Main Menu

Naruto

Started by Tyrael, 2005-05-29, 16:30:24

Previous topic - Next topic

Ki a legjobb női ninja?

Hinata
Sakura
Temari
Ino
Tsunade
Kurenai
Mitarashi Anko
Shizune
Ayame
Kin
Tayuya
Tenten
Yuugao

Emarsharae

Hm... nekem viszont kezd nagyon-nagyon elegem lenni Sakurából. Komolyan... többet aggódik egy olyan illetõért, aki szándékosan otthagyta a saját faluját és haverjait, mint a saját társaiért, akikkel jött, és akik, már bocsánat, de kissé több megbecsülést érdemelnének.  :lame:
Plusz tényleg (tudom, a manga már máshol halad, de egyelõre most az animérõl beszélek), ha semmiben se jó, mi a bánatnak rohangászik összevissza és keveri bajba ezáltal az összes társát?
Jó, tudom hogy kemény, érzéketlen meg hasonló a megközelítésem, de ha annyira kell neki Sasuke, rohanjon utána, ezáltal árulja el õ is a saját faluját, és vegye észre hogy Sasuke épp senkivel se törõdik, vele meg fõleg nem.  :rolleyes:
Bocs a kirohanásomért, de épp most néztem meg a 139. részt, és... tényleg kezd elegem lenni Sakurából. (már kb 100 része...) :rolleyes:
Mellesleg... várom már a 140. részt. :D Naruto tuti benne lesz...
"Cute things kill people."
"But for heaven's sake—you're wizards! You can do magic! Surely you can sort out—well—anything!"
"The trouble is, the other side can do magic too, Prime Minister." - J. K. R. (HP & THBP)

Tyrael

Quote from: EmarsharaeHm... nekem viszont kezd nagyon-nagyon elegem lenni Sakurából. Komolyan... többet aggódik egy olyan illetõért, aki szándékosan otthagyta a saját faluját és haverjait, mint a saját társaiért, akikkel jött, és akik, már bocsánat, de kissé több megbecsülést érdemelnének.  :lame:
Plusz tényleg (tudom, a manga már máshol halad, de egyelõre most az animérõl beszélek), ha semmiben se jó, mi a bánatnak rohangászik összevissza és keveri bajba ezáltal az összes társát?
Jó, tudom hogy kemény, érzéketlen meg hasonló a megközelítésem, de ha annyira kell neki Sasuke, rohanjon utána, ezáltal árulja el õ is a saját faluját, és vegye észre hogy Sasuke épp senkivel se törõdik, vele meg fõleg nem.  :rolleyes:
Bocs a kirohanásomért, de épp most néztem meg a 139. részt, és... tényleg kezd elegem lenni Sakurából. (már kb 100 része...) :rolleyes:
Mellesleg... várom már a 140. részt. :D Naruto tuti benne lesz...

sajnos szerelmes :(((
amugy a story masodik feleben eleg eros nindzsa lesz

Tyrael

Emarsharae

Tudom... a mangában. Ott nem mondanék rá ennyi kellemetlen dolgot. De az anime már elszakadt tõle, és ki tudja mikor tér vissza hozzá... :(
Amúgy ha szerelmes, ne rángassa bele a fél szereposztást, inkább rohanjon Sasuke után - és ölesse meg magát szép csendesen Orochimaruval.  :rolleyes:  :__devil:
(Még mindig szemét és érzéketlen vagyok, tudom.)
"But for heaven's sake—you're wizards! You can do magic! Surely you can sort out—well—anything!"
"The trouble is, the other side can do magic too, Prime Minister." - J. K. R. (HP & THBP)

Tyrael

Quote from: EmarsharaeTudom... a mangában. Ott nem mondanék rá ennyi kellemetlen dolgot. De az anime már elszakadt tõle, és ki tudja mikor tér vissza hozzá... :(
Amúgy ha szerelmes, ne rángassa bele a fél szereposztást, inkább rohanjon Sasuke után - és ölesse meg magát szép csendesen Orochimaruval.  :rolleyes:  :__devil:
(Még mindig szemét és érzéketlen vagyok, tudom.)
hat sakura most is azt csinalja, amit eddig
szal nem ertem a problemad, nekem sem szimpatikus, de ha eddig nem zavart hogy fulig bele van zugva Sasuke-ba, es miatta meg dezertalni is akart a falubol, akkor mi a problema?

Tyrael

Emarsharae

Eddig is zavart... csak most telt be a pohár.
Hogy miért? Mert azt gondolná az ember, ha valaki bemegy az ellenség területére, legalább arra koncentrálna, hogy vajh a társai élnek-e még, szükségük van-e a segítségére és... hogy esetleg kinyiffantják-e mellékesen, nem pedig arra, hogy juj, Sasauke hol van....
Szóval az, hogy minden szabad percében "Sasuke Sasuke Sasuke", az még ok, de ha már egyszer õt jött kiszabadítani két másik emberrel, nem lenne jobb ha arra koncentrálna, hogy esetlegesen életben maradjanak hogy vissza is tudják vinni (az amúgy kézzel-lábbal tiltakozó) Sasukét.
Persze értem én hogy szerelmes, és hogy ha szeret valakit, hát rá gondol, de ez már egy kicsit beteges. Ha annyi idõre se tud elvonatkoztatni ettõl, amíg legyõzik az amúgy nem elhanyagolható erejû ellenfelet, az már kóros. Elvégre Sasuke miatt vannak ott, kissé szívás lenne ha azért nyírnák ki õket, mert képtelen volt a srác mellett a kiszabadítására (avagy akarata ellenére visszavonszolására, csak nézõpont kérdése) gondolni.

Tyrael

Quote from: EmarsharaeEddig is zavart... csak most telt be a pohár.
Hogy miért? Mert azt gondolná az ember, ha valaki bemegy az ellenség területére, legalább arra koncentrálna, hogy vajh a társai élnek-e még, szükségük van-e a segítségére és... hogy esetleg kinyiffantják-e mellékesen, nem pedig arra, hogy juj, Sasauke hol van....
Szóval az, hogy minden szabad percében "Sasuke Sasuke Sasuke", az még ok, de ha már egyszer õt jött kiszabadítani két másik emberrel, nem lenne jobb ha arra koncentrálna, hogy esetlegesen életben maradjanak hogy vissza is tudják vinni (az amúgy kézzel-lábbal tiltakozó) Sasukét.
Persze értem én hogy szerelmes, és hogy ha szeret valakit, hát rá gondol, de ez már egy kicsit beteges. Ha annyi idõre se tud elvonatkoztatni ettõl, amíg legyõzik az amúgy nem elhanyagolható erejû ellenfelet, az már kóros. Elvégre Sasuke miatt vannak ott, kissé szívás lenne ha azért nyírnák ki õket, mert képtelen volt a srác mellett a kiszabadítására (avagy akarata ellenére visszavonszolására, csak nézõpont kérdése) gondolni.
a legtobb no nem olyan racionalisan gondolkozik mint te, az meg hogy szerelmes, es a szerelme halalos veszelyben van, plane rajatszik
de amugy en sem csipem, csak mar megszoktam tole, hogy ilyen

Tyrael

Raisu-Sama

Most nem azért, de Narutoért aggódott, és segíteni akart neki, de Naruto azt mondta neki, hogy menjen, és keresse meg Sasukét... Jiraiya-ból meg kinézi valszeg, hogy boldogul egyedül is...

Tyrael

Quote from: Raisu-SamaMost nem azért, de Narutoért aggódott, és segíteni akart neki, de Naruto azt mondta neki, hogy menjen, és keresse meg Sasukét... Jiraiya-ból meg kinézi valszeg, hogy boldogul egyedül is...
szerintem a vegere gondolt, mikor egyedul ert oda a medic-ninja-hoz
es kerdezi tole, hogy mi van Sasuke-vel, es akkor mondja neki a srac, hogy szep toled, hogy erte aggodsz, mikozben a tarsaid mar valoszinuleg halottak.
es akkor mondja Sakura, hogy ok nem olyanok (Sasuke meg erosebb volt mint Naruto, akkor ot miert felti?!?!)
na mind1, no aztan kesz :)

Tyrael

Emarsharae

Quote from: Tyrael(Sasuke meg erosebb volt mint Naruto, akkor ot miert felti?!?!)
Tyrael
Valahogy így. Bocsi, csak már herótom van ettõl.

Persze azért Sakurának is mutatkoztak néha azok a jó tulajdonságai amik miatt eddig még nem utáltam meg, de ha továbbra is így folytatja (és aggódik egy olyan valakiért aki simán kinyiffantaná ha az útjába állna, vagy legalábbis egy bocs-csal, ahelyett hogy belegondolna, hogy az illetõ szándékosan állt át a sötét oldalra és esze ágában nincs visszamenni csak azért, mert õnagysága utána rohant*), hamarosan a nem kedvelt szereplõim listájába fog kerülni.
*: tudom, nincs mindennel tisztában, de Sasukéból kinézem, hogy cserébe azért, hogy Orochimaru legyakja a bátyját, feláldozná a testét.

Pikkon

Quote from: EmarsharaeValahogy így. Bocsi, csak már herótom van ettõl.

Persze azért Sakurának is mutatkoztak néha azok a jó tulajdonságai amik miatt eddig még nem utáltam meg, de ha továbbra is így folytatja (és aggódik egy olyan valakiért aki simán kinyiffantaná ha az útjába állna, vagy legalábbis egy bocs-csal, ahelyett hogy belegondolna, hogy az illetõ szándékosan állt át a sötét oldalra és esze ágában nincs visszamenni csak azért, mert õnagysága utána rohant*), hamarosan a nem kedvelt szereplõim listájába fog kerülni.
*: tudom, nincs mindennel tisztában, de Sasukéból kinézem, hogy cserébe azért, hogy Orochimaru legyakja a bátyját, feláldozná a testét.

Sztem Orochimaru sem lenne képes rá, egyszer mondta, hogy Itachi még nála is erõsebb

Amúgy meg csak azért lehet Sakuránál mindig ez a "Sasuke, Sasuke..." mert sok anime fõhõsnél ugyebár van valami, ami hajtsa és erõsebbé tegye, ez pedig a hangulatot is fokozza és lehet, hogy kicsit már idegesítõ, de csak e célból van, hogy mindig rágondol
(kivéve amikor csak nyûglõdik magában és reménykedik, hogy egyszer visszajön az a gyökér)
Amióta elment én inkább Sasukét utáltam meg
Persze télleg nem nagyon van rá más lehetõsége, hogy erõsebb legyen

Egyébként kik vannak még a nem kedvelt szereplõid listáján?
Mert nekem nincs olyan, csak kicsit most Sasuke

U.I.:Naruto is the best...
Narutoooh!!!  -  Sasukeeee!!!

Tyrael

Itachi

Ehh...hát igen Sakura engem is iritál.Neki köszönhetõen Sasuke t is útálom.Nekem ugyebár egyvalaki a kedvencem.... :rolleyes:
Más;Neketek nem tûnt fel , hogy a mostani részek GYATRÁN vannak animálva? Õszintén szólva engem idegesít.Remélem ez csak azért van mert ez egy töltelék rész ami a mangában nincs is benne.(nem is baj)
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Alkyra

Hát ez eléggé undi volt. :)

A mostani Sakurat én se kedvelem. Õ csak késõbb fog hasznosnak bizonyosulni.

Tyrael

Quote from: ItachiEhh...hát igen Sakura engem is iritál.Neki köszönhetõen Sasuke t is útálom.Nekem ugyebár egyvalaki a kedvencem.... :rolleyes:
Más;Neketek nem tûnt fel , hogy a mostani részek GYATRÁN vannak animálva? Õszintén szólva engem idegesít.Remélem ez csak azért van mert ez egy töltelék rész ami a mangában nincs is benne.(nem is baj)
a Sasuke vs Naruto ota szerintem masik csapat rajzolja
vagy nemtom, de teljesen megvaltozott a rajzstilus :(

Tyrael

Itachi

Quote from: Tyraela Sasuke vs Naruto ota szerintem masik csapat rajzolja
vagy nemtom, de teljesen megvaltozott a rajzstilus :(

Tyrael
Ugye???Már ott tartanak lassacskán mint a Kenshin ben a 72 résztõl, ha jól emléxem, ahol is kegyetlenül szar a rajzolás meg minden majdnem a sorozat végéig. :mad:

Emarsharae

Quote from: PikkonSztem Orochimaru sem lenne képes rá, egyszer mondta, hogy Itachi még nála is erõsebb.
Hazudni viszont tud. :D És ha egyszer már elfoglalta Sasuke testét, kit érdekel, hogy mit igért? :D

Quote from: PikkonEgyébként kik vannak még a nem kedvelt szereplõid listáján?
SASUKE  :rolleyes:  
Ki nem állhatom a drama-qeen tipusú szenvedõ hõsöket, akik már csak a szenvedés kedvéért szenvednek... Meg persze jobb híján, mert agyuk és merszük nincs megváltoztatni az életüket. Jó, tudom, elvileg bosszút kéne állnia, de... nem tud, és ez tény. (És ha valami csoda folytán majd a távoli jövõben tud is, jó az neki? Idevaló idézet Kakashitól remélem mindenkinek eszébe jut.)

Quote from: PikkonU.I.:Naruto is the best...
Tedd hozzá még Yondaimét és Gaarát, és megegyeztünk.  :lazza:

Itachi

Quote from: EmarsharaeHazudni viszont tud. :D És ha egyszer már elfoglalta Sasuke testét, kit érdekel, hogy mit igért? :D

SASUKE  :rolleyes:  
Ki nem állhatom a drama-qeen tipusú szenvedõ hõsöket, akik már csak a szenvedés kedvéért szenvednek... Meg persze jobb híján, mert agyuk és merszük nincs megváltoztatni az életüket. Jó, tudom, elvileg bosszút kéne állnia, de... nem tud, és ez tény. (És ha valami csoda folytán majd a távoli jövõben tud is, jó az neki? Idevaló idézet Kakashitól remélem mindenkinek eszébe jut.)

Tedd hozzá még Yondaimét és Gaarát, és megegyeztünk.  :lazza:
Nocsak...zekszerint nem csak én utálom Sasuke t....Körülbelül ugyanabból az okból mint a fent idézett személy már leírta.Ja igen; Sasuke a büdös életben nem veri le Itachi t.Se mentálisan se fizikálisan.Ha meg kedves Kishimoto san mégis vhogy úgy feltápolja a kis görcs öt, akkor is Itachi ezerszer coolabb mint a vakarék. :lazza:

Emarsharae

Quote from: ItachiNocsak...zekszerint nem csak én utálom Sasuke t....Körülbelül ugyanabból az okból mint a fent idézett személy már leírta.Ja igen; Sasuke a büdös életben nem veri le Itachi t.Se mentálisan se fizikálisan.Ha meg kedves Kishimoto san mégis vhogy úgy feltápolja a kis görcs öt, akkor is Itachi ezerszer coolabb mint a vakarék. :lazza:
:zen: Jól szóltál, testvér. :p
És habár Itachi nekem egy kicsit túl passzív és nem volt eléggé bemutatva egyelõre... de nem rossz, nem rossz. Emellett amíg Yondaime és Gaara is meg van említve a sorozatban... nem kerül nálam az elsõ helyre.
Plusz, én Narutot is szeretem, bármennyire is hasonlít arra a tipusra, aki más animékben számomra abszolút semleges... De Naruto valami módon mégis bejön...
Ja! Rájöttem. Démonja van. :D

Perikles

hát igen, elolvastam miket írtatok és igazatok van.
Sakurából elegem van, sír vki után aki önszántából választotta ezt az utat: "i'm an avenger..." vagy "i'll beat you by following my own path...".
Sasuke annyira nem zavar, csak a drága rajzoló rendezõ pajti eltúlozta ezt a seal dolgot, nekem már sok amikor átváltozik, fõleg az a szárnyszerû vmi... hagyjuk.
hát az új rész... azt is hagyjuk, borzasztó lett. untam, nem is tetszett, nemtom mi van. szar a sztori, ez a töltelék epizód abszolút nem kellett volna. elrontja az egészet, plussz én már várom hogy elteljen a 2 és fél év, utána lesz f*sza minden.
a rajzolás elnagyolásával meg nem értek egyet. pl nézzétek meg azt a részt amikor Naruto harcol Kiba ellen, na az elnagyolt volt. ezek nem azok. és sztem a rajzoló társaság sem változott meg, figyeljétek Sakura arcát az új rész elején, maradt a régi. Orochimaru arca elég jellegzetes, és az se változott.
"Is he a genius after all?"
[/SIZE][/COLOR]

Itachi

ja igen és ha eddigi postjaimból nem tûúnt ki; Itachi >>>>> Everyone else :hail:
Kérdés: nem tudja vki mit is mond pontosan Itachi japánul mikor a " Foolish little brother.If you wish to kill me,hate me, detest me and survive in an unsightly way.Run,run and cling to life...And someday, when you have the same eyes as I do,come before me. " .ha vki ezt romaji ban leírná megköszönném. :)

Emarsharae

Heh... btw, Neijit is szeretem. :p
A szárnyak az már nekem is kicsit megfeküdte a gyomrom, a seal pedig szép lenne mintában(a mûvész még mindig meg van veszve bennem), de csak én vagyok az, aki úgy látta, a fehér hajú jóképû de már hulla ürgének többféle ábrájú volt a seal-je? Mármint... esetenként változott a mintája... nem?  :3x3: Esetleg ennek oka is van?
A rajzolóváltásra meg annyit tudok mondani... ez van srácok, megszívtuk. :rolleyes:

Ja, és most töltöm a 140. részt. Kb egy óra míg végignézem, utána pedig újult erõvel szidni fogom Sakurát - legalábbis van egy olyan megérzésem. :rolleyes:

Perikles

Quote from: Itachija igen és ha eddigi postjaimból nem tûúnt ki; Itachi >>>>> Everyone else
Kérdés: nem tudja vki mit is mond pontosan Itachi japánul mikor a " Foolish little brother.If you wish to kill me,hate me, detest me and survive in an unsightly way.Run,run and cling to life...And someday, when you have the same eyes as I do,come before me. " .ha vki ezt romaji ban leírná megköszönném. :)
mármint a japán szöveget római karikkal leírni? huh... szép kis feladat.  :rolleyes:
Emarsharae: hidd el, a rész után még jobban fogod utálni Sakurát... "Sakura's determination", no comment.
[/SIZE][/COLOR]

Emarsharae

Igazad van. Kezd elegem lenni belõle...
Sasame próbálja megérteni, hol van a... bácsikája vagy kifenéje, haldoklik az a szerencsétlen... ürge/csaj (mi is volt?), Sakura meg: "Hol van Sasuke?!"
Komolyan, ettõl már hányok.
Vajon az anime készítõi tudják, mennyire kóros ez a fajta és erõsségû... mániaszerû vonzalom (obession)? Komolyan mondom, ez már felér egy "stalker"-rel.  :lame:
Nem tudom, mit eszik szegény Naruto ezen a hibbant libán, de remélem hogy hamar megjön a készítõk esze.  :rolleyes:
Btw, mi van Jirayával?

Perikles

bennem is felmerült hogy hol lehet, mert mióta szétlapították azóta nem hallottunk róla...
[/SIZE][/COLOR]

Emarsharae

Hm... a padló és a plafon közt cuki pici pacában? :p

Raisu-Sama

Ez kb. olyan mint az IY-ben az anime készítõk a lehetõ leggonoszabban ábrázolják Kikyout, pedig a mangában egyáltalán nem olyan szemét (ott mindenre van magyarázata). Amennyit én a mangából olvastam, abban Sakura sokkal normálisabb volt.

Emarsharae

Bevallom, az én nõnemû kedvencem Temari.
Szóval Sakurának van hova fölzárkóznia. :hehe:

Assassin

Quote from: Tyraelhttp://yhbt.mine.nu/t/n140.torrent
kint a 140es subbed

Tyrael

:eeek:  Húú, de lemaradtam, még a 138-ast se néztem meg... Valahogy most nagyon fárasztóvá vált a történet... ezek az ellenfelek  :lul:  :lul:  :lul:
" There is no sin to know their sins."

Itachi

Nekem Tsunade a kedvenc nõi karim, aztán Temari majd Kurenai(bár nála csak a kinézet az ami megfogott, mivel sok szerepe eddig nem volt).

Alkyra

Én Hinatát kedvelem. :) (jó a haja, s kawaii a jelleme. :D :D)
De pl az a vizsgáztató csaj(aki a 2. vizsgarészért volt felügyelõs) az is tök jól néz ki.(s furi jelleme van...:D:D)