Main Menu

World of WarCraft

Started by Felsmuk, 2005-02-17, 08:36:12

Previous topic - Next topic

teraflare

Quote from: Kraivan on 2008-09-02, 04:14:49
Tank vigyáz a healerre, healer a tankra, dps magára!
Vigyázok is rá rendesen.  :D Ha healer vagyok akkor meg futkoshatok a mobok elől  :mad: utána meg lebasznak hogy nem healeltem.

Bishop

Mostanába voltam SMbe mint healer, mivel sok a spiritem egy feralhoz képest meg van egy két clothom is ezért egész jól megy most meg feral talenten még az agim 100%át rárakja healre is, nem mondom hogy ez életképes healer build de ha mást nem healelni tudok, feralként sose fogyok ki manaból (skill>gear :lazza: ). Annyi instát kéne még végig tolni de nagyon kevesen vannak igy kis szinten :frown: Persze hogy 70en van az élet de azért SM RFD BFD RFK ezeket még szeretném kilootolni. Most bevettek valami Fény fiai klánba, hát majd meglátjuk hogy alakul. Közbe elkezdtem árulni a clothokat amiket sikerült az AH hiánya miatt felhalmoznom, meg 10 slotos wool táskákat, 1g alat árulom 80-90s-ért remélem idővel elkell és lesz mount.
STVbe meg télleg megy a kemp keményen :S nem baj gyorsan megcisnálom a küldiket azt go arathi highlands ott már kevesebb a hordás.

teraflare

Quote from: Bishop on 2008-09-02, 13:23:40
meg 10 slotos wool táskákat, 1g alat árulom 80-90s-ért remélem idővel elkell
Nekem kell. Hordásnak nem árulsz?  :D
Én azt útáltam mikor hülye 70-es Allysok jönnek Crossroadsba és egy ütéssel megölnek, feléledek, megölnek és így tovább de szép lassan közelebb vittem a hullám mindig a repülős emberkéhez és elrepültem ogrimmarba

Bishop

engem inkább velem egyszintüek ölnek csapatba, de pl most egy mage próbálkozik eddig 2szer ölt le egyszer 0 mana másodszor meg 3 mobot tankoltam :D eddig két 70es ölt le de le is léptem egyből XD Ami a táskát illeti aszem ha ratchetbe nézed meg akkor megtalálod mert az közös AH, Rosebeard árúlja :D

Edit: most jött egy 41es rugó egyhén twink cuccba megbosszúlni a mage altját vagy haverját XD Ilyenkor jön a spamm lol azzal a végén ők idegesebek lesznek mint én xD

White SeeD

Quote from: Bishop on 2008-09-01, 20:41:57
WS megmondanád te melyik klánba voltál/vagy?

Most éppen nem tudom mi a klán neve :D Páran leléptünk a klánból ahol voltunk, mert untuk a sok töketlen tizenévest. De ottmaradt egy karim spynak, be tudlak invitálni.
Mi a karid neve? Küldök w-t ha bentvagyok.

Ahol  most vagyunk az egy kisebb társaság, viszont komoly playerek, és magasabb szintekkel. De jöhetsz ide is szerintem, csak nemsokmindenkivel tudsz amjd együtt nyomúlni. Viszont a hordás problémákat meg tudjuk oldani :D

Most éppen másik szerón tolom hordával. Beléptem klánba. Dzsungel Harcosok.
Idézek a chetről:
"Nem tud valami olcsó kóreait aki összefarmolná a honort?" pffff... :ejj:
Aztán jöttek hogy nekem 200ft/óráért szokták.....
És utána jöttek a bothasználók. Lehet mocsok leszek és reportolom az összeset.

Persze volt aki "legális" botot használ. Hugod2008 ésatöbbi :D
Eredeti windóz 7 aktiválások száma: 6

Bishop

Most beléptem ebbe a Fény fiaiba, már adok neki egy esélyt. Majd szólok ha aktuális. Amugy Calildur vagy Rosebeard néven megtalálsz ;)

kelvor

Jöhetne már az új patch. Elkezdtem játszogatni a régi hordás troll rugómmal és nagyon ráférne már egy fodrász. :D Btw, aki esetleg Arathoron horda oldalon van, szóljon rám.

teraflare

Quote from: kelvor on 2008-09-04, 06:05:55
Btw, aki esetleg Arathoron horda oldalon van, szóljon rám.
Rádszóltam.
Van ott egy 17-es hunter trollom még trialban készült.

kelvor

Az jó, a rugóm 64-es viszont van egy 14-es blood elf magem is, majd írj rám ha hunterezni van kedved aztán max megyek a mage-dzsel. Yuuna illetve Zoraji néven megtalálsz. Azt nem tudom mikor hogy leszek, mert elég változó, de majd max megdumáljuk.

teraflare

Quote from: kelvor on 2008-09-04, 10:40:31
Az jó, a rugóm 64-es viszont van egy 14-es blood elf magem is, majd írj rám ha hunterezni van kedved aztán max megyek a mage-dzsel. Yuuna illetve Zoraji néven megtalálsz. Azt nem tudom mikor hogy leszek, mert elég változó, de majd max megdumáljuk.
Nálam eléggé behatárolt: szombat-vasárnap. (most szombat munka miatt ugrott)

kelvor

Quote from: teraflare on 2008-09-04, 11:07:09
(most szombat munka miatt ugrott)

Detto.

Akkor majd vasárnap még visszatérünk a dologra.

teraflare

Ok. Itt vagyok, fenn vagyok. pontosabban most megyek. Egy ork warrioral leszek inkább. Agyatlan-al

Edit: Csodálatos. sikerült egy hibát generáltatni a wow-al és most nem tudom használni az egyik karim, mert ha visszalépek egyből kidob azzal a hibával  :bruhuhu:

kelvor

Tegnap megint éjszakáztam, szóval nem rég keltem. Viszont ma még nem tudom hogy lesz, mint lesz, még kiderül, hogy tudok e jönni game.

A hibára meg van megoldás, ha jól rémlik akkor a .bak kiterjesztésü fájlokat kell törölni a wtf könyvtárban. Nem mondom 100%-ra, előtte azért csinálj egy biztonsági másolatot azokról.  :smile:

Darkstar

Futtasd le a repairt.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

teraflare

5x megpróbáltam bejelentkezni de végül nem dobott ki hibával  :whoah:
edit: ennyit a hétvégi wowról. újból hibát dobott úgyhogy lefutattam a repairt, talált hibát visszaállította valami régi verzióra majd elkezdte vissza letölteni a patchet ami 1.1 Giga  :zomg: kb 6 óra mire lejön  :frown:

thrall

valaki nemtudja megmondani, hogy vista-ban hogy tudom az írásvédettséget megszüntetni? Van egy új gépem, és semmi nem volt még rajta, felraktam a wow-ot, a program files mappába, ahol meg ugye írásvédett minden, és nemtudom feltelepíteni emiat a patch-et... azt mondja, hogy rendszergazdai jogosultság kell, pedíg én vagyok a rendszergazda ( meg az egyetlen felhasználó is a gépen)...

edit: megoldódott közben :D

teraflare

El is felejtettem időközben lett guildem.  :D Reggel még kérte egy srác hogy írjam alá a guild alapítási requestet majd kis idő múlva már alapító tag is lettem  :D

Darkstar

Hehe, új human racial a wrathban:

Quote"Every Man for Himself": Removes all movement impairing effects and all effects which cause loss of control of your character. This effect shares a cooldown with other similar effects.

:whoah:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

teraflare

Tényleg, a mozgási sebességet van ami befolyásolja? Csak mert mindenki lefut álltalában ^^"

Xzone

Quote from: Darkstar on 2008-09-11, 12:45:05

Quote"Every Man for Himself": Removes all movement impairing effects and all effects which cause loss of control of your character. This effect shares a cooldown with other similar effects.

Beépített PvP trinket, nem rossz :)

Bishop

http://www.wowhead.com/?spell=24866
http://www.wowhead.com/?spell=33357
http://www.wowhead.com/?spell=783
http://www.wowhead.com/?spell=2645
:lazza: És még maradt ki pár poti meg a rakéta cipő

nem imba ez egy kicsit? gnome és undead racial egyben ::)

Lythis

lol

- Mana Tap (Blood Elf) - Removed. (Now partially integrated into Arcane Torrent)
- Arcane Torrent (Blood Elf) - Now restores 6% of your Mana, 15 Runic Power, or 15 Energy in addition to AoE silence.
- Magic Resistance (Blood Elf) - Now reduces the chance you will be hit by spells by 2% instead of 5 resist to all.
- Hardiness (Orc) - Now reduces duration of Stun effects by 15%.
- The Voodoo Shuffle (Troll) - Reduces the duration of all movement impairing effects by 15%. Trolls be flippin' out mon!
- Berserking (Troll) - Activation cost removed.
- Frost Resistance (Dwarf) - Reduces the chance you will be hit by Frost spells by 2%.
- Mace Specialization (Human and Dwarf) - Racial now added to Dwarves in addition to Humans.
- Quickness (Night Elf) - Now reduces the chance you will be hit by melee and ranged attacks instead of increasing chance to dodge.
- Nature Resistance (Night Elf and Tauren) - Now reduces the chance you will be hit by Nature Spells by 3% (2% for Tauren) instead of providing resistance.
- Perception (Human) - Now a passive ability.
- Human Supremancy (Human) - The dominance of Humanity is evidenced by having one more racial bonus than normal. Actually, make that two counting this one.
- The Human Spirit (Human) - Spirit bonus reduced to 5%.
- Will of the Forsaken (Undead) - 5 second immunity removed.
- Gift of the Naaru (Draenei) - Heals the target of 50 damage over 15 sec. The amount healed is increased based on the caster's Spell Power or Attack Power, whichever is higher. This ability does not lose casting time from taking damage.
- Shadow Resistance (Undead and Draenei) - Now reduces the chance you will be hit by Shadow spells by 2% (1% for Undead) instead of providing resistance.

also:
- The Fall of Humanity: Removed. A new Human racial will be tested in its place.
- Every Man for Himself: Removes all movement impairing effects and all effects which cause loss of control of your character. This effect shares a cooldown with other similar effects, such as the PvP trinket. This essentially means that you gain flexibility regarding what to do with your second trinket slot.
- Shadowmeld: "Activate to slip into the shadows, reducing the chance for enemies to detect your presence. Lasts until cancelled or upon moving. Any threat is restored versus enemies still in combat upon cancellation of this effect." It has a cooldown of 3 minutes, and it can be used in combat. In PvP it will force enemies targeting you to detarget you. It will cause any mobs currently on you to de-aggro, but it does not take you out of combat unless you are the last one on the hate list of any mobs that you were engaged with. It should be noted that the 5 extra points of passive stealth value is still there, however it isn't written in the shadowmeld tooltip. It is now just its own passive effect called "Elusiveness".

Kivett "tap"-nek spec örülök. Undead-eket meg jól pofánnerfelték ahogy elnézem :D. A Human Supremacy viszont imho nagyon erőltetett faxság. Jó, ok, poénkodjunk, de ez nagyon sekélyes. (nem is beszélve h erőtejesen D&D szaga van...)

kelvor

"Trolls be flippin' out mon!"  :D

Amúgy én azon röhögtem, hogy mage kap mirror image-t(?) Lassan tényleg jön a Druidának a sárkány form.

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Lythis

fraglimiter

Quote from: Darkstar on 2008-09-13, 00:30:39
OH FUCKING YES!!

:hopp: :hopp: :hopp:

Udv a 24/7 lagg es a server restartok hazajaban  :rotfl:
I hope you enjoy it  :jee:

Bishop

kelvor

GZ!  ^^ Majd néha dobj fel pár képet meg egy-két élménybeszámolót.  :D

White SeeD

Dúrva ez a warlock. Ma egy 6 szintel nagyobb playert simán leöltem, esélye sem volt. 3 fajta mérgezés/átok rá, azt hadd szaladgáljon a mezőn. Én meg állok mellete és röhögök :D

Viszont érdekesen alakulnak a PK arányok. Eddig a 26 szint alatt 3 szor haltam meg playertől. Ebből 2 volt halálfejes, 1 meg hátulról meglepett, és éppen elfoglalt voltam. Allys oldalon ekkorra már számolni se tudtam hányszor öltek le. ::)
Eredeti windóz 7 aktiválások száma: 6