Ifjúsági Találkozó és Partiszerviz

Started by Pirula, 2005-05-28, 23:11:17

Previous topic - Next topic

Ramiz

Fazék, én is meg tudom erősíteni Tycho-t, foghúzásra Unicumkúrát fog ajánlani a fogorvosod is! :D
Én asszem passzolnám a gyilkososdit, de legalább lesz, aki fotóz. :) Bár az én kamerámmal nem fog sok látszani... :rolleyes:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Fazék

Quote from: Ramiz on 2006-10-31, 19:23:54
Fazék, én is meg tudom erősíteni Tycho-t, foghúzásra Unicumkúrát fog ajánlani a fogorvosod is! :D
már csak azért se mehetek, mert emiatt visszamondták a másik programot, (ami miatt nem tudtam volna a meet-re menni,) mert hogy úgy úgyse tudnám jól érezni magamat pofafájósan, és ha ezek után még elmennék veletek sörözni, pláne kinyírnának az illető hölgyek :D

Raggie

Hoppá!!! Itt van a kutya elásva:

"hölgyek"

Aháá!! :D :D :__devil:
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Ramiz

Jajj, de ciki!!! Fazék nem is a foghúzás miatt nem jön, hanem holmi nőcskék miatt! :ejnye:
Fazék, ezek után nem fogunk szóba állni veled... :__devil: :muhahah:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

kikuchiyo

Hát ha elhozza azokat a nőcskéket, akkor azért egy mogorva "köszbaze"-ra méltatjuk, nem? :D
Failure is the default option

Raggie

"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Ramiz

Quote from: kikuchiyo on 2006-11-01, 00:08:37
Hát ha elhozza azokat a nőcskéket, akkor azért egy mogorva "köszbaze"-ra méltatjuk, nem? :D
A nőket? Persze! :D

sirtomi

Képekre én is kiváncsi leszek. Bár a múltkoriakat sem láttam még :)

Kvikveg

Szabotalok, nem jovok. Jo sorozest-borozast-unicumozast-stb-stb! :whoah:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Ramiz

Quote from: sirtomi on 2006-11-02, 17:26:58
Ja bocs. Elfelejtettem ide is linkelni. :o

edit: látom közben megtaláltad. :D

sirtomi

Quote from: Ramiz on 2006-11-02, 17:44:22
Quote from: sirtomi on 2006-11-02, 17:26:58
Ja bocs. Elfelejtettem ide is linkelni. :o

edit: látom közben megtaláltad. :D
De meg ám! Iszonyat ügyes tudok lenni ha összeszedem magam :D

kisvirag

Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

csacsa

Quote from: kisvirag on 2006-11-02, 18:07:08
mikor lesz legkozelebb akarmi?
én is ezt akartam kérdezni, meg hogy hol?
"Az ördög nem alszik. Fülig csipás lehet már a rohadék. Nagy, gyulladt szemekkel bámul ki a fejéből, mindegyre azt lesve, hol árthatna."(Vavyan Fable)

Angellore

Kb mikor kezditek benépesíteni a pincét?:)
"A halál nem szomorú. A szomorú az, hogy a legtöbb ember nem is él igazán."

Raggie

Nemtom... én most csak kicsit későbbre fogok odaérni(9-körül) mert programom van előtte, és ezért az asztalfoglalást is Ramiz-ra hagynám most. De OTT LESZEK AZ TUTI! :)

Well, do ya, punk?"

Fazék

Quote from: kisvirag on 2006-11-02, 18:07:08
mikor lesz legkozelebb akarmi?
elméletileg most pénteken lesz ismét, ahogy két héttel ezelőtt az Óbester Borozóban. kezdési időpont mint látható még kérdéses, de sztem Ramiz rövidesen bejelenti :)
Jó szórakozást néktek, a következőre már igyekszem elmenni :)

Ramiz

Na most már nem tudom, hogy ki az, aki tutira jönni fog, de mindegy, mert én péntek este mindenképpen ott alkoh... múlatom az időt. :)
Nem tudom, mikortól... legyen hét óra? Hogy még az utolsó metróval haza tudjunk menni? Vagy legyen nyolc?
Nagy asztal elég lesz. De hogy szükséges is? Most már azt sem tudom. :)

Groven

Oh.. miről maradtam majdnem le.L ehet még jelentkezni? Bővíteném a csapatot péntek estére.:)

Fazék

Quote from: Groven on 2006-11-02, 20:10:51
Oh.. miről maradtam majdnem le.L ehet még jelentkezni? Bővíteném a csapatot péntek estére.:)
sztem holnap este 7-ig még lazán jelentkezhet bárki ;) jelenjetek meg a pár hozzászólással ezelőtt megadott helyen, a Ramiz által megadott időintervallumon belül :)

kikuchiyo

Én vsz. elnézek, és viszek két adag Futuramát, az egyik Zsigáé, ha jön. Valamint visszaviszem Ramiznak a könyvét.
Mikorra menjek, hogy már legyenek ismerős arcok? (Nehogy úgy járjak, mint a múltkor... XD)
Failure is the default option

sirtomi

Quote from: kikuchiyo on 2006-11-02, 20:27:52
Én vsz. elnézek, és viszek két adag Futuramát, az egyik Zsigáé, ha jön. Valamint visszaviszem Ramiznak a könyvét.
Mikorra menjek, hogy már legyenek ismerős arcok? (Nehogy úgy járjak, mint a múltkor... XD)
Úgy már tuti nem jársz :) Múltkorinál csak több ismerőssel találkozhatsz, szinte bárki mehet most már megismered :)

Groven

Na én leszek akkor csak bajban. ÉN senkit nem ismerek. :S

Ramiz

Nem leszel bajban, Groven, mert szépen megkérjük kikuchiyo-t és megint csinál kanji-s USTEAM feliratot. :D
Egyébként 19 órára foglaltam le ugyanazt a nagy asztalt, ahol múltkor ültünk.

csacsa

Ezekkel a talikkal csak az a baj, hogy a vidékiek vagy nem tudnak sokáig maradt, vagy nem tudnak utána hazamenni, mert nincs busz/vonat. :bruhuhu: :grrr: Mert én is szívesen elmennék, de nem sokkal kezdés után már lépnem is kéne, ha haza szeretnék érni...
"Az ördög nem alszik. Fülig csipás lehet már a rohadék. Nagy, gyulladt szemekkel bámul ki a fejéből, mindegyre azt lesve, hol árthatna."(Vavyan Fable)

Ramiz

Gyere el, aztán ha jó arc vagy, legközelebb már úgyis meghív valaki. :D

RE@L

Szeretnék jelentkezni erre a holnapi dínom dánomra :) Úgy néz ki el tudok menni minden további nélkül!

"The past is the past... and the future is the future. A man is a man, and a woman is a woman. I am who I am, and you are who you are. Like it really matters anyway....
" - Faye Valentine (Cowboy Bebop)
Van ami kell van ami nem / újra itt, újra ott  remélem nem elkapkodott.

Pirula

Viszek autóskártyát, valami nyolcvanas évekbeli kiadást, hátha kell.  :smile:
Nyolc körül szerintem én is beesek.

Kuroi Tenshi

Quote from: Groven on 2006-11-02, 21:01:53
Na én leszek akkor csak bajban. ÉN senkit nem ismerek. :S
Ugyanmár ;)
Tavaszi conon már találkoztál párunkkal :)
Bár én zh miatt ( :__devil: )csak kb 9re érek oda

Ramiz

Quote from: Pirula on 2006-11-02, 22:38:05
Van ott kártya, ezért ha már hozol, legalább pucér nős legyen. :D
Ja és vigyázz a lépcsőkkel. :__devil:

Re@l: jer have somefun! :D

Pirula

Quote from: Ramiz on 2006-11-02, 22:43:42
Quote from: Pirula on 2006-11-02, 22:38:05
Van ott kártya, ezért ha már hozol, legalább pucér nős legyen. :D
Ja és vigyázz a lépcsőkkel. :__devil:
Ha kiveszem a tokjából akkor pucér lesz... de hogy nős hogy legyen... talán ha ráveszem hogy elvegye a terepjárósat...
Öööö... mi van a lépcsőkkel? :confused: