Hibás fileok faq-ja

Started by zsozso, 2003-04-28, 02:48:59

Previous topic - Next topic

Darkstar

Próbáld Mplayer-rel lejátszani azzal megy.
(Fel-feljelenteni?)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Adca

Megszeretném megköszönni!
Meg fogom megnézni.

(Melyik a helyes - a "megszeretném", vagy a "meg fogom"?)
_________
hatalmasa

.Attila

Nálam meghibásodott dvd-íráskor a 4. rész, ezért felmásoltam a jókat a gépemre és letöltöttem a 4. részt, hogy majd kiírjam mégegyszer. Biztonságképp megnéztem az sfv-t. Az elsõ 19 CRC teszt 7-et talált rossznak, hát azokat is elkezdtem újra letölteni. Megint hibás CRC-k, pedig mplayer gond nélkül futtatja. Vmi szerintem nem stimmel magával az sfv filelal.
zx.kare.kano.sfv

Moha

Quote from: BonciVmi szerintem nem stimmel magával az sfv filelal.
zx.kare.kano.sfv
Ez is elképzelhetõ, de ha pl csak pár byte hibás a file-ban, attól még ált. gond nélkül lejátsza, viszont a CRC-je más lesz.

.Attila

Quote from: MohaEz is elképzelhetõ, de ha pl csak pár byte hibás a file-ban, attól még ált. gond nélkül lejátsza, viszont a CRC-je más lesz.
TC-vel töltöttem le mindkétszer, mindkétszer hibás crc ugyanazoknál. Szerintem az sfv-vel van vmi gond, aztán lehet, hogy nem.

Moha

Quote from: BonciTC-vel töltöttem le mindkétszer, mindkétszer hibás crc ugyanazoknál. Szerintem az sfv-vel van vmi gond, aztán lehet, hogy nem.
Vagy az sfv jó, és a file-ok lettek hibásan feltöltve a szerverre. ;)

snakekiller

a .hack//sign 17. részével csan nekem van az a problémám, hogy a media player classic az opening után egyszerûen elszáll a szokásos windows hibaüzenettel?? a windows media player 10 lejátsza... letöltöttem mégegyszer, de az se segített... tud vki segíteni?

TurboK

Quote from: BonciNálam meghibásodott dvd-íráskor a 4. rész, ezért felmásoltam a jókat a gépemre és letöltöttem a 4. részt, hogy majd kiírjam mégegyszer. Biztonságképp megnéztem az sfv-t. Az elsõ 19 CRC teszt 7-et talált rossznak, hát azokat is elkezdtem újra letölteni. Megint hibás CRC-k, pedig mplayer gond nélkül futtatja. Vmi szerintem nem stimmel magával az sfv filelal.
zx.kare.kano.sfv
ha DVD íráskor dobta vissza a "hibás file" üzenetet akkor nem lehet hogy bad sectoros a wincheszter? Ettõl nem képes olvasni x byteot a dvd író ( = hibás file), sem a crc ellenõrzés ( = hibás file)

Jó lovag, velünk tartasz-e Camelotba a kerekasztal lovagjai közé?

http://www.saunalahti.fi/cse/foobar2000.php target=_blank>http://web.axelero.hu/fka2636/dwnld_fb2k.png>

zsozso

Quote from: TurboKha DVD íráskor dobta vissza a "hibás file" üzenetet akkor nem lehet hogy bad sectoros a wincheszter? Ettõl nem képes olvasni x byteot a dvd író ( = hibás file), sem a crc ellenõrzés ( = hibás file)
Karekano par napja mar fixed.
Death is the only redemption

.Attila

Quote from: TurboKha DVD íráskor dobta vissza a "hibás file" üzenetet akkor nem lehet hogy bad sectoros a wincheszter? Ettõl nem képes olvasni x byteot a dvd író ( = hibás file), sem a crc ellenõrzés ( = hibás file)
Nem íráskor hibás. A vinyónak meg semmi baja, Toshiba nagyon jónak tûnik :)

Phoeneix

A tales of phantasia 1. reszenek letoltese nincs befejezve. Ha kell fel tudom tenni, mert most szedtem le.
"A mesterseges inteligencia nem foghato a termeszetes hulyeseghez"
(Anonymus)

Damnatus

Hali!

Phoeneix
Akkor légyszi tedd meg! Kösz :)

zsozso

Quote from: PhoeneixA tales of phantasia 1. reszenek letoltese nincs befejezve. Ha kell fel tudom tenni, mert most szedtem le.
Mar javitva

Moha

Quote from: zsozsoKarekano par napja mar fixed.
Közben néztem, hogy nekem is hibásak voltak. De leszedtem a subbercsapat-tól a CRC-ket. Tutira a file-ok voltak hibásak, nem a CRC.
De ahogy látom, akkor most már csak le kell tölteni újra a hibás részeket.

Daryoon

Üdv mindenkinek!

Letöltöttem és megnéztem a .ogm állományú filmet és megrökönyödve tapasztaltam, hogy a második fájl hibás. Azonban valószínûleg itt a készítõk a hunyók, mert el-elindul, de az elsõ 1-2 másodpercben akadozik, majd helyreáll, de a hang és a kép eltolódik egymástól (a felirat jókor jelenik meg).
 Ha más is tapasztalta a hibát akkor nem én vagyok  :lame: , de ha mégis az lennék, elárulnátok miképpen javíthatok rajta?

Köszönettel:
Daryoon

pszabi

kell vmi codec a tenjou tengéhez, mert a 11. rész felett nincs kép csak hang... elõfordult ez mással is??

Darkstar

Quote from: pszabikell vmi codec a tenjou tengéhez, mert a 11. rész felett nincs kép csak hang... elõfordult ez mással is??

Milyen lejátszó? Próbáld Mplayerrel.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

pszabi

Quote from: DarkstarMilyen lejátszó? Próbáld Mplayerrel.

amikkel próbáltam: divx, media player, bs player, plusz egy-két konverter- semmi... azért mondom, hogy lehet vmi kodec problémája

zsozso

Quote from: pszabiamikkel próbáltam: divx, media player, bs player, plusz egy-két konverter- semmi... azért mondom, hogy lehet vmi kodec problémája
probald MPlayerrel.

pszabi

Quote from: zsozsoprobald MPlayerrel.
az hogy mûködik??? feltelepítettem, elindítottam: "Nem tudom elindítani az MPlayert! A rendszer nem találja a megadott fáljt." -ot ír ki mindig...

Moha

Quote from: pszabiaz hogy mûködik??? feltelepítettem, elindítottam: "Nem tudom elindítani az MPlayert! A rendszer nem találja a megadott fáljt." -ot ír ki mindig...
Akkor valamit nagyon elbarmoltál, ez a hibaüzenet akkor jön, ha hibás a filenév.
Egyébként a legegyszerûbb, ha: //www.mplayerhq.hu --> Mplayer letölt --> feltelepít --> .avi .mpg .ogm .mkv stb. kiterjesztést hozzárendel Mplayer-hez --> rákattint videóra --> Mplayer lejátssza --> user lenni boldog :D

Ja, és ajánlom figyelmedbe az Mplayer threadet, hogy ne ezt offoljuk szét. :zen:

pszabi

Quote from: MohaAkkor valamit nagyon elbarmoltál, ez a hibaüzenet akkor jön, ha hibás a filenév.
Egyébként a legegyszerûbb, ha: //www.mplayerhq.hu --> Mplayer letölt --> feltelepít --> .avi .mpg .ogm .mkv stb. kiterjesztést hozzárendel Mplayer-hez --> rákattint videóra --> Mplayer lejátssza --> user lenni boldog :D

Ja, és ajánlom figyelmedbe az Mplayer threadet, hogy ne ezt offoljuk szét. :zen:
hááát... lejátszani éppenséggel lebírja csak épp ez a progi 6x szarabb, mint a media player (ami nagy szó), olyan alapvetõ dolgok nincsenek benne, mint menü, vagy teljes képernyõ... ezek szerint mindig miután megnéztem egy részt vissza kell állítanom a hozzárendelést a media playerhez... nem létezik, hogy nem lehet ezt az avi(kat) normálisan lejátszani... meg tudná valaki mondani a codecék??

zsozso

Quote from: pszabihááát... lejátszani éppenséggel lebírja csak épp ez a progi 6x szarabb, mint a media player (ami nagy szó), olyan alapvetõ dolgok nincsenek benne, mint menü, vagy teljes képernyõ... ezek szerint mindig miután megnéztem egy részt vissza kell állítanom a hozzárendelést a media playerhez... nem létezik, hogy nem lehet ezt az avi(kat) normálisan lejátszani... meg tudná valaki mondani a codecék??
Talan nemartana kicsit utannanezni mielott kijelentesz ilyen hulyesegeket ;)

pszabi

Quote from: zsozsoTalan nemartana kicsit utannanezni mielott kijelentesz ilyen hulyesegeket ;)
arra a *.txt filére gondolsz, hogy milyen gomb mit csinál?? ahhoz én hülye vagyok, hogy mindet benyaljam... :bruhuhu:  azt írja, hogy csak linuxra van (vagy mi). hol nem néztem utána??  1000 bocs, hogy ennyi kellemetlenséget okozok... (nem vagyok egy egyszerû eset :lul: )

Fazék

Quote from: pszabiarra a *.txt filére gondolsz, hogy milyen gomb mit csinál?? ahhoz én hülye vagyok, hogy mindet benyaljam... :bruhuhu:  azt írja, hogy csak linuxra van (vagy mi). hol nem néztem utána??  1000 bocs, hogy ennyi kellemetlenséget okozok... (nem vagyok egy egyszerû eset :lul: )
ITT van az mplayer topic-ja. Tessék átnyálazni azt a pár oldalnyi hozzászólást és akár grafikus felületet is találhatsz ehhez a "6x sz*rabb" lejátszóhoz is...

pszabi

Quote from: BlimpITT van az mplayer topic-ja. Tessék átnyálazni azt a pár oldalnyi hozzászólást és akár grafikus felületet is találhatsz ehhez a "6x sz*rabb" lejátszóhoz is...
100000000000000 köszönet, sikerült összehozni-- így menüvel már jó a progi :jee:  (nélküle volt egy icipicit nehezen kezelhetõ)

bandiras2

Mivel az NGE 2003 remasrered topicba már betettem csak egy linket postolok.
http://usteam.uw.hu/forum/showpost.php?p=77657&postcount=688
Press any key to continue and any other key to quit.

zsozso

Quote from: bandiras2Mivel az NGE 2003 remasrered topicba már betettem csak egy linket postolok.
http://usteam.uw.hu/forum/showpost.php?p=77657&postcount=688
Erre megint csak annyit tudok mondani, hogy use mplayer.
crc checkek:
zx.end.of.eva.renewal.part1.divx511.mkv           OK
zx.end.of.eva.renewal.part2.divx511.mkv           OK
zx.death.true2.renewal.divx511.mkv                OK

Fazék

[a4e]The_Cat_Returns_Movie_CD1[h.264].mkv - CRC checksum failed...

zsozso

Quote from: Blimp[a4e]The_Cat_Returns_Movie_CD1[h.264].mkv - CRC checksum failed...
[a4e]The_Cat_Returns_Movie_CD1[h.264].mkv         OK