Ifjúsági Találkozó és Partiszerviz

Started by Pirula, 2005-05-28, 23:11:17

Previous topic - Next topic

Sayako

Részemről is oksa a dolog a többiek meg még majd csak most fognak reagálgatni.
Volt egy olyan kérdés a Győri anime klub fórumán kapásból, hogy korhatáros lesz-e a dolog avagy nem. Én egyelőre azt írtam, hogy nem.
Vagy igen?  :confused:

Kuroi Tenshi

Elküldtem a pmben, hogy kik voltak még tavaly/idén - sztem
őket is megkérdezheted ;)

Korhatáros?  :eek:
szóval valamilyen korhatáros meglepivel készültök?  :cool:

:haha:

Zsiga

Quote from: Sayako on 2006-12-04, 22:45:53
Részemről is oksa a dolog a többiek meg még majd csak most fognak reagálgatni.
Volt egy olyan kérdés a Győri anime klub fórumán kapásból, hogy korhatáros lesz-e a dolog avagy nem. Én egyelőre azt írtam, hogy nem.
Vagy igen?  :confused:
Szeressük a lolikat, szerintem nem kell korhatár. :D

kikuchiyo

Jaja,  12 18 év alatti feletti lányok jelentkezését várjuk. :D  :hopp:

Amúgy lehet, hogy én is mennék, de nem biztos, hogy jó ötlet, mert a borús hangulatom át szokott ragadni másokra is az ilyen partikon...
Failure is the default option

Kvikveg

Quote from: kikuchiyo on 2006-12-04, 23:11:50
Jaja,  12 18 év alatti feletti lányok jelentkezését várjuk. :D  :hopp:

Amúgy lehet, hogy én is mennék, de nem biztos, hogy jó ötlet, mert a borús hangulatom át szokott ragadni másokra is az ilyen partikon...
Semmi baj, majd mi ketten depizunk, Zsiga meg fotoz minket.  :3x3:*fotomasina*   :ejj: "Az elet..." :ejj: "Hja, az elet..." 
:lol:

Heee, eltunt az egyik kedvenc smileym!!! Mi ez a fortelem helyette???! ->:haha: :wtf:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Darkstar

Sztem énis mennék, de bármilyen fényképezőgép kizárt, hogy jöjjön. Max mint tavaly, maradunk a mobilos képeknél. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Sayako

Quote from: Kuroi Tenshi on 2006-12-04, 22:46:09

Korhatáros meglepi? Az meg mi?  :haha:
Na komolyan, nem véletlen kérdeztem rá a biztonság kedvéért. Egy 14-15 éves csajócánk kérdezte. És nála azért a szülői beleegyezés miatt necces lehet a dolog. Meg aztán attól is függ, hogy végül is hol lesz a buláj. Budapest, vagy Győr. Létszám függvényében be tudunk vállalni embereket, de ezt is még egyeztetnem kell.  :smile:
Igazán az lenne a legjobb ha valakinek lenne egy tök üres lakása, és ott sok embert el lehetne "raktározni". De erről is még tárgyalok. Persze ekkora mákunk nem lesz.

Darkstar

Quote from: Sayako on 2006-12-04, 23:34:31
*Darkstar most erős lesz, és nem postol olyan képet, ami a fenti kérdésre magyarázatot adna*

Még ha nem is valakinél leszünk, tavaly sem haltunk bele a szállásköltségekbe. :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Fazék

sztem azért nem jó ötlet valakinél lenni, mert ott a házigazda nem fogja tudni jól érezni magát :)
legalábbis én valahányszor rendeztem ilyet, folyamatosan rohangáltam a konyha és a társaság között :(
most is ki kéne nézni valami olcsóbb helyet, ahol sokan elférünk az üvegek mellett :D
(projektor is jól jönne, de tartok tőle kecsap mester nem fog csak emiatt hazajönni :))

Darkstar

Quote from: Fazék on 2006-12-04, 23:41:04
sztem azért nem jó ötlet valakinél lenni, mert ott a házigazda nem fogja tudni jól érezni magát :)
...
most is ki kéne nézni valami olcsóbb helyet, ahol sokan elférünk az üvegek mellett :D
:tezsvir:
Quote from: Fazék on 2006-12-04, 23:41:04
(projektor is jól jönne, de tartok tőle kecsap mester nem fog csak emiatt hazajönni :))
Laptoppal sztem akkor majd tudok szolgálni (legalábbis addigra szeretném megvenni), de proji nincs. =(
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Zsiga

Fazék:Óbesterben van (illetve nyáron tuti volt) projektor. ;)
Sayako: Nem hiszem hogy bármi gond lenne abból hogy nincs mindenki 18 év felett. :) Sőt...  :__devil:

Kvikveg

Quote from: Kuroi Tenshi on 2006-12-04, 22:46:09

Na komolyan, nem véletlen kérdeztem rá a biztonság kedvéért. Egy 14-15 éves csajócánk kérdezte. És nála azért a szülői beleegyezés miatt necces lehet a dolog. Meg aztán attól is függ, hogy végül is hol lesz a buláj. Budapest, vagy Győr. Létszám függvényében be tudunk vállalni embereket, de ezt is még egyeztetnem kell.  :smile:
Igazán az lenne a legjobb ha valakinek lenne egy tök üres lakása, és ott sok embert el lehetne "raktározni". De erről is még tárgyalok. Persze ekkora mákunk nem lesz.

Mmmmba... csak kb duplaannyi idos vagyok... Pffhhh... :lazza:
Neeem, nem lesz korhataros... boven tul lesz rajta...  :D
Najo, igazan nem tudom mivel borzongathatnank meg??? Hentai nyilvan nem lesz, azon tul meg egy esti hirado es az iskola fele utjaba kerulo plakatok tobb korhataros dolgot tartalmaznak szerintem, mint egy szilveszteri anime-kedvelok-buli.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Sayako

Quote from: Zsiga on 2006-12-04, 23:47:12
Fazék:Óbesterben van (illetve nyáron tuti volt) projektor. ;)

Az hol van?

Quote from: Zsiga on 2006-12-04, 23:47:12Sayako: Nem hiszem hogy bármi gond lenne abból hogy nincs mindenki 18 év felett. :) Sőt...  :__devil:
Én nem mondtam, hogy gond lesz, csak, hogy max a szülei paráznak. :)

Zsiga

Quote from: Darkstar on 2006-12-04, 23:54:13
Quote from: Zsiga on 2006-12-04, 23:47:12
...Óbesterben...
No harag de én ezt megvétóznám. :)
Egész nyugodtan, csak eszembejutott és gondoltam megemlítem. :)
Én nem is biztos hogy tudok menni egyébként.

Szerk.: Sayako: Az Óbester Pesten van, de meg lett vétózva így mindegy. :)
Az ifjú hölgy szüleit meg szerintem Fazékkal, Ramizzal és kikuchiyo-val bármikor meggyőzzük hogy egész nyugodtan ránkbízhatják a lányukat. Nagyon jól játsszuk az értelmiségi úriembert. :D

HVp213

ugyanarra a Ramizra gondolsz mint én?
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Fazék

Quote from: Zsiga on 2006-12-04, 23:57:52Az ifjú hölgy szüleit meg szerintem Fazékkal, Ramizzal és kikuchiyo-val bármikor meggyőzzük hogy egész nyugodtan ránkbízhatják a lányukat. Nagyon jól játsszuk az értelmiségi úriembert. :D
ne igyatok fórumolvasás közben gyümölcslét (se)... majdnem sikerült ráköpnöm a pofám tartalmát a gépre  :muhahah:

Darkstar

Quote from: HVp213 on 2006-12-05, 00:07:15
ugyanarra a Ramizra gondolsz mint én?
Ugye? Ráadásul téged lehagyott a listáról.  :hehe:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Ramiz

:Kiraly: :__devil:
Egyébként nem kell, hogy korhatáros legyen, de azért számoljunk átlagéletkort előtte, mert ha közelebb lesz a tízhez, mint a húszhoz, akkor BULIII!!! nem biztos, hogy nyugtunk lesz az aggódó anyukáktól, akik mindig a legrosszabb pillanatban nyitnak be folyton hívogatnak. :lazza:

kiku:
[spoiler]épp a Lolitát olvasom Nabukovtól, ezt nem übereled :D illetve ha igen, akkor másolj belőle nekem is, ha már leszedted a netről :__devil:[/spoiler]
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Kuroi Tenshi

ööö... *must resist*

Quote from: Kvikveg on 2006-12-04, 23:51:07
Najo, igazan nem tudom mivel borzongathatnank meg??? Hentai nyilvan nem lesz
Talán a múltkori karózásotok odafenn az emeleteságyon? :rolleyes:  :haha:
Hentai szinte biztos lesz... Ramiz pólóján legalábbis :)

Óbester kicsi lenne

Kikuchiyo, akkor már egyből két példányt, én is kérek :D :rotfl:

Darkstar

Nem akarjátok tudni, hogy mit olvasok :angyali:
Ramiz, ezt übereld :D (Bár sajna egy része szemét, még szelektálnom kell)
[spoiler][/spoiler]
(Lehet, hogy ezt nem kellett volna?  :3x3:)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Kuroi Tenshi

lol! :lul:
de cuki, juugatsu juurokunichi dátumként :haha:

Szóval, izé, nyugodtan hozzatok minél több lolit fiatalkorút,
szívesen látjuk és... őket :haha:

(ezután kiváncsi vagyok, hányan mernek eljönni :haha: )

kikuchiyo

QuoteKikuchiyo, akkor már egyből két példányt, én is kérek

ööö... nan no hanashi??

Meh, illene ide egy kép, de nem találom.
Failure is the default option

Groven

Nya szóval.. a rámruházott hatalomnál fogva... blablanyekkhmkhmpff... szóval nincs korhatár. Amelyik otoko meg bármiféle hentai verzióval próbálkozik (rape, tentacle, v saját fejlesztés) azt örömmel fogom felboncolni ott helyben mielőtt még áldozatához hozzányúlhatna (csak h ne essek ki a gyakorlatból) :D :D :D
Komolyra fordítva a szót. Mindenkit várunk, akit érdekel, azt is akinek még a szüleivel kell egyeztetni, h eljöhet-e.

Kuroi Tenshi: megkérdeztem pm-ben az említetteket, mint láthatod.:)

Buli helye... hát én itt Pesten nem tudok se lakást se olyan helyet, ami jó lenne (másrészt nagy részük már foglalt szilveszterre és nem ócsó egyáltalán)
Ha összejön vm buliféle fényképező lesz nálam. Akinek meg nem tetszik az csak mosolyogjon, 1 képbe nem hal majd bele (de azért orvosával v gyógyszerészével egyeztessen előtte és hozzon orvosi felmentést, akkor talán elfogadom :rotfl: )
Óbester tényleg kicsi, nameg tény jó hely, de nem erre.

Sayako: nálatok nincs vm hely esetleg, amire le lehetne csapni? Részemről az utazás nem gond, és eddig a többségnek se fájt a lehetőség. Persze költség tudom, de megoldjuk.Mellesleg most közzéteszem, h Kvikveg esetleg megint csinálna 1 kis japán kaját, mint ahogy tavaly, így +1 ok, h olyan helyen legyünk, ahol ha kell eszközöket vive is tudunk konyhamalackodni.

(Lehet megbánom még  e kijelentésemet, de :angyali:) segítek a szervezésben, v amiben kell. Persze ahogy időm engedi. Csak szóljatok.:)

Fazék

annyi igényem van az esetleges bérelt hellyel kapcsolatban, hogy legyen valamilyen szintű fűtés, ne nyomorogjunk hely ügyileg és legyen 1-2 konnektor. minden egyéb odaszállítható :D (hosszabbító, elosztó, mikrohullámú sütő, hi-fi, stb :))
nézegeti már valaki a győri lehetőségeket ilyen szempontból? :)

Sayako

Quote from: Fazék on 2006-12-05, 12:29:53
annyi igényem van az esetleges bérelt hellyel kapcsolatban, hogy legyen valamilyen szintű fűtés, ne nyomorogjunk hely ügyileg és legyen 1-2 konnektor. minden egyéb odaszállítható :D (hosszabbító, elosztó, mikrohullámú sütő, hi-fi, stb :))
nézegeti már valaki a győri lehetőségeket ilyen szempontból? :)

Igen. A héten elvileg már némileg pontosabb infók is lesznek. És ha összejön a dolog még fűtés és konnektor is lesz. (Lakótelep, központi fűtés, fősulis kolesz) :)
Ha összejön a kolesz, akkor jópár dolgot vinni is tudunk, mert többen is ott lakunk gyakorlatilag mellette, és hipertesco sincs messze.
De Pirula nyilatkozatára várunk ez ügyben, megkérdezi nekünk a koleszt. Lehet-e, hogyan, mennyiért stb.

Pirula

Erőtt vettem magamon és még most felhívtam a kolit, egy gond van csak, hogy szilveszterkor zárva vannak. A Széchenyi Egyetem belső kolija viszont nyitva van, ihol az árak meg egyéb információk:
http://kollegium.sze.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=52&Itemid=48
A közelben egymást érik az egyetemi szórakozóhelyek, (Lapos, Bridge, Üveges, Zátony, Ebédlő stb. stb.) 10 percre van a vasúti- és az autóbuszállomás is. A Dunapart mesés és közel a barokk belváros és főutca, telis-tele forralt bor, kolbászt, mézes- és kürtőskalácsot meg sok-sok karácsonyi bizgentyűt áruló bódékkal. Győr szép télen na.  :smile:

Sayako

A három ágyas szoba nem is oan vészes. 4000 Ft/szoba/éj. Durván 1350 Ft/fő/éj. És télleg minden a közelben.
Szépen leírtad a belváros karácsonyi és szilveszteri hangulatát. :)
És azt nem mondták, hogy meddig kell Szilveszter előtt a szobákat lefoglaltatni?

Pirula

Quote from: Sayako on 2006-12-05, 16:34:21És azt nem mondták, hogy meddig kell Szilveszter előtt a szobákat lefoglaltatni?
Felhívni sajna nem tudtam még őket, ott van a honlapon hogy 8-tól délután 2-ig van telefonügyelet ez ügyben. Holnap majd ezt is fixálom, de gondolom itt is az "az nyer aki előbb" szabály működik.  :smile:

Sayako

Gomen. Főként az árakat bogarásztam át, meg még a madzagos számot láttam, de az érdekldés "ekkor meg ekkor" kimaradt. :)