ikont sem kaptak, nemhogy mást :D

MGT nerf, 30-on vehető Mountok...

OMG mi lessz még itt?

Soul

Az hogy megveszed a játékot feltöltöd az accot, és ott virít majd rajta blizzárdéktól 4 fel cuccolt kari és akkor nem fognak sírni a nerfekért.Ebbe a 30ason mountba nem látom a logikát.Úgyan ugy fognak majd sírni jajj még csak 31 vagyok, meg oylan messze van a 70.Na mind1.

Lythis

arena tournament. ever heard of it? leperkálod a 20$-t (~3200HUF, talán annyi sem), és máris van 3 darab szabadon választható karid, akit alapból felszinteznek neked 70-re, kap egy valag goldot, ingyért resetel, és tetszőleges gear-t vehetsz neki.
Joh, nem mehetsz vele outland-be, de minek, már úgyis 70 vagy, és megvan minden, ami kellhet....
Joh, ez egyelőre még csak arena, de pár éven belül simán ez lesz az alap :D (habár remélhetőleg nem...)

Darkstar

Nekünk nem lehet. :D

Ed.: 5. glaive :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Xzone

Quote from: kelvor on 2008-06-23, 23:36:15
Quote from: Darkstar on 2008-06-23, 00:24:40
Ed.: 5. glaive :D

:confused:

5. Warglaive of Azzinoth Illidanból, gondolom. Grat hozzá! (Nekünk is annyi van btw, igaz csak 3 saját, 2 server transfer :) )