Ifjúsági Találkozó és Partiszerviz

Started by Pirula, 2005-05-28, 23:11:17

Previous topic - Next topic

Ramiz

Nem is akar... az Isten csak isten, de a pénz az Úr. :__devil:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Pirula

Nna, ha sikerül szállást szereznem akkor holnap részemrõl mehet a sörözés.

Raggie

Quote from: PirulaNna, ha sikerül szállást szereznem akkor holnap részemrõl mehet a sörözés.
OK!! :hopp:  Holnap mikor??
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Pirula

*csúnya obszcén szavak fujj* Nem találtam szálláshelyet...
Nemtom hogy mikor tudjuk megejteni a sörözést... :(

Pirula

Kalandos úton de mégiscsak megyek, Raggie kihúzott az exkrementumból. :D
:merci:

Ramiz

Quote from: PirulaKalandos úton de mégiscsak megyek, Raggie kihúzott az exkrementumból. :D
:merci:
Ez az, amire gondolok? :D
Egyébként juhé!
Késõn értem ide, úgyhogy Raggie lestoppolt... no mindegy, találkozunk a Vikingben! :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Pirula

Quote from: RamizEz az, amire gondolok? :D
Pontosan. Jó volt ez a szolid kis iddogálás. Filmet megnézted már?

Más.

Szeptember 30. (péntek) - Október 1. (szombat)
NON-STOP vetélkedõ, Jánossomorja
Tradicionális helyi rendezvény, 24 órán keresztül kell a lehetõ legagyamentebb feladatokat megoldani, 8 fõs csapatok jelentkezését várják, minek díja csapatonként 10.000 becses magyar forint, amit azonban majd a zsíros nyeremények vannak hivatva kárpótolni.

Ramiz

Quote from: PirulaPontosan. Jó volt ez a szolid kis iddogálás. Filmet megnézted már?
Még nem, le kell csapnom Raggie kezérõl.
Pénteken még tanulok, de amúgy sincs pénzem. :(
A kocsmáros "nappali-pincéjében" tényleg poénos volt beülni... még ha, ahogy kíméletlen kegyetlenséggel rá is világítottál, meleg is volt az a Stella.

Raggie

Nna azért nem kell minket sajnálni! Elõtte jót iddogattunk az örökbecsû Óbester-ben Pirulával! ;) :D

Most sajna "elsõ nap a suliban" lesz a programom pntekre, de nem is teszem fel a kérdést, hogy vajjon kinek lesz jobb dolga kettõnk közül! :beken:
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Ramiz

Quote from: Raggie GordonMost sajna "elsõ nap a suliban" lesz a programom pntekre, de nem is teszem fel a kérdést, hogy vajjon kinek lesz jobb dolga kettõnk közül! :beken:
Ja, igaz, én még csak aztán kezdek el majd pihenni... :D

Raggie

Quote from: RamizJa, igaz, én még csak aztán kezdek el majd pihenni... :D
Any*d! :D :__devil:

Well, do ya, punk?"

Ramiz

Lehet ide pesti partit is szervizelni? :D
Mert kedden Deák Bill Gyula Blues Band koncert lesz az Old Man's Pubban. Az Old Man's-es Deák koncertek márpedig legendásan jók. A blues meg... az meg blues. Én nagyon el szeretnék menni. Ha többen vagyunk, talán érdemes asztalt foglalni.

Pirula

Quote from: RamizLehet ide pesti partit is szervizelni? :D
Persze, jöhet akármilyen egyéb buli ami a fórum tagjainak (is) szól, nem meet és nem japán kultúra, mert azoknak megvan a bejáratott helyük.

Raggie

Quote from: RamizMert kedden Deák Bill Gyula Blues Band koncert lesz az Old Man's Pubban. Az Old Man's-es Deák koncertek márpedig legendásan jók. A blues meg... az meg blues. Én nagyon el szeretnék menni. Ha többen vagyunk, talán érdemes asztalt foglalni.
Egy hely már el is kelt! :)
(beszámolhatsz!)

Well, do ya, punk?"

Ramiz

Király volt a Deák Bill Gyula koncert! Az Old Man's egy marha drága hely, de ha az ember nem ül le, akkor nem nehéz nem fogyasztani. A hangulat jó volt, a zene elsõrangú, az egyetlen negatívum, hogy nagyon tömött és ezért meleg. (Így direkt jól jött, hogy egy balek, aki megígérte, hogy jön, mégsem jött el. :bsd: ) Az este meglepetése pedig egy váratlan találkozás volt egy régi jánossomorjai blues-arc baráttal (ezúttal nem Pirula), akivel végül is hol máshol lehetett volna összefutni, mint egy Billy koncerten? Ezek után már tényleg csak egy jó hírrel tudok szolgálni: pénteken újra játszanak ugyanott!

(Ez azért jóval vonzóbb program, mint az eredetileg péntekre tervezett 100 ft-os teszkó gazdaságos Kispál a ZP-ben.)

Pirula

Quote from: RamizAz este meglepetése pedig egy váratlan találkozás volt egy régi jánossomorjai blues-arc baráttal (ezúttal nem Pirula), akivel végül is hol máshol lehetett volna összefutni, mint egy Billy koncerten?
:eek: Kicsoda volt az?

Ramiz

Quote from: Pirula:eek: Kicsoda volt az?
Ennyibõl nem találtad ki? Ádám. Persze mi nem így ismertük...

Raggie

Quote from: RamizAz este meglepetése pedig egy váratlan találkozás volt egy régi jánossomorjai blues-arc baráttal (ezúttal nem Pirula), akivel végül is hol máshol lehetett volna összefutni, mint egy Billy koncerten?
:eek: Bazig, ezt nem mondod komolyan!!!!  :bruhuhu:  :bruhuhu:  neeeemmm!!...

Nna pénteken télleg megyek(sajna nekem szólt közbe a kis család! :grr:), és a szülõkkel már most lezsírozom!!! Ezt mostmár nem hagyom ki!

Well, do ya, punk?"

Pirula

Quote from: RamizEnnyibõl nem találtad ki? Ádám.
Nem hát mert õ mosonmagyaróvári. ;)
Quote from: RamizPersze mi nem így ismertük...
Hanem úgy hogy Macsó? :)
Mit kereshetett Pesten... biztos asszonynál volt.

Ramiz

Quote from: Raggie Gordon:eek: Bazig, ezt nem mondod komolyan!!!!  :bruhuhu:  :bruhuhu:  neeeemmm!!...
Nna pénteken télleg megyek(sajna nekem szólt közbe a kis család! :grr:), és a szülõkkel már most lezsírozom!!! Ezt mostmár nem hagyom ki!
3szorosan is megérdemelted te pecs! Nem sajnállak!!! :bsd:
(Lezsírozás: mindösszesen annyi kellett volna, hogy elõre mondod, hogy mész valahova! Basszus, vasárnapi Vampire-re indulás elõtt két perccel a kis családotok vasárnapi ebédhez készült, és nem tudtak róla, hogy indulni akarsz...)

Quote from: PirulaNem hát mert õ mosonmagyaróvári. ;)
My bad. Mea culpa. Ha letöltök tíz miatyánkot és harminc hiszekegyet, akkor rendben vagyok? :D

Quote from: PirulaHanem úgy, hogy Macsó? :)
Bezony, nekünk õ már csak Macsó marad. :D

Quote from: PirulaMit kereshetett Pesten... biztos asszonynál volt.
Bissztos. Amúgy tényleg, ott volt a koncin is az oldalborda. (Persze már úgyis megválaszoltad a saját kérdésedet. :D )

Pirula

Quote from: RamizMy bad. Mea culpa. Ha letöltök tíz miatyánkot és harminc hiszekegyet, akkor rendben vagyok? :D
Tégy úgy tévelygõ fiam!
Quote from: RamizBissztos. Amúgy tényleg, ott volt a koncin is az oldalborda. (Persze már úgyis megválaszoltad a saját kérdésedet. :D )
Szerintem mostanában gyakrabban fogjátok látni mert a lány Pesten tanul.

Ramiz

Quote from: PirulaSzerintem mostanában gyakrabban fogjátok látni mert a lány Pesten tanul.
Nemtom... most sem hívott fel, hogy jön, azaz nem minket akar látni, ha már feljött. :D

Ramiz

Quote from: Pirula:lol: Már ezekért a sztorikért megérte megrendezni az Ifitalit.
Részünkrõl meg: egyedül az üdvözlõ Unicum miatt már megérte lemenni (aminek a maradékát is megkaptuk) (hogy Vili a 2 deci vodkáról ne is beszéljen). :D Többórai vonaton aszalódás után, elveszett bárányként kóborolva az Ifitali barátságos káoszában, az az Unicum szent mentõöv volt, amit egy gyanúsan jó kedélyû, emelt hangulatú (véralkoholszintû) kamikaze-angyal nyomott a kezünkbe. :D

HVp213

Quote from: Ramiz...(hogy Vili a 2 deci vodkáról ne is beszéljen). :D
Jól mondod... :jee:
A többibe nincs igazad... én beher izét kaptam s már akkor majdnem rosszul lettem töle (de aztán megdobtak a maradék ebéddel minket :D s jobban lettem)
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Pirula

Quote from: RamizRészünkrõl meg: egyedül az üdvözlõ Unicum miatt már megérte lemenni (aminek a maradékát is megkaptuk) (hogy Vili a 2 deci vodkáról ne is beszéljen). :D Többórai vonaton aszalódás után, elveszett bárányként kóborolva az Ifitali barátságos káoszában, az az Unicum szent mentõöv volt, amit egy gyanúsan jó kedélyû, emelt hangulatú (véralkoholszintû) kamikaze-angyal nyomott a kezünkbe. :D
Akkor jövõre megpróbáljuk megnyerni támogatónak a Zwack famíliát.
Egyébként azon filóztam hogyha többen is jönnek esetleg a fórumról, szervezhetnénk animéhez kötõdõ programokat is.

Ramiz

Quote from: PirulaAkkor jövõre megpróbáljuk megnyerni támogatónak a Zwack famíliát.
Egyébként azon filóztam hogyha többen is jönnek esetleg a fórumról, szervezhetnénk animéhez kötõdõ programokat is.
Oké! :cool: Én mindenbe hajlandó vagyok beszállni Sailor Moon és Bible Black Live Action-tól kezdve Bebop-dalbetét éneklésen át (My Neighbour the) Totoro hasonmás-versenyig és a "Happy Happy Joy Joy" AMV elõadásáig, de csak ha elõtte betankoltam min 4 sört és a Zwack família is kamionkonvojjal kell majd, hogy kivolnuljon. :D

HVp213

Quote from: PirulaEgyébként azon filóztam hogyha többen is jönnek esetleg a fórumról, szervezhetnénk animéhez kötõdõ programokat is.
Quote from: Ramiz(...)Bible Black Live Action(...)
Hentai-hentai-hentai :hopp:

Najo kezdek szétzuhanni megyek ledölök egy kicsit...
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Pirula

Quote from: RamizBible Black Live Action-tól kezdve
Hentai és ecchi jellegû programok szervezését meghagyjuk a résztvevõk kezében. :D

Kuroi Tenshi

Quote from: RamizBible Black Live Action-tól kezdve Bebop-dalbetét éneklésen át (My Neighbour the) Totoro hasonmás-versenyig és a "Happy Happy Joy Joy" AMV elõadásáig, de csak ha elõtte betankoltam min 4 sört és a Zwack família is kamionkonvojjal kell majd, hogy kivolnuljon. :D
Már délután fél négykor is álmodozol?
Valaki ébressze már fel!

:D

Pirula

Böngészgettem a neten és mire bukkanok, egy ifitalis sztorira. :eek::haha:
Megosztom veletek mert aranyos.
A sztori