Main Menu

Guild Wars

Started by .Attila, 2005-06-10, 21:23:02

Previous topic - Next topic

kisvirag

mit kapsz erte?
hehe, ez az event tetszik, aranyosak a questek :)
mondjuk amihez kellett fireworks jol elbaxtam elsőre, most majd csinaltathatok ujra tuzijatekot, es miertisne rare material kene hozza, amibol a rare material trader ki van fogyva?
hehe
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Manitu

Ott ácsorog Rena, Keichii meg Shion LA-ben, és arról beszélgetnek, hogy a fesztivál alatt tünnek el az emberek a városból :lol: :Kiraly: :lul:
http://img107.imageshack.us/img107/6017/gw326cf9.jpg


Dreamcleaver

lol GTFO WS!  :D

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

kisvirag

#273
WS, erre csak azt tudom mondani, hogy te nagyon hulye vagy :)
az event nem arrol szol, hogy kapjál valamit, hanem hogy jól érezd magad.
azért meg nehogy már az élelemesebbje legyen a hülye, mert neked nincs Factionod, neki meg van!
Mintha már nem mondtam volna, hogy ez miért Faction event. képzeld, a jómultkor meg Nightfallos event volt, es nekem akkor meg nem volt Nightfallom. és képzeld, nem anyáztam, hogy nekem nem jut tökfej, meg egyéb nyalánkság...
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Rounin

Event != verseny.

kisvirag

szerintem a győzelem maga a jutalom.
sportversenyeken sem kapsz egy érmen meg oklevélen túl semmit, legalábbis az amatőr versenyeken, márpedig a beetlerace az. és szerintem már önmagában hihetetlen fun, ahogy ilyen mindenféle színű bogárként görög le az ember.
és ne haragudj, de ha jutalomra vágysz, te is ugyanolyan számító vagy, mint azok, akik árulják a dolgokat.
és már elmondtam. mind3 gamenek megvannak a maga eventjei. most épp factionos van, néhány hét múlva majd másmilyen lesz, és akkor majd azok maradnak ki belőle akiknek csak F van, és ne haragudj, az ökölrázás, meg panaszkodás nekem nem igazán tűnik úgy, mintha beletörődtél volna...
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Manitu

Quote from: Dreamcleaver on 2007-02-18, 14:21:16
lol GTFO WS!  :D
:tezsvir:
Ez nem arról szól, hogy meggezdagodj, hanem hogy szórakozz. Szerintem tök fun ez a bogárverseny, különösen ha futam előtt betolok pár karácsonyról maradt eggnogot :D... ja, hogy a kéthétig tartó karácsonyi eventből meg a Factions maradt ki? Lesz még ilyen, nyugi, nem kötelező ám résztvenni benne, ha nem tetszik. Jövőhéten már nem 15k lesz az ingyenmalac, hanem 30 vagy 40k.
Amúgy meg ne irígykedj, keresd te is, hogy hol verheted át a n00bokat, azért vannak ;)


Dreamcleaver

Vicces. Beállok District 27-be. Tööbi játékos sikeresen összehordja a hozzávalókat mind az 5 ételhez. Malac jól lakik. Eredmány: 16 ajándékcsomag, 1 mini-pet pig, 1 mask. Ok gyorsan átportolok District 70-be, itt még megy a hozzávaló hordás. Lucky, megint megcsinálját mind az 5 fogást. Eredmény: újabb 16 ajándék csomag, 1 mini-pet pig, 1 mask. asszem 6-kor, és 9-kor is beállok.  :D

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Manitu

Az hogy usában, kínában vagy déltimbuktuban veszed meg egyáltalán nem számít, lévén az accountodat európai szerverre nyitottad, akármilyen kulcsot hozzáadhatsz, menni fog. A lemez akkor sem kellene hozzá, ha nem lenne benne a másik két chapter az NF telepítőjében, ha van accountod, akkor az a párszáz kilobyteos telepítő elég a játékhoz, ami a honlapon van, mindent letölt magának, ami kell.

Viszont ezt az elküldi mailben a kulcsot én biztos nem játszanám meg. Eleve használt accountot nem vennék, meg olyan gamet sem, amelyiknek nem én tépem le a gyári csomagolását. Te tudod, hogy megbízol-e benne, én már túl sok feltört accountot láttam ahoz, hogy bevállaljak egy ilyet.


Manitu

Igen, benne van a nagyrésze... nos, a térképek talán nem, de a skillek, fegyverek, ilyesmik mindenképpen, hiszen attól még hogy te nem használhatod, ellened nyugodtan használhatják kőket ;)

Csak CD-key talán kevés, de CD-key + emailcím már elég lehet ahoz, hogy egy rosszindulatú egyén az egész accountot ellopja. Bár inkább az lehet a probléma, ha már fel van bontva a doboz, akkor kitudja, hogy felhasználták-e már a kulcsot. Kifizeted a pénzt, küld egy számsort, és mikor beírnád közli a játék, hogy valaki már javában nyomul a vadiúj kulcsoddal.

Meg különösen arra figyelj, hogy semmiesetre se használt accountot vegyél, mert olyat is szoktak árulni. Azt ugyanis már sehogy nem tudod hozzákötni a már létezőhöz.


Dreamcleaver

Yay Gwynn-t ma egy cuki kis arany masnival átkötött, kék ajándékcsomag várta az inventoryjában! Volt benne egy még cukibb kis Temple Guardian, pont az a mini-pet, amit a legjobban akartam!  :haha: Mostmár csak egy Hydra és egy Fungal Wallow kell. Jelenleg tehát 8 minipetem van: 1 Temple Guardian + 7 pig!  :lul: :lul: :lul:

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Manitu

Quote from: Dreamcleaver on 2007-02-21, 23:27:44Mostmár csak egy Hydra... kell.
Mennyit adsz érte, ha jól emlékszem a warrioromnál van egy elfekvőben :D

WS fesztiválokon nem lehet olyasmit szerezni, aminek értelme is van. A piával jól berúgathatod a karakteredet, ami neked ugyan semmire nem jó, de lagalább poén, és ha eleget részegeskedsz, akkor kirakhatod a Drunkard titlet, hogy mindenki jól láthassa :)
A sütitől meg gyorsabban futsz városban, értelme megint nem sok van, de erre is van title.


Manitu

#282
Quote from: White SeeD on 2007-02-22, 12:08:14
Valahol van arról leírás, hogy melyik cuccból (rune stb) mennyit lehet viselni egy tárgyon/  emberen, ami még életbe lép?
Persze, manualnak hívják, amit a játékhoz kaptál :D
Amúgy meg, amit tudni lehet GW-ről, azt Guildwikin megtalálod.

Röviden összefoglalva a konkrét kérdésedre: mindenből egy darab/karakter. Bizonyos tulajdonságokra oda van írva, hogy stacking/non stacking. Ez annyit jelent, hogy ha non stacking, akkor csak egyszer fog érvényesülni, akármennyit teszel magadra belőle. Pl rúnáknál, két azonos fajtájú rúnából csak a nagyobb bónuszt adó érvényesül (sup swordsmanship (+3) + major swordsmanship (+2) = +3, a superior érvényesül csak. Viszont a negatív hp bónuszt mindkettőből megkapod, mert azok után nincs odaírva a megkötés :D)

+hp rúnából kétféle van. Az egyik a vigor, ebből csak egyet tehetsz magadra (non stacking) és vitae, ebből akármennyit (stacking), viszont csak 10 hp bónuszt ad darabja.

Az Insigniák viszont mindig halmozhatóak.

Edit: Ja, és természetesen egy páncéldarabra csak egy rúna és egy insignia tehető.


Manitu

Herokat NF-ben vezették be, szóval nincsennek. Majd ha átmész NF-be a factions kariddal, és elkezded azt is csinálni, szépen megkapod őket. Egy asassin hero van csak, akit azelőtt megszerezhetsz, de szerintem azis  jóval később jön majd, tekintve, hogy asszem level 15 a srác amikor megkapod :) Hajó is csak akkor lesz, ha egy bizonyos szintig eljutsz a sztoriban, de ne kérdezd melyik küldetést kell hozzá megcsinálni. Goto guildwiki ;)
Monsztrák meg csak az első mappon nem támadnak rád, de az mindegyikben úgy van. NF-ben is nyugodtan kóbolhatsz ott, ahol kimész a kezdővárosból, nem fognak betámadni.


Dreamcleaver

Use the force!

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

kisvirag

Factionsban Kaineng Centerből lehet áthajózni NF-be egy kisebb quest teljesítésével.
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Dreamcleaver

Az pedig nem egy túl bonyolult küldetés. Én henchekkel végignyomtam. Azok legalább nem rinyálnak.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

pet

áh kétlem szerintem ez csak upgrade, de majd megnézem.
amúgy, üdv itt gw topicban
szvsz ezek nem határozzák meg a szörnyek szintjeit..bár ezt még sohasem néztem...

kisvirag

WS, amiket te feltételezel, azoknak semmi köze a szörnyek szintjéhez.
Luxon meg Kurzik területen is mindenütt 20+os szörnyek mászkálnak, és igen, kicsit nehezebb arrafelé az irtásuk, de ez tök természetes, hiszen egyre inkább előrehaladsz a történetben.
Egyébként szerintem a Kurzick oldal nehezebb, és nekem nem is igazán tetszett, én Luxon friend lettem :D
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Manitu

El kell keserítselek, a high level részeken mindenhol magasabb szinten vannak a szörnyek, mint te. NF végén nem nagyon találsz level 28 alatt szörnyet, és máshol is 24 az általános. Ki a fene akar level 20-as pudingokat gyapni, amiért még xp-t se nagyon kapsz?


Dreamcleaver

Luxon és Kurzick területen eddig is mindenhol 20+ szintű szörnyek mászkáltak. Változtass a skillbeállításaidon és a hencheken, ha valami nem megy. Pont az a lényege a gámának, hogy nem lehet mindent ugyanazzal a stratégiával letarolni.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

pet

szvsz kurzik oldal rules. ti szoktatok imperial chest runnolni? egy haverom azt mondta hogy átlag 1 láda 30 k, mondjuk meg kell cáfolnom, mivel én 5. ra találtam perfect golden phoenixet, azóta csak vacak nem maxos, nagyí req es gold onik, meg ilyesmik esnek :S

pet

a balthazar pontból tudsz unlockolni, tök midnegy milyen a guild, max ha luxon a guilded tudsz a luxon pontra rakni.
2. nem, 10k a max

pet

vagy váltsd fel rare materialra amit majd eladsz, vagy 15 ks cuccra elteszed a materialt miután megvan a küldi, és továbbjutottál, vagy tartogasd, és majd a köv. karidnak jó lesz

Manitu

Quote from: White SeeD on 2007-03-05, 19:55:55
XP már régen nem kell. Questek után bőven kapok skillpointot. Már van 55 raktáron a 67-ből. Mi a jóistent csináljak ennyi skillpontal?
Jól jön az, ha az ember skillhunter titlera gyúr ;)


pet

hm az nem rossz dolog... haladok, már az összes ritu skill megvan :D mesi böl is van 3-4 elit ^^

Dreamcleaver

#296
Hát van egy guild társam, eszméletlen a gyerek. title whore.Egykarin megvan neki majdnem az össze title. Pl 100% az összes térkép (Grandcarthographer), 250+ elire skill (ez a második szint azen a vonalon, Protector mind a 3 kampányban stb stb. Engem ennyire ezek sohasem érdekeltek. Egyedül a Drunkenre, a Skill Hunterre (most 85 elitem van), a 3 Pathfinderre (70% explored) és a Gladiátorra (jelenleg 16 győzelnem állok) hajtok. Esetleg egy Friend of The Luxons valamikor, bár ehhez assszem kell majd egy guest státusz valahol, mert jelenleg Kurzickra váltott a Guild.

WS, már nem azért, de ha 67-ből  55 skill pontod szabad, akkormit vettél eddig?  :lol: Azt helenti Hogya starter skilleken kívül 12 skillt vettél eddig össz-vissz? Nem csopda, ha nehéz a játék. Plána fura, hogy folyton pénz miatt sírsz, akkor mégis mire megy el? Ha valamiben hiányom volt állandóan, az a szabad skillpont volt. Most, hogy már a Factions-t és a Prophecies-t végigvittem, és az NF kb talán 25%-n járok (kiszabadítottam Koss-t), van 25 szabad skillpontom, eddig és sohasem láttam ennyit egyszerre. És van még jópár elit mindhárom kampányban, amit be kell szerezni (1 plat mind).

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Manitu

250+ elit az már majdnem max. 292 elit van jelenleg a játékban, az az ötös szintre elég. (van tovább is a title, csak nincs több skill, nem lehet kimaxolni :D). Én még elég gyérül állok benne, 97 elittel, Propheciesből megvan mind, NF-ből még van mit gyűjtögetni :) Mókásan néz ki az ele/warrior skill-lapom, határ ele skill, meg 16 warrior elit :)
Cartographert nyomom még, de a vége kicsit unalmas, 80% fölött vagyok Tyriában, és már szinte csak low level részek vannak kihagyva. Sok gyér monsztra közti rohangálást nem lehet túlzásba vinni.
Drunkard: majd lesznek még eventek, piát tuti nem fogok venni. Karácsonykor begyűjtöttem egy csomó eggnogot, abból összejött 60 perc, rollerbeetle race tök poén, ha verseny előtt benyomsz egyet :D
Ja, meg Protector of Tyriából hiányzik még a Thunderhead Keep bónusz, de valahogy az az istennek sem akar sikeredni.

Viszont van néhány nagyon extrém title is. Survivorral kísérleteztem, de legtovább 12-es szintig bírtam elhalálozás nélkül. Viszont láttam olyat, akinek már az is kettes szintű volt. Hogy a viharba csinálta, azt el nem tudom képzelni :eek:


Dreamcleaver

Hát egy valamim tuti nme lesz soha, összes elite skill a Prophecies-ből. Baromira idegesítenek a változó boss-spawn pontok, meghogy bizonyos bossok nem is mindig jelennek meg. Sokkal nyugisabb Factionsben meg NF-ben.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Manitu

Quote from: Dreamcleaver on 2007-03-06, 10:31:27
Hát egy valamim tuti nme lesz soha, összes elite skill a Prophecies-ből. Baromira idegesítenek a változó boss-spawn pontok, meghogy bizonyos bossok nem is mindig jelennek meg. Sokkal nyugisabb Factionsben meg NF-ben.
Hm, engem pont az NF-ben idegesít, hogy minden monstra mindig ugyanott spawnol. Propheciesben pont az a szép, hogy a skillhunt tényleg vadászat. Kimész, és reménykedsz benne, hogy spawnolt a bossod, meg hogy nem a térkép másik végére mert akkor az egy két órás menet :D

WS: Minél több skill, annál több választási lehetőség. Mindig ugyanazzal a builddel nyomni szvsz elég unalmas.