Main Menu

World of WarCraft

Started by Felsmuk, 2005-02-17, 08:36:12

Previous topic - Next topic

Bishop

Sok elhalálozás ellenére én még jól bírom, csak a BG-k idegesítenek kicsit fel de még változhat. Btw elöbb még nem palad volt?  :D

White SeeD

Nekem? az életben nem volt palám sehol :D (jah de, egy ragnarok1es szerveren volt egy csalipalám a creatorom elé. azzal idéztem meg a bossokat, majd hagytam hogy azt üssék míg creatorral elintéztem amit kell,  :angyali:)
2 Főkarim van 2 szerveren, egy allys hunter (61) és egy hordás lock. (26) Valakivel összekeversz :smile:
Eredeti windóz 7 aktiválások száma: 6

Bishop

Aha csak annyit írtál hogy BE meg hogy mining JC, csak ha valaki BE általába pala lesz nem tom már reflexből ez jött le nekem ^^

Alkyra

Szal most BS-n tolod? Kár volt otthagynod a huntid. A guild már karát tolja, nekem van egy repu gearem, lery meg majdnem full-epic(alap epic csak-no pvp gear)

Bishop

Most már biztos November 13án jön, kicsit sajnálom, ha februárban jön még lett volna időm meglépni a 70et meg egy alap geart összeszedni  :bruhuhu:

Alkyra

Quote from: Bishop on 2008-09-15, 17:53:57
Most már biztos November 13án jön, kicsit sajnálom, ha februárban jön még lett volna időm meglépni a 70et meg egy alap geart összeszedni  :bruhuhu:

Mi, nov 13 Wotlk kijönn?Oo Nem január végén fog? Nekem mind1 végülis, mert rögtön dobom a samim s megyek DK-zni. Lore, Skillek s harcolási módban is jobban bejönn az a kaszt...csak hordásat  kéne...akar a franc alival szenvedni...

Ma gondoltam összeszedem a pvp gearnek eg yrészét h jobb l egyen a healupom. Bátor voltam s mint később kiderült botor is.
A pvpsek inteligencia szintje(legalábbis alli oldalon) maradt a 12 évesnél sajnos. Írhatnék regényeket, hogy azok a szerencsétlenek mit baromkodnak s töketlenkednek. Amikor üvöltöm /bg-n hogy ne hagyjatok magamra Frostwolf Graveyardnál vagy hol, mert horda a közelben van ezek meg továbbmennek a East&West Tower-hez s szarnak az egésztre s pár másodperc múlva a horda (miután leöltek természetesen. Reso sami nem sokat ér ha megtámadják többen. Főleg h nincs is gearem hozzá csak egy ócska +1000 healupos szarokban vagyok) elfoglalja a területet, aztán meg BG-n meg persze megy, hogy foglaljátok vissza meg egyebek.-.-

S ez még a jobbik eset..WSG-n üvöltöm megin BG-n, hogy ne szórakozznak az apróságokkal üssék már le a druidot aki éppen viszi a flaget, mert ha elmenekül akkor megbasztuk.neeeeeeeeeeemmm ő játszadozik még a warrior-ral a basen.-.-

Szal rövid fél nap után feladtam a reményt, hogy akármit is kiszedjek pvp gearből. Nincs nekem rá annyi időm.

White SeeD

Jam, most ott vagyok. Tegnap felnéztem a huntimmal de már nem voltál. Hétvégén nem vagy túl aktív, én meg akkor vagyok főleg. Bár amint jön a 20 adika egy időre felfüggesztem a gamet, mert jelenleg már a netet is alig tudom befizetni, nem hogy még ezt is :frown:
+Ha amúgy is hordás akarsz lenni gyere át :D Én jólelszúrtam az elején, mert nem volt BC-m, azért nem indítottam BE-t.
Nemeg locknak kellett volna lennem. Kedvencem mikor levágnak,  de előtte jól sikerült ráraknom mindent, és utánam 10-20 secel ő is megdöglik  :Kiraly:

Bishop

Ezt szomorú hallani, azt mondják hogy 70en már jobb Alli BGken de ezek szerint nem  :ejj:
Mindenki megy át hordába :zomg:, megérte allis karit kezdenem :falba: Mind1 mostmár az maradok, föleg hogy most egy darabig nem lesz lelki erőm mégegy karit felhúzni idáig.

White SeeD

Ne aggódj, hordában is van elég idióta. :smile:

A hordás oldalon meg az a rosszabb hogy a pve nem túl nyerő. Most azt nézem hol tudnék jól fejlődni, mert kevés a hordás térkép.
Meg a jelenlegi klánom kb olyan mint a másik szerveren a fény fiai.. vagy gyermekei... vagy lovagjai... már a nevére sem emlékszem :D

Szerintem mindkét oldal jó lehet BG-n csak ne gagyi csapattal menyen.

Bár tény, hogy én még egyszer nem nyertem allys oldalon ::)

kelvor

Quote from: Bishop on 2008-09-15, 17:53:57

70-et még simán meglépheted, a gear meg...nem fog sokat érni, ha az lesz, mint a bc-ben. Kimész új területre és a questekből simán felöltözöl.

Lythis

Quote from: Alkyra on 2008-09-15, 18:03:27
Mi, nov 13 Wotlk kijönn?Oo Nem január végén fog?
welcome to a few months ago.... ::)
Lore, Skillek s harcolási módban is jobban bejönn az a kaszt...csak hordásat  kéne...akar a franc alival szenvedni...
akkor hordásat csinálsz, mi ezen a bonyolult? Max nem ragnaros-on.

Alkyra

Quote from: Lythis on 2008-09-15, 19:00:22
Mi, nov 13 Wotlk kijönn?Oo Nem január végén fog?
welcome to a few months ago.... ::)
Lore, Skillek s harcolási módban is jobban bejönn az a kaszt...csak hordásat  kéne...akar a franc alival szenvedni...
akkor hordásat csinálsz, mi ezen a bonyolult? Max nem ragnaros-on.

Nem vok én akkora nolifer h állandóan olvasgassam ezeket a híreket. Tök mind1, hogy mikor jönn ki szerintem.

A gond az, hogy nem akarok egyedül índítani karit, hanem haverral akarok menni. Ez a játék nem arról szól, hogy egyedül játszál.
S DK-t csak EGYET lehet csinálnni accounténkt...Szal erősen meg kell gondolni, hogy hova is menjek...

Bishop

Csak sajnos manapság nincs annyi szabad időm. Esténként ritkán van már kedvem küldiket csinálni, hétvégén próbálom behozni. Hát azért biztos egy t6 geares lazábban megöli a mobokat mint én ::) Már előre láttom a sok gankelést 70es hordásokról northenden..

Lythis

Quote from: Alkyra on 2008-09-15, 19:12:58

Nem vok én akkora nolifer h állandóan olvasgassam ezeket a híreket. Tök mind1, hogy mikor jönn ki szerintem.

A gond az, hogy nem akarok egyedül índítani karit, hanem haverral akarok menni. Ez a játék nem arról szól, hogy egyedül játszál.
S DK-t csak EGYET lehet csinálnni accounténkt...Szal erősen meg kell gondolni, hogy hova is menjek...
Nemhiszem, hogy ehhez nolifer-nek kéne lenni. Eléggé az ember képébe volt tolva már a d3 bejelentése előtt, szóval az alulinformáltság ebben az esetben nem a nagybetűs élettel egyenértékű - szerintem.
Ha meg az ismerőseidről szól, akkor mész velük DK-olni oda, ahol ők vannak. Ha átmennél hordához, valszeg ugyanúgy otthagynád őket, nem?
Also: ez a játék arról szól, hogy csinálsz egy karit, és hentelsz neki szinteket, meg cuccokat. Hogy ezt egyedül, vgy csapatban, az egyéni preferencia kérdése. Legalábbis Blizzék hivatalos hozzáállása szerint.

Alkyra

Quote from: Lythis on 2008-09-15, 19:36:56

Nemhiszem, hogy ehhez nolifer-nek kéne lenni. Eléggé az ember képébe volt tolva már a d3 bejelentése előtt, szóval az alulinformáltság ebben az esetben nem a nagybetűs élettel egyenértékű - szerintem.
Ha meg az ismerőseidről szól, akkor mész velük DK-olni oda, ahol ők vannak. Ha átmennél hordához, valszeg ugyanúgy otthagynád őket, nem?
Also: ez a játék arról szól, hogy csinálsz egy karit, és hentelsz neki szinteket, meg cuccokat. Hogy ezt egyedül, vgy csapatban, az egyéni preferencia kérdése. Legalábbis Blizzék hivatalos hozzáállása szerint.

Legalábbis az elején. Aztán később márcsak teamben tudsz vagy legalábbis egyedül piszok nehéz.
(inkább csak idő kell hozzá...)

A nolifer alatt meg azt értettem, hogy nem vagyok úgy rákattanva a WoW-ra, hogy minden egyes kis információmorzsára ráugorjak.
S hogy képébe lett tolva? Én észre nem vettem.XD

Lythis

Jó, endgame contenthez elengedhetetlen rajtad kívül még pár fazon, ez tény. (illetve ha minden igaz WotLK-ben már 10 fő is elég lesz....) :D
Az, hogy mennyire lett az ember képébe tolva: tény, hogy mivel érdekel a Warcraft lore, ezért igyekeztem utánaolvasni WotLK-nek, amint kiderült, hogy az lesz a köv kieg. Lehet, hogy emiatt kerültem össze a dologgal többször is, de emlékeim szerint Blizzardék - ha máshol nem, akkor WWI-en biztos említették, hogy november.

thrall

A nolifer alatt meg azt értettem, hogy nem vagyok úgy rákattanva a WoW-ra, hogy minden egyes kis információmorzsára ráugorjak.

Blackravens.net ez jó oldal, kb 5 eprc amíg elolvasod a friss híreket, és kész, elég csak átfutni ennyi :D nemkell ide noliferség, se rákattantság, cask egy kis érdeklődés :D

Alkyra

Quote from: thrall on 2008-09-15, 20:26:15

Blackravens.net ez jó oldal, kb 5 eprc amíg elolvasod a friss híreket, és kész, elég csak átfutni ennyi :D nemkell ide noliferség, se rákattantság, cask egy kis érdeklődés :D

Azt az oldalt nem ismertem idáig. Mondom, én csak néha leülök játszani egy-két órára. Nem foglalkozok vele annyira komolyan.
Inkább kikapcsolódásnak használom a játékot.(ezért se pvpzek már tovább..)

Btw, srácok ti hol vagytok? Mármint hordásként.

Darkstar

DK relmonként lehet 1 szvsz. A novemberi kiadás meg 90%, hogy el lesz tolva, legalábbis a béta még elég "érdekes" néhány helyen, és abban a kevesebb mint két hónapban még k***a sok példányt le is kéne gyártani.

Northrend töltőképernyő
http://img397.imageshack.us/img397/2899/wowscrnshot091308170209yi3.jpg

Arthas papa (majd valamikor nézek egy jobb képet)
http://img397.imageshack.us/img397/6065/wowscrnshot091308160641zv7.jpg

A Coldarra egyként kurva lagos (20+ sec) és a DK kezdő meg Northrend kb 10 percenként összeomlik csúcsidőben, de azért nem rossz. :D Csomó NPC szövegnél meg placeholderek vannak még, néha marha jók. Itt van pl ez (aki járt Naxxban, a bácsit is ismerheti)
http://img398.imageshack.us/img398/3533/wowscrnshot091408025038au6.jpg
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

kelvor

Arthas kicsit duci, nem?  :D Ez a sok ülés lehet nem tett neki jót. A Frostmourne viszont jól néz ki, kellene egy olyan.
A gnome DK Arthas mögött jobbra meg...priceless.

Lythis

Quote from: Darkstar on 2008-09-15, 21:12:44
DK relmonként lehet 1 szvsz.
acconként lehet egy tetszőleges realmen, de ha azt kilőtted, akkor nem lehet több sehol afaik. Ergó ha csinálsz egyet BS-on, akkor már sehol máshol nem lehet (és mivel BS pvp, ezért ott csak allis lehet). 55-ös kari az alapfeltétel, de annak az 55-ösnek nem muszály ugyanazon a realmen lennie, amin a DK-DK. (tehát választhatsz realmet, ahol nincs is karid, és rögtön kezdhetsz ott DK-al).
Én legalábbis így tudom.

Egyébként agreed: Arthas is friggen fat..

Alkyra

Quote from: Lythis on 2008-09-15, 22:23:46
Quote from: Darkstar on 2008-09-15, 21:12:44
DK relmonként lehet 1 szvsz.
acconként lehet egy tetszőleges realmen, de ha azt kilőtted, akkor nem lehet több sehol afaik. Ergó ha csinálsz egyet BS-on, akkor már sehol máshol nem lehet (és mivel BS pvp, ezért ott csak allis lehet). 55-ös kari az alapfeltétel, de annak az 55-ösnek nem muszály ugyanazon a realmen lennie, amin a DK-DK. (tehát választhatsz realmet, ahol nincs is karid, és rögtön kezdhetsz ott DK-al).
Én legalábbis így tudom.

Egyébként agreed: Arthas is friggen fat..

Mind2 dolog igaz.
Nuh mind1...Én alapból egy draenei dk-t akartam márcsak a Lore miatt.:)

Bishop

Szal holnap érem el az 55öt akkor gyakorlatilag már lehetne DK-m? Király ugyan nem tetszik nekem, de ha már mindenki bsen van legalább 55 szintet átugorva kezdhetek egyet ott hordásként, aztán lehet megtetszik, bár kétlem, healer karik meg nature meg holy freakek jobban vonzanak mint a darkos kasztok.

Alkyra

Mondom, hogy azzal még várhatsz egy ideig. Biztos, hogy nem jönn ki novemberig. FS-en is azt írják s én is abban hiszek.(A Blizzard mindig is késett a projectjeivel, de sose bántuk meg idáig)

Bishop

Ez most csak egy elméleti eszmefutatás volt, de remélem igazad lesz, druidon amugyis van mit csinszolni  :smile:

Lythis

Alkyrának van igaza. Amíg nincs kinn a WotLK, és fel nem telepítetted, addig nem lesz DK-od sem (beta doesn't count per-se).
Ha meg is vagy az 55-tel, akkor lehet egyetlen egy DK-od, általad választott szerón a realm-eden belül karaktergeneráláskor szabadon választott fajjal (ezt értelemszerűen limitálja a PvP szerver, ahol már van karid, mert nem lehet másik frakcióból).
És persze kétlem, hogy a szentség, meg a természetközeliség, meg brámi ilyesmi számít, ha egy rohadt DK-vagy :D Megkapod a racial-eket gondolom, és annyi volt. Dranei DK-al nem nem az Exodar környékén fogsz questelgetni.

Also: BURN IN HELL FOR YOUR FUCKEN LORE RAPE ATTEMPT!

Xzone

Mostantól minden applicationt így kérünk a guildben:

http://www.stickfigureninja.com/wow/application-audio.html

teraflare

Quote from: Xzone on 2008-09-16, 04:13:50
Mostantól minden applicationt így kérünk a guildben:

http://www.stickfigureninja.com/wow/application-audio.html
:lol:
Ez a zene nem a hódító hódokból van?

Rounin

Hódító hódok? o.o Azmiaz?

teraflare