Main Menu

Elfen Lied

Started by Dragon, 2005-05-15, 12:33:42

Previous topic - Next topic

Értékeld az Elfen Lied-et:

(1) [Elégtelen!] Borzalmas volt, a mûfaj szégyene.
11 (6.3%)
(2) [Elégséges.] Azért nem a legrosszabb, de nem ajánlanám.
11 (6.3%)
(3) [Közepes.] Nem is értem miért ilyen szélsõségesek a vélemények róla.
15 (8.5%)
(4) [Jó.] Tetszett, de azért van ennél jobb is.
80 (45.5%)
(5) [Kitûnõ!] A legjobb, amit valaha láttam.
59 (33.5%)

Total Members Voted: 175

Zanador

Quote from: RE@LÉn azért nem vitatkozom narutón mert ad 1 nem nézem ad 2 nemis fogom ad 3 azért mert minden mainstream dolgot rühellek anime téren.
az ad 3-ra: az az anime amibõl az avatarod van, nem mainstream véletlenül? :)
Amúgy meg nem tudom. Engem sose érdekelt, hogy mi mainstream és mi nem. Se pozitivan, se negativan nem befolyásol, ha megnézem, megnézem, ha csinálpm, csinálom és kész..
Following the tracks of an angel.
Csak az életét hosszabbitja meg az aki ébren tölti az éjszakáit.
A pohár lehet félig tele, de a tár mindig félig üres...

Kvikveg

Quote from: MemberNekem kifejezetten tetszett, hogy ezek a nyálas fejûek játszanak egymás belsõ szerveivel. Ez is kifejezi, hogy egy animét nem feltétlen a grafikája határoz meg, ill. hogy egy a jelenletekhez nem illõ képi világ mekkora kontrasztos hangulatot teremt.
...
Ooo, hat reszemrol tartalomhoz a forma elvet vallom.

12. resznel tartok, es meg mindig nemigazan fogott meg... Asszem mar nem is fog. Egyelore ahogy latom ugy alakitjak a tortenetet, hogy fohoseink minel tobbet es nagyobbat szivjanak, es mindent joool osszekeverjenek. Mas ertelmet nem latom a dolgoknak... :/
Igen, ertem, hogy ki kicsoda, es ki hogy all kivel. Viszont a karakterek reakcioi, hat elegge elternek a normaltol... Meg meg sokminden olyan "csak azert tortenik, mert ez itt most jo lesz".
Vegigneztem. Hat... nem az esetem. Aki erzekeny ra, ne olvassa el: logikatlan allatsag az egesz. Mudrama. Grr. Hrr.:grrr: Najo, holnap lehult aggyal bovebben. Vagy nem. Argh.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Yakumo

Quote from: KvikvegVegigneztem. Hat... nem az esetem. Aki erzekeny ra, ne olvassa el: logikatlan allatsag az egesz. Mudrama. Grr. Hrr.:grrr: Najo, holnap lehult aggyal bovebben. Vagy nem. Argh.
Na látjátok ez is egy vélemény. És annak ellenére, hogy nem értek vele egyet azt mondom,hogy az ilyet egy elborult EL fannak is meg kell értenie. Mert VÉGIGNÉZTE ÉS nem jó szerinte, ennyi. A Hellsinget sem szereti mindenki, sõt. (csakhogy ellenpéldát is mondjak:D) Remélem nem ugrotok neki a hölgynek most:D (ha más nem gondoljatok a Sütire:D)
Mondom mégegyszer: annak ellenére pofázok itt, hogy szerintem: NEM logikátlan, NEM állatság és NEM MÛdráma;)

Kvikveg

Quote from: YakumoNa látjátok ez is egy vélemény. És annak ellenére, hogy nem értek vele egyet azt mondom,hogy az ilyet egy elborult EL fannak is meg kell értenie. Mert VÉGIGNÉZTE ÉS nem jó szerinte, ennyi. A Hellsinget sem szereti mindenki, sõt. (csakhogy ellenpéldát is mondjak:D) Remélem nem ugrotok neki a hölgynek most:D (ha más nem gondoljatok a Sütire:D)
Mondom mégegyszer: annak ellenére pofázok itt, hogy szerintem: NEM logikátlan, NEM állatság és NEM MÛdráma;)
Koszonom oh mighty Yakumo. :)
Pont azert nem ugrottam neki bovebben-rondabban, mert en is rosszul vennem, ha kedvenc sorozatomat valaki jo alaposan leszolna. Valszleg akinek tetszik, mast nez benne, es mast bocsat meg neki hogy ugy mondjam. Gondolom. Nomindegy, c'est la vie. Nem az esetem, jol mondod. :3x3:
Es most keresek egy helyet, ahol nyugodtan kianyazhatom magam es nem olvassa senki EL-fan.... *faradt agressziv tekintet*
Suti? Hol? :lul:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Ramiz

Hehe. Megérte rászánni az idõt? :)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Kvikveg

#695
Quote from: RamizHehe. Megérte rászánni az idõt? :)
Hat... nekem nem... hacsak azt nem vesszuk, hogy ezekutan joggal mondhatom el, hogy szerintem ilyen vagy olyan, ez jo, ez meg nem benne.
Nekik meg igen.
Ez csak utana dol el veglegesen es visszavonhatatlanul ugyebar... *sohaj*
Kulonben is, megigertem valakinek. ;)
edit: megyek almomban darabokra vektorkazni barkit agressziolevezetesul. Nyehhehee... utana meg verszivas, nehogy mar megtagadjam onmagam.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

RE@L

Quote from: Zanadoraz ad 3-ra: az az anime amibõl az avatarod van, nem mainstream véletlenül? :)
Amúgy meg nem tudom. Engem sose érdekelt, hogy mi mainstream és mi nem. Se pozitivan, se negativan nem befolyásol, ha megnézem, megnézem, ha csinálpm, csinálom és kész..

Nemtudom kitudja, de legalább nincs belõle 6432735 rész és 32 évad :/

"The past is the past... and the future is the future. A man is a man, and a woman is a woman. I am who I am, and you are who you are. Like it really matters anyway....
" - Faye Valentine (Cowboy Bebop)
Van ami kell van ami nem / újra itt, újra ott  remélem nem elkapkodott.

Member

#697
Még hal a mûdrámával nem is értek egyet, te legalább kibírtad és végignézted. Gratula! :appl:

UI: Nekem az a fontos, hogy még ha a sztori egyszerû és butácska is, de ott érezzem magam a karakterek között. Ezért is nem nézek olyanokat, melyekben még ha a történet érdekes is és össze-vissza kapkodok levegõ után az izgalmaktól, mégis csak egy objektív külsõ szemlélõnek érzem magam (az egyetlen üdítõ kivétel a Hellsing volt, azt az utolsó 2 részig nagyon élveztem).

Zanador

Kvikveg: csatlakozom Memberhez: aki végig tudja nézni, az már megérdemli az elismerést. :)  nekem tetszett, de újranézni egyelõre még biztos nem fogom.. :)
Amúgy meg szerintem éppen ezért rajzolták a szereplõket ilyenre: azzal, hogy a kinézetüktõl és a többségük karakterétõl messze elüt a vérengzésnek a lehetõsége, ellensúlyozzák azt, hogy amúgy ezeket a jeleneteket egyáltalán nem csinálták meg hatásosra. (gondolok itt arra, hogy az NGE-ben az egyik Evának ha eltörik a karja, és valaki felordit, messze hatásosabb, mint itt egy10 perces mészárlás)


RE@L: ez jogos.

A történetrõl meg annyit, hogy ha könyvet/mangát olvasok, vagy filmet/animét nézek, akkor legtöbbször úgy szoktam ezt tenni, hogy a világot elfogadom ahogy van, és csak a szereplõk viselkedésének a realisztikusságát figyelem. Mert ezek a mûvek mind valami történetet mesélnek el, egy világot alkotnak és mutatnak be, és ha az adott világ egy-két jelentõs furcsaságát elfogadom (pl, jelen esetben nem akadok meg azon, hogy mennyire realisztikus egy diclonius a vektoraival), akkor miért ne fogadnám el a többi külsõ eseményt is? Igy nézve a dolgokat meg már csak az maradt hátra, hogy a szereplõk, akik ebbe a világba kerültek mennyire viselkednek hûen önmagukhoz, a környezetükhõz, meg úgy egyáltalán mindenhez képest.
Following the tracks of an angel.
Csak az életét hosszabbitja meg az aki ébren tölti az éjszakáit.
A pohár lehet félig tele, de a tár mindig félig üres...

Kvikveg

Koszi-koszi! Most kellemesen csalodtam. :)

Alapvetoen szerintem mindenki igy van vele, elfogadja az extrakat. Kulonben nehez is lenne jokat meselni. En sem fogok pl a vektorocskakon kiakadni. Sot. :D

Ami viszont nekem nagyon santitott, az pl ->35oske, amikor kiszedik aaa... szoval onnan ahol szuletese ota taroltak, a vilag egyaltalan nem sokkolja, a legteljesebb termeszetesseggel mozog benne. Egyaltalan: felall, stb. Na ez pl nekem nagyon santit. Meeeeg ha vki mind a 4 vegtagomat amputalja, akkor is megprobalok minel messzebb lenni tole, ha kozben a masik szemelyisege jott elo. Pontosabban akkor plane. :3x3: :D<-

Ooo, most eszembe jutott, hogy Japanban a kiallo fuszalat le kell vagni elv ugye letezik. Valszleg ebbol kovetkezik, hogy szarvacskas dicloniusokat az atlagnal jobban szivatjak. Torvenyszeruen. Eddig enyhe tulzasnak tartottam a pont Lucy-t szivatjak jeleneteket. Igy mar kicsit elfogadhatobb a dolog. ->Azt viszont akkor sem ertem, miert nem leckeztette meg oket egyszetuen? Miert rogton olni??! Azt nem hiszem el, hogy akkor hasznalta eloszor a vektorait! Ha igen, akkor a tortenetiro megint a kicseszesre jatszott. Es abbol mar kezd kicsit tulzas lenni ennyi...<-
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Member

Quote from: KvikvegAmi viszont nekem nagyon santitott, az pl ->35oske, amikor kiszedik aaa... szoval onnan ahol szuletese ota taroltak, a vilag egyaltalan nem sokkolja, a legteljesebb termeszetesseggel mozog benne. Egyaltalan: felall, stb. Na ez pl nekem nagyon santit. Meeeeg ha vki mind a 4 vegtagomat amputalja, akkor is megprobalok minel messzebb lenni tole, ha kozben a masik szemelyisege jott elo. Pontosabban akkor plane. :3x3: :D<-
Mariko: [COLOR="PaleTurquoise"]Nem sokat használta a körülötte élõ világot, csak arra figyelt, hogy a vektorai korrektül mûködjenek, hogy a többi szarvast kigyilkolja (nem votl ekdve ismét fájdalmat érezni), meg végül, hogy megtalálja a szüleit.[/COLOR]
Nana: [COLOR="PaleTurquoise"]Õ szerintem egy eléggé megbocsátó lélek volt, ezt elnézhetjük neki.[/COLOR]
QuoteOoo, most eszembe jutott, hogy Japanban a kiallo fuszalat le kell vagni elv ugye letezik. Valszleg ebbol kovetkezik, hogy szarvacskas dicloniusokat az atlagnal jobban szivatjak. Torvenyszeruen. Eddig enyhe tulzasnak tartottam a pont Lucy-t szivatjak jeleneteket. Igy mar kicsit elfogadhatobb a dolog. ->Azt viszont akkor sem ertem, miert nem leckeztette meg oket egyszetuen? Miert rogton olni??! Azt nem hiszem el, hogy akkor hasznalta eloszor a vektorait! Ha igen, akkor a tortenetiro megint a kicseszesre jatszott. Es abbol mar kezd kicsit tulzas lenni ennyi...<-
Jól tudod, "A kiálló szöget beverik". [COLOR="PaleTurquoise"]Igen, Lucy tudatosan akkor használta elõször a vektorait. Azt azért megnéztem volna, hogyan reagálod le ésszerûen, amikor az egyetlen "barátodat" egy vázával agyonütik.[/COLOR]

Kvikveg

#701
Mariko: velemenyemet fenntartom.->Az egy dolog, hogy nem hasznalja a vilagot, de akkor is sokkolonak kene lennie szamara. Olyannak, mint amikor vak hirtelen latni kepes.<- Nana: -"-. Vaza: szadista tortenetirok!:mad: Szoval maradt a velemenyem. Ezeket egyszeruen tul szelsosegesnek tartom, nem realisnak a tortenetmenetben. Na ilyenekre mondtam, hogy akinek tetszik, az meg elfogadja ezeket, nalam mar azon a bizonyos hataron tul vannak valahol... Ez a kutyas ugy amugy teljesen ugyanolyan, mint ->pont Nana szulinapjan pont a tengerparton pont a kutya ex-gazdaja jon es az mino meglepetes egy bunko (vagy a japan udvarias definiciojanak megfeleloen csak azzal udvarias, akivel annak kell lennie).
Vazasnal meg pont kutyaja van, pont elmondja valakinek, az pont akkor tovabbadja (raadasul olyanoknak, akikrol tudja, hogy allandoan szadizzak Lucyt - eeerdekes), es a vektorai megvannak, de meg nem tudja hasznalni oket.
Na neeee...
Mondom, hogy szadistak a tortenet iroi!:3x3: :ejnye:
<-

edit: az nincs kifejtve, hogy mi van ha a diclonius egy szereto csaladban, nem kikozosito osztalytarsakkal no fel. Arra azert meg kivancsi lettem volna... (vmelyik fejes elmondja, hogy igen, x eves kora korul blabla - de ha ezt az alap elutasito iskolatarsakkal vesszuk, nem szamit normalis kornyezetnek. Ergo nem tudom honnan veszi, hogy mind egy agressziv embergyulolo allat lesz alapbol...)
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Member

#702
Quote from: Kvikveg->pont Nana szulinapjan pont a tengerparton pont a kutya ex-gazdaja jon es az mino meglepetes egy bunko (vagy a japan udvarias definiciojanak megfeleloen csak azzal udvarias, akivel annak kell lennie).
[/COLOR]
Mayu a becses neve. - -
QuoteVazasnal meg pont kutyaja van, pont elmondja valakinek, az pont akkor tovabbadja (raadasul olyanoknak, akikrol tudja, hogy allandoan szadizzak Lucyt - eeerdekes), es a vektorai megvannak, de meg nem tudja hasznalni oket.
Na neeee...
Mondom, hogy szadistak a tortenet iroi!:3x3: :ejnye:
<-
Kicsit meglepett, hogy a kiscsaj ennyire hülye, dehát erre a következményre tényleg nem számíthatott...

Quoteedit: az nincs kifejtve, hogy mi van ha a diclonius egy szereto csaladban, nem kikozosito osztalytarsakkal no fel. Arra azert meg kivancsi lettem volna... (vmelyik fejes elmondja, hogy igen, x eves kora korul blabla - de ha ezt az alap elutasito iskolatarsakkal vesszuk, nem szamit normalis kornyezetnek. Ergo nem tudom honnan veszi, hogy mind egy agressziv embergyulolo allat lesz alapbol...)
Én el tudom képzelni, hogy egy diclonius miért nem fog szeretõ családba felnõni:
1. Azonnal jönnek annak a cégnek az emberei és kinyírják.
2. Szerintem arrafelé szégyennek számítana az ilyesmi és egy gyerek tudtommal 7 éves koráig nem is számít embernek, úgyhogy kizárt, hogy akkora szeretetet kapna, mint mondjuk egy megértõbb néptõl.

Zanador

Kvikveg: Mariko és Nana szerintem is túl profin csinál mindent a világban. Igaz Nanánál kicsit próbáltak valamit ezen finomitani az ügyetlenségével és a pénzzes jelenettek, de ettõl még a véleményem megmarad. Igazából átsiklottam efölött, és néztem a következõ rész. Igy egész jó volt. :)

Dicloniusok és rendes család: Szerintem lehetett ilyen is, csak a cég embereinek ez nem érdeke, hogy igy legyen. Ergo, ha találnak egy dicloniust, akkor azt azonnal elviszik vagy kinyirják, és terjesztik a rémhireket... Mindenesetre szerintem nem lett volna baj egy olyan dicloniussal, akit rendesen nevelnek fel, mint ahogy a gyilkolászás is Lucynál inkább véletlen reflexként indult..

[COLOR="White"]A vázás résznél Lucy tényleg akkor használta elõször a vektorait, és szerintem nem tudta rendesen használni õket. Lehetségesnek tartom, hogy pl csak megverni akarta õket, de ez túl erõsre sikeredett... Emellett a tippem mellett szól az is, hogy egészen a fesztiválig nem tudta magát rendesen túltenni az eseten. Hiába mondta azt, hogy megérdemlik, meg minden, de ha tényleg gyilkolni akart volna, akkor az épületben mindenkit megöl, és ameddig nem jönnek a kommandósok, ott marad... a fesztiváltól kezdve látta úgy az egészet, hogy a puszta létezésének feltétele az, hogy a többiek meghaljanak.[/COLOR]
Following the tracks of an angel.
Csak az életét hosszabbitja meg az aki ébren tölti az éjszakáit.
A pohár lehet félig tele, de a tár mindig félig üres...

Pr3d4k1ng

Quote from: ZanadorDicloniusok és rendes család: Szerintem lehetett ilyen is, csak a cég embereinek ez nem érdeke, hogy igy legyen. Ergo, ha találnak egy dicloniust, akkor azt azonnal elviszik vagy kinyirják, és terjesztik a rémhireket... Mindenesetre szerintem nem lett volna baj egy olyan dicloniussal, akit rendesen nevelnek fel, mint ahogy a gyilkolászás is Lucynál inkább véletlen reflexként indult..
Erre Nana az élõpélda ,hogy diclonius és ember tudd békében éllni egymással.

,,Egy férfi sok jó ügyért harcolhat: az országáért, az elveiért, a barátaiért, egy bájos gyermek orcáján megcsillanó könnycseppért. Ami engem illet, egy rakás pénzért, egy gyönyörű óráért, és némi szaftos francia pornóért a saját anyámat is eladnám."

Member

Quote from: PredakingErre Nana az élõpélda ,hogy diclonius és ember tudd békében éllni egymással.
Ha teljesen elzárod a külvilágtól és egy álomba ringatod, igen. De mivel az emberek bunkók és lenéznek mindenkit (már a bõrszín is zavarja õket, nemhogy két szarv!) Nameg  képzeld el ahogyan a kis Nana vagy Mariko kimegy a játszótérre és "véletlen" mindig õket vágja képen egy foci(medicin?)labda és a körhinta... Ha megváltozna az alapfelfogás, megoldható lenne, de így...

RE@L

Ezt hívják faji megkülönböztetésnek.

"The past is the past... and the future is the future. A man is a man, and a woman is a woman. I am who I am, and you are who you are. Like it really matters anyway....
" - Faye Valentine (Cowboy Bebop)
Van ami kell van ami nem / újra itt, újra ott  remélem nem elkapkodott.

Kvikveg

Quote from: MemberMayu a becses neve. - -

Kicsit meglepett, hogy a kiscsaj ennyire hülye, dehát erre a következményre tényleg nem számíthatott...


Én el tudom képzelni, hogy egy diclonius miért nem fog szeretõ családba felnõni:
1. Azonnal jönnek annak a cégnek az emberei és kinyírják.
2. Szerintem arrafelé szégyennek számítana az ilyesmi és egy gyerek tudtommal 7 éves koráig nem is számít embernek, úgyhogy kizárt, hogy akkora szeretetet kapna, mint mondjuk egy megértõbb néptõl.
Oh pardon. Mar kezdem keverni oket.
Haaat, kiscsajnak NAGYON hulyenek kellett lennie hozza...
1. Ha ceg kinyirja - hat akkor tenyleg nem.
2.: Erre mondtam, hogy ha nem (altalunk)japan(nak tartott) kornyezetben lenne... igazabol az erdekelt volna mi van ha normalisabban no fel. Mert itt kategorikusan kijelentik, hogy kesz, ezek olni fognak.

Haaat, kicsit rosszabb, mint faji megkulonboztetes, mert keves van beloluk. Nehez lenne diclonius-ovit nyitni, a fenntartott halalozasi rata es foleg a megfelelo ovoneni nelkul. :eeek: :lul: Julika viszed onnan a vektoraidat de azonnal!
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

RE@L

#708
Quote from: KvikvegHaaat, kicsit rosszabb, mint faji megkulonboztetes, mert keves van beloluk. Nehez lenne diclonius-ovit nyitni, a fenntartott halalozasi rata es foleg a megfelelo ovoneni nelkul. :eeek: :lul: Julika viszed onnan a vektoraidat de azonnal!

Szerintem ez ugyanúgy faji megkülönböztetés.

"The past is the past... and the future is the future. A man is a man, and a woman is a woman. I am who I am, and you are who you are. Like it really matters anyway....
" - Faye Valentine (Cowboy Bebop)
Van ami kell van ami nem / újra itt, újra ott  remélem nem elkapkodott.

Kvikveg

Quote from: RE@LSzerintem ez ugyan úgy faji megkülönböztetés.
edit: hulyesegre reagalok.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Kvikveg

Quote from: RE@LSzerintem ez ugyan úgy faji megkülönböztetés.
Az, csak ok meg rosszabban jarnak vele, mert kevesen vannak, de nagyon. Tehat nem teheti meg, hogy odamegy a masik dicloniushoz es elmorognak egymas kozt, hogy ezek az emberek de bunkok...
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

RE@L

#711
Azért szerintem a kissebség és a faji megkülönböztetés nem egy és ugyanaz de egyetértek veled.

"The past is the past... and the future is the future. A man is a man, and a woman is a woman. I am who I am, and you are who you are. Like it really matters anyway....
" - Faye Valentine (Cowboy Bebop)
Van ami kell van ami nem / újra itt, újra ott  remélem nem elkapkodott.

Member

Szerintem írjunk a készítõknek egy kérvényt, hogy dobjanak össze egy OVA-t a boldog családban élõ dicloniusról... Persze õt is csesztetnék eleinte, de valahogy csak elfogadnák... Habár ez egy EL-tõl túl optimista.

RE@L

Az volt az 1 részes fanservice

"The past is the past... and the future is the future. A man is a man, and a woman is a woman. I am who I am, and you are who you are. Like it really matters anyway....
" - Faye Valentine (Cowboy Bebop)
Van ami kell van ami nem / újra itt, újra ott  remélem nem elkapkodott.

Member

Quote from: RE@LAz volt az 1 részes fanservice
Azért az sem volt végig hûdehappy, de tényleg nagyon durva. :D Fõleg Nana beilleszkedési problémái. :lul:

Kvikveg

Quote from: MemberSzerintem írjunk a készítõknek egy kérvényt, hogy dobjanak össze egy OVA-t a boldog családban élõ dicloniusról... Persze õt is csesztetnék eleinte, de valahogy csak elfogadnák... Habár ez egy EL-tõl túl optimista.
:hahaha: Mint vmi propaganda/termeszetfilm cime: A boldog csaladban elo diclonius - hangzik a focim, boldog diclonius belemosolyog a kameraba, aaa! :lul:
A, a vegen tuti jonnenek a gonosz katonak, bezarnak a laborba, lebilincselnek (kotelezo jelleggel puceran termeszetesen).
Tenyleg, miert csak noi dicloniusok vannak? ->(Jo tudom, fonok meg a fia, de ok nem is igazan azok. Vektorkak nelkul.)<-
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Member

[COLOR="PaleTurquoise"]Vmi olyasmirõl pampogott a boss, hogy Lucy a királynõ a többiek meg a dolgozók, szaporodóképesség nélkül és az elõbbit szolgálják. Vszeg a fõnök és a fia a herék. Tudod, mint a méheknél! Vagy csak be volt b@szva az öreg? [/COLOR]:D

RE@L

Quote from: MemberAzért az sem volt végig hûdehappy, de tényleg nagyon durva. :D Fõleg Nana beilleszkedési problémái. :lul:

Nekem ez egyenlõ a boldog családi diclonius élettel...

"The past is the past... and the future is the future. A man is a man, and a woman is a woman. I am who I am, and you are who you are. Like it really matters anyway....
" - Faye Valentine (Cowboy Bebop)
Van ami kell van ami nem / újra itt, újra ott  remélem nem elkapkodott.

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Member[COLOR="PaleTurquoise"]Vmi olyasmirõl pampogott a boss, hogy Lucy a királynõ a többiek meg a dolgozók, szaporodóképesség nélkül és az elõbbit szolgálják. Vszeg a fõnök és a fia a herék. Tudod, mint a méheknél! Vagy csak be volt b@szva az öreg? [/COLOR]:D
igen, ezt mondta. és valamennyire igaza is van, csak éppen az érdekes, hogy a "királynõnél", az egyetlen szaporodóképes egyednél miért van sokkal erõsebb dolgozó (Mariko)? na mindegy, méheknél pont nincs ilyen, de a királynõ nem szükségszerûen harcos, tehát valamennyire érthetõ is...

Kvikveg: köszönöm. meg grat, hogy kibírtad :p

RE@L: a faji megkülönböztetés és a kisebbség valóban nem ugyanaz, de pl. szerintem a dicloniusokat nem faji megkülönböztetés éri. pl. a zsenik nem külön faj, mégis az osztálytársak állandó céltáblái, mert "eminens kis köcsög tuti egész nap a könyveket bújod". vagy a nagyon kövér kisgyerekek. stb. az emberek jelentõs része talán arról se tud, hogy van még másik is ezekbõl a szarvacskás izékbõl.
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Member

Quote from: blarkeigen, ezt mondta. és valamennyire igaza is van, csak éppen az érdekes, hogy a "királynõnél", az egyetlen szaporodóképes egyednél miért van sokkal erõsebb dolgozó (Mariko)? na mindegy, méheknél pont nincs ilyen, de a királynõ nem szükségszerûen harcos, tehát valamennyire érthetõ is...
Ezen mondjuk én is gondolkodtam, dehát mindenki követ el hibát... Vagy Mariko katona típusú (mint a hangyáknál)?

Az ember azt szereti, ami hasonlít rá, és azt nem, ami különbözik. Így rakták össze...