Main Menu

World of WarCraft

Started by Felsmuk, 2005-02-17, 08:36:12

Previous topic - Next topic

thrall

őőőőő.... Wrath of the Lick King intro. egyebet nemtudok mondani, kérem kapcsolja ki (talán még azt, hogy remélem arthas nem lesz ölhető :D )

Dreamcleaver

Blizzard mindig is tehetséges volt hangulatos cinematicok készítésében. Ez is  :whoah: Kár, hogy itt le is ragadtak.  :D

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Lythis

Egész jó lett, de a korábbiak valahogy mozgalmasabbak voltak, vagy legalábbis annak tűntek.
Hivatalosan KJ sem ölhető, csak a talizmánját hagyja ott, és visszamászik a kapun.
Majd meglátjuk, ha bekerült. Hivatalos release date van már?

Bishop

Na már a papom is 20as kellőképen fel is van szerelve, nem ép twink de megállja a helyét ha instáról vagy fejlődésről vab szó. Most mihez kezdjek prof nem húzhatom kereskedni nem tok, mégegykarit már nem kezdek.  ::) Ájj lenne már jövőhét.

motifator

Hamarabb is lehet ám ápgrédelni, én se vártam ki a 10 napot annakidején.
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

Bishop

Ki kell mert akkor jön meg a kártya.

Tanknak lenni meg semmi értelme még nem vagy 70 50ig egy pajzs is meg fogja tenni, de ahogy te gondolod, a talent viszont pocsék  :angyali: És ha lehet wowhead talentkalkulátorját használjátok, ezt úgy utálom 1000 év mire betölt ::)
http://www.wowhead.com/?talent=LV0cZxxZbEtoI0zfxot ez talán jobb lenne

Lythis

Quote from: teraflare on 2008-08-21, 18:41:06
mit gondoltok ez a talent fa milyen lenne egy tankhoz?
http://www.worldofwarcraft.com/info/classes/warrior/talents.html?tal=050013000000000000000000550010000000000000000355511333020023500000
ha simán csak tankolni szeretnél, akkor szerintem cruelty helyett a booming voice jobb lenne. a tankok úgysem igazán sebezni vannak ott.

btw: nekem simán betölti, nemtudom mi a gond vele

Darkstar

Inkább ez.
http://www.wowhead.com/?talent=Li0cZVZ0EtoIzzcest
A cruelty pedig fontos talent proton is, mindenki kirakja, sok + threat.

Itt az egyik MTnk talentje pl:
http://eu.wowarmory.com/character-talents.xml?r=Bloodscalp&n=Reliknom
meg egy másik:
http://eu.wowarmory.com/character-talents.xml?r=Bloodscalp&n=%C3%9Fali
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

teraflare

Quote from: Lythis on 2008-08-21, 18:59:12
a tankok úgysem igazán sebezni vannak ott.
Tudom. Aggrogenerátor meatshield akarok lenni.  :D

Thx a talenteket.  :merci:

Lythis

Quote from: Darkstar on 2008-08-21, 19:00:29
Inkább ez.
http://www.wowhead.com/?talent=Li0cZVZ0EtoIzzcest
A cruelty pedig fontos talent proton is, mindenki kirakja, sok + threat.
tény, de én pazarlásnak érezném, mert AKKORÁT úgysem sebzek, mintha dps-re lennék spec-elve. Egyéni hülyeség kérdése mondjuk. Én jobban favorizálnám a folyamatos csapkodást (inkább +hit mint critelni néha), de arra meg ugye a precision van ott, ami meg túl mélyen van ahhoz a fury fában, hogy prot-os warit csinálj.
Végiggondolva viszont jah, ha már nem ütök elég gyakran, meg nem is olyan nagyot, akkor legalább criteljem a rohadékot.

Bishop

Na lejárt a trial, 5 nap wow nélkül, vajon ki fogom bírni :bruhuhu: ^^"

motifator

Nem értem, miért szenvedsz gamecarddal. OTP Junior kártyával simán tudsz wowot fizetni, azonnal megy, és még jóval olcsóbb is.
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.

Bishop

Azt akarom, mondom hogy jövőhéten jön a bankkártya amit csináltattam.

motifator

Ja, hogy bankkártya. My bad, azt hittem, hogy gamecard-ra vársz.  ^^"

White SeeD

Van olyan normal szerver ahol sok magyar tanyázik?
Eredeti windóz 7 aktiválások száma: 6

thrall

Quote from: White SeeD on 2008-08-22, 16:33:35
Ragnaros :P A PvE server az too easy mode

de ha mindenképpen gankmentes serverre akarsz menni, akkor annoa Dragonblight-on elég sok magyar volt, ha jóltudom, mostmár nemtudom mi van

Darkstar

Bloodscalpon úgy veszem észre, hogy több a magyar. Legalábbis general/trade csatin szinte folyamatosan magyarul beszél mindenki.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Bishop

Ragnaros és Bs nem pvp :confused:

Darkstar

De, de senkinek nem ajánlom, hogy pve szerverre menjen. :p
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Xzone

4 teljes warglaive set... remélem soha többé nem megyünk BT-be :D

Darkstar

Fúj mákerek de azért grat. :D
Inkább a tetves guldannak kéne legendarynak lennie, hónapok óta egy sem esett  :bruhuhu:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Dreamcleaver

Quote from: White SeeD on 2008-08-22, 16:33:35

Err...miért is akarsz te magyarokkal játszani?  :confused:

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

White SeeD

Nem tudom, ártalom.  :angyali:
Meg néha unatkoznék a  >12 év playerek magasröptű társalgásai nélkül :D
Meg ha az ember ventrizni akar és felirat nélkül a felét sem tudja lefordítani a gyorsan hadaró és összevissza beszélő english úzerek között..
Hát még mikor meg kéne szólalni.

De ma kimentem a sima karimmal outlandra. A röpke 30 perc alatt míg kint voltam 9 szer PK-ztak le ebből 3 levegőből, a maradék csapat.

outland + egyedűl = halál

thrall

Quote from: White SeeD on 2008-08-22, 17:16:27
Hellfire Peninsula + egyedűl = halál
fix'd

legalábbis én így vettem észre. amikor én először kiértem HFP-be, elértem honor hold-ig, elkezdtem csinálni az első küldim, egyből nekemjött egy 70-es tau warri, majd felrepült, megint. beírtam general csati-ba, hogy segítsen valaki, jött 6 70-es, elűzték onnantól fogva boldog életem volt majdnem végig HFP-be:D

Bishop

Azért szerintem esetek nagy többségébe leszarják hogy téged most pk-znek kivéve ha olyan híres személyiség vagy a szerón :D Esetleg unatkoztak a 70es allisok és a közelbe voltak.
Hellfiret én is utálom, esetleg még Terrokar amit utálok, Blades edgebe már lusták elrepülni az emberek, netherbe is csak TK-t kell kerülni meg area 53at :D Nagradot meg sosem fogom tudni megutálni, legjobb hely egész outlanden.

White SeeD

Quote from: Bishop on 2008-08-22, 17:26:32
Azért szerintem esetek nagy többségébe leszarják hogy téged most pk-znek kivéve ha olyan híres személyiség vagy a szerón :D

Valahogy én is ezt vettem észre :D

thrall

Nagrand FTW, bár én nether-t jobban szeretem, de utána tényleg nagrand jön :D

egyébként most néztem a WotLK-s engi, meg tailor cuccokat,és gondolkoztam azonh, ogy a tailotr leváltom engi-re, megéri sz.tetek? (a másik profom mining, és mage vagyok)

Bishop

Engit sztem csak pvpre érdemes pár kütyü miat meg fun de raidbe nem sok haszna van esetleg az a rakéta ami 40 staminat ad jól jöhet tanknak. Azért gyorsan megnézem mit lehet majd wotlkbe vele kezdeni ^^

Darkstar

Hellfire P. -> fel fucking reaver

Nem tudom hányszor csapot agyon az a mocsok, és sosem venni észre időben. Főleg amikor bugos volt és hang + remegés nélkül érkezett.

QuoteThe first thing you'll notice about Hellfire Peninsula is that the quest rewards are heavy on stamina, and that there is a reason for that.

The second thing you'll notice is the Fel Reaver. GL
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん