Ifjúsági Találkozó és Partiszerviz

Started by Pirula, 2005-05-28, 23:11:17

Previous topic - Next topic

Raggie

Quote from: Groven on 2006-11-07, 22:01:33
Ma spotán mód úgy alakult, h a talihelyre ültem be. Szokatlanul csendes volt - és nem is a tulaj volt ott, h kiszolgáljon :lame: - és fura. De a társaság meg a nedü azért jó volt. :Kiraly:
:rolleyes: Öhm... hát igen, akit még nem ismer az egész kiszolgáló személyzet, az ilyenkor nem sokat lát a kocsma igazi arcából. De egy-két jó szót és barátságos beszélgetést mindíg kap az ember ha betér! ;) De tény, hogy társasággal jobb menni. :D
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Ramiz

Meg érdemes tudni, hogy Árpi mikor szokott ott lenni, mert vele mindig el lehet beszélgetni. :)
Lompos se rossz, de nekem túl drága. :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Zsiga

Quote from: Ramiz on 2006-11-07, 22:57:42
Meg érdemes tudni, hogy Árpi mikor szokott ott lenni, mert vele mindig el lehet beszélgetni. :)
Lompos se rossz, de nekem túl drága. :D
Nem igazán drágább szerintem. Kozel 250, Dreher 350, Óbi kb. ugyanez. Felesek Lomposban 600 körül vannak, emlékeim szerint az Óbesterben is annyi az Unicum.

Ramiz

Unicum az Óbiban 400, ha jól emlékszem, a házi sörük meg szerintem jobb, mint a Kozel. Persze igazad van, szörnyű különbségek nincsenek. Csak ha már Lompi, akkor már Pilsnert innék, és az drága. :D :lazza: :Kiraly: De ha majd lesz sok pénzem eccer (karácsony, mébbi?), akkor megint elmegyek a lomposba steak-et enni, Pilsnert inni és az asztalon táncolni. :muhahah: :whoah:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Kuroi Tenshi

Quote from: Raggie on 2006-11-07, 12:39:07
Öhm... most sajna legalább három hétig nem, sztem... mindenkinek ZH-k 
Jaj, micsoda kifogások :rolleyes:
Én számvitel zhról jöttem el a meetért!*

*miután befejeztem :)

Angellore

Quote from: Kuroi Tenshi on 2006-11-08, 00:28:01
Quote from: Raggie on 2006-11-07, 12:39:07
Öhm... most sajna legalább három hétig nem, sztem... mindenkinek ZH-k 
Jaj, micsoda kifogások :rolleyes:
Én számvitel zhról jöttem el a meetért!*

*miután befejeztem :)

Micsoda önfeláldozás. :smile: Azért nem bántad nagyon, ugye?:)
"A halál nem szomorú. A szomorú az, hogy a legtöbb ember nem is él igazán."

Pirula

Jön valaki kedden Bohren und der Club of Gore-ra? A38 lesz a helyszín, beugró 2500 pénz.

RE@L

"The past is the past... and the future is the future. A man is a man, and a woman is a woman. I am who I am, and you are who you are. Like it really matters anyway....
" - Faye Valentine (Cowboy Bebop)
Van ami kell van ami nem / újra itt, újra ott  remélem nem elkapkodott.

Dirty Chien

Gyerekek frankon ZH ra fogni egy jo kis pialas elnapolasat?! Nem mondjatok komolyan... hol marad a jo kis egyetemista szellem hogy diploma melle uj maj?! :szemuveges:

1,nem egy ejszakan mulik az egesz
2, ha a PEN bol indulok ki akkor a tanulassal meg a szebbik felem sem tudom kitorolni...
100% os ZH = 60% mazli + 30% tudas + 10% tehetseg es mint tudjuk a 30% meg sehol sincsa ketteshez

...ugy hogy sorkorcsolyakat felhuzni es irany meglovagolni az alkohol hullamokat  :szemuveges:
Es tudjatok az alkohol az egyetemista legnagyobb ellensege ezert pusztitja ahol eri!  :morci:

Ramiz

Quote from: Pirula on 2006-11-12, 21:50:51
Jön valaki kedden Bohren und der Club of Gore-ra? A38 lesz a helyszín, beugró 2500 pénz.
Csorgattam a nyálam a hírre és szeretem a zenéjüket, de asszem kihagyom. Meg egyébként is erre a zenére én csak meditálni tudok, azt meg könnyebb itthon, mint ott, pláne ennyiért. :)

Ramiz

Kész az új Képmutató, ha valaki látni akarja a múltkori talin készült fotókat.

Kuroi Tenshi

A hozzám hasonlóan lustáknak tudzs egy linket adni? :o

Sőt, még a Képmutató honlapján sincs link! :(

Ramiz

Ja, hát linkkel bárkinek megy! :D

Egyébként csak azért késlekedtem a link belinkelésével (hehe), mert meg kellett csinálnom egy képet, ahhoz meg felrakni a Paint Shop Pro-t, szóval azzal is vacakolnom kellett. :o

Havi Képmutató (az 5. és 6. szám is elérhető már a HQ-ról :lazza:)

Pirula

Quote from: Ramiz on 2006-11-13, 11:14:27
Quote from: Pirula on 2006-11-12, 21:50:51
Csorgattam a nyálam a hírre és szeretem a zenéjüket, de asszem kihagyom. Meg egyébként is erre a zenére én csak meditálni tudok, azt meg könnyebb itthon, mint ott, pláne ennyiért. :)
Mint ma kiderült én is kihagyom, holnap játsszák a Trainspottingot győri színházban, az közelebb van, meg ócsóbb' is. Ha valaki kíváncsi rá jöjjön csak, szállást tudunk biztosítani.  :D

Groven

Sikerült 1darabban visszatérnem írföldről.  :whoah:
Ehéten lesz vm pénteken?
Ramiz: És mi van a képekkel? Hol érhetőek el?

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Groven

Quote from: Darkstar on 2006-11-15, 18:05:32
A képeket itt megtalálod. :)

Köszi.

Nos ezek a képek nem kicsit kompromitálóak.  :merci: a lehetőségért, h szétröhögettem magam.  :lul:

De 1 vm-t mondjatok meg: kinek az elborut elméjében született meg, h én Jack Nickolsonra hasonlítok? Az többet ivott mint én...

Zsiga

Quote from: Groven on 2006-11-15, 19:00:13

Köszi.

Nos ezek a képek nem kicsit kompromitálóak.  :merci: a lehetőségért, h szétröhögettem magam.  :lul:

De 1 vm-t mondjatok meg: kinek az elborut elméjében született meg, h én Jack Nickolsonra hasonlítok? Az többet ivott mint én...
Ramiz, ki más?  :lazza: Örülj neki hogy ilyen könnyen megúsztad, Selmoból Boborján lett az előző bulin... :D

Groven

Quote from: Zsiga on 2006-11-15, 20:39:05
Quote from: Groven on 2006-11-15, 19:00:13

Köszi.

Ramiz, ki más?  :lazza: Örülj neki hogy ilyen könnyen megúsztad, Selmoból Boborján lett az előző bulin... :D

Húúúha... most érezzem magam megtisztelve? :eek:

HVp213

Quote from: Groven on 2006-11-15, 18:03:18

Ehéten lesz vm pénteken?

lesz

ki jönne?
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Pirula

Úgy néz ki hogy én is megyek, hacsak nem jön közbe az a teázós téma, de egyenlőre még hírem sincs róla.
Asztalt foglal valaki akkor?

Ramiz

Nem tudom... nem most péntek lett lefújva? o.o
Mindenesetre ha tudok, benézek, de valószínűleg nem leszek, mert szülinapi "albán szamár részegségig!" típusú bulit tart a haverom. :D

edit: Groven, nem értem, mi a problémád. Sokan szeretnének úgy kinézni, mint mondjuk Jack Nicholson, de keveseknek adatik meg! :) (Én Tom Selleck szeretnék egyébként lenni vagy Roger Moore, aztán mégse vagyok. :o )

Pirula

Quote from: Ramiz on 2006-11-15, 23:51:49
Nem volt itt lefújva senki, csak mindenki azt hiszi és ezért lehet hogy tényleg kevesen lesznek.  :smile:

Tycho

Quote from: Pirula on 2006-11-16, 00:25:49
Nem volt itt lefújva senki, csak mindenki azt hiszi és ezért lehet hogy tényleg kevesen lesznek.  :smile:

én is azt hittem, nem is hiszem hogy rá fogok érni....  :frown: :ejj:

EDIT:
Én Tom Selleck szeretnék egyébként lenni... ...aztán mégse vagyok.  :redface:

csak a mellszőre miatt, valld be   :ejnye: :muhahah: :angyali:

Ramiz

Quote from: Pirula on 2006-11-16, 00:25:49
Márpedig én úgy emlékszek, hogy éppen te mondtad, hogy más programod van, és hát ugye mivel köréd szerveződik az egész... :D Aztán lehet, hogy rosszul emlékszek.

Tycho: még szép! :Kiraly: David Hasselhoff fasorban sincs hozzá képest a gyatra ritkás szőrcsomóival.

Groven

Nekem is úgy rémlik, h Pirula említette lehet h programja lesz. Na mind1. Ha lesz bármi is benézek. :smile:

Ramiz, nem szokásom majmolni senkit. Hasonlítani meg végképp nem hasonlítok rá, csak önmagamra és ez nekem bőőőven elég. Sok volt neked az a kis feles múltkor, v csak Vili volt rád ekkora hatással? :D

Pirula

Quote from: Ramiz on 2006-11-16, 02:21:39
Márpedig én úgy emlékszek, hogy éppen te mondtad, hogy más programod van,
Most is fennáll annak a lehetősége hogy máshol leszek, vagy csak késve érkezem
Quote from: Ramiz on 2006-11-16, 02:21:39és hát ugye mivel köréd szerveződik az egész... :D Aztán lehet, hogy rosszul emlékszek.
Na erre emlékszel rosszul. Nem körém szerveződik fel, csak én vetettem fel eleinte. Lényeges különbség. :lazza:

Tycho

Quote from: Pirula on 2006-11-16, 09:08:01
Quote from: Ramiz on 2006-11-16, 02:21:39és hát ugye mivel köréd szerveződik az egész... :D Aztán lehet, hogy rosszul emlékszek.
Na erre emlékszel rosszul. Nem körém szerveződik fel, csak én vetettem fel eleinte. Lényeges különbség. :lazza:

tehát mégiscsak köréd szerveződik?  :Kiraly: :muhahah: :angyali:

Pirula

Quote from: Tycho on 2006-11-16, 09:24:24
Quote from: Pirula on 2006-11-16, 09:08:01

tehát mégiscsak köréd szerveződik?  :Kiraly: :muhahah: :angyali:
A körém szerveződik az én olvasatomban azt jelenti hogy mindenki azért jön hogy engem lásson, közben én egy bőrfotelben csodásítom magam míg fűszoknyás karibi nők pálmaágakkal legyezgetnek és minden látogató egy tál lazaccal töltött olivabogyót, tömjént, mirhát és dombornyomott bankkártyát helyez a lábaimhoz. Ez sem hangzik persze rosszul, de nem ez történt.  :smile:
Arra várni pedig hogy "ha lesz valami megyek" halott dolog, mert míg mindenki vár nem történik semmi, aztán lehet bánkódni hogy elúszott egy kellemes péntek. Ajánlanám mindenkinek a "ha megyek, lesz valami" szemléletet, de tényleg!  :smile:

Groven

Quote from: Pirula on 2006-11-16, 09:33:55
A körém szerveződik az én olvasatomban azt jelenti hogy mindenki azért jön hogy engem lásson, közben én egy bőrfotelben csodásítom magam míg fűszoknyás karibi nők pálmaágakkal legyezgetnek és minden látogató egy tál lazaccal töltött olivabogyót, tömjént, mirhát és dombornyomott bankkártyát helyez a lábaimhoz. Ez sem hangzik persze rosszul, de nem ez történt.  :smile:

Látom, mester sok H-gamét nyomtál az utóbbi időben, azoknak van ilyen vége:D ... úgy hallottam.  :angyali:

Na akkor holnap ki jön?